Tak já teda založím další
Normálně u nás je od rána krásně jasno a Oskar svítí o sto šest
U nás je zvěřinec festovní akorát bohužel divoká husa přišla o mladý
a čekáme na bažanty, kuřata a mandarinky, jestli teda něco bude
Čínský kachničky
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Tak koukám, že jsem včera zakládala a téma nikde
Tady od rána lilo, fakt super, jsem chtěla za Elí a ven a nic, bych do toho už s tím počasím fakt kopla
Teda kachničky jsou překrásné!!!
Dneska hlásím konečně sluníčko! Sice až po dvanácté, ale je! usa je u bendy, ale ve dvě por ni půjdu, dovedeme Bendíka k nám domů a pustíme se do úpravy kopýtek. Uvidím jak mi to půjde..takového pidi poníka jsem ještě nedělala, snad to dám s páteří.
S Usou bych se po dvlouhé době chtěla projet, co byly povodně, tak jsme byly rády, že žijeme...
No jo, je to tady trochu nepřehledné...moderka, hned vedle nemoderka, já jsem si toho všimla až teď..
Lucky: jak mám teď kobylu, tak tam je arabka Uva, teda mimochodem, protože ono je tam arábků víc
Uva
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
m i s i c k a
napsal(a):
To téma si založila na nemoderce (se podívej) Jsem ti tam ráno odepsala, ale asi si se tam nepodívala
Jejda, nějaký šotek a já si doma říkala, co to má být , tak to se omlouvám
Já minule fotila sousedova housata, ale než jsem se k tomu dostala, tak mi pěkně vyrostla, takže škoda.
Ahojky
tak já jsem sem dávala někdy v pátek příspěvek a nějak sem si ho sem teda nedala, asi jsem nezmáčla pokračovat...No, tak to sem dáv teda znova a snad už se mi to povede
Takže první věc: ve středu se Elišce narodili mimča, má jich 5 a jsou to pěkný buřtíci napapaný
no a druhá věc, že jak mi kobylu kovář hodně ostrouhal, tak se jí ve středu udělal absces v kopytě, takže mám o zábavu postaráno
Co u vás nového??
Mimča v den narození
A mimča včera vyfocený, už jim začíná růst srst a vypadá to, že budou spíš po mamině barevný. tohle bylo zatim nejvíc barevný
Jo a když jste tady všechny od těch králíků, tak bych vás poprosila, jestli by jste mi řekli co si myslíte, že Eliška?? Už nad tím dlouho přemýšlím a pořád nevím, jestli je to něco s Teddíkem a nebo jestli je to Angorskej králík?? Díky
Jo a když jste tady všechny od těch králíků, tak bych vás poprosila, jestli by jste mi řekli co si myslíte, že Eliška?? Už nad tím dlouho přemýšlím a pořád nevím, jestli je to něco s Teddíkem a nebo jestli je to Angorskej králík?? Díky
Ale lvíček nemá srst krátkou třeba jako klasický králík. Má delší všude, ale nejdelší mezi ušima, krk, tváře, na zadních nohách, a tak. A to na Elišce teda vidim.
http://www.ireceptar.cz/zvirata/zakrsly-lvicek/
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Teda prckové jsou rozkošný
oni se opravdu kříží s Teddíkama, ale zas tak malinká neni, je větší než ten můj Kastorex a ten by měl mít do 2kg a jestli má tak půl, tak je rád Já bych řekla, že Eliška má tak kilo a půl
Jinak Uvě už je taky asi už nějak 21 let. Na původ se ti určitě zeptám
Pak je tam ještě Usejna...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Zdar děvčata, tak tu máme konečně fajné počásko
No počasí je super. Já celý víkend makala na zahradě a včera jsem tátu uprosila nás konečně s Usou nafotit v kopretinkách Dneska jsem lítala ve městě atd. a za chvíli jdu pro Usu. projet se nepůjdeme, protože jsem včera vyprala podsedlovou deku a ještě je vlhká
Pěkný fotečky, už koukala na FB.
Bobo byla včera venku. Výraz alá inteligent
Nj, žvejkala s hubou dokořán. To je její, natáhnout se a u toho se vleže cpát.
Ahoj děvčata....
počasí opravdu luxusní
Lucky: s těma arabkama, ještě nevim, s tou kámoškou jsem nemluvila, ale jediný co vim, že ta Ulesa je z té bílé- Usejny a táta je Hery- taky ho měl Vojta Kotek, jestli víš, tak teď je právě tady u nás, jak mám kobylu
Jinak mimina už koukají a začínají pomalu vylézat z hnízda a jak jsou mazlící
foceno v sobotu
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Lucky, fotky krááásný, taky jsem včera koukala na fb.
Bobo hustá. Máňule ta brutálně tuneluje v předzahrádce, by člověk prostě nevěřil, co ten králík dokáže vyhrabat
Hm, abych na zítra vytáhla už pomalu čabraku asi
To Michalka řádí po baráku a nahání věčně tátu.
No jo, jsme na FB
Jinak jsem byla dopoledne KO :-(( ..totálně mrtvá..v dusnu jsem lítala jako magor kolem řeky v kopretinách, abych nafotila ty svoje černé vobludky s uuuň..no spolu ani náhodou. Na co jsem brala teláč, když jsem pořád jak tři lepidla mi neustále tři metry za zadkem..pomoooc!
Mám nějaké fotky psů v kopretinách a u řeky. Moje uň teda zrovna neměla náladu mi dělat modelku, tak jsem aspoň hezky nafotila poníka Bendulku, z něhož mě málem trefil šlak (pořád by to žralooo!) , ale světe div se, ty fotky stojí za to!!! No a super byly fotky běhacích koní v ohradě..Benda s Usou...co dokáže jedna petka s kamínky by jste čuměli...ony ty hnidy hnuly prdelí a běhaly!!!!! :-))))))
Jo, Heryho znám, fotila jsem ho na výstavě kdysi s Vojtou, jak s nm trochu zametl
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Lucky krásná fotečka
Mi povídej, já včera myslela, že se ani na ten kurz nedobelhám takový dusno, to přes oběd ještě nebylo, tak jsem zvědavá dneska, někde s Elí zhebneme odpolko vedrem, už táhnu čabraku na ouška
No nic, jdu pro něco k obídku.
Čauky! No to víš, že furt šajní, ani by nemuselo, jsem ráda za každý mráček. Tohle už je trošku moc to teplo, nejdřív zima a pak naráz tohle.
Čikiho pýžo
Ho předtím koupala, měl na to vlastní názor, stál, držel, vychutnával, vteřinu, co jsem to dokončila bych už složenej na zemi...
schovávání ve stáji, ale oproti venku tam zas není dýchatelno, takže hnus...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
Jů to je dobrá fotka vedle toho barzoje
Já něco cvakla ve čtvrtek, ale vůbec to modrý nebo spíš fialový nevypadá na fotce tak hezky jako ve skutečnosti a v sobotu jsem vytáhla švagrovou a něco máme i z máků nafoceno, jenom jsem se nějak nedonutila to sem o víkendu hodit
Travička zelená, to je moje potěšení. Travička zelená, to je moje peřina
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
zviratkova
napsal(a):
Travička zelená, to je moje potěšení. Travička zelená, to je moje peřina
projížďka po pláži, tomu říkám romantika, já bohužel fotila z moře, takže to není ono bez záběru na vodu no...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Kytí super, mě se to zatím taky drží, ale musím pilně každý den zalévat
Tady foto ještě, když se to zasadilo, teď už jsou pěkně rozrostlý
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Když já vždycky, když jsem chci něco hodit, tak se mi to doma sekne , takže to potom vzdávám
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Ahojky
tak jak se máte pořád už jsme tu nějak dlouho nebyly a zanedbáváme to tu
U nás v celku nic nového neni, mimina králičí už jsou prodaný, jen jeden samec mi tu ještě zbývá a kobyla se má jako prase v žitě
Lucky: tak jsem zjistila původ těch kobyl arabských, konečně
Takže ta ryzka, Uva, je po O:Tufan, ta bílá, Usejna je po O: Malak. A obě mají mámu po Al sachra kaythoom