Kopytář - Zlínský kraj

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.5.2010 21:57
ivin

XXX.XXX.34.68

Ve Zlínksém kraji asi žádný není...Nevíte o někom, kdo sem dojíždí? Díky.

7.5.2010 08:58
martinafr

XXX.XXX.3.33

K nám jezdí pan Kocáb tel.736445580 ze Starého Města

7.5.2010 09:17
judita

XXX.XXX.224.229

Odkud jsi?

7.5.2010 20:44
ivin

XXX.XXX.34.68

Koně mám ustájeného kousek od Vizovic.
Jaké máš zkušenosti s panem Kocábem, můžeš doporučit?

7.5.2010 21:00
ambra

XXX.XXX.12.143

Nic proti ale hledáš kopytáře a nebo kováře a nebo ševca? Pokud to poslední přikláním se k p. Kocábovi, ale pokud hledáš kopytáře zkus tyhle odkazy, třeba bude někdo z nich ochoten jet k tobě a nebo tě odkáží dál http://achbk.kopyta.cz/?q=node/71 http://www.ranc.kopyta.cz/ .
Nám osobně kuje koníky p. Spurný ze Smržic (okr. PV)a jsme spokojení, hlavně za ten klidný a pohodový přístup ke koním a taky dobře odvedenou práci.:-)

7.5.2010 21:10
ivin

XXX.XXX.34.68

Hledám někoho, kdo mi pomůže spravit kopyta:) Odkazy znám, ale než budu obvolávat, zkouším se poptat i tady.

7.5.2010 21:14
koki

XXX.XXX.148.19

Spravit v jakém směru? :-))

7.5.2010 21:17
ivin

XXX.XXX.34.68

Špalkovité kopyto s prolomeným profilem stěny a vytlačenou kourunkou jedna nožka a vytlačená korunka na druhé.

8.5.2010 06:28
martinafr

XXX.XXX.3.33

S panem Kocábem máme dobré zkušenosti,dělá u nás v dědině více koní.Hlavně když se potřebuje,přijede ze dne na den.Je to starší pán a myslím,že velice zkušený.Zavolej a uvidíš :-)

8.5.2010 09:53
koki

XXX.XXX.148.19

Já můžu doporučit Jirku Gazdoše. Přijede více méně kamkoliv a kdykoliv. Velmi ochotný, pečlivý a ceny také super. Kontakt i více info najdeš zde http://www.podkovar.tym.cz/

25.5.2010 12:38
koki

XXX.XXX.148.19

No nechci být za rýpala, ale pana Kocába bych si ke svým koním nepustila ani na 10 metrů. Stačilo mi jeho posouzení poničky v případě hodně velkého špalku na jedné přední nožce a těžkého překlubu na druhé, kdy řekl že se jedná o náběh na špalkové kopýtko a že se to strouháním co 4 měsíce srovná samo.
Ale 1000 lidí 1000 názorů :-)

25.5.2010 14:22
martinafr

XXX.XXX.3.33

koki napsal(a):
No nechci být za rýpala, ale pana Kocába bych si ke svým koním nepustila ani na 10 metrů. Stačilo mi jeho posouzení poničky v případě hodně velkého špalku na jedné přední nožce a těžkého překlubu na druhé, kdy řekl že se jedná o náběh na špalkové kopýtko a že se to strouháním co 4 měsíce srovná samo.
Ale 1000 lidí 1000 názorů :-)

Ano,je to pravda bohužel...MOC SE OMLOUVÁM ZA DOPORUČENÍ NA TOHOHLE KOVÁŘE..smajlík
Kopýtka nám jen strouhal,nikdy nic vážného jsme neměli,až když jsme si dovezli mini koníka,brali jsme ho ze stáda,takže až doma jsme si všimli,že má špatné přední kopýtka,volali jsme pana Kocába,aby posoudil,jak moc je to vážné,ale pan Kocáb se jen smál,že ještě neviděl poníka,aby byl 100% a že se to spraví,že to není problém..BOHUŽEL problém to je a ne zrovna malý,kobylka se musí operovat,bylo nám řečeno,že kdyby kovář byl kovářem,tak si toho všimne a mohlo se to postupně spravovat..Navíc nám před 14dny vezl z Tlumačova kobylku,byl z ní velice nadšený,pochválil nás jaký má super box a vystrouhal malou poničku,ale hned na druhý den,kdy se vracel do Tlumačova podívat se na jednoho koníka,nás škaredě pomluvil,že malá ponička má schvácení a že velká bude do půl roku na tom stejně!!!!
Dostali jsme doporučení na jiného kováře PANA Gazdoše (DÍKY MOC KOKI)kdy byl nemile překvapen,že to pan Kocáb nepoznal,že nejde o žádné schvácení,ale překlub!!Taky se velice divil ač čerstvě vystrouhaná-NEBYLA VŮBEC VYSTROUHANÁ!!!
Když manžel volal panu Kocábovi,aby nám to trochu vysvětlil,všechno popřel a jen se smál...
Tímto děkuji hlavně Ivě Kolaříkové z Tlumačova,že nám vždy pomůže,poradí a kdybych jí volala třeba o půlnoci,zvedne telefon!!!!smajlík:-)l:-)
A omlouvám se,že jsem pana Kocába doporučila!!Bohužel jsem si myslela,že když je pán starší a pracuje u koní na Školním Statku ve Starém Městě,je jistě zkušený....smajlík
Chybami se člověk učí..bohužel..

Přidejte reakci

Přidat smajlík