Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2010 22:59
gilden

XXX.XXX.189.213

mohli byste poradit jaké sedlo na klusáka? nějaké anglické univerzální, nejlépe s dřenou kůží na bočnicích, kožené. předem děkuji

4.3.2010 09:36
filou

XXX.XXX.56.202

gilden napsal(a):
mohli byste poradit jaké sedlo na klusáka? nějaké anglické univerzální, nejlépe s dřenou kůží na bočnicích, kožené. předem děkuji

Ahoj,mám klusáka a mám anglické univerzální sedlo,bohužel nevím,jaká je to značka.Posílám foto a musím říct,že se mi fakt strašně dobře sedí a mu taky sedí.Předtím jsem měla sedlo značkové kožené a nesedělo vůbec.Stále mě bolely nohy a já jsem to sváděla na sebe,že prostě neumím sedět.Bolely mě kolena.Teď mě nebolí nicNevyznám se ale ve velikostech.Stejně bych časem chtěla sedlo westernové.Jezdím jen rekreačně
tak z tohoto mě bolelo všechnoooo (aj ta ona)

4.3.2010 09:42
filou

XXX.XXX.56.202

filou napsal(a):
Ahoj,mám klusáka a mám anglické univerzální sedlo,bohužel nevím,jaká je to značka.Posílám foto a musím říct,že se mi fakt strašně dobře sedí a mu taky sedí.Předtím jsem měla sedlo značkové kožené a nesedělo vůbec.Stále mě bolely nohy a já jsem to sváděla na sebe,že prostě neumím sedět.Bolely mě kolena.Teď mě nebolí nicNevyznám se ale ve velikostech.Stejně bych časem chtěla sedlo westernové.Jezdím jen rekreačně
tak z tohoto mě bolelo všechnoooo (aj ta ona)

A z tohoto mě nebolí nic a jezdí se mu super!

4.3.2010 09:42
filou

XXX.XXX.56.202

filou napsal(a):
A z tohoto mě nebolí nic a jezdí se mu super!

A mě takyy

4.3.2010 09:48
klawdie

XXX.XXX.100.124

filou napsal(a):
A mě takyy

je to v postatě na tvé výběru, nezáleží na plemeni ale na velikosti komory...musíš zjistit jakou máte komoru a pak už je na tobě jaký typ sedla chceš...

Přidejte reakci

Přidat smajlík