holkaodkoni
napsal(a):
Ahojky!! Máte fotky vašich stájí?Já si bude dělat nové a tak mi třeba dáte inspiraci :-) napište koli tak zhruba stála a její výhody a nevýhody - díkys mooc:-))
Tak toto je stáj kobylky na které momentálně jezdím.Žádnou nevýhodu nemá a kolik stála tak to fakt netuším ale je super a kobylka je v ní moc spokojená
janak
napsal(a):
Tak toto je stáj kobylky na které momentálně jezdím.Žádnou nevýhodu nemá a kolik stála tak to fakt netuším ale je super a kobylka je v ní moc spokojená
Moje stájička. Stála celkem asi 35 000Kč. Mám betonovou podlahu. Nevýhoda je když prší a já např. sedlám, tak musím mít sedlo vevnitř. Potřebovala bych delší stříšku před stáji, nebo nejlépe uličku!!!
jurasek
napsal(a):
A nezamrzá vám tam v zimě voda ?Jinak se mi ty stáje líbí Simča
Toto je neše dvojboxí. nevýhody nemá, snad jenmže děda přidělal jedny dveře tak aby nešly uplně otevřít. A stály tak max 6 tisíc
holkaodkoni
napsal(a):
Ahojky!! Máte fotky vašich stájí?Já si bude dělat nové a tak mi třeba dáte inspiraci :-) napište koli tak zhruba stála a její výhody a nevýhody - díkys mooc:-))
Tenhle dvojbox jsem si pořídila pro svou astmatickou kobylku... nyní v něm už mám jiné koníky a jsou tam velice spokojeni. Velikost každého boxíku je 3 x 3,5 m, střecha je zateplená.