V zápřahu? i domácí výroby

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2010 13:37
depi120

XXX.XXX.38.6

Prosím lidičky, co mají poníčky, ale i velké koně v zápřahu o foto. Chceme si udělat postroj z popruhů na malého shetiho, který by tak tahal jen vozíček s trávou pro sebe a druhého kamaráda a hledám tak inspiraci, jak nejlépe postrojíček i kárku sestavit. Mockrát děkuji za fotečky...:-)

21.3.2010 14:44
depi120

XXX.XXX.38.6

Děkuji za fotečku, už jsem na to koukala když jsi vkládala v zimě, z těchto popruhů to chci také udělat, jen se musí vymyslet k tomuto rádoby poprsnímu postroji něco jako oj, která zamezí, aby vozíčel sjel z kopce koníkovi na nohy.:-)

23.3.2010 13:39
jurasek

XXX.XXX.112.250

no tak ten postroj pro vozíček je slabej,šak poznáš sama že se přerve

23.3.2010 18:30
stalonek

XXX.XXX.163.101

xD tahali sme i 120 kilo do kopce, a nikdy se neobjevil sebemenší problém, zkoušelo se i vytahovat zapadné auto, pytle s ovsem se na tom vozili a všechno a nikdy se nic nepokazilo xD on je pevnější než vypadá, to jen zdání klame :D odjezdili sme s tím dvě zimy v saních a pohoda.:-)

23.3.2010 22:11
evelin

XXX.XXX.6.162

Ahoj, dělala jsem známému stájovku pro chlaďase z bezpečnostního pásu z auta. Slouží bez problému už několik let. Také z nich mám bezp. postroj pro psa do auta - super. V pohodě to prošiji na el. šicím stroji. Jen přikupte silnou nit.
Na ten postroj co máte v plánu by mohl být super, určitě by nebyl problém ty pásy sehnat kdekoliv na vrakovišti.

24.3.2010 09:38
sheril

XXX.XXX.88.21

Prodám pásy z auta 1m/5Kč

24.3.2010 10:19
charliebob

XXX.XXX.224.10

U těch pásů z auta bych se bála, že mi koně pořežou, záleží opravdu hodně na zátěži, kterou mu dáte. Doporučovala bych buď chomoutek, nebo alespoň přes prsa dát kožený řemen, pokud se snažíte o poprsní postroj.

24.3.2010 15:07
depi120

XXX.XXX.38.6

NO popruhy už máme koupené, jsou silnější než ty z auta a ještě je budeme podšívat filcem, koníček bude tahat maličkatý vozíček s trávou na krmení pro dva, takže si myslím, že nikdy nepotáhne více jak 25kg, proto si myslím, že kupovat kožený postroj za 6tis je zbytečné. Jen by mě teď spíše zajímali jestli máte ňáké ty vozíčky domádo sestavené, nebo spíše kárčičky. Poník je u nás naprosto nevyužit a myslíme si, že by ho to mohlo bavit a alespoň bych se s tou trávou nervala já.:-)

24.3.2010 21:28
sheril

XXX.XXX.88.21

Vozík v pozadí na foto je dělaný z vleku za auto.Původní zůstala jen konstrukce obdelníku z železa,vingle a ostatní je navařené

Přidejte reakci

Přidat smajlík