Máte tip na výletní místo na Moravě?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2010 20:52
ghajariy

XXX.XXX.4.106

Každý rok pořádáme na stáji společný výlet někam pryč začátkem července. Máte někdo nějaký fajn tip, kde by ustájili 6 koní a bylo možné ubytovat cca 8 lidí? Nejlépe 3-4 pokoje se sociálkou, stáje hned u ubytování, poblíž nějaké hezké vyjížďky a hospůdky. Jezdí i cca 50leté paní a chystá se i paní s menším dítětem, které bude hlítat manžel, tak to chce něco slušného, ne nocleh ve stanu :-). Ideální na toto je např. JK Mikulov. Tam jsme byli loni a byli jsme nad míru spokojeni. Jen letos to chce zase někam jinam a už mi dochází fantazie a známosti...
Foto je z loňské Pálavy, to byla nádhera...

28.5.2010 07:35
kukinatost

XXX.XXX.43.146

Tyy brďo, tak to mi slinečka až ukápla....tam bych chtěla jet aspoň na kole, ale poštěstit se mi to s koněm.....
Jinak mě moc míst s takovou kapacitou a požadyvky nenapadá...u nás leda na horách - v Beskydech na Slavíči, pak je ještě sakriš jeden penzion, myslím, že kousek od Komorní Lhotky, ale většinou je to teda pak cestování po horách, takže hodně šutry a tak...a další penziony, či chatkoidní nabídky jsou určitě i v Jeseníkách...ale když si tka uvědomuju, pokud člověk zůstane níž, pak je to halvně o loukách:)

28.5.2010 09:12
rebeks

XXX.XXX.21.181

Také tiše závidím. Myslím si, že by kapacity pro koně i lidi měli mít v Koryčanech, mají i svoje stránky.

28.5.2010 13:58
ramule

XXX.XXX.152.98

mrkněte na stránky: kladrubáci David Haitl, můžu jen doporučit, pokud to není pro Vás již moc daleko, ubytování pro lidi i ustájení koní, super terény i super lidi.

28.5.2010 22:25
ghajariy

XXX.XXX.4.106

U těch kladrubáků to vypadá vážně dobře.
Ještě přemýšlíme nad Komňou, je tam k pronájmu selská chalupa a poskytli by pastviny, jen ty bychom museli nějak podělit ohradníkem kvůli koním.
Jen nevím, zda Mikulov nenasadil hodně vysokou laťku. Osobně bych tam ráda sjela opět v době vinobraní koncen září/zač.října jen tak se projet. To je tam pokochání... Zříceniny, stolová hora, jeskyně Na Turoldu, vinice. Vážně mohu všem doporučit.
Projížďka mezi vinicemi...

29.5.2010 08:08
kukinatost

XXX.XXX.219.111

jee, na Davida jsem úplně zapomněla....tak to určitě doporučuju:)

30.5.2010 13:07
rozi

XXX.XXX.12.6

Ahoj Peti,
taky to tam mám projeté na koních. Dělala jsem v JK Mikulov bakalářku na hipoterapii a pak jsme to tam procválali přes vinice. Super, hlavně ty jejich koně, vysocí parkuráci, kteří měli teda páru :-)
Asi to máš vysokou laťku, neboť tam mají všechno...jak ubytování, tak hospůdku, krytou a venkov.halu, ubyt.pro koně. Je to tam fakt dost dobré.... Jela bych tam na víkend taky, ale asi bych si koně zase půjčila.

30.5.2010 13:11
rozi

XXX.XXX.12.6

Jo, ještě byste mohli jet na Želech.paseky na ranč ke Svačinům : ) Tam mají taky sprchu - i pro koně a venkovní gril : ) Ha, ha. Ale je to jen přes kopec.

30.5.2010 16:50
hattatitla

XXX.XXX.146.233

a nebo do jeseníku na ranč Koločava..do Heřmanic..peckovní terény, ubytování , fakt doporučuju!!! můžeš kouknout na stránky jejich..stačí vyhledat..Přikládám foto :)

30.5.2010 16:55
hattatitla

XXX.XXX.146.233

a nebo v našich Beskydech..na Morávce..penzion na Jízdárně ...loni jsem tam byla s mou kobčou a paráda..jen doporučuji okuté koně (já loni neměla a hrůza :(...jsem poučena..vedou tam přímo i koňské stezky..už i na zmiňovaný Slavíč, který je však výše položen..foto s naší Bandou :):-)

30.5.2010 17:00
hattatitla

XXX.XXX.146.233

Opravuji..ranč Koločava - Heřmanovice..ne Heřmanice :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík