Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2010 20:16
axl

XXX.XXX.43.119

Ahojte vsichni. Nedavno se mi stala takova vec, hledala jsem nove ustajeni pro sveho konika. Domluvila jsem se s jednou pani z Hostenic, ze se prijdu podivat. Hrozne jsem chtela aby to vyslo, protoze se mi libi to prostredi, na vyjizdky je okoli temer dokonaly a znam to tam. Ona ze ma zajem jeste jedna holka se dvema koniky, tak ze se uvidi. Nakonec pani dala prednost one slecne, no co uz. Za dva dny mi volala jen tak kamoska a vypadlo z ni, ze onu slecnu zna a ze ji najednou vyslo ustajeni kousek od domova a koniky si odveze o vikendu tam. Takze jsem se spojila opet s pani a domluvily se, ze o vikendu konika dovedu. BYla jsem hrozne rada, ze to tak vyslo. To byl ctvrtek. Vpatek v poledne mi opet pani volala s tim, ze asi pred pul rokem slibila sve zname volne misto a sliby drzi, takze pry at se nezlobim, ze veme ji. Zustala jsem celkem v soku. Z te zname se vyklubala pani od nas ze staje, nebyla ani rozhodnuta odejit. Jenze se v sobotu ona pani z Hostenic za ni dohrnula a kdyz videla, ze vaha, nalozila ji kobylua odvezla k sobe do staje. A ted jsem nasla na netu, ze nabizi ustajeni. Je to jeji vec, koho si do staje veme a koho ne. Jen me docela zarazilo u pani jeji pristup. Pote me par lidi upozornilo na jednani jiste pani, ze neni uplne ferovy. Ona pani se kolem koni pohybuje dost dlouho a nemale vysledky dosahla a ziskala jmeno, ale asi na to jmeno trosku hresi. Ja jen, se chtela vypsat a doufam, ze nikdo nemate podobne zkusenosti.

11.4.2010 09:20
bonita

XXX.XXX.151.213

ja mam sice kone doma, uz kvoli takymto situaciam, ale plne ta chapem, ze si riadne rozcarovana...k tej pani by som uz urcite kona nedavala, clovek v byznise ma mat aj aku taku moralku, ved to mu robi meno, nie?

11.4.2010 19:06
axl

XXX.XXX.43.119

Tak to ti zavidim, nemusis nic takovyho resit. Ona pani na svy jmeno dost hresi, coz me mrzi, mela jsem o ni jine mineni. Jasne, ze i kdyz ma volny box, konika k ni nedam. Nechci riskovat,ze si za par tydnu opet vzpomene nejaka znama :-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík