Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.9.2010 16:34
snupiks

XXX.XXX.157.182

Dobrý den navštěvovala jsem v Praze v rámci praxe JK Epona měla jsem tam 2 vesty
jednu světle modrou flecovou s 2 kapsama po stranách a na prsu z venku byla také kapsa z boku kasy byl tmavě modrý nápis, nebyla od žádných jezdeckých potřeb.
Druhá byla pro mě moc cená.... ČERNÉ BARVY BUNDA S ODEPÍNACÍMA ZIPAMA NA VESTU! vesta byla na zádech stáhlá gumou a převys šel až pomalu od zadek ! Tyto věci se ztratily mezi dubem- červnem 2009 ! byla koupená v PLUSU ted Penny a měla koníka nakresleného na cedulce.
nevím jestli je někdo prodal nebo si je nechal. Ze zdrav. důvodů jsem skončila školu v dubnu a na konci června jsem si šla vyzvednou věci do JK Epona odesly mi je prý slečny který semnou chodily na praxi ale když sem si je od nic vyžádala dostala jsem vše krom těchto dvou věcí. Nevím jestli se mám s tímto obrátit na policii ale docela mě to fakt s... Fotky věcí bohužel nemam. žádám o radu toto jsem řešila s JK Epona prý si za věci odpovídám sama a ředitelka mě ještě seřvala smajlíkjak si dovoluju na Eponu svádět krádež. Bohužel musel to být někdo s Epony protože každé holce od nás ze třídy co tam měla věci se ztratily také věci např. kožená pérka. Prosím fotky vkládejte jakékoliv potřebuju sehnat aspon fotky pro policii. Za info předem děkuju Tereza

7.9.2010 17:58
snupiks

XXX.XXX.157.182

hodně podobná fotka vesty ale je to z fotky r. 2008 :-(

8.9.2010 08:45
karelko

XXX.XXX.118.117

lidi jsou svině, ale proč to sem vkládáš až po roce????

8.9.2010 14:48
snupiks

XXX.XXX.157.182

karelko napsal(a):
lidi jsou svině, ale proč to sem vkládáš až po roce????

protože mě to furt štve taková pohodlná a teplá bunda :-( smajlík věnuju se ted víc koním potřebovala bych jí zpět

8.9.2010 15:11
bonita

XXX.XXX.169.224

ja si myslim, ze to je uz stratena vec...aj keby si ich nasla, tak uz nebudu v takom stave, v akom sa ti stratili...smajlík

8.9.2010 16:49
snupiks

XXX.XXX.157.182

bonita napsal(a):
ja si myslim, ze to je uz stratena vec...aj keby si ich nasla, tak uz nebudu v takom stave, v akom sa ti stratili...smajlík

smajlík to je hrozná škoda takovou už neseženu ;-(

10.9.2010 12:17
asharka

XXX.XXX.127.229

Přesně tuto bundu mám, teda teď už bohužel jenom vestu... Kdyby byl někdo ochoten prodat jenom rukávy, byla bych vděčná...

10.9.2010 12:24
kecy.v.kleci.

XXX.XXX.26.38

snupiks napsal(a):
Dobrý den navštěvovala jsem v Praze v rámci praxe JK Epona měla jsem tam 2 vesty
jednu světle modrou flecovou s 2 kapsama po stranách a na prsu z venku byla také kapsa z boku kasy byl tmavě modrý nápis, nebyla od žádných jezdeckých potřeb.
Druhá byla pro mě moc cená.... ČERNÉ BARVY BUNDA S ODEPÍNACÍMA ZIPAMA NA VESTU! vesta byla na zádech stáhlá gumou a převys šel až pomalu od zadek ! Tyto věci se ztratily mezi dubem- červnem 2009 ! byla koupená v PLUSU ted Penny a měla koníka nakresleného na cedulce.
nevím jestli je někdo prodal nebo si je nechal. Ze zdrav. důvodů jsem skončila školu v dubnu a na konci června jsem si šla vyzvednou věci do JK Epona odesly mi je prý slečny který semnou chodily na praxi ale když sem si je od nic vyžádala dostala jsem vše krom těchto dvou věcí. Nevím jestli se mám s tímto obrátit na policii ale docela mě to fakt s... Fotky věcí bohužel nemam. žádám o radu toto jsem řešila s JK Epona prý si za věci odpovídám sama a ředitelka mě ještě seřvala smajlíkjak si dovoluju na Eponu svádět krádež. Bohužel musel to být někdo s Epony protože každé holce od nás ze třídy co tam měla věci se ztratily také věci např. kožená pérka. Prosím fotky vkládejte jakékoliv potřebuju sehnat aspon fotky pro policii. Za info předem děkuju Tereza

Nechci rejpat, ale vážně si myslíte, že věci najdete po roce?smajlík

buggyna

12.9.2010 21:28
buggyna

XXX.XXX.8.42

kecy.v.kleci. napsal(a):
Nechci rejpat, ale vážně si myslíte, že věci najdete po roce?smajlík

vlastnila sem tuto bundo-vestu taky, stále něco kolem 500,-.Tohle bych být tebou vůbec neřešila, sorry

13.9.2010 09:31
rocky

XXX.XXX.189.86

Se omlouvám, ale docela mě tenhle příspěvek pobavil...po roce něco hledat a snažit se to řešit přes policii?? se ti akorát vysmějou. Kup si novou vestu a zapomeň na to. Myslím si, že každej kdo měl věci v jakékoliv stáji o něco přišel..

13.9.2010 10:08
terous

XXX.XXX.238.126

Hledat po roce věci v těchto cenových relacích, no nevim...Kdyžtak v jezdeckých potřebách prodávají bazarové vesty, vím o jedněch za 180,- smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík