Jéé,mě řepka krásně voní.já se jí vždycky nemůžu dočuchat,
no ale mít alergii,tak nevím,
tady je taky ta řepka skoro všude.
My včéra byly ještě s Járou odpoledne chvilku venku,bylo nádherně a krásně jsme si to užily,akorát Jarča si tentokráte vzala na zkoušku westernový sedla na Pierota,zezačátku teda nadávala,
ale na konci vyjíž´dky říkala,že si ho klidně vezme znova,že je to o zvyku.
A dočista v něm i skočila 2 překážky na louce,ale focený to nemám,
páč jsme jeli a ona za jízdy to skákala.
To byla sranda,táta jí na toho Pierota vyhazoval a jak Jarča musela zvednout víc nohu,jak tam je ten válec na ty boty,tak jí ruply rajtky,
ale jak,
skoro deseticentimetrová škuba tam je.
To ti nezávidím Markét, já naštěstí nejsem na nic alergická. I když nějaké věci,lidi by se za alergii říct dalo
Jaruš moc pěkné fotky, závidím ty rozlehlé louky a cesty. U nás nic moc, z jedné strany je násypka, jestli to tedy píšu správně. Prostě po těžbě uhlí zrekultivovaná hromada z těžby. Jsou tam cik cak cesty, dobré na nadýchání koně. Můžeš klusat bez překážek a vždy se někam dostaneš.Jsou tam 4 rybníky, všechny perfektní na koupání koní. Já si vždycky vlezu na stavidlo a kůň se může plavit...
No a z druhé strany 10 km dlouhá vodní nádrž obklopená nádhernými lesy, bohužel vstup zakázán i do lesa, aby se neznečišťovala voda a okolí. Ale stejně tam občas zajedu(vykoupu) to je nádhera
Jéé,Míšo,to je dobrý,jak si Punťa poplavává sám
,to naše hemelky by asi samy neplavaly.
Jojo,Ivčí,ty slunečnice jsou nádherný,my jima šly jednou s Járou,ale to už byly velký ty slunečnice
a tý bláho,to bylo ran do nohou,
už jsme tamtudy pak nešly radši.
Moruš už je skor vylínaná
,ještě pár chlupů má zespoda na břiše.
Ta Moruše stejně umí ksichtíky
Taky už bych chtěla vzít oře k rybníku, ale tenhle víkend to asi neklapne, v sobotu nemůžu a v neděli máme v Seleticích kurz s p. Nyklem, tak už se těším .
Holky konečně se mi podařilo sehnat ohlávku na Miuši, Sobeš by se do ní vešel snad 3 x , ale co se mi nestalo, jsem si objednávala ještě krátký bičík na skákání a nějak jsem si zapomněla vybrat barvu a on mi přešel takovej zářivě růžovej se třpitkama
Jéé,Šárí,doufám,že nám pak z kurzíku dáš nějákou fotičku,jdeš s oběma koníkama nebo jen jako diváctvo?
No já včera zjistila,jakýho mám závisláka,jsem přijela ke kámošovi,už jsme tam s Moruš jednou byli,ale to jsem z ní neslejzala,kecali jsme ze sedla,jenže včera jsme sedli na kafe a já jí chtěla nechat přivázanou v maštali,no co ta dělala,
řehtala,volala,musela jsem si jí vzít tam k lavičce,kde teda celou dobu se mnou byla tak,že nebyla ani přivázaná,ani jsem jí nedržela za vodítko, a stála tam jak pařez a pospávala,
tak jsem byla z toho docela vykulená,to jsem nečekala.
Monďáskovi moc sluší western..je fakt úžasný. Mě se líbila i ta kobylka co jste měli před tím..ta myška, ale Monďásek je asi fakt lepší.
Řepka loni vyvovala Use docela kašlavý záchvat...tak nevím. Ale to už byla nedobrá, takže ji to asi ještě podráždilo...
.
Jinak nožička se nám hezky hojí, včera jsem Use vykydala večer ještě hajzlík..to byl smrááád! Po těch ATB ta moč tak děsně smrdí..fuj. Vím, že už to kdysi tak bylo víckrát. Jak brala ATB, tak ta moč pak děsně ostře smrdí
.
tady vzpomínka na předminulé léto. Loni jsme plavit nebyli, když byla kašlavá a letos to taky vidím černě
Jaruško, nemysli si, ona je taky na Tobě závislá a zvyklá a bojí se, aby jsi ji někde nezapoměla! Možná ne tak výrazně jako ta moje, ale nemysli si, ona to taky vnímá. Jsi její a když jsi ji měla samotnou bez jejich koní, tak jediný na koho spoléhá jsi Ty.
Šárí,myslím,že v dnešní době se možnost bránit v tý práci moc nemáš
,protože je nezaměstnanost a když se Ti nelíbí,co Ti šéf nabízí,tak je politika taková,že můžeš jít,za dveřma na pracáku jich čeká deset na Tvoje místo.
Jako určitě mu to můžeš říct a bránit se,ale určitě si on pak najde nějáký důvod,za který Tě klidně vyrazí...
Lucí,to plavení je náádhera
,já už se tak těším do vody s těma hemelkama....
Jdeme pást.
No jo,Lucí,to ona se bála,abych jí tam nenechala samotnou,to jo,ale ona tohle dělá,i když třeba jí takhle přivážu,vedle je Monďas a já bych odcházela,tak Monďas je v klidu,tomu to nevadí,ale Moruš začne se otáčet směrem jako že by šla za mnou,přestane se pást a chodí a chce jít se mnou.
Tak jelikož nechci,aby si ublížila,protože ona to neumí se bezpečně pást na provaze
,tak tam muším sedět vedle nich,nemohla bych je takhle nechat a jít třeba domů.
Lucí,díky za Monďáska
,taky se nám moc líbí,hlavně ten jeho klid je super,on i když ho něco vyleká,tak stojí a kouká,ale nezdrhá,nic,jen čeká,co já na to.
Holky,máte někdo naučenýho koníka se pást na provaze a neoběsí se u toho?
Já když sleduju Moruš,jak si vždycky zahákne do zadní nohy ten provaz,tak prostě vůbec nemám tušení,jak se tohle dá naučit,aby si tam to oko nedělala na tý zadní noze,páč pak ona se chce z toho vysvobodit,tak začne škubat nohou a kdybych tam nebyla a furt jí nevysvobozovala,tak by měla spěnky spálený a určitě bych jí tam našla svázanou v kozelci upadnutou na zemi...
Ona teda neškube jako v panice,to né,ale prostě vidím,že si s tím neví rady,tak začne poškubávat,ale sama se z toho nedostane.
Hezky to tu počůůráme...
Včera jsem se poprvé za tu dobu,co tu Monďásek je,odvážila mu odloupat jemně z pindíka takový suchý fujtajbly
,to je zajímavý,že Pierot je s ním v jedněch podmínkách,ale ten to nemá.
Ale byl hodnej,a spal u toho.
No tak to se dá těžko naučit. Třeba Usu bych asi tak neuvázala, protože vůbec nevím co by dělala,a si by postupně panikařila. Benda se bude klidně takhle pást jako koza u ohrady...někdy je tam tak dám. Usa je na volno a ti dva na laně. Benda nemá problém, ale Betty hlídám z dálky. Třeba sbírám bobany po pastvině a sleduji. Ona je stejně lbáb jako ta tvoje..zahákne si provaz vzadu pod spěknu a místo aby povolila jako benda, tak stoojí o třech, zadní u hlavy a uvažuje co s tím bude dělat. Stane se ji to tak jednou za čas, a naštěstí nepanikaří. Posledně si normálně takhle lehla...než jsem k ní doběhla, tak už ležela a v klidu žrala dál trávu. Pak už si dávala pozor, ale u ní člověk nikdy neví. Taky bych ji nikdy nenechala jen tak uvázanou někde, jak to někteří dělávají. Známý tak pase haflošku roky klidně u cesty půl dne. Posouvá ji jako kozu a ta se pase. Možná Benda y tak šel, ten je na to fakt chytrý, ale Betty ani náhodou. Musí být pod dozorem aspoň z dálky. A Usa? No to bych asi neriskovala...ta kdyby zůstala takhle o třech a nemohla se vymanit, asi by šla proti tlaku a chytla ji panika...to bych u ní nedělala. jako klidně ji tak pasu na louce na lonži, když ji držím. To ona je v pohodě a přešlapuje ložnž a tak....kdysi panikařila i z toho, ale dneska klid. Ale kdybych ji tam nechala, tak víte co udělal i s rádoby ohrádkou....natož kdyby byla uvázaná na lonži! Tak se mi přizabije...
Ohledně té práce je to bohužel asi tak, jak píše Jaruška...
jinak ty fotky v řece kdysi fotil táta, ukecala jsem ho , ať nás zajede vyfotit ...to jsem tam byli ještě i s Kristýnou a Čipem...
taky jsme se byli loni koupat ráno v půl 6. jinak se neda přes lidi ani prijít k vodě
Moruš není blbá,
jenom jí tohle pasení na špagátě nikdo nenaučil
,a já taky to neumím jí vysvětlit
,aby si tam nevytvářela to oko.
Právě jsem už takhle koně viděla se pást,i já jsem mívala kdysi poníčka a ten se pásl na špagátě úplně v pohodě,ale taky už to uměl.
Jéé,Ivčí,takhle brzo ráno jste museli chodit,jo???
No ale zase jinak jsou tam lidi,viď,a to se člověk nikam nedostane
,to my to máme dobrý,že to je rybník soukromníků,od kterých my to máme dovolený to plavení,a tady je dobrý,že tu tolik lidstva není,je to přece jen rybník na ryby,tak se sem lidi moc necpou,spíš jedou na koupák do Slanýho,a tady je klídek,a i když tam někdo přeci jen je,tak je dál od nás,u kaberny,tam zase nechodíme my,dá se tam jít,ale to by hemelky mušely do vody po schodech.
A to by koukaly,že by tam hned zahučely,
tam jsou nejmíň 3 metry hned.
Já mám radši,když jdu s nima pozvolna a já plavat nechodím,to se bojím,
my se s Moruš nebo Monďáskem vždycky cachtáme jen tam,kde stačíme,Moruš teda stačí jen kousek,páč má krátký nožičky,
ale s tou se vyblbne vždycky Jára.
tady se ještě nedávno těžil písek takže je to taky hodně příkrý ale od těch lidí je se sešlapaný tak se tam dá opatrně vlézt
http://www.stream.cz/uservideo/493649-honza-13-7-2010
Jaruš, ty jsi to Monďáskovi loupala z toho pindíka? Punťa to má taky, škubou mi ruce, že bych mu to sloupla, ale nevím, asi se bojím(nevím čeho)... Při čištění ho má vždycky venku a když to vidí ten můj chlap, tak se mu zvedá kufr Ještě ho vždycky provokuju, aby si šáhl, nebo jestli nechce udělat pleťovou masku
K tomu na tom světlém pindíkovi jde vidět dobře i to "červené" nádobíčko. To si ale vždycky při plavení vymyje sám...
Já chodím plavit letos už od března. Když není chvíle, tak máme přímo před stájí rybník, tak ho uvážu k bříze a celého ho vydrbu. Protože on je prase. Koupel musí být tak každé 4 dny, jinak by nešlo poznat, jakou má barvu. Ale šampon nepoužívám...
Noo,já,Míšo,už jsem se na to taky nemohla koukat a jak je to suchý,tak to šlo krásně olupovat,já se nebála,já se styděla.
Ale vypadalo už to fakt hrozně,a my do vody ještě nechodíme,páč já tam muším s ním a na mě je to ješče studený...Tak jsem to oloupala a teď už mu to budu loupat,jak to tam zase uvidím,nelíbí se mi to.
Celý tento týden se připravujeme na pátek na mega oslavu narozenin tchána-šedesátka. Lidí tam bude kolem 50, možná víc. Blázinec.
Ale těším se, ale když sem viděla toho alkoholu co se nakoupilo, tak už se vidím v sobotu jak mi bude zle. 20 litrů vodky, nějaký rum, fernet, 15 litrů vína, atd. Raději psát nebudu. K tomu guláš z 10 kg hovězího, 10 kg nakládaných kuřat, sladké, slané, pečené, včera douzený bůček(15 kg), 5 kg špekáčků jako utopenci...
Po víkendu dám nějaké fotky
Se máš,Míšo,no tu opici Ti nezávidím,
ale ten gulášek a kuřátka trochu jooo.
A utopence,jéé,dala bych si...
My budeme dneska fandit našim,aby vyhráli,
tak k tý telce taky dělám jednohubky,různé brambůrky jsou na stole,klucí se chudáci potěj v dresech a my s Oldou vždycky u toho fandění přebereme aspoň kilo každej...
můžeme bejt lepší a stejně to prošvihnout nebylo by to poprvé. zároveň doufám, že se pletu
čerpám vodu ze studny aby se vyčistila a pepkovi se to líbí jsem zvědavá jak s mu bude líbit rybník. až se tam někdy dostane :-/
Nás musím trochu vyhraba . Holky já se tak na hokej těšila, ale teď poslední dobou to nějak nestíhám, snad aspoň to finále uvidím.
Já jsem zvědavá jestli až pujdeme platvit, tak jestli Mia vleze do vody Sobeš si určitě jen smočí kopýtka a radši se bude pást na břehu
Včera jsem ani u ořů nebyla, jela jsem s naším potkanem na veterinu, už je to starší pán a teď nám přestal jíst, sní jenom tvaroh a takovouhle měkkou stravu, no prý mu nic není, i na poslech byl dobrý, jen už je starý Bála jsem se,že ho budu muset nechat uspat, ale naštěstí dožije doma. Achu jo, škoda,že jsou tak krátkověcí.
Dneska se asi na oře jen pojedu mrknout a chtěla bych se vrhnout na výrobu nějaký překážky
Třeba Mia překvapí a bude jí voda bavit
Punťu jsem nemusela nic učit, ten od narození měl na pastvě/výběhu malou vodní nádž, kde už se cachtal jako malej. Teď když už jdeme k vodě, tak jde o krok na před a do vody vlítne jako blázen, vždycky se těší
U nás před chvilkou začalo pršet, nic strašnýho, už to ta zem potřebovala. Včera jsem s chlapem stavěla párty stan(10krát6m), který nám půjčilo město. To byl hlavolam, navíc tam pár kusů chybělo, tak o to to bylo těžší. Nejvíc jsem se zapotila, když sem lezla na takové podivné schůdky, abych přidělala rozpěry na střeše. Taková výška Navíc s tím mým kolenem sem měla strach, abych při případným pádu neměla zas koleno mimo...
Míšo,Ty máš taky vyhazovací kolena?
Já taky,a markétka,co má Rozinku,taky.
To jsem taky na pepana a Miu zvědavá,jakpa se budou tvářit na vodu,ale já myslím,že to bude dobrýý.
Třešně naštěstí nezmrzly
,i ořešáků je tam hafo na tý cestičce,ty taky nezmrzly,ale jeden jsem potkala po cestě,a ten byl zmrzlej...
tady začalo pršet tak kolem 19h už to bylo hodně potřeba
ráno bylo ještě krásně
Taky mám vyhazovací koleno. Přesně(28.května) to je rok, co mi úplně vylítlo koleno na dětském dnu, kdy jsem dobrovolně jela s menšími dětmi jako doprovod na takový ten hasičský zvedák, podívaná to byla, ale při vystupování na takovém tom plochém žebříku mi vylítlo. Ale úplně, stehno na místě, ale koleno s lýtkem leželo mimo... Bylo mi opravdu zle, bolest to byla šílená, všechny děti na mě koukali jak na atrakci. Odvezla mě sanitka, v nemocnici mě uspali a 5 chlapů mi to koleno znovu nahazovalo. Potom týden ležení v nemocnici, 2 měsíce ortéza přes celou nohu a berle..
No, teprv v zimě jsem koleno dost rozhýbala, ale stejně to není stále ono, spíš už to nebude nikdy ono Bojím se spadnout, doktor říkal, že mi chybí nějaký vaz. Měla jsem jít ještě na operaci, ale odmítla jsem... Ještě se dá prý vaz nahradit kvalitním osvalením nohy, tak se snažím aspoň o to...
Horší pád by znamenal stejně asi zase vyhození
Teď na večer už přestalo pršet, obloha se vybrala, tak doufám, že zítra na oslavu bude hezky.
Ženský, můžu vědět, odkud jste a jak se jmenujete? Když si píšeme, tak abych věděla jméno, než přezdívku Díky
Holky ty vyhazovací kolena vám fakt nezávidím, brrrrrrrrr mi z toho jde mráz po zádech
U nás včera dusnu, zataženo,tak jsem čekala,že teda bude nějaká megabouřka o ono nic, jednou zahřmělo a pak tak hoďku pršelo, ale jenom trochu,takže u nás se to moc nezalilo, ale už by bylo potřeba je to všecko strašně suchý.
Dneska už se snad dostaneme s ořema ven, včera jsem na ně byla mrknout,dostali mrkev a vypadali spokojeně
Míšo já se jmenuji Šárka a jsem od Mladé Boleslavi
Tady pršelo včéra,holky jezdily tréninkově drezůru na ty zkoušky a pěkně zmokly,no jo,zkoušky se taky můžou jet v dešti,tomu člověk neporučí,a jak se říká-těžko na cvičišti,lehko na bojišti,žádný rozmazlování,koně musej jít stejně ven každej den,i když prší,tak prostě jezdily,aspoň to tak neprášilo.
Míšo,tak to sis teda s kolenem užila,pane jo,
já jsem si ho vyhodila vlastní silou,
máme hektar třešní a bylo potřeba takovejma těma dlouhejma nůžkama prostříhávat větve,a jelikož ta větev něják nešla uštípnout,tak jsem zapáčila celým tělem a koleno bylo venku,
ono se mi tam hned zase vrátilo zpátky,to byla taky dobrá bolest,
ale pořád od tý doby chtělo vyskakovat samo ven,já s tím bambula nešla ani k doktorce,která by mi bývala poradila,že si to mám stahnout nějákým obinadlem,a já to nevěděla,tak jak jsem šlápla na jakejkoliv malej kamínek,tak milý kolemno chtělo jít zase na procházku,
teď už je to několik let po tom,co mi vylítlo,při chůzi dobrý,ale spadnout se bojím taky,
i kvůli bolesti,ale taky kvůli tomu,že tady v tý nemocnici jsem si nepřipadala jako pacient,ale jako otravný hmyz....
ha ha já nemám vyhazovací koleno, ale zas mě do něj kopnul kůň doktoři poskládali, zadrátovali a po čase zase oddrátovali
proti očekávání jsem ho úplně rozhýbala, ale už si nikdy na něj nekleknu a často docela bolí
jinak míšo jmenuju se iva a jsem z lázní bohdaneč. je to kousek od pardubic. koně mám vysloužilý dostihový klusáky. přestalo mě bavit závodit 5 je mých a 2 mám na ustájení
moc toho teda nenapršelo ale ono má pršet ještě asi týden, tak se to ještě zaleje
a budu muset opravit boudu
herky nenažraný jí rozebíraj
Díky za představení
Ty kolena je fakt děs, snad každý 5 koňák má problémy s kolenem
Já jsem si také celý rok na koleno nemohla kleknout, ale nedávno jsem to zkusila na měkkém(posteli/y) a ono to šlo, ale byl to takový divný tlak. Já nechodila ani na rahabilitace, říkala jsem si, že to u koní rozhýbu sama. Rozhýbala, jen to asi déle trvalo
Tak já se s vámi na víkend loučím, jedu teď odvézt Lucinku k babičce, musím vykoupat Punťu, když tam bude tolika lidí, tak ať je na co koukat, nasekat mu trávu na celý den, upravit se a huráá slavit
Ahoj
Jé,takovej rybníček hned u ohrady bych brala,páč ty naše hemelky taky potřebujou vyprat každou chvíli....
No jo,projeli jsme to teda fakt hrozně,to jsem nečekala,že dostanou naši takovou nakládačku
,snad vyjde aspoň dneska zápas o to třetí místo.
Jára včera jela zase hobbíky,tentokráte místní,ale z dvaceti startujících v soutěži 90/100 se žolíkem si vyjezdila náádherné druhé místo.
Carbido zase šel parádně,oni si sednou ti dva,
je krása se na ně koukat,když jedou.
A tady už je mašlička za druhé místo.
http://www.youtube.com/watch?v=jr0O3PWSHHc
Ten poslední skok je žolík,je tam voda v tom modrým a je to celkově metr.
Tady dekorování a čestné kolo.
http://www.youtube.com/watch?v=Lm3H8lLxE28
Jarča je šikovná
Tak mi máme po oslavě. Slavilo se od pátku do teďka Lidí opravdu hodně, postupně se to za ty dva dny prostřídalo, tak ani nemůžu říct, kolik nás bylo. Dárků taky hodně a hlavně hodnotných
Z pátka na sobotu jsem spala venku, ale řeknu vám, že byla opravdu zima
Já pila tedy jenom v pátek, protože mi to dalo opravdu zabrat, vypilo se úplně všechno
Oslavenec
Jaru,tak velká gratulace Jarče, je to šikula
My jsme v sobotu měli cestu kolem Slanýho, chtěla jsem tě přepadnout, ale říkala jsem si,že beztak budete někde s ořema venku
V neděli jsem u nás kurzovali s p. Nyklem, ale nějako jsme neměli foťák, ale 4-5. června snad bude pokračování, tak už snad něco nafotíme
Děkuji,děvčata
,no má dobrýho koníka,který jde vodu docela rád,neřeší to.
Téééda,ta obří kremrole je boží,
a těch 60 malejch,jéé,to je krásný nápad,fakt moc hezký,a oslavenec teda na 60 něják nevypadá,
spíš o 10 míň bych mu hádala.
Jéé,Šárí,tos mohla zavolat a mohli jste se stavit juknout na závody....
Ahojky!!! Tak já měla náročný víkend. V sobotu jsem Fabbyho připravovala na výstavu, k večeru jsem trochu zmokla kousek před barákem s Usou a pak už byl slejvák šílený. No a včera jsme ve tři ráno vyjížděli (já spala asi 2 hodiny...) do Prahy na výstavu. Před námi byli rotvíci, takže jsme dlouo čelaki, ale Fabricius se dovedl pak probrat a v kruhu byl fakt úžasný. Nádherně se nosil, stál jako socha. Vyhráli jsme CAC, CACIB a nakonec jsme porazili cacibovou fenu a máme i BOB -vítěz plemene . Co nás těší ještě více je Darésův krásný syn Edmond, který vyhrál CAC ve třídě otevřené a res. CACIBa za Fabbym. Tím splil podmínky pro udělení titulu Šapion české republiky!!!!! Takže Daréskovi se povedl fakt úžasný syn, je nádherný a já osobně jsem mu přála klidně aby vyhrál vše místo Fabbyho. Vůbec by mi to nevadilo a měla bych radost. Každopádně bude velká konkurence, ale to je dobře. U Fabbyho vyhrál jeho fakt hodně vznosný pohyb a přece jen je Fabricius profík, navíc vymakaný pětiletý pes. Edík je přece jen trochu ještě puboš, ale fakt nádherný a velikánský pes. Zajímavé, že Darés dává krásné velké syny s "kýblem" hlavou
Až bude fotky, tak vám sem něco hodím. Domů jsme dojeli totálně mrtví někde v 9, takže i hokej jsme slyšeli něco z rádia, když nějaké šlo, náš výsledek nám řekli nějakcí kluci u mekáče, když jsme zastavili pro vodu Fabínkovi.
Lucí,veliká gratulace k tak nádherným výstavním úspěchům
,fakt super ti Tvoji černoušci,jaké dávají kvalitní potomstvo
a jak jsou i oni oba nádherní.
Tady poprchává,né moc,ale přeci,na nějáký opalování to fakt néni,
ale weekend slibujou luxusní.
Zajdu Vám fotnout nové obyvatelstvo našeho statku.
ahojky kochandy,dlouho jsem tu nebyla, nějak jsem nestíhala a pak jsem měla minulý týden odstaveny v práci PC na tři dny.......prostě nechtěl pracovat, nakonec vyhořel celý procesor a když vyměnili procesor a furt to nešlo přišli na to že umřel i síťový kabel...jenže na ten jsem si musela počkat...no hrůza, tak jsme s kolegyní makaly na jednom PC....takže jsem si vždy hned ráno udělala potřebné a pak si jen a jen četla....
jinak s těma kolenama co jste tu řešily, tak jsem taky minulý týden byla zase pajdavá...trochu mi zase přeskočilo(v tom koleni )
je to hrozný....já si teda pořádně dřepnout nemohu...musím fakt pomalu a opatrně..takže čůrat v přírodě je u mě celkem riziko a klekání tak to vůbec ani na měkkém....
jinak malé Jarušce moc gratuluji k jejímu úspěchu...jak stále říkám je to holka šikovná
Lucíí tobě též gratuluji k úspěchům s pesany.....jen tak dál
jinak stále čekám na fotky z vyjížďky, nikdo se k tomu nemá
Teda kolena jsou strašná věc. Táta má taky vyhazovací, před lety se soudil s Makrem, prásknul tam sebou na rozmatlaném oleji, který utřeli a rozziglali je studenou vodou...no náš tatík šel a samozřejmě sebou praštil. Koleno má po operacích, vyndali mu přední zkřížený vaz nebo co to a očesali menisky....no žádná prdel. Sten ě pajdá děsně a z toho se mu ještě začala před půl rokem sypat kyčel a má ji na totálku .
A já byla ráda, že jsem přežila ten včerejší výlet do Prahy, páteř mě děsně bolí, dopovali mě tam brufeny, abych to vůbec zvládla..no strašné.
Tady Fabínek jako CACIB a BOB a fena CACIB 9+ pan rozhodčí Ing. Luděk Novák
jo...mimochodem, ta fena co stojí vedle Fabbyho je dcera od Darésovy ségry...takže taky rodina
No a tady vítěz třídy otevřené CAC a res. CACIB Edmond...Daréskův syn a čerstvý Český šampion
jooo..na tohle jukněte...tohle bylo předloni focené na klubovce. Je to zleva Darés, uprostřed jeho dcera Elin, která ten den vyhrála z 12-ti fen třídu mladých a vedle je onen synátor Edmond (bratr Elin), který se bohužel nevystavoval, přišli se s ním jen podívat. Naštěstí se pak rozhodli na ty výstavy chodit a z prcka se vyloupl fakt kus psa.... Teď už ho jen uchovnit, ale už má i RTG kyčlí a 0/0
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/fotoalbum/vystavy/klubova-vystava-lanskroun---11_4_2009/img_7683.jpg.-.html
tady ještě dneska Fabínek s pohárem za CACIBa a medailemi za CAC a BOB
já měla od čt zablokovanej krk a stejně jsem jela dneska jsem už musela k doktorovi a z dovči je kontrolka
Díky moc,Ivčí,moc ráda vyřídím.
Tak tos měla krásný výlet
,takovou obr okružní jízdu
,všude je krásně
,ta Boženčina chaloupka je boží,moc jí to přeju.
Matýsek je pořád stejně roztomilej.
To já se bojím ještě jezdit dálky
,ale už pomaloučku se do toho dostávám,včera jsem jela už úplně sama na Kladno a pak jsem jela ještě z Mělníka,ale tam se jede pěkně.
teda Ivčí ty jsi měla cestovní víkend.......
krásný fotečky...ty malí pruhovaní kamarádi to je někde na volném prostranství nebo někde u někoho v ohradě???
já byla o víkendu u tety v české třebové, tam je to teda bez koní, ale i tak to byl krásný víkend....
včera měla ze mě Rozíí velkou radost že mě vidí...řehtala ze všech nejvíce a pak se hned mazlila....teda až potom co dostala mrkvičku
můj nejkrásnější dárek co jsem kdy dostala..jen se mi to nepodařilo pořádně vyfotit.....málem mě naši i rozbrečeli
Týý jo Markét, takové trávy v ohradě. My už jsme na krátko, tak dosekávám trávu kde se dá
tohle je na kraji ohrady...to vždy prolítnou a pak se pasou více vzadu, takže tam to je taky pomalu vykousaný...dne budu ohrady předělovat, aby si nelítali v tom vysokým a spásali to postupně
šelma na zmrzlém orešáku
prasátka jsou v ohradě a ještě focený za plotem. ani bych je nechtěla potkat na volno
mamině jsem se vůbec nelíbila
ahojky, tak po třech dnech zamračené oblohy u nás konečně zase vylezlo sluníčko...
včera jsem byla lemra lína, tak jsem ani ty ohrady nedělala, tak měm to čeká dnes, ale zase jsem naházela seno do stáje tak na týden
je to poslední seno pak už budeme přecházet na trávu
Ahoj,no určitě někdy přijedu,Ivčí,neboj
,nebudeš nááhodou pořádat ty kurzíky pro začátečníky,jak jsi pořádala dřív?
Tady je taky náádherně,konečně sluníčko po několika zamračených dnech.
Tohle je ale včerejší kousek Pierota a v tom autobusu přijíždí ze školy Jára.