Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.5.2010 15:35
simmbel

XXX.XXX.244.44

Holky v čem vozíte na koni např. foťáky? V zimě se dá nacpat do kapsy u bundy, ale co v létě? Máte nějaké takové ty batůžky, nebo já nevím jak se to jmenuje, co se dají připnout k sedlu? Kde to seženu? Nebo dá se něco takového sehnat třeba normálně někde u vietnamců? Šoupněte sem kdyžtak aj fotečky:-).

23.5.2010 19:30
pilgrisek

XXX.XXX.123.163

ahoj, no záleží jak máš velkej foták?já jsem měla malej takže v pohodičce do malé brašničky přímo na foták sem přidělala na westernu k hrušce provazkem a nebo u anglie na poprsák:-D mám ten honácký takže je to tam akorát na to. Vlezly se mi tam aji peníze a mobil a přitom to nezabíralo místo... foto bohužel nemám.Jinak teď mám zrcadlovku a je to horší tak taky řeším co s tím budu dělat smajlík

23.5.2010 20:06
kassiopeass

XXX.XXX.186.21

mám malý kompakt a nosím ho v kapse nebo přidělaný na kroužku k poprsáku... Našla jsem takový pytlík do kterého se vejde více věcí - ten taky přivazuji dopředu... viz foto:)

Ale chtěla bych si koupit fotoapaár větší a to nevím jak ho nosit sebou - jedině v sedlové brašně....:)

23.5.2010 20:38
simmbel

XXX.XXX.244.44

No mám turistické sedlo a vzadu jsou právě takové kovové úchytky. Foťák je malý, ale trošku tlustší (ne tak úzký jak se teď dělají), takže i kdybych si vzala ryfle místo rajtek, tak se do kapsy se nevejde :(. Na netu jsem teď našla toto, ale vypadá to zbytečně veliké.

24.5.2010 15:28
filou

XXX.XXX.56.202

Ahoj,já to řeším přišitím kapes na podsedlovku.Na jedné sraně mám větší-tam vozím lehčí bundu a ten foťák+čokoládku:)a na druhé straně mám menší na telefon a kapesníky.Zatím super!:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík