Tak tady dávejte fotečky vašich miláčků nemusí být jen hříbátka..já to začnu toto je 2-letá kobylka ARANKA..je můj celý život....Zlatíčko moje...
terushka
napsal(a):
Tak tady dávejte fotečky vašich miláčků nemusí být jen hříbátka..já to začnu toto je 2-letá kobylka ARANKA..je můj celý život....Zlatíčko moje...
A trošku jsme si zacválaly...
terushka
napsal(a):
A trošku jsme si zacválaly...
A poslední její hlavička...
terushka
napsal(a):
Tak tohle je moje největší zlatíčko, kobylka Malina
lucie malina
napsal(a):
Moje zlatíčko
lucie malina
napsal(a):
Ještě jednu Malušenka
impact
napsal(a):
Jakej má Malinka původ? Pozoruji ji tady už nějakej pátek a musím uznat, že je fakt nádherná...
Původ má jenom z mamky. Je to Dominika po Boston a taťka je nějakej nelicentovanej hřebec po Carbido.
Bylo to takové nechtěné hříbko a vyrostla z něj krasavice, jen co je pravda
Foto: Malina jako mimčo se svojí mámou
lucie malina
napsal(a):
Původ má jenom z mamky. Je to Dominika po Boston a taťka je nějakej nelicentovanej hřebec po Carbido.
Bylo to takové nechtěné hříbko a vyrostla z něj krasavice, jen co je pravda
Foto: Malina jako mimčo se svojí mámou
Ještě jednu, to nám to holka ale povyrostla
lucie malina
napsal(a):
Ještě jednu, to nám to holka ale povyrostla
Modelka
sadzi saj

sadzi saj

terushka
napsal(a):
Moje zlatý zlobidlo
aisek20
napsal(a):
Moje zlatý zlobidlo
tak a tohle je moje největší lááááska jmenuje se Popelka
johary
napsal(a):
tak a tohle je moje největší lááááska jmenuje se Popelka
a tady Popelka ještě jednou, ve výběhu... #04 #
terushka
napsal(a):
Já přidám hříbátko, Saxíka
cheyenne
napsal(a):
Já přidám hříbátko, Saxíka
tak já se taky přidám..
terushka
napsal(a):
Ahoj, já přidávám taky fotečku mého největšího zlatíčka kobylky Aranky :) no je to prostě kočka :)
leni lek
napsal(a):
Ahoj, já přidávám taky fotečku mého největšího zlatíčka kobylky Aranky :) no je to prostě kočka :)
a přihazuji ještě jednu ,no není sladká?
leni lek
napsal(a):
a přihazuji ještě jednu ,no není sladká?
Je nádherná! Všichni jsou moc pěkní, malinka je můj typ. Ode mě valach ČT SUNNY BOY, jeho lepší samostatnější fotky nemám tady na laptopu, dodám později, ale myslím, že tyhle některým z Vás zrychlí tep ;-) ;-) Sice mi ty šaty ve finále ohodil zelenými slinami, ale doporučuji všem!!!
sanulka
napsal(a):
Je nádherná! Všichni jsou moc pěkní, malinka je můj typ. Ode mě valach ČT SUNNY BOY, jeho lepší samostatnější fotky nemám tady na laptopu, dodám později, ale myslím, že tyhle některým z Vás zrychlí tep ;-) ;-) Sice mi ty šaty ve finále ohodil zelenými slinami, ale doporučuji všem!!!
No nějak to tu vypadá divně, jaku dáváte velikost? Přidávám ještě jednu...
sanulka
napsal(a):
Omlouvám se za kvalitu, ale v originále mají obě fotky kolem 3 MB, tak to zmenšení asi nebylo lépe možné...
Hezky!!!svatba na koni!tak to ti fakt upřímě zavidím!(myslím to dobře)
ale fakt mociky pěkný fotečky!
přikládám Tinku jak hajá-IRSKÝ TINKER