heidy411
napsal(a):
prispievajte dalej
ma prosim niekto skusenosti s treningom mladuckeho haflinga-kobylky,s cim zacat,co nechat na neskor,kedy obsanut konika, pripadne ho dat na vycvik ku inym konom(co mne velmi nevyhovuje),alebo ho naucit jazdit pod sedlom doma za pomoci spolahliveho a dlhodobeho trenera(on vlastni hucule na Sihle),
ktory ma moju absolutnu doveru,no zato k nam nemoze chodit kazdy den -ma to daleko- .co mi poradite??pomozu mi v tomto smere aj knihy(asi nie,mozno len na zaciatok trocha)??
DAKUJEM
heidy411
napsal(a):
ma prosim niekto skusenosti s treningom mladuckeho haflinga-kobylky,s cim zacat,co nechat na neskor,kedy obsanut konika, pripadne ho dat na vycvik ku inym konom(co mne velmi nevyhovuje),alebo ho naucit jazdit pod sedlom doma za pomoci spolahliveho a dlhodobeho trenera(on vlastni hucule na Sihle),
ktory ma moju absolutnu doveru,no zato k nam nemoze chodit kazdy den -ma to daleko- .co mi poradite??pomozu mi v tomto smere aj knihy(asi nie,mozno len na zaciatok trocha)??
DAKUJEM
ANO JÁ NAPIŠ NA MISULE.MISULENA@SEZNAM.CZ
janya
napsal(a):
......a další ......
my 3 haflingers:
http://www.arcor.de/palb/alben/14/568514/1024_3433393063656237.jpg
died 2004
http://www.arcor.de/palb/alben/14/568514/1024_3931346231393230.jpg
sold 2005
http://foto.arcor-online.net/palb/alben/14/568514/1024_3838336664373163.jpg
my baby
~birgit~
napsal(a):
my 3 haflingers:
http://www.arcor.de/palb/alben/14/568514/1024_3433393063656237.jpg
died 2004
http://www.arcor.de/palb/alben/14/568514/1024_3931346231393230.jpg
sold 2005
http://foto.arcor-online.net/palb/alben/14/568514/1024_3838336664373163.jpg
my baby
MOje zlatíčko
bbb
napsal(a):
Sally je nádhernej haflošek.Nechceš mi o tomhle koníkovi napsat víc?Tohle plemeno miluju,sama takového koníka mám......Tak pa a budu ráda když napíšeš víc....
jjj,ráda.mám stránky o Sally www.sally.estranky.cz tam se koukni,potom kdyz tak mi dej ICQ jestli maš a při nejhorším e-mailík natalielachova@centrum.cz pisní a pokecáme..už dlouho hledám človíčka který má tak nádherného koníka......
pizneta
napsal(a):
jjj,ráda.mám stránky o Sally www.sally.estranky.cz tam se koukni,potom kdyz tak mi dej ICQ jestli maš a při nejhorším e-mailík natalielachova@centrum.cz pisní a pokecáme..už dlouho hledám človíčka který má tak nádherného koníka......
ICQ nemam,ale tak mi písni na babuskaK@seznam.cz.
Tady je to mé zlatíčko.Falko
heidy411
napsal(a):
aj nejake skusenosti by sa zisli
Taky mám hafošku.Je to letos 5 letá kobylka,jmenuje se Fatima,má plné pp a je zapsaná v HPK.
Měří 145kvh a to spíš sportovní typ.
Když se ji chce tak umí docela dobře skákat,80-100cm.
Teď je zapuštěná s brněnským haflingem Luckym.Hříbátko čekáme v dubnu.
polly
napsal(a):
Taky mám hafošku.Je to letos 5 letá kobylka,jmenuje se Fatima,má plné pp a je zapsaná v HPK.
Měří 145kvh a to spíš sportovní typ.
Když se ji chce tak umí docela dobře skákat,80-100cm.
Teď je zapuštěná s brněnským haflingem Luckym.Hříbátko čekáme v dubnu.
A tot je její krásná hlavička
polly
napsal(a):
A tot je její krásná hlavička
jezdíme na ni hlavně rekreačně
polly
napsal(a):
Jezdí taky v tahu.
A umí to i skákat.No prostě všestranný koník
nika
napsal(a):
a další
jejej, to je Nimrod dovežený z Rakouska, teď je u Pardubic a připouští tam místní kobylky,...
Mam to štěstí, že od něho mám potomka hřebečka
bbb
napsal(a):
ICQ nemam,ale tak mi písni na babuskaK@seznam.cz.
Tady je to mé zlatíčko.Falko
Kaska a hlava v pozadí je Apríl
heidy411
napsal(a):
Ahoj,kedze mam velmi rada toto plemeno, rozhodla som sa vas "vyzvat" ,aby ste prispeli vasimi skusenostami a fotkami
.
me and my Haflinger mare, by Amethist v.d. Heskenketel
~birgit~
napsal(a):
me and my Haflinger mare, by Amethist v.d. Heskenketel
once again, Tinka and her dam Titania in september/october 2005
~birgit~
napsal(a):
once again, Tinka and her dam Titania in september/october 2005
Tinka
~birgit~
napsal(a):
Tinka's father AMETHIST v.d. Heskenketel -
Amethist v.d. Heskenketel.
heidy411
napsal(a):
Ahoj,kedze mam velmi rada toto plemeno, rozhodla som sa vas "vyzvat" ,aby ste prispeli vasimi skusenostami a fotkami
.
Amethist
heidy411
napsal(a):
.
once again: Amethist v.d. Heskenketel
for more, have a look here:
http://www.schaglhof.at/deckstation_amethist.html
~birgit~
napsal(a):
once again: Amethist v.d. Heskenketel
for more, have a look here:
http://www.schaglhof.at/deckstation_amethist.html
Prosím, mám dotaz pro milovníky haflingů. Proč se úplně přestala chovat tmavší varianta? Už jsou jen klasičtí rezaví, ale bývali i s tmavou srstí a světlou hřívou. Avšak prý se úplně přestali chovat. Nevíte někdo proč? Zajímalo by mě to. Mě osobně se třeba líbili velice.
lucky
napsal(a):
Prosím, mám dotaz pro milovníky haflingů. Proč se úplně přestala chovat tmavší varianta? Už jsou jen klasičtí rezaví, ale bývali i s tmavou srstí a světlou hřívou. Avšak prý se úplně přestali chovat. Nevíte někdo proč? Zajímalo by mě to. Mě osobně se třeba líbili velice.
..
heidy411
napsal(a):
.
Tenhle valášek se líbí mě ;)
madlenka
napsal(a):
Tenhle valášek se líbí mě ;)
To Lucky: No já si nejsem úplně jistá, ale podle mě se chovat nepřestali. Jen se u nás z nějakýho důvodu moc nevyskytujou. Ale např.hřebec Madit tuto barvu předává, kamarádka vlastní valáška po něm a ten by se ti líbil, protože tu barvu má.
Myslím že v Rakousku se s touto barvou setkáš selkem běžně. Kdybys měa čas, doporučuju návštěvu hříbárny v Ebbsu - nááádhera!!!
Přidávám foto toho valáška po Maditovi. Jmenuje se Ebro a je to číslo!
lenocka
napsal(a):
To Lucky: No já si nejsem úplně jistá, ale podle mě se chovat nepřestali. Jen se u nás z nějakýho důvodu moc nevyskytujou. Ale např.hřebec Madit tuto barvu předává, kamarádka vlastní valáška po něm a ten by se ti líbil, protože tu barvu má.
Myslím že v Rakousku se s touto barvou setkáš selkem běžně. Kdybys měa čas, doporučuju návštěvu hříbárny v Ebbsu - nááádhera!!!
Amádeus, koník, který si asi hodně prožil, doufám, že se už má dobře...
daty
napsal(a):
Jo je to hřebec, nebo doufám, že ještě je, je mu tak kolem 12 let..má ataxii zad...pošlu ti víc na mail..zatim...
Amík
pizneta
napsal(a):
Přidávám fotečky z netu....hafling ve westernu
western a hafling
heidy411
napsal(a):
.
můj haflík Luďa
heidy411
napsal(a):
.
Barča si hrála na tahouna
lenocka
napsal(a):
Ahoj,že jsem tak zvědavá,proč se bude tvá kamarádka s Ebrem stěhovat????
blanche
napsal(a):
Super fotečky To máte stále tolika sněhu ?
No tahle ta fotecka,kde stojí Kathleen na zadních je sněhu ještě hodně,bylo to foceno tak 2 týdny spátky,ale přišlo jaro a už je toho sněhu míň,takže si koníčci užívají ve výběhu a neblokuje jich hluboký sníh.
pizneta
napsal(a):
No tahle ta fotecka,kde stojí Kathleen na zadních je sněhu ještě hodně,bylo to foceno tak 2 týdny spátky,ale přišlo jaro a už je toho sněhu míň,takže si koníčci užívají ve výběhu a neblokuje jich hluboký sníh.
A co vy tam?máte tam sníh?
Posílám foto,kdy jsme měli sněhu habaděj :D
Bylo to krásní,ale pak už to lezlo na nervy
pizneta
napsal(a):
A co vy tam?máte tam sníh?
Posílám foto,kdy jsme měli sněhu habaděj :D
Bylo to krásní,ale pak už to lezlo na nervy
ahojky
Sníh nám už konečně slezl a možná už je to tu slibované jaro
hasanek
napsal(a):
Prosim vás chtěla jsem se zeptat jestli někdo z vás nemá obrázek nebo fotku Norek 659 měl by to být mlemený hřebec Haflinga.
Děkuji moc
Sally
heidy411
napsal(a):
.
Barbucha