Každý rok pořádáme na stáji společný výlet někam pryč začátkem července. Máte někdo nějaký fajn tip, kde by ustájili 6 koní a bylo možné ubytovat cca 8 lidí? Nejlépe 3-4 pokoje se sociálkou, stáje hned u ubytování, poblíž nějaké hezké vyjížďky a hospůdky. Jezdí i cca 50leté paní a chystá se i paní s menším dítětem, které bude hlítat manžel, tak to chce něco slušného, ne nocleh ve stanu . Ideální na toto je např. JK Mikulov. Tam jsme byli loni a byli jsme nad míru spokojeni. Jen letos to chce zase někam jinam a už mi dochází fantazie a známosti...
Foto je z loňské Pálavy, to byla nádhera...
Tyy brďo, tak to mi slinečka až ukápla....tam bych chtěla jet aspoň na kole, ale poštěstit se mi to s koněm.....
Jinak mě moc míst s takovou kapacitou a požadyvky nenapadá...u nás leda na horách - v Beskydech na Slavíči, pak je ještě sakriš jeden penzion, myslím, že kousek od Komorní Lhotky, ale většinou je to teda pak cestování po horách, takže hodně šutry a tak...a další penziony, či chatkoidní nabídky jsou určitě i v Jeseníkách...ale když si tka uvědomuju, pokud člověk zůstane níž, pak je to halvně o loukách:)
U těch kladrubáků to vypadá vážně dobře.
Ještě přemýšlíme nad Komňou, je tam k pronájmu selská chalupa a poskytli by pastviny, jen ty bychom museli nějak podělit ohradníkem kvůli koním.
Jen nevím, zda Mikulov nenasadil hodně vysokou laťku. Osobně bych tam ráda sjela opět v době vinobraní koncen září/zač.října jen tak se projet. To je tam pokochání... Zříceniny, stolová hora, jeskyně Na Turoldu, vinice. Vážně mohu všem doporučit.
Projížďka mezi vinicemi...
Ahoj Peti,
taky to tam mám projeté na koních. Dělala jsem v JK Mikulov bakalářku na hipoterapii a pak jsme to tam procválali přes vinice. Super, hlavně ty jejich koně, vysocí parkuráci, kteří měli teda páru
Asi to máš vysokou laťku, neboť tam mají všechno...jak ubytování, tak hospůdku, krytou a venkov.halu, ubyt.pro koně. Je to tam fakt dost dobré.... Jela bych tam na víkend taky, ale asi bych si koně zase půjčila.
Jo, ještě byste mohli jet na Želech.paseky na ranč ke Svačinům : ) Tam mají taky sprchu - i pro koně a venkovní gril : ) Ha, ha. Ale je to jen přes kopec.
a nebo do jeseníku na ranč Koločava..do Heřmanic..peckovní terény, ubytování , fakt doporučuju!!! můžeš kouknout na stránky jejich..stačí vyhledat..Přikládám foto :)
a nebo v našich Beskydech..na Morávce..penzion na Jízdárně ...loni jsem tam byla s mou kobčou a paráda..jen doporučuji okuté koně (já loni neměla a hrůza :(...jsem poučena..vedou tam přímo i koňské stezky..už i na zmiňovaný Slavíč, který je však výše položen..foto s naší Bandou :)