Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.6.2006 18:51

Prosím vás, nevíte někdo, kde by se dala sehnat BÍLÁ - anglická uzdečka. Nemůžu jí nikde sehnat. Předem děkuji

20.6.2006 20:07

marcy3 napsal(a):
Prosím vás, nevíte někdo, kde by se dala sehnat BÍLÁ - anglická uzdečka. Nemůžu jí nikde sehnat. Předem děkuji

Jo seženeš jí u pana Sieberta,šije na zakázku,cena uzdy je cca 3500Kč,tady jsou stránky www.sedlarstvi-siebert.cz a dále jí mají v jezdeckých potřebách v Litoměřicích,stránky www.jezdeckepotreby.ustecko.com

20.6.2006 21:58

saja napsal(a):
Jo seženeš jí u pana Sieberta,šije na zakázku,cena uzdy je cca 3500Kč,tady jsou stránky www.sedlarstvi-siebert.cz a dále jí mají v jezdeckých potřebách v Litoměřicích,stránky www.jezdeckepotreby.ustecko.com

děkuji, už jsem poslala objednávku, to je snad jedinej človíček v ČR co vyrábí bílé uzdečky

20.6.2006 23:54

marcy3 napsal(a):
děkuji, už jsem poslala objednávku, to je snad jedinej človíček v ČR co vyrábí bílé uzdečky

bílé udečky na dostiháky jdou sehnat v pohodě, a mnohem levněji - např. v Chuchli u Hauzra (pokud by zrovna na prodejně neměli bílou, tak ti ji objednají, a pošlou

21.6.2006 06:05

marcy3 napsal(a):

P.Siebert má věci sise o něco dražší,ale zas takovej velikej rozdíl mi to nepřijde,ale jsou opravdu kvalitní Vše mi vždy i skvěle opraví

21.6.2006 09:31

Inspektor Pišišvor napsal(a):
bílé udečky na dostiháky jdou sehnat v pohodě, a mnohem levněji - např. v Chuchli u Hauzra (pokud by zrovna na prodejně neměli bílou, tak ti ji objednají, a pošlou

Jo taky mi to už někdo řikal že v Chuchly jenomže já nechci dostihovou. Vlastně jakej je v tom rozdíll mezi dostihovou a normal anglickou?????

Přidejte reakci

Přidat smajlík