Jméno pro hřebečka...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2010 19:51
red and white

XXX.XXX.125.26

Zdravím,
Čekáme hříbátko, pro kobylku již mám vymyšlené perfektní jméno, ale nějak postrádám pro hřebečka.. napadlo mě třeba Piccolo + něco.. je to pěkné ale nějak to pořád není ONO... Nenapadá Vás něco pěkného?? matka se jmenuje Popelka, otec Charlie Jane Valley

2.3.2010 22:51
zazika

XXX.XXX.174.165

red and white napsal(a):
Zdravím,
Čekáme hříbátko, pro kobylku již mám vymyšlené perfektní jméno, ale nějak postrádám pro hřebečka.. napadlo mě třeba Piccolo + něco.. je to pěkné ale nějak to pořád není ONO... Nenapadá Vás něco pěkného?? matka se jmenuje Popelka, otec Charlie Jane Valley

A jaké plemeno?

2.3.2010 22:54
zazika

XXX.XXX.174.165

zazika napsal(a):
A jaké plemeno?

Mě se líbí Passion...

2.3.2010 22:56
zazika

XXX.XXX.174.165

zazika napsal(a):
Mě se líbí Passion...

Nebo Pentari.
Ale tady je jmen....
http://konik77.blog.cz/0709/ppp

2.3.2010 23:42
sabina

XXX.XXX.60.81

zazika napsal(a):
Nebo Pentari.
Ale tady je jmen....
http://konik77.blog.cz/0709/ppp

Phaeton

3.3.2010 07:05
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Zdravím,

Děkuji za příspěvky

PS: Matka je A1/2, otec Paint ..

3.3.2010 12:14
lubenko1

XXX.XXX.5.123

red and white napsal(a):
Zdravím,

Ahoj dej mu jméno po hřebci Cháron nebo Chánov

3.3.2010 19:00
chromik

XXX.XXX.6.101

lubenko1 napsal(a):
Ahoj dej mu jméno po hřebci Cháron nebo Chánov

A co třeba Popcorn?

4.3.2010 06:43
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Zdravím,

Díky za návrhy Máte ještě nějakou pěknou inspiraci?

4.3.2010 08:41
annienn

XXX.XXX.181.122

red and white napsal(a):
Díky za návrhy Máte ještě nějakou pěknou inspiraci?

A co Pinochio..? :))

4.3.2010 12:44
ladys

XXX.XXX.45.106

annienn napsal(a):
A co Pinochio..? :))

A je šance, že bude barevný? Mohlo by být Paletto, Palett nebo něco podobného barevného.

4.3.2010 14:07
red and white

XXX.XXX.125.26

ladys napsal(a):
A je šance, že bude barevný? Mohlo by být Paletto, Palett nebo něco podobného barevného.

Ano, pravděpodobnost barevnosti tady je, ale kdo ví, jisté to není
Paletto se mi docela líbí Ale ráda bych to nějak prokombinovala.. víte jak, dvouslové jméno zní tak trochu "vznešenějc"
Např. tyto návrhy padli u nás doma:

Fury Valley
Piccolo Playboy
Present Valley
One More Toy - to sice neobsahuje žádná písmena rodičů ale líbí se mi význam

Něco v tomto stylu.. Ale pořád tomu něco chybí

4.3.2010 14:48
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

red and white napsal(a):
Ano, pravděpodobnost barevnosti tady je, ale kdo ví, jisté to není
Paletto se mi docela líbí Ale ráda bych to nějak prokombinovala.. víte jak, dvouslové jméno zní tak trochu "vznešenějc"
Např. tyto návrhy padli u nás doma:

Fury Valley
Piccolo Playboy
Present Valley
One More Toy - to sice neobsahuje žádná písmena rodičů ale líbí se mi význam

Něco v tomto stylu.. Ale pořád tomu něco chybí

Mě napadlo spojit toho painta (otce) s prvním písmenem jména matky a koncovkou jména otce a vzniklo mi tohle:

Picasso from Valley

- v češtině to znamená Picasso z údolí a to Picasso souvisí s tím malováním....

4.3.2010 15:22
chromik

XXX.XXX.6.101

vendulka2066 napsal(a):
Mě napadlo spojit toho painta (otce) s prvním písmenem jména matky a koncovkou jména otce a vzniklo mi tohle:

Picasso from Valley

- v češtině to znamená Picasso z údolí a to Picasso souvisí s tím malováním....

Piccolo Jane Valley
A jaké jsi vymyslela jméno pro kobylku?

4.3.2010 15:30
red and white

XXX.XXX.125.26

chromik napsal(a):

Piccolo Jane Valley
A jaké jsi vymyslela jméno pro kobylku?

Pro kobylku mám Puppete Jane

4.3.2010 15:32
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Pro kobylku mám Puppete Jane

Pardon chybí mi tam písmenko: Puppette Jane

4.3.2010 17:50
klafus

XXX.XXX.248.44

red and white napsal(a):
Pardon chybí mi tam písmenko: Puppette Jane

mě se líbí ty návrhy Piccolo a Palett

tak co třeba Piccolo de Palette ?
Když si to přežíkám, hezky mi tam zní ty slabiky

5.3.2010 08:04
red and white

XXX.XXX.125.26

klafus napsal(a):
mě se líbí ty návrhy Piccolo a Palett

tak co třeba Piccolo de Palette ?
Když si to přežíkám, hezky mi tam zní ty slabiky

Jo, máš pravdu.. zní to docela dobře Zatím u mě ale asi nejvíc vyhrává Fury Valley..

5.3.2010 13:39
petas

XXX.XXX.156.34

red and white napsal(a):
Jo, máš pravdu.. zní to docela dobře Zatím u mě ale asi nejvíc vyhrává Fury Valley..

A co treba Charming Papparazzi?

Potom treba

Puppulu Pim´S son
Charles di Poisson
Valley Jay Pallette
Popi du Vall

5.3.2010 14:49
ladys

XXX.XXX.45.106

petas napsal(a):
A co treba Charming Papparazzi?

Potom treba

Puppulu Pim´S son
Charles di Poisson
Valley Jay Pallette
Popi du Vall

Papparazziho jsem chtěla já, proto jsem to sem nepsala, ale je to dost krkolomné..ale zajímavé

5.3.2010 15:23
red and white

XXX.XXX.125.26

ladys napsal(a):
Papparazziho jsem chtěla já, proto jsem to sem nepsala, ale je to dost krkolomné..ale zajímavé

ladys - já to ho nevezmu

6.3.2010 10:37
klafus

XXX.XXX.248.44

red and white napsal(a):
Zdravím,

Nerčí kdybys ještě stáále nebyla rozhodnutá, tady je odemě poslední várka inspirace. Nemyslím to v tom, že bych tě chtěla za každou cenu rozviklat od tvého návrhu, ber to doopravdy jen jako nápad... jedním uchm tam a druhým ven
*Pabbay
*Padron
*Palmetto Point
*Palo Duro
*Palopo
*Parabel
*Parent
*Parker
*Perello
*Patermo
*Paterson
*Patino
*Payette
*Pazaron
*Poccos
*Pelado

:-)

6.3.2010 11:09
red and white

XXX.XXX.125.26

klafus napsal(a):
Nerčí kdybys ještě stáále nebyla rozhodnutá, tady je odemě poslední várka inspirace. Nemyslím to v tom, že bych tě chtěla za každou cenu rozviklat od tvého návrhu, ber to doopravdy jen jako nápad... jedním uchm tam a druhým ven
*Pabbay
*Padron
*Palmetto Point
*Palo Duro
*Palopo
*Parabel
*Parent
*Parker
*Perello
*Patermo
*Paterson
*Patino
*Payette
*Pazaron
*Poccos
*Pelado

:-)

Klárko děkuji, inspirace není nikdy dost ještě zdaleka nejsem rozhodnutá, a tak padají u nás doma další nové návrhy jako třeba jeden z posledních: Red Fox Pepper

Patino zní skvěle, a ještě se mi docela líbí Poccos ( i když to zní skoro jako "kokos" )

6.3.2010 13:07
martiiisek

XXX.XXX.208.166

red and white napsal(a):
Klárko děkuji, inspirace není nikdy dost ještě zdaleka nejsem rozhodnutá, a tak padají u nás doma další nové návrhy jako třeba jeden z posledních: Red Fox Pepper

Patino zní skvěle, a ještě se mi docela líbí Poccos ( i když to zní skoro jako "kokos" )

Ahoj tak třeba Paris de Valley taky nezní špatně a nebo Portos

7.3.2010 12:41
westgirl

XXX.XXX.23.245

martiiisek napsal(a):
Ahoj tak třeba Paris de Valley taky nezní špatně a nebo Portos

Chilli Valley, Chuck Blue Valley, Pure Chic Boy, Born For Lucky, Cayenne Valley, Valley Most Wanted, Valley Spark

7.3.2010 12:50
shantal88

XXX.XXX.250.238

westgirl napsal(a):
Chilli Valley, Chuck Blue Valley, Pure Chic Boy, Born For Lucky, Cayenne Valley, Valley Most Wanted, Valley Spark

Tak mě se líbil ten Paris to je moc pěkné, my našemu malému přezdíváme Toy Boy,je to takové roztomilé,ale osobně mě učarovalo jméno RahXephon-Rasefon Má to teda fakt říz

7.3.2010 13:00
red and white

XXX.XXX.125.26

shantal88 napsal(a):
Tak mě se líbil ten Paris to je moc pěkné, my našemu malému přezdíváme Toy Boy,je to takové roztomilé,ale osobně mě učarovalo jméno RahXephon-Rasefon Má to teda fakt říz

Hanka: máš super nápady to se mi líbí
A jak se vám líbí třeba Fox Valley ?

7.3.2010 13:01
red and white

XXX.XXX.125.26

shantal88 napsal(a):

Evuška - na tom si vylámeš dobře jazyk

7.3.2010 13:55
cheyenne

XXX.XXX.10.211

red and white napsal(a):
Zdravím,

Mně by se líbilo třeba Pocco Valley

7.3.2010 15:27
westgirl

XXX.XXX.23.245

cheyenne napsal(a):
Mně by se líbilo třeba Pocco Valley

Díky Nerčí, no mi se to Fox Valley líbí, a ještě víc snad to Pocco Valley jsem teď viděla i koně se jménem Paco :-D (a za tím něco ještě)

7.3.2010 16:30
red and white

XXX.XXX.125.26

westgirl napsal(a):
Díky Nerčí, no mi se to Fox Valley líbí, a ještě víc snad to Pocco Valley jsem teď viděla i koně se jménem Paco :-D (a za tím něco ještě)

Když já znala plemeníka jménem Poco, tak to je zvláštní volat na svého koně taky "Pokouši" když už to jméno používal jinej kůň ke kterému si ho člověk zafixoval to bych pro něj musela mít jiné oslovení.. I když pravda že kdysi jsem znala i hřebce Foxe

7.3.2010 21:03
cheyenne

XXX.XXX.86.107

red and white napsal(a):
Když já znala plemeníka jménem Poco, tak to je zvláštní volat na svého koně taky "Pokouši" když už to jméno používal jinej kůň ke kterému si ho člověk zafixoval to bych pro něj musela mít jiné oslovení.. I když pravda že kdysi jsem znala i hřebce Foxe

Jestli ti tam zůstane to valley, tak mu můžeš říkat Valdo :-)))

7.3.2010 22:31
red and white

XXX.XXX.125.26

cheyenne napsal(a):
Jestli ti tam zůstane to valley, tak mu můžeš říkat Valdo :-)))

Valda se mi nelíbí

8.3.2010 19:23
shantal88

XXX.XXX.250.238

red and white napsal(a):
Evuška - na tom si vylámeš dobře jazyk

Je to jen příšerně složitě napsané,ale je to jednoduše Rasafon...Když si to představím na papíře,tož je to dost dobré jméno,ale jen nevím,jestli mi to u letošního hříběte projde schválením
Ještě mi do oka padlo jméno Lavi.....Hodně pěkné jména najdu i v japonštíně,tak máme pojmenovaného lonského prcka Wabisuke(wabiske) po werbespotovi

Přidejte reakci

Přidat smajlík