Představuje se Vám:IM DOCS SNOW QUEEN

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2006 09:28

Ahoj,jmenuju se IM DOCS SNOW QUEEN,jsem Appaloosa po otci IMA DOCS CLARK a mamince A1/1 POISSY,narodila jsem se 2.3.2004.
Na této fotce je mi asi třičtvrtě hodiny,narodila jsem se ve sněhu,odtud mám i své jméno-IM DOCS z úcty ke svému otci,SNOW QUEEN-SNĚHOVÁ KRÁLOVNA.

7.6.2006 09:30

jaruska napsal(a):
Ahoj,jmenuju se IM DOCS SNOW QUEEN,jsem Appaloosa po otci IMA DOCS CLARK a mamince A1/1 POISSY,narodila jsem se 2.3.2004.
Na této fotce je mi asi třičtvrtě hodiny,narodila jsem se ve sněhu,odtud mám i své jméno-IM DOCS z úcty ke svému otci,SNOW QUEEN-SNĚHOVÁ KRÁLOVNA.

Tady mě tedy máte-stojím tu před Vámi.

7.6.2006 09:32

jaruska napsal(a):
Tady mě tedy máte-stojím tu před Vámi.

Zkusím,jestli by se nápoj dal vzít i zezadu-kdo umí,ten umí.....

7.6.2006 09:34

jaruska napsal(a):
Zkusím,jestli by se nápoj dal vzít i zezadu-kdo umí,ten umí.....

Tady s mamčou na prérii-tedy u nás ve výběhu...

7.6.2006 09:37

jaruska napsal(a):

Jsou mi teprve 3 dny a už na mě dávají sedlo-tedy vaťák.Mohu všem narozeným hříbatům jen doporučit,za prvý to hřeje a za druhý když přijde opravdické sedlo,nekoná se žádná panika.
Sluší mi to,že?????

7.6.2006 09:39

jaruska napsal(a):
Jsou mi teprve 3 dny a už na mě dávají sedlo-tedy vaťák.Mohu všem narozeným hříbatům jen doporučit,za prvý to hřeje a za druhý když přijde opravdické sedlo,nekoná se žádná panika.
Sluší mi to,že?????

Tady už jsem trošičku větší..

7.6.2006 09:41

jaruska napsal(a):

V létě jsem chodila i do bazénu-jmenuje se Hobšovský rybník.To Vám bylo prííma.

7.6.2006 09:43

jaruska napsal(a):
V létě jsem chodila i do bazénu-jmenuje se Hobšovský rybník.To Vám bylo prííma.

Ještě jednou plavení.

7.6.2006 09:59

jaruska napsal(a):
Ještě jednou plavení.

A tady mám už sedlo doopravdicé-vůbec mi to nevadí a jsem s ním docela spokojená.

7.6.2006 11:02

jaruska napsal(a):

Tohle bylo focení kvůli průkazu původu v USA,byla jsem docela hodná.

7.6.2006 11:04

jaruska napsal(a):

Kdo říká,že Popelka nemůže být zrzavá???????

7.6.2006 11:05

jaruska napsal(a):

Pasu se ani nevím,jak......

7.6.2006 11:11

jaruska napsal(a):

Je nádherná. Gratuluji

7.6.2006 11:13

lady boss napsal(a):
Je nádherná. Gratuluji

Moc děkuju. Jarka.

sadzi saj

7.6.2006 15:02
sadzi saj

jaruska napsal(a):
Moc děkuju. Jarka.

Moc hezká ryzka a kolik jí teď je?

7.6.2006 15:10

sadzi saj napsal(a):
Moc hezká ryzka a kolik jí teď je?

Děkuji,Andreo.Datum narození je napsáno hned u první fotky,jsou jí teď 2 roky a 3 měsíce.

sadzi saj

8.6.2006 10:21
sadzi saj

jaruska napsal(a):
Děkuji,Andreo.Datum narození je napsáno hned u první fotky,jsou jí teď 2 roky a 3 měsíce.

Promiňte, četla jsem to, ale nějak jsem na to potom prohlížení dalších foteček zapomněla

9.6.2006 08:53

jaruska napsal(a):
A tady mám už sedlo doopravdicé-vůbec mi to nevadí a jsem s ním docela spokojená.

Ahoj lidi,dneska jsem zase dostala na záda sedlo,ale škoda,že jste to dneska někdo šikovný nepřišel natočit.To Vám bylo rodeo!!!!Kvičela jsem jako malé prasátko a vyhazovala,no prostě jsem se na to sedlo trochu naštvala,ale v momentě,kdy jsem kolečko oběhla bez vyhazování,panička mě moc pochválila a sedlo mi sundala.
Tady na té fotce vidíte,jak mě panička sedlá bez přivázání.

9.6.2006 08:55

jaruska napsal(a):
Ahoj lidi,dneska jsem zase dostala na záda sedlo,ale škoda,že jste to dneska někdo šikovný nepřišel natočit.To Vám bylo rodeo!!!!Kvičela jsem jako malé prasátko a vyhazovala,no prostě jsem se na to sedlo trochu naštvala,ale v momentě,kdy jsem kolečko oběhla bez vyhazování,panička mě moc pochválila a sedlo mi sundala.
Tady na té fotce vidíte,jak mě panička sedlá bez přivázání.

A tady zase zívám...Čistím si zuby pastou Mrkevline.

9.6.2006 08:57

jaruska napsal(a):
A tady zase zívám...Čistím si zuby pastou Mrkevline.

A ještě-je to fakt na usnutí,panička mě pořád hladí a to mě uspává-a zároveň uklidňuje.

9.6.2006 10:31

sadzi saj napsal(a):
Promiňte, četla jsem to, ale nějak jsem na to potom prohlížení dalších foteček zapomněla

V tý vodě je to supr Simča

9.6.2006 10:41

jaruska napsal(a):
A ještě-je to fakt na usnutí,panička mě pořád hladí a to mě uspává-a zároveň uklidňuje.

Tady Vám posílám pár fotoček,jak se s paničkou bavíme a blbneme.
Vodítko na zádech je lehčí než sedlo,ale žrát se to taky nedá....

9.6.2006 10:43

jaruska napsal(a):

Je to sedlo opravdu moje?Nesnáším cizí věci....

9.6.2006 10:45

jaruska napsal(a):
Tohle bylo focení kvůli průkazu původu v USA,byla jsem docela hodná.

Tady je moje barva srsti zblízka,jsem taková naplesnivělá....

9.6.2006 10:50

jaruska napsal(a):
Kdo říká,že Popelka nemůže být zrzavá???????

Tohle jsou moji kamarádi,s kterýma trávím celičký den ve výběhu za každého počasí.
Ta černá je ČT Tunika,ten žlutý je ČT Pierot Kinský,ještě máme půjčené 2 poníky,ale ti jsou vedle v ohradě,protože by je Pierot sežral.

9.6.2006 10:52

jaruska napsal(a):

Nu a tady jsem v plné své kráse s mými kamarády v pozadí.

9.6.2006 10:59

jurasek napsal(a):
V tý vodě je to supr Simča

Ahoj Simčo,taky se mi ty vodní fotky moc líbí,škoda jen,že fotograf byl líný se svlíknout a jít fotit blíž,je to moc zdálky...Ahoj,Jarka.

7.7.2006 21:31

jaruska napsal(a):
Nu a tady jsem v plné své kráse s mými kamarády v pozadí.

Ahoj,tak jak se všichni máte?
Nám dneska konečně dodělali lidi přístřešek,tak jsem se s Váma chtěla podělit o tu radost.
Tady je ještě základ přístřešku a na něm je jen přivázaná plachta,provizorní řešení.Bude se to lepšit.

7.7.2006 21:33

jaruska napsal(a):
Ahoj,tak jak se všichni máte?
Nám dneska konečně dodělali lidi přístřešek,tak jsem se s Váma chtěla podělit o tu radost.
Tady je ještě základ přístřešku a na něm je jen přivázaná plachta,provizorní řešení.Bude se to lepšit.

Tady už je plachta dole-nedalo by se to sežrat? Nedalo...

7.7.2006 21:53

jaruska napsal(a):
Tady už je plachta dole-nedalo by se to sežrat? Nedalo...

Jsem hrozně zvědavá,jako správná ženská.

7.7.2006 21:55

jaruska napsal(a):
Jsem hrozně zvědavá,jako správná ženská.

Ono si to se mnou nechce hrát!!!!

7.7.2006 21:57

jaruska napsal(a):
Ono si to se mnou nechce hrát!!!!

Tady už je přístřešek pobit prkýnkama,

7.7.2006 22:01

jaruska napsal(a):
Tady už je přístřešek pobit prkýnkama,

Hotovo!!!!!!

7.7.2006 22:03

jaruska napsal(a):
Hotovo!!!!!!

Doufáme,že jste to udělali pořádně a milej přístřešek nám neodletí ještě dnes,protože se právě blíží velká bouřka!!!!
Někdy zase AHOJ!!!!

9.7.2006 20:38

jaruska napsal(a):
Doufáme,že jste to udělali pořádně a milej přístřešek nám neodletí ještě dnes,protože se právě blíží velká bouřka!!!!
Někdy zase AHOJ!!!!

Queen,koukej se,vyletí ptáček!!!!!

9.7.2006 20:40

jaruska napsal(a):

Rodeo,rodeo,rodeoooo...

9.7.2006 20:45

jaruska napsal(a):

Bez komentáře..

11.7.2006 10:00

jaruska napsal(a):

Krček jako luk...

28.7.2006 15:41

jaruska napsal(a):
Bez komentáře..

Tohle je můj bratr-po Drest To Impress z Poissy-Jess To Express,dnes je to valášek,ale měří přes 170 cm!!!!!!!!

28.7.2006 18:10

jaruska napsal(a):
Tohle je můj bratr-po Drest To Impress z Poissy-Jess To Express,dnes je to valášek,ale měří přes 170 cm!!!!!!!!

Takhle krasne fotky i s komentarem jsem dlouho nevidela.
Mate krasnou kobylku a jeji braska je taky fesak.

28.7.2006 18:14

sunin napsal(a):

Moc děkuji,Jarka.

29.7.2006 18:20

jaruska napsal(a):
Moc děkuji,Jarka.

Tak dneska drobátko zapršelo a nám se utvořil přímo ve výběhu nádherný rybník.Trochu jsem se v něm vycachtala,ale lepší bylo se pak kráásně zválet.

29.7.2006 18:23

sunin napsal(a):

Tady jsem už zválená-já jsem začala a postupně se přidala Tunika i Pierot.

29.7.2006 18:25

jaruska napsal(a):

Tunika si to umí vychutnávat....

29.7.2006 18:27

jaruska napsal(a):
Tak dneska drobátko zapršelo a nám se utvořil přímo ve výběhu nádherný rybník.Trochu jsem se v něm vycachtala,ale lepší bylo se pak kráásně zválet.

Né,nebojte se,to není prase,to je kůň!
Pierot Kinský po labužnickém válení.

1.8.2006 10:08

jaruska napsal(a):

Tak kdybyste mě nepoznali,tak to jsem taky já,ale převlečená za prasátko.Tady hlídám Blacka před Pierotem.Mám takovou zvláštní vlastnost-koníka,kterého si oblíbím,hlídám před ostatníma koníkama jako svoje hříbátko-nesmí se k němu žádný jiný kůň přiblížit s úmyslem,že by mu chtěl ublížit.A to klidně natluču i Pierotovi,co se do něj vejde,protože on malé poníky žere.Opravdu.

2.8.2006 11:21

jaruska napsal(a):
Tak kdybyste mě nepoznali,tak to jsem taky já,ale převlečená za prasátko.Tady hlídám Blacka před Pierotem.Mám takovou zvláštní vlastnost-koníka,kterého si oblíbím,hlídám před ostatníma koníkama jako svoje hříbátko-nesmí se k němu žádný jiný kůň přiblížit s úmyslem,že by mu chtěl ublížit.A to klidně natluču i Pierotovi,co se do něj vejde,protože on malé poníky žere.Opravdu.

Už se perou!!!!!

3.8.2006 13:29

jaruska napsal(a):

Lidičky,promiňte to tý mojí paničce,ona sem dala 2 stejný fotky.....
Ale mě to taky přijde k smíchu...Cha cha,chi chi,cho cho,cheche..

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.8.2006 13:39

jaruska napsal(a):
Lidičky,promiňte to tý mojí paničce,ona sem dala 2 stejný fotky.....
Ale mě to taky přijde k smíchu...Cha cha,chi chi,cho cho,cheche..

Takové malé zoubky! To je krásný! A kobča taky! Moje prťanovi ještě pořád vypadávají zuby, v pondělí přišel o jeden horní a dole ma díru. Už z něho bude velký chlap, bude mít druhé zubky!!!
Přidávám jednu noční fotečku!

3.8.2006 15:09

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Takové malé zoubky! To je krásný! A kobča taky! Moje prťanovi ještě pořád vypadávají zuby, v pondělí přišel o jeden horní a dole ma díru. Už z něho bude velký chlap, bude mít druhé zubky!!!
Přidávám jednu noční fotečku!

Ahoj Venuldo!Noční fotečka je hezká...Já zkoušela jednou vyfotit koníky a měsíc a byla z toho taková slátanina,že jsem to vymazala.

23.8.2006 12:01

jaruska napsal(a):
Ahoj Venuldo!Noční fotečka je hezká...Já zkoušela jednou vyfotit koníky a měsíc a byla z toho taková slátanina,že jsem to vymazala.

Dej fem ten fek sem Ti fek !!!!!

23.8.2006 12:04

jaruska napsal(a):
Dej fem ten fek sem Ti fek !!!!!

Nemám žub...

23.8.2006 14:01

jaruska napsal(a):
Nemám žub...

To je povedený obrázkový seriál o koních! Nemáš stránky? Moc se mi líbilo jak jsi mrňouska připravovala na budoucí jezdeckou realitu. Opravdu jsem se pobavila, ty komentáře jsou super! A kobylka je nádherná!

23.8.2006 19:22

jaruska napsal(a):

k tý poslední fotce, ..... to je kůň nebo žirafa?? máš to pěkný !

a k tý fotce kde máš napsaný: kdo říká že popelka nemůže být zrzavá - popelka může být i hnědá!!! důkazem je tahle kobylka která se Popelka jmenuje

23.8.2006 19:28

johary napsal(a):

a k tý fotce kde máš napsaný: kdo říká že popelka nemůže být zrzavá - popelka může být i hnědá!!! důkazem je tahle kobylka která se Popelka jmenuje

myslim na tý poslední kde je jako hříbě

23.8.2006 20:15

calamity napsal(a):
To je povedený obrázkový seriál o koních! Nemáš stránky? Moc se mi líbilo jak jsi mrňouska připravovala na budoucí jezdeckou realitu. Opravdu jsem se pobavila, ty komentáře jsou super! A kobylka je nádherná!

Calamity,moc děkuju,jsem moc ráda,když se to někomu líbí.
A stránky bohužel nemám.
Ahoj a ještě jednou dík,Jarka.

23.8.2006 20:18

johary napsal(a):

Ahoj Johary,no skoro bych řekla,že je to E.T.ta moje kobča,ona se někdy tváří,že je to hrůza.
Ta Tvoje Popelka je taky moc hezká.
Zdraví Jarka.

23.8.2006 21:16

jaruska napsal(a):
Ahoj Johary,no skoro bych řekla,že je to E.T.ta moje kobča,ona se někdy tváří,že je to hrůza.
Ta Tvoje Popelka je taky moc hezká.
Zdraví Jarka.

Pročpak nemá koník zub?Jinak to šišlání mě dostalo - smála jsem se jako blázen

23.8.2006 22:07

alisa napsal(a):
Pročpak nemá koník zub?Jinak to šišlání mě dostalo - smála jsem se jako blázen

Ahoj Aliso,no kobča nemá žub,protože jí vypadl,jsou jí teď 2,5 roku a začala pomalu přezubovat-mění zoubky.Ale vypadá opravdu legračně,viď?Já když jsem jí spatřila,tak jsem skoro brečela smíchy.
Zatím ahoj,Jarka.

23.8.2006 22:15

jaruska napsal(a):
Ahoj Aliso,no kobča nemá žub,protože jí vypadl,jsou jí teď 2,5 roku a začala pomalu přezubovat-mění zoubky.Ale vypadá opravdu legračně,viď?Já když jsem jí spatřila,tak jsem skoro brečela smíchy.
Zatím ahoj,Jarka.

Ty fotky se zubem...tedy bez zubu...mě pobavily! Taky jsem si tím prošla, že ta moje vypadala jako po boji! Mám doma sbírku jejich mléčných zoubků! Přední a třenové...bohužel všechny chytit nešly, ale takových sedm zubů mám určitě!
Ale nafotit mě to nenapadlo...takže alespoň tady jsem si vzpoměla a zasmála se....fakt dobré foto! A krásná kobuška, samozřejmě!!!!

23.8.2006 22:25

lucky napsal(a):
Ty fotky se zubem...tedy bez zubu...mě pobavily! Taky jsem si tím prošla, že ta moje vypadala jako po boji! Mám doma sbírku jejich mléčných zoubků! Přední a třenové...bohužel všechny chytit nešly, ale takových sedm zubů mám určitě!
Ale nafotit mě to nenapadlo...takže alespoň tady jsem si vzpoměla a zasmála se....fakt dobré foto! A krásná kobuška, samozřejmě!!!!

Ahoj Lucky,no mě to napadlo hned,jak je na mě vycenila a já zjistila,že jí tam jeden chybí.Chvíli jsem se řehtala a pak letěla pro foťák.Ale žub nemám,nevím,kde ho ztratila,nebo jestli ho třeba nespolkla,ale to už ho nenajdu.
Ona ty zuby na mě nevycenila jako že by mě chtěla zakousnout,ale drbali se navzájem s Pierotem a já to spatřila,tak jsem se tam opravdu chvíli kroutila smíchy,vypadalo to hrozně legračně,jak ona ho zubama kousala na kohoutku a přitom jí tam jeden chyběl.
Ale jsem ráda,že se fotečka líbí,díky moc.Ahoj a pozdravuj Usu,Jarka.

7.9.2006 07:53

johary napsal(a):

Ty jeden Šošone,tady jsem šéfová já !!!!!!

7.9.2006 08:08

jaruska napsal(a):

Ještě k těm zubům....ve výběhu nějaký asi nenajdeš (i když já jeden našla i tam), ale třeba prohledej místo, kde dáváš seno. Já jich v seně našla několik. A jednou jsem ji dala chleba, Usa nějak divně přežvykovala a nemohla ho rozkousat a najednou na zem vyplivla zub...
Takže možná, když pohledáš, tak nějaký najdeš. Je to hzeká památka.

7.9.2006 08:09

jaruska napsal(a):

Klídek šéfová,já si Tě chci jen trošíčku očmuchat.....

7.9.2006 12:44

jaruska napsal(a):
Klídek šéfová,já si Tě chci jen trošíčku očmuchat.....

Tunika konečně přestala pajdat,tak jsme už asi potřetí od té doby vyrazily.Bylo velké teplo,tak byla za chvíli mokrá jak myš jenom z klusu.Ale je krásná,ne?

7.9.2006 12:48

jaruska napsal(a):
Tunika konečně přestala pajdat,tak jsme už asi potřetí od té doby vyrazily.Bylo velké teplo,tak byla za chvíli mokrá jak myš jenom z klusu.Ale je krásná,ne?

nádherná
moc se mi líbí, jak má střiženu hřívu na krátko. Vypadá pak, že má nádherný krk.

7.9.2006 12:56

lucky napsal(a):
nádherná
moc se mi líbí, jak má střiženu hřívu na krátko. Vypadá pak, že má nádherný krk.

Ahoj Lucky,děkuju,mě se taky moc líbí.já bych jí ani nestříhala,jenže tady ten výběh je taková divná hlína,oni když se vyválejí,tak to uschne a ničím jiným než kladívkem to z nich nejde,prostě hrůza.Tak jsou na pankáče všichni,kromě Šošona.
Ty to máš dobrý,Usinka se Ti neválí(jak závidím),ten Queeny bráška se taky nikdy v blátě neválel,ani v prachu,ale tihle...
Zdravím Usu,Jarka.

7.9.2006 12:59

jaruska napsal(a):
Ahoj Lucky,děkuju,mě se taky moc líbí.já bych jí ani nestříhala,jenže tady ten výběh je taková divná hlína,oni když se vyválejí,tak to uschne a ničím jiným než kladívkem to z nich nejde,prostě hrůza.Tak jsou na pankáče všichni,kromě Šošona.
Ty to máš dobrý,Usinka se Ti neválí(jak závidím),ten Queeny bráška se taky nikdy v blátě neválel,ani v prachu,ale tihle...
Zdravím Usu,Jarka.

Právě většina koní se válí. Vím, je to potom hrůza to z nich dostat. Usinčina máma se neválela a její sourozenci prý taky ne...asi to mají od mámy. Naštěstí se potatila jen vzhledem a povahou, protože její tatík je sice krasavec, ale stále v maskovacím...
Taky zdravím Queeny! Ahoj! Lucka

7.9.2006 14:55

jaruska napsal(a):

3 ježouři jdou pěkně za sebou....

7.9.2006 14:57

jaruska napsal(a):
3 ježouři jdou pěkně za sebou....

Pierku,nechceš pusinku?

7.9.2006 15:13

jaruska napsal(a):
Pierku,nechceš pusinku?

2 ježouři-nejdou,jeden skoro spí a druhá čučí na cosi do dáli....

14.9.2006 11:20

jaruska napsal(a):
2 ježouři-nejdou,jeden skoro spí a druhá čučí na cosi do dáli....

No,bába se na mě bojí sednout,tak na mě dává zatím tohle....

14.9.2006 11:22

jaruska napsal(a):

Hele,už mám novej !!!!!!!!

6.10.2006 10:57

jaruska napsal(a):

Tady mě panička pustila do výběhu s hříbátkem-nikdy jsem nic tak malého ještě neviděla a moc se mi líbilo,jak ten mrňous dělal držtičky,abych mu neublížila.Ale já jsem moc hodná teta a nekousla jsem ho.

6.10.2006 11:02

jaruska napsal(a):
Tady mě panička pustila do výběhu s hříbátkem-nikdy jsem nic tak malého ještě neviděla a moc se mi líbilo,jak ten mrňous dělal držtičky,abych mu neublížila.Ale já jsem moc hodná teta a nekousla jsem ho.

Ahoj Jarko,
máš moc pěkný koníky. Kolik jich vlastně máš?
A co jinak děláš?
Garet je v pohodě, jen ve cvalu se velmi rád proběhne, ale dá se udržet. Jsme rádi, že ho máme a taky ještě jednou díky, žes mi pomohla v rozhodnutí, abychom ho koupili.
Markéta

6.10.2006 11:35

marketka napsal(a):
Ahoj Jarko,
A co jinak děláš?
Garet je v pohodě, jen ve cvalu se velmi rád proběhne, ale dá se udržet. Jsme rádi, že ho máme a taky ještě jednou díky, žes mi pomohla v rozhodnutí, abychom ho koupili.
Markéta

Ahoj Jaruš, že jsi měla fotku v říjnovém Jezdectví? Akorát nevím kteří koníci tam byli, podle zadku jsem je nepoznala . Fotečka moc hezká!

sadzi saj

6.10.2006 12:18
sadzi saj

Ahoj Jaruš, že jsi měla fotku v říjnovém Jezdectví? Akorát nevím kteří koníci tam byli, podle zadku jsem je nepoznala . Fotečka moc hezká!

Taky Vás zdravím Jaruš, máte v tom Jezdectví pěknou fotečku a ještě lepší komentář

6.10.2006 12:51

marketka napsal(a):
Ahoj Jarko,
A co jinak děláš?
Markéta

Ahoj Markét,děkuju za pochvalu koníků,celkem je jich tu teď 6 i s malým hříbátkem.
Jinak děláme teď přípravu na Huberta,nechceš přijet se podívat?Ty tak zdaleka nejsi,podrobnosti bych Ti poslala.
Jsem moc ráda,že máte Garetka rádi a je hodný.To je vždy velké štěstí,proto i já s Jaruškou jsme se jednoznačně dohodly,že si kačenku koupíme,i když je dušná.Ta její povaha jinak je k nezaplacení-takovou hodnou poničku už bych těžko sháněla.Takže začínáme šetřit na Kačenku,aby nám zůstala doma.
Měj se moc krásně,pozdravuj malou a ráda bych Tě na tom našem Hubertu poznala osobně.
Ahojíík,Jarka.

6.10.2006 12:57

Ahoj Venuldo,měla jsem fotku i v říjnovém Jezdectví,i v tom před ním-jak malá Im Docs Snow Queen plave v rybníce se svojí maminkou.A představ si,že jsem tam ještě chtěla poslat tu s tím chybějícím zubem a já blbec jsem jí asi vymazala,nemůžu jí najít.Na téhle fotce je malá Queen s bráškou,který se jmenuje Jess To Express,opravdu si v pravé poledne takhle vedle sebe lehli a spali a spali.
A co ten Tvůj malý velký koníček?Udělej mu klidně na Moderce medailonek,od malička po teď,já budu chodit koukat,hrozně se mi líbí,když vidím,jak hříbátka rostou a dospívají.
Pozdravuj celé stádečko a sebe pozdravuj,co se do Tebe vejde(hi hi).
Ahoj,Jarka.

6.10.2006 12:59

jaruska napsal(a):
Ahoj Markét,děkuju za pochvalu koníků,celkem je jich tu teď 6 i s malým hříbátkem.
Jinak děláme teď přípravu na Huberta,nechceš přijet se podívat?Ty tak zdaleka nejsi,podrobnosti bych Ti poslala.
Jsem moc ráda,že máte Garetka rádi a je hodný.To je vždy velké štěstí,proto i já s Jaruškou jsme se jednoznačně dohodly,že si kačenku koupíme,i když je dušná.Ta její povaha jinak je k nezaplacení-takovou hodnou poničku už bych těžko sháněla.Takže začínáme šetřit na Kačenku,aby nám zůstala doma.
Měj se moc krásně,pozdravuj malou a ráda bych Tě na tom našem Hubertu poznala osobně.
Ahojíík,Jarka.

Ahoj, kdy máte toho Huberta? Kdyžtak mi více napiš na mailík? Moc díky.
Markéta

6.10.2006 13:48

jaruska napsal(a):
Ahoj Venuldo,měla jsem fotku i v říjnovém Jezdectví,i v tom před ním-jak malá Im Docs Snow Queen plave v rybníce se svojí maminkou.A představ si,že jsem tam ještě chtěla poslat tu s tím chybějícím zubem a já blbec jsem jí asi vymazala,nemůžu jí najít.Na téhle fotce je malá Queen s bráškou,který se jmenuje Jess To Express,opravdu si v pravé poledne takhle vedle sebe lehli a spali a spali.
A co ten Tvůj malý velký koníček?Udělej mu klidně na Moderce medailonek,od malička po teď,já budu chodit koukat,hrozně se mi líbí,když vidím,jak hříbátka rostou a dospívají.
Pozdravuj celé stádečko a sebe pozdravuj,co se do Tebe vejde(hi hi).
Ahoj,Jarka.

Ahoj, tak já Queen poznala až v tom říjnovém . S tím zubem by to bylo fajné, ale když není tak není, co naděláš. Leda počkat, až vypadne další . Moje rodinka se myslím má dobře, Zulka má akorát rozseklou LP ale ne moc, ale hnisá to. Tak ošetřujeme...
Malý Zahir už je velký Zahir... Hodně fotek jsem měla v tématu Jaké bude barvy, byl tam takový sestřich. A když se na mě nebudeš zlobit, dám tady 2 fotky, tam kde byl nejmenší a tu nejnovější, určitě poznáš rozdíl!!! Zatím pa a pa i Vaším koníkům!

6.10.2006 13:50

Ahoj, tak já Queen poznala až v tom říjnovém . S tím zubem by to bylo fajné, ale když není tak není, co naděláš. Leda počkat, až vypadne další . Moje rodinka se myslím má dobře, Zulka má akorát rozseklou LP ale ne moc, ale hnisá to. Tak ošetřujeme...
Malý Zahir už je velký Zahir... Hodně fotek jsem měla v tématu Jaké bude barvy, byl tam takový sestřich. A když se na mě nebudeš zlobit, dám tady 2 fotky, tam kde byl nejmenší a tu nejnovější, určitě poznáš rozdíl!!! Zatím pa a pa i Vaším koníkům!

A teď... no ta kvalita nic moc.,...

7.10.2006 11:40

Tady nám přivezli nový písek do přístřešku.

7.10.2006 11:42

jaruska napsal(a):
Tady nám přivezli nový písek do přístřešku.

Přece nemůžu ty moje majitele nechat dřít-pomáhám taky rozhrabovat.....

7.10.2006 11:44

jaruska napsal(a):
Přece nemůžu ty moje majitele nechat dřít-pomáhám taky rozhrabovat.....

Není tam schovaná kostička cukru?

7.10.2006 11:48

jaruska napsal(a):

Naše holky-moje Jaruška na Kačence a její dobrá kamarádka Lucka Krejčíková na Šošonovi.

7.10.2006 12:13

jaruska napsal(a):

Teda ty fotky, jak rozhrabuje písek jsou krásné! Moc to kobylce sluší a hrozně ji sluší ten ježek....to bych ji nechala!

7.10.2006 12:29

lucky napsal(a):
Teda ty fotky, jak rozhrabuje písek jsou krásné! Moc to kobylce sluší a hrozně ji sluší ten ježek....to bych ji nechala!

Ahoj lucky,moc děkuju,ona je hrozně zvědavá,vlezla by za náma třeba až do obýváku,i když je to po schodech....U všeho zkrátka musí být první,mě se to na ní moc líbí.I ten ježek-sluší jí to,protože má hezký krk.
Co Ty a Huberty?Nepřijela byses s Usinou ukázat?Míváme soutěž o nejkrásnějšího koně,tutově by to Usa vyhrála....A nejen to,tutově bys vyhrála i dostih,ale musela bys v té rychlosti chytit i ocas....To zas tak jednoduché není,já projela cílem jako první asi 3 x,a teprve počtvrtý se mi podařilo ocásek lapit.
Kdybys chtěla podrobnosti o Hubertu,ráda pošlu. Zdraví Usinu i Tebe Jarka.

8.10.2006 16:55

marketka napsal(a):
Ahoj, kdy máte toho Huberta? Kdyžtak mi více napiš na mailík? Moc díky.
Markéta

Markét,dostala jsi tu pozvánku na Huberta??????

8.10.2006 18:37

jaruska napsal(a):
Zdravím Usu,Jarka.

pardon že vám do toho skáču-také nosíme ježoura..tady ho ale zrovna máme nějakýho rozhozenýho...jinak fotečky i komentáře jsou fakt super a kobylka ještě lepší

8.10.2006 19:02

gituna napsal(a):
pardon že vám do toho skáču-také nosíme ježoura..tady ho ale zrovna máme nějakýho rozhozenýho...jinak fotečky i komentáře jsou fakt super a kobylka ještě lepší

Ahoj Gituš,mě to vůbec nevadí,klidně sem skákej,Tvoje kobylka je taky moc hezká.On je ten ježour praktičtější,koníci se aspoň můžou válet,jak jim je libo a vůbec mi to teď nevadí.Když měli hřívu dlouhou,nešlo to pak rozčesat a Queen ani nedržela,tahalo jí to.Tak je na ježourka.

10.10.2006 08:13

No Venuldo,to je tedy kusan!!!!A to pořád ještě dudlá?

10.10.2006 08:29

jaruska napsal(a):
No Venuldo,to je tedy kusan!!!!A to pořád ještě dudlá?

Dudlá dudlá! Ale brzo mu to už skončí! Jenže nemáme volný boxím, nastěhovali nám do stáje berana....Už nedudlá moc, ale přiměřeně. Chci ho dát na zimu na hříbárnu a předtím si musí odvyknout. Jinak ale v ohradě je s Emišem a se Zulkou jen spí!
A už je ho fakt kus

25.10.2006 18:59

jaruska napsal(a):
Ahojíík,Jarka.

Tak hele,už mi pomaloučku,polehoučku končí bezstarostná hříběcí léta a nastal čas se učit novým věcem.Co mi to dali do té mojí papulky?Moc dobré to sice není,ale hned potom mi panička dávala maličké kousky jablíčka,ty mám moc ráda,a tak jsem se poprvé seznámila s uzdečkou a udidlem....

25.10.2006 19:02

jaruska napsal(a):
Tak hele,už mi pomaloučku,polehoučku končí bezstarostná hříběcí léta a nastal čas se učit novým věcem.Co mi to dali do té mojí papulky?Moc dobré to sice není,ale hned potom mi panička dávala maličké kousky jablíčka,ty mám moc ráda,a tak jsem se poprvé seznámila s uzdečkou a udidlem....

Nedalo by se toho něják zbavit?

25.10.2006 19:05

jaruska napsal(a):
Nedalo by se toho něják zbavit?

Ale že mi to sluší?????

9.11.2006 16:02

jaruska napsal(a):
Ale že mi to sluší?????

Tady se krmím z klece na seno.Je to moc dobrá věc,seno nám neodnáší vítr a máme v ní skoro pořád něco,teď zrovna senoslámu.Ale ta mi moc chutná.

9.11.2006 16:04

jaruska napsal(a):
Tady se krmím z klece na seno.Je to moc dobrá věc,seno nám neodnáší vítr a máme v ní skoro pořád něco,teď zrovna senoslámu.Ale ta mi moc chutná.

Začaly se mi tvořit jakési puntíky....Jééžišmariáá,abych nakonec nebyla dalmatin !!!!!

16.11.2006 11:55

jaruska napsal(a):
Začaly se mi tvořit jakési puntíky....Jééžišmariáá,abych nakonec nebyla dalmatin !!!!!

Tak dneska mě moje panička začala čistit ,čistila čistila a najednou povídá : Dneska by to šlo.No a takhle to dopadlo.

16.11.2006 11:58

jaruska napsal(a):
Tak dneska mě moje panička začala čistit ,čistila čistila a najednou povídá : Dneska by to šlo.No a takhle to dopadlo.

Ono to asi není moc vidět,ale ta bába na mě normálně sedí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A mě je to úplně fuk.

16.11.2006 12:10

jaruska napsal(a):
Ono to asi není moc vidět,ale ta bába na mě normálně sedí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A mě je to úplně fuk.

Ahoj Jaruško! Tak ses rozhodla to udělat sama? Nebo jemně připravuješ a pak to přeci jen dáš někomu jinému?

16.11.2006 12:14

sanulka napsal(a):
Ahoj Jaruško! Tak ses rozhodla to udělat sama? Nebo jemně připravuješ a pak to přeci jen dáš někomu jinému?

Ahoj Sanulko.No je to nádherný pocit,ona mi opravdu šíleně věří a to jsem moc a moc šťastná.Dnes jsem na ní sedla opravdu poprvé a jistě to teď budu dělat častěji,kobča si zvykne na hemžení po zádech a bude v pohodě.Docela se mnou udělala i pár kroků ke druhé kleci se senem a já nespadla ! Ale na přiježďování jako takové určitě nemám,to bychom jí dali do kvalifikovaných rukou. Jarča.

16.11.2006 18:04

jaruska napsal(a):
Ahoj Sanulko.No je to nádherný pocit,ona mi opravdu šíleně věří a to jsem moc a moc šťastná.Dnes jsem na ní sedla opravdu poprvé a jistě to teď budu dělat častěji,kobča si zvykne na hemžení po zádech a bude v pohodě.Docela se mnou udělala i pár kroků ke druhé kleci se senem a já nespadla ! Ale na přiježďování jako takové určitě nemám,to bychom jí dali do kvalifikovaných rukou. Jarča.

Moc Vám oběma gratuluji! Je vidět, že Ti kobylka věří! U nás to taky tak fungovalo. A z vození po výběhu bylo ježdění pod sedlem a v terénu atd. a je to. Nikdy mi nevyhodila a je super. A ta Tvá bude taky, uvidíš. Když ti věří, bere Tě jako svého človíčka kamaráda...co víc chtít....

16.11.2006 18:42

lucky napsal(a):
Moc Vám oběma gratuluji! Je vidět, že Ti kobylka věří! U nás to taky tak fungovalo. A z vození po výběhu bylo ježdění pod sedlem a v terénu atd. a je to. Nikdy mi nevyhodila a je super. A ta Tvá bude taky, uvidíš. Když ti věří, bere Tě jako svého človíčka kamaráda...co víc chtít....

Jé,ahoj Lucky !!!Moc a moc děkuju a jsem šťastná jak blecha.V životě jsem si nepředstavovala,že bych si sedla na sirovýho koně,ale je to opravdu o té důvěře.Ale asi se budu bát si na ní sednout poprvé ven,asi bude vyhazovat a to moje koleno by to asi nevydrželo.Ale tohle,že já jsem byla úplně ta první,které dovolila si na ní sednout,si budu pamatovat do smrti.ještě jednou moc dík za podporu,mám opravdu velkou radost a jsem moc ráda,když se můžu podělit.
Pozdravuj Usinu a černé psí miláčky,ahoj,Jarča.

16.11.2006 18:53

jaruska napsal(a):
Jé,ahoj Lucky !!!Moc a moc děkuju a jsem šťastná jak blecha.V životě jsem si nepředstavovala,že bych si sedla na sirovýho koně,ale je to opravdu o té důvěře.Ale asi se budu bát si na ní sednout poprvé ven,asi bude vyhazovat a to moje koleno by to asi nevydrželo.Ale tohle,že já jsem byla úplně ta první,které dovolila si na ní sednout,si budu pamatovat do smrti.ještě jednou moc dík za podporu,mám opravdu velkou radost a jsem moc ráda,když se můžu podělit.
Pozdravuj Usinu a černé psí miláčky,ahoj,Jarča.

Já si taky vždycky maslela, že to nezvládnu. Myslela jsem dlouho na to, jak sakra na ni poprvé vylezu, že to bude rodeo, jestli to usedím, jestli něco nezkazím, jestli mě nepřizabije. A nějak prostě plynul čas, rozuměly jsme si, hrály jsme si. Já se přes ní věšela z ohrady, ze židličky, stála jsem na stoličce, aby si zvykla, že jsem výše a ona chodila na vodítku dokola, odcouvávala a tak. Prostě hra a ji to bavilo a věřila mi. A prostě jsem si jednou řekla, že na ni vylezu a bylo to. Jen koukala, že jsem tam nějak jinak , ale co se mnou má dělat....
Doma jsem potom jezdila ve výběhu v sedle. A jednou jsem byla v kopcích, všude sníh a já si řekla, že když mě sundá, tak má airbag . A vylezla jsem na ni do sedla a bylo to. Hezky jsme šly krokem, dokonce jsme kousek zaklusaly. A šlo to, věřila mi, já ji. Od té doby prostě jezdíme, postupně přišel cval. Taky jsem měla strach, že bude vyhazovat, ale nic. Jezdíme normálně, naopak, když jedu tak mě hlídá. Dává pozor, abych nespadla. Hlavně když jsem bez sedla, tak když cítí, že trochu chytám rovnováhu, tak zpomalí atd. Je to o důvěře a důkladné přípravě...vše ostatní příjde nějak samo.

To zvládneš, moc Vám oběma fandím!

17.11.2006 05:37

lucky napsal(a):
Já si taky vždycky maslela, že to nezvládnu. Myslela jsem dlouho na to, jak sakra na ni poprvé vylezu, že to bude rodeo, jestli to usedím, jestli něco nezkazím, jestli mě nepřizabije. A nějak prostě plynul čas, rozuměly jsme si, hrály jsme si. Já se přes ní věšela z ohrady, ze židličky, stála jsem na stoličce, aby si zvykla, že jsem výše a ona chodila na vodítku dokola, odcouvávala a tak. Prostě hra a ji to bavilo a věřila mi. A prostě jsem si jednou řekla, že na ni vylezu a bylo to. Jen koukala, že jsem tam nějak jinak , ale co se mnou má dělat....
Doma jsem potom jezdila ve výběhu v sedle. A jednou jsem byla v kopcích, všude sníh a já si řekla, že když mě sundá, tak má airbag . A vylezla jsem na ni do sedla a bylo to. Hezky jsme šly krokem, dokonce jsme kousek zaklusaly. A šlo to, věřila mi, já ji. Od té doby prostě jezdíme, postupně přišel cval. Taky jsem měla strach, že bude vyhazovat, ale nic. Jezdíme normálně, naopak, když jedu tak mě hlídá. Dává pozor, abych nespadla. Hlavně když jsem bez sedla, tak když cítí, že trochu chytám rovnováhu, tak zpomalí atd. Je to o důvěře a důkladné přípravě...vše ostatní příjde nějak samo.

No vidíš, já Ti přeci říkala, že to tak snad půjde a koukejme, paráda. Je to moc dobře, protože spolu nepřerušíte kontakt a uděláš si ji naprosto nebo téměř sama. Budeš vědět vše, co ji mohlo ovlivnit a nikdo Ti nic nepokazí. Gratuluji a jen tak dál!

17.11.2006 07:50

lucky napsal(a):

Lucky,jenže já opravdu nemám pevný sed.Neměla jsem možnost se to někde naučit a proto mi dělá problém kůň,který vyhazuje.No a malá Queen třeba 2 x vyhodí a co když mě sundá?Akorát bych jí to naučila.To se opravdu bojím.Ale až bude trošku sušejc,tak si na ní zkusím sednout po napojení.Ona se perfektně napojuje,tak snad by pak se mnou nevyvedla žádné rodeo.
Dneska je svátek,je doma i manžel,takže určitě nafotí,jak na ní sedím.Skoro jsem nemohla ani v noci spát,pořád jsem to první nasednutí viděla i ve snu....Ona byla zvyklá,že jsem se vždycky přes ní jenom pověsila jako mrtvola a drbala jsem jí,ale sednout si na ní jako pořádně mě napadlo až včera.
Taky fandím Tobě i Usině,mám radost,když se někdo chová ke koním hezky a to se pak hned člověk pozná podle svého koně.
Zdravím ,Jarča.

17.11.2006 07:53

sanulka napsal(a):
No vidíš, já Ti přeci říkala, že to tak snad půjde a koukejme, paráda. Je to moc dobře, protože spolu nepřerušíte kontakt a uděláš si ji naprosto nebo téměř sama. Budeš vědět vše, co ji mohlo ovlivnit a nikdo Ti nic nepokazí. Gratuluji a jen tak dál!

Děkuji,Sanulko.

18.11.2006 20:31

sanulka napsal(a):

Tak dneska k nám zase přijel Zbynďa Jelínek-to je kovář.Mně zatím jen strouhá.Někdy se mi to nelíbí,ale on je opravdu machr a vyjde se mnou po dobrým.Někdy zařvat musí,aby to zas nebylo tak jednoduchý,jsem ještě mladičká a radši bych běhala než stát na třech.

18.11.2006 20:35

jaruska napsal(a):

Já jsem ale špinavá...A to mě panička včera drhla,no jo,jenže ono je to taková lábuž se válet,tak se prostě válím o 106 !!!!!

Ale držím !!!!

18.11.2006 20:37

jaruska napsal(a):

No koukám,jestli mi to Zbynďa dělá pořádně !!!!!!!!!!

18.11.2006 20:37

jaruska napsal(a):
Já jsem ale špinavá...A to mě panička včera drhla,no jo,jenže ono je to taková lábuž se válet,tak se prostě válím o 106 !!!!!

Ale držím !!!!

Jen tak mimochodem , jak to vidím ,nedá mi to než nepochválit kobylčinu postavu. Radost se dívat

18.11.2006 20:39

microfon napsal(a):
Jen tak mimochodem , jak to vidím ,nedá mi to než nepochválit kobylčinu postavu. Radost se dívat

Jé,ahoj,moc děkuju,mě se taky moc líbí.Ještě jednou děkuju,Jarča.

26.11.2006 19:12

jaruska napsal(a):

Uááááá,já už bych šla spát......

30.11.2006 07:59

jaruska napsal(a):

Tak tady mi panička asi našla ženicha.Ještě nebudu mít hříbátko,jsem ještě mladá a teprve se budu obsedat,ale po pěkném ženichovi je potřeba se ohlížet už teď.
Co mu říkáte?Kdo ho pozná???????http://www.watani.cz/Rambo1.jpg

30.11.2006 08:00

jaruska napsal(a):
Tak tady mi panička asi našla ženicha.Ještě nebudu mít hříbátko,jsem ještě mladá a teprve se budu obsedat,ale po pěkném ženichovi je potřeba se ohlížet už teď.
Co mu říkáte?Kdo ho pozná???????http://www.watani.cz/Rambo1.jpg

No tak mi to kapánek nevyšlo,já myslela,že se tam objeví fotka......

30.11.2006 08:06

jaruska napsal(a):
No tak mi to kapánek nevyšlo,já myslela,že se tam objeví fotka......

Tak to je on....

30.11.2006 08:07

jaruska napsal(a):
Tak to je on....

A ve volnosti....

30.11.2006 08:45

jaruska napsal(a):
A ve volnosti....

JO, jo, Rabano je moc hezký. Sice mi nesedí jeho hlava, ale to víš, jsem na ty štiky, že? Ale jinak je skvělý. Já ho znám od hříbátka. A hřebec je plodný...už v necelém roce obskočil poničku . Někde mám fotku toho prcka! Stejně staří arabští hřebečci ještě ani nevěděli, že jsou hřebci a on už skákal po poničce!

30.11.2006 08:49

lucky napsal(a):
JO, jo, Rabano je moc hezký. Sice mi nesedí jeho hlava, ale to víš, jsem na ty štiky, že? Ale jinak je skvělý. Já ho znám od hříbátka. A hřebec je plodný...už v necelém roce obskočil poničku . Někde mám fotku toho prcka! Stejně staří arabští hřebečci ještě ani nevěděli, že jsou hřebci a on už skákal po poničce!

teda, já jsem popleta...Ramba Watani, samozřejmě.
Když oni mají tak podobrá jména. Já tam chodila za Usou, takže ho znám od mala.

30.11.2006 08:56

lucky napsal(a):

Ahoj Lucky,tak to ho budeš znát i povahově.Mohu se Tě zeptat na jeho povahu?
A ten plnokrevný Arab,to je otec Tvojí Usiny?

30.11.2006 09:13

jaruska napsal(a):
Ahoj Lucky,tak to ho budeš znát i povahově.Mohu se Tě zeptat na jeho povahu?
A ten plnokrevný Arab,to je otec Tvojí Usiny?

Myslíš asi Utrechta, že? Jo, to je tatínek. Krásný, že? Jinak povahově....no, já ho spíš viděla při hrách. Někde ho mám i na viděu, jak byl roček a zápasil s ročním hřebečkem OX...hráli si kluci. Brala jsem si tenkrát kameru, když jsem se jela poprvé na Usinku podívat. Takže ji mám na videu, když měla asi 8 měsíců. No, ohledně povahy Ramby...Barbora z něj byla nadšená, vypadal moc dobře....pohledám foto, když byl mladý. Je vyrovnaný a pokud vím, tak hodný. Víc nemohu říct, zajímala jsem se o jiné koníky, jen se mi líbil tenkrát barvou.

tady je...no, měl tak rok a něco

30.11.2006 09:15

lucky napsal(a):
Myslíš asi Utrechta, že? Jo, to je tatínek. Krásný, že? Jinak povahově....no, já ho spíš viděla při hrách. Někde ho mám i na viděu, jak byl roček a zápasil s ročním hřebečkem OX...hráli si kluci. Brala jsem si tenkrát kameru, když jsem se jela poprvé na Usinku podívat. Takže ji mám na videu, když měla asi 8 měsíců. No, ohledně povahy Ramby...Barbora z něj byla nadšená, vypadal moc dobře....pohledám foto, když byl mladý. Je vyrovnaný a pokud vím, tak hodný. Víc nemohu říct, zajímala jsem se o jiné koníky, jen se mi líbil tenkrát barvou.

no, když tak nad tím přemýšlím....vzhledem s Salikovi vedle...ten měl skoro dvaa byli nějak stejně...myslím, že tady má kolem dvou let.

30.11.2006 09:26

lucky napsal(a):

Lucky,moc díky za informace ohledně jeho povahy.
Konečně mi dneska něco šlo otevřít-ti Arábci jsou opravdu nádherní,mě nejvíc uchvátil ten pátý-vraník.Ale ti bělouši jsou taky nádherní,jo.Utrecht je to,ten je nádherně pstružatý!!!!!Ještě ta isabela-to se moc nevidí isabelový Arábek.Kdepak,jak někoho očarujou Arábci,to už je láska na celý život.
Jinak moc děkuji za fotky mladého Ramba.

30.11.2006 09:37

jaruska napsal(a):
Lucky,moc díky za informace ohledně jeho povahy.
Konečně mi dneska něco šlo otevřít-ti Arábci jsou opravdu nádherní,mě nejvíc uchvátil ten pátý-vraník.Ale ti bělouši jsou taky nádherní,jo.Utrecht je to,ten je nádherně pstružatý!!!!!Ještě ta isabela-to se moc nevidí isabelový Arábek.Kdepak,jak někoho očarujou Arábci,to už je láska na celý život.
Jinak moc děkuji za fotky mladého Ramba.

Já teď seděla a přemýšlela, kde jsi vzala isabelového arábka. Už mi to došlo...koukala jsi na ten web, co jsem dala link, že? Na ty fotky. Jo, ten černý je moc hezký, ale jediný, který tam není arab je právě ten isabelák!

30.11.2006 11:16

lucky napsal(a):
Já teď seděla a přemýšlela, kde jsi vzala isabelového arábka. Už mi to došlo...koukala jsi na ten web, co jsem dala link, že? Na ty fotky. Jo, ten černý je moc hezký, ale jediný, který tam není arab je právě ten isabelák!

No a co tedy je ten isabelák???????

30.11.2006 14:38

jaruska napsal(a):
No a co tedy je ten isabelák???????

Já nevím, ale arab to není. Vypadá jako nějaký walker nebo mohutnější sadlebred, bude to možná křížené s arabem, ale OX to není. Mimochodem, plnokrevný arab nebývá v čisté barvě palomino. Většinou ryzáci, kteří jsou pobobní, ale čistý palomino se nevyskytuje...když, tak u koní již křížených...teda pokud vím.

1.12.2006 09:52

jaruska napsal(a):

Tohle je můj milovaný otec- IMA DOCS CLARK.

1.12.2006 09:54

jaruska napsal(a):
Tohle je můj milovaný otec- IMA DOCS CLARK.

Teda opravdu to blbne.nejenže jsou některé fotky v háji,ale blbne to i při vkládání nových fotek.Tohle samozřejmě není můj otec,to je Kačenka a Kentík....

1.12.2006 09:56

jaruska napsal(a):
Teda opravdu to blbne.nejenže jsou některé fotky v háji,ale blbne to i při vkládání nových fotek.Tohle samozřejmě není můj otec,to je Kačenka a Kentík....

Tak už se to povedlo?

1.12.2006 09:58

jaruska napsal(a):
Tak už se to povedlo?

No konečně,tohle je můj milovaný otec.....Že je krásnej?

1.12.2006 12:21

jaruska napsal(a):

No teda to jsem z toho opravdu Jelen!!!!!!!Já chci zpátky tu starou Faunu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík