Zkušenosti?Jj,parádní,loni před vánoci přijel změřit kobču,dušoval se,že ve 2,5 letech už kostru nezmění,že sedlo už si můžu nechat ušít,vybral zálohu s tím,že když nakoupí kůži ještě do konce roku,dostane na ní slevu a tudíž se mi promítne do konečné ceny.Proto jsem si ještě tedy doobjednala uzdečku se stejným vzorem ve stejné barvě.Sedlo jsem měla mít do konce ledna,po telefonických hovorech,že má problémy se šlachama blebleble.....jsem souhlasila,že může sedlo přivézt v první půlce března,že je stejně u nás ještě moc sněhu a moc se nedá venku dělat.Po dalších telefonátech a domluvám a omluvách,proč nemohl přijet nakonec někdy v půlce dubna dorazil,se sedlem bez uzdečky,bez řemínků na fendry a hlavně bez záručního listu.S tím jsem se jaksi už vyrovnala,že mám za 17500,- nekompletní sedlo místo vysněného kompletu na koníka,nejhorší je fakt,že mi to sedlo na kobylu nesedí a tlačí jí na lopatkách,přesně problém kvůli kterému jsem si nechala sedlo šít na míru.Prachy v háji a sháním nové sedlo.......Doporučení?? v žádném případě!!!!