red and white
napsal(a):
Zdravím,
Čekáme hříbátko, pro kobylku již mám vymyšlené perfektní jméno, ale nějak postrádám pro hřebečka.. napadlo mě třeba Piccolo + něco.. je to pěkné ale nějak to pořád není ONO... Nenapadá Vás něco pěkného?? matka se jmenuje Popelka, otec Charlie Jane Valley
A jaké plemeno?
zazika
napsal(a):
Mě se líbí Passion...
Nebo Pentari.
Ale tady je jmen....
http://konik77.blog.cz/0709/ppp
red and white
napsal(a):
Zdravím,
Čekáme hříbátko, pro kobylku již mám vymyšlené perfektní jméno, ale nějak postrádám pro hřebečka.. napadlo mě třeba Piccolo + něco.. je to pěkné ale nějak to pořád není ONO... Nenapadá Vás něco pěkného?? matka se jmenuje Popelka, otec Charlie Jane Valley
Děkuji za příspěvky
PS: Matka je A1/2, otec Paint ..
red and white
napsal(a):
Zdravím,
Ahoj dej mu jméno po hřebci Cháron nebo Chánov
red and white
napsal(a):
Zdravím,
Díky za návrhy Máte ještě nějakou pěknou inspiraci?
ladys
napsal(a):
A je šance, že bude barevný? Mohlo by být Paletto, Palett nebo něco podobného barevného.
Ano, pravděpodobnost barevnosti tady je, ale kdo ví, jisté to není
Paletto se mi docela líbí
Ale ráda bych to nějak prokombinovala.. víte jak, dvouslové jméno zní tak trochu "vznešenějc"
Např. tyto návrhy padli u nás doma:
Fury Valley
Piccolo Playboy
Present Valley
One More Toy - to sice neobsahuje žádná písmena rodičů ale líbí se mi význam
Něco v tomto stylu.. Ale pořád tomu něco chybí
red and white
napsal(a):
Ano, pravděpodobnost barevnosti tady je, ale kdo ví, jisté to není
Paletto se mi docela líbí
Ale ráda bych to nějak prokombinovala.. víte jak, dvouslové jméno zní tak trochu "vznešenějc"
Např. tyto návrhy padli u nás doma:
Fury Valley
Piccolo Playboy
Present Valley
One More Toy - to sice neobsahuje žádná písmena rodičů ale líbí se mi význam
Něco v tomto stylu.. Ale pořád tomu něco chybí
Mě napadlo spojit toho painta (otce) s prvním písmenem jména matky a koncovkou jména otce a vzniklo mi tohle:
Picasso from Valley
- v češtině to znamená Picasso z údolí a to Picasso souvisí s tím malováním....
vendulka2066
napsal(a):
Mě napadlo spojit toho painta (otce) s prvním písmenem jména matky a koncovkou jména otce a vzniklo mi tohle:
Picasso from Valley
- v češtině to znamená Picasso z údolí a to Picasso souvisí s tím malováním....
Piccolo Jane Valley
A jaké jsi vymyslela jméno pro kobylku?
red and white
napsal(a):
Zdravím,
Nerčí kdybys ještě stáále nebyla rozhodnutá, tady je odemě poslední várka inspirace. Nemyslím to v tom, že bych tě chtěla za každou cenu rozviklat od tvého návrhu, ber to doopravdy jen jako nápad... jedním uchm tam a druhým ven
*Pabbay
*Padron
*Palmetto Point
*Palo Duro
*Palopo
*Parabel
*Parent
*Parker
*Perello
*Patermo
*Paterson
*Patino
*Payette
*Pazaron
*Poccos
*Pelado
:-)
klafus
napsal(a):
Nerčí kdybys ještě stáále nebyla rozhodnutá, tady je odemě poslední várka inspirace. Nemyslím to v tom, že bych tě chtěla za každou cenu rozviklat od tvého návrhu, ber to doopravdy jen jako nápad... jedním uchm tam a druhým ven
*Pabbay
*Padron
*Palmetto Point
*Palo Duro
*Palopo
*Parabel
*Parent
*Parker
*Perello
*Patermo
*Paterson
*Patino
*Payette
*Pazaron
*Poccos
*Pelado
:-)
Klárko děkuji, inspirace není nikdy dost
ještě zdaleka nejsem rozhodnutá, a tak padají u nás doma další nové návrhy jako třeba jeden z posledních: Red Fox Pepper
Patino zní skvěle, a ještě se mi docela líbí Poccos ( i když to zní skoro jako "kokos" )
red and white
napsal(a):
Klárko děkuji, inspirace není nikdy dost
ještě zdaleka nejsem rozhodnutá, a tak padají u nás doma další nové návrhy jako třeba jeden z posledních: Red Fox Pepper
Patino zní skvěle, a ještě se mi docela líbí Poccos ( i když to zní skoro jako "kokos" )
Ahoj tak třeba Paris de Valley taky nezní špatně a nebo Portos
westgirl
napsal(a):
Chilli Valley, Chuck Blue Valley, Pure Chic Boy, Born For Lucky, Cayenne Valley, Valley Most Wanted, Valley Spark
Tak mě se líbil ten Paris to je moc pěkné, my našemu malému přezdíváme Toy Boy,je to takové roztomilé,ale osobně mě učarovalo jméno RahXephon-Rasefon Má to teda fakt říz
red and white
napsal(a):
Zdravím,
Mně by se líbilo třeba Pocco Valley
westgirl
napsal(a):
Díky Nerčí, no mi se to Fox Valley líbí, a ještě víc snad to Pocco Valley
jsem teď viděla i koně se jménem Paco :-D (a za tím něco ještě)
Když já znala plemeníka jménem Poco, tak to je zvláštní volat na svého koně taky "Pokouši" když už to jméno používal jinej kůň ke kterému si ho člověk zafixoval
to bych pro něj musela mít jiné oslovení..
I když pravda že kdysi jsem znala i hřebce Foxe
red and white
napsal(a):
Když já znala plemeníka jménem Poco, tak to je zvláštní volat na svého koně taky "Pokouši" když už to jméno používal jinej kůň ke kterému si ho člověk zafixoval
to bych pro něj musela mít jiné oslovení..
I když pravda že kdysi jsem znala i hřebce Foxe
Jestli ti tam zůstane to valley, tak mu můžeš říkat Valdo :-)))
red and white
napsal(a):
Evuška - na tom si vylámeš dobře jazyk
Je to jen příšerně složitě napsané,ale je to jednoduše Rasafon...Když si to představím na papíře,tož je to dost dobré jméno,ale jen nevím,jestli mi to u letošního hříběte projde schválením
Ještě mi do oka padlo jméno Lavi.....Hodně pěkné jména najdu i v japonštíně,tak máme pojmenovaného lonského prcka Wabisuke(wabiske) po werbespotovi