Westernové plemena a jezdci kochači 198

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.10.2011 08:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo,to mi povídej,Mrkét,já v tu chvíli vůůbec nevěděla,co se děje,já to neviděla,já jen viděla pak už Járu,jak dřepí na tý zemi,drží ten řemen s tím třmenem v ruce a směje se tomu,:-))jenže mě teda do smíchu fakt vůbec nebylo,když si uvědomím,co všechno se mohlo stát...smajlíksmajlíksmajlík
Tady Barča,na Monďáskovi hezky kluše,ale cválat se na něm pořád bála.:-|:-|

3.10.2011 08:23
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Tak jsme to udělaly takhle a pak už na Moruši se cválat nebála,smajlíksmajlíksmajlíkdokonce jásala,že to je pohoda,smajlíksmajlíksmajlíktak jsem moc ráda,že už se příště bát nebude.:-):-):-)

3.10.2011 08:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Jára si pak ještě poskákala,sice v Pierotovým sedle,ale jenom chvilku.:-):-)

3.10.2011 08:29
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady jsme si pak s Oldou sedli do výběhu a Moruš přišla odpočívat nám,lépe řečeno spíše Oldovi skoro na klín.smajlík

3.10.2011 08:56
madow

XXX.XXX.97.199

koukám, že holky se fakt vyblbnou :-))

práce na kruhovce a útok na pipinky

3.10.2011 09:20
madow

XXX.XXX.97.199

po příjezdu na chatu....venčím a jsem hrozně unavená :-))

3.10.2011 09:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMarkét,ta fotka,jak pohybuješ Rozárku v kruhovce a Rozárka zase pohybuje tu slépku.je úžasná.smajlíksmajlík
:-):-)smajlíkMáte ten vozíček opravdu krááásně udělanej a namalovanej,jste fakt holky šikovný,já myslím,že se líbil každému,viď,obzláště děti byly asi největšími obdivovateli.:-):-)smajlíkSvezli jste také někoho,Markét,nebo jste jeli jen sami s přítelem a kamarádkou?:-):-)

3.10.2011 10:01
madow

XXX.XXX.97.199

jj Jaru, vozík se líbil....děti koukaly na obrázky a to že tam stojí velký koníček je nezajímalo....jinak jsme nikoho nesvezly....když jsme přijely s Darčou na chatu bylo už dost teplo a Roza byla durch, tak jsme jí odstojily aby se mohla podrbat a slastně vyválet
takže jsem byla jen já, Rozíí a Darča.....bez přítele...žádného nemám smajlík

oslík na zadku vedl

3.10.2011 10:03
madow

XXX.XXX.97.199

na té fotce jak honí pipinu, byl ještě prudký výkop, to jsem nestihla vyfotit, ale lekla jsem se pěkně...protože jsem měla ruku zvednutou s foťákem a pohybovala se dokola a koukala na Rozu skrz foťák..takže jsem o slepicích vubec nevěděla...pak najednou z ničeho nic vylítla, kopla a útočila.....smajlík

3.10.2011 10:07
madow

XXX.XXX.97.199

ještě beruška a vedle nepovedená slunečnice

3.10.2011 10:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-)smajlíkJééé,ten oslík je opravdu úžasnej,taky bych chtěla umět takhle kráásně malovat:-),ach joo....smajlík
smajlíkJak si Rozárka drbe tu tlamičku o tu oj,tak to je dobrý,my tůdle s Jarčou šly po části Slanýho a Moruš se najednou zastavila a začala si drbat taky tu špičku tý tlamičky o asfalt na zemi,smajlíktak to jsme se docela nasmály,jak si ty hemelky uměj krásně poradit,když se potřebujou podrbat.smajlíksmajlík

3.10.2011 10:13
madow

XXX.XXX.97.199

Jaruuuu, to není žádný umění.......to je vše podle šablon...jen pak to vymalování bylo na budku...smajlík
jsou to nesmyvatelné akrylové barvy, je fakt že se to neroztýká nebo tak něco, ale teda fuška to byla.....:-|

3.10.2011 11:54
lucky

XXX.XXX.133.26

Ten vozík je úžasný!!! A Rozi to strašně sluší. Fakt krásná a v tom zápřahu.

Já byla hodit Usu ke koním,a le před tím jsem ji fotla tady u hřiště. jsem si včera všimla, že tam červená jeden keř, tak jsem po ní chtěla pózy..no teda nic moc, ale aspoň mám 4 fotkysmajlík

3.10.2011 11:56
lucky

XXX.XXX.133.26

A teda holky si s koníky užijou. Jaruš to má bezvadné, že má doma koně a ještě takové učitele, žádné hajzlíky. To je strašně důležité. I když s těmi hajzlíky se někdy člověk víc naučí. Ale zase když někdo pořád padá, tak ho to spíše může odradit od ježdění, že?

tyhle zepředu se mi líbí...vypadá tady fakt krásně:-)

3.10.2011 12:22
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)To je krása,Lucí,:-)a ta ohlávka se k tomu taky krásně hodí,:-)to naše hemelky by tak luxusně nestály na focení,jen by se snažily žrát a žrát.:-))smajlík
:-|Noo,přesně,hele,dítě nemůže mít koně,který je zlý nebo i nevychovaný,smajlíkděcka potřebujou koně hodný a aby to nebyly pod sedlem bestie,to by mi holka taky dlouho nejezdila,smajlíkkdyby furt se sbírala odněkad z nějákýho bahna nebo ze země potlučená nebo polámaná,smajlíkobčas teď už je schopná nějáký problém s koníkem vyřešit,ale kdyby to byl třeba kůň,co by zlobil moc,že by dělal prasárnysmajlík,tak to by nedělalo dobrotu.:-(

3.10.2011 13:23
madow

XXX.XXX.97.199

to jooo Usinka je nádherná...já to píšu Lucíí furt....hlavně jak je furt krásně bílá....je to Arabská frajerka smajlík

3.10.2011 13:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady jsem se modlila,aby Pierot tu Járu někde v té zatáčce neztratil a aby v pohodě zastavili,naštěstí to dopadlo perfektněsmajlík,ale kdyby Pierot chtěl,tak ho ta Jára v životě nezastaví.smajlíkOn jak ho jezdil Olda,tak je takovej víc na sílu,kterou ale Jára nemá,takže mi tady připravili docela hrůzostrašný okamžikysmajlík,ale on to pak zapíchnul docela schopně.:-)):-)smajlík

http://www.youtube.com/watch?v=Hw2wwPp7s94

3.10.2011 13:53
lucky

XXX.XXX.133.26

je to sranda, jak je na něm taková malinká! Ale ten koník před ní se hezky rozjel. Pierot to tolik nehrotil.

No jo, Usinka je taková běloučká. Ono to na fotkách vypadá čistší než ve skutečnosti je, ale je fakt, že je taková bííílááá svítivásmajlík

3.10.2011 14:00
lucky

XXX.XXX.133.26

Mě se zase líbí Rozí, jakou má čokoládovou barvičku..mám ráda tyhle odstíny :-).

koukala jsem na video jarči jak skáče s Pierotem a on je takový dobrý učitel, trpělivý, je vidět, že jsou vyšlechtění k tomuhle. Ale je sranda, jak je velký a ona na něm sedí jak vosa na bonboně smajlík

jinak na té předchozí fotce jde troochu vidět několik puntíků na Use.... ale moc jich zatím nemáme, ovšem postupně přibývajísmajlík

3.10.2011 20:13
bospor

XXX.XXX.216.218

jééé usince to slušíííííísmajlíksmajlíksmajlík
jaruško, tak zas gratuluju:-) jaruška je prostě šikovná a je to:-)smajlík s tím sedlem to je teda pech. to je to co jste na něj tak dlouho čekali??? na mrtvici:-(
já jsem v tom špitále:-|

3.10.2011 20:21
bospor

XXX.XXX.216.218

madow napsal(a):
s páničkou

parádasmajlíksmajlíksmajlík jen škoda, že nejste trošku víc na sluníčku:-| ale i tak vám to tam moc sluší:-) my byli ještě včera na chvilku jezdit, ale moc to nešlo:-|

3.10.2011 20:31
remonek

XXX.XXX.183.140

Ahoj kochačky, dopředu se opravdu moc omlouvám,že moc nepíšu, ale nějako nestíhám smajlíksmajlík, ale čtu poctivě.
Malou Jarču snad už ani nemá cenu komentovat :-), ta jede jako drak :-)smajlík a s Pierotem jí to moc sluší :-)
Usa na fotkách taky parádní, ty její kukadla jsou nepřekonatelný :-):-)
Markét, tak to je Rozinka šikovná, že to takhle krásně zvládla, my zatím zkoušíme Miu vodit s postrojem, už ho snáší uplně v pohodě, nejdřív z toho byla taková celá vykulená, ale teď už to bere dobře. O víkendu už by jsme za ní chtěli zkusit zapřáhnout něco malého, tak snad to nebude nějaký rodeo :-)
Holky taky už vám oři nahodili takovou tu srst jak plyšáci? Já už mám Sobeše jak míšana :-):-)
Šmarjá Ivčo a co ty v nemocnici smajlík, držím palce ať jsi z ní zas co nejrychlejc venku

3.10.2011 21:15
bospor

XXX.XXX.216.218

já jsem tu na kontrole a budu tu 14 dní:-( koně chlupatý ještě včera nebyli, ale až se vrátím domů, tak už asi budou:-)
markét nemáš tu oj trochu moc dlouhou??? jinak máš vozíček parádně vyzdobenejsmajlíksmajlíksmajlík

3.10.2011 21:33
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Ahojky, tak to koukám jak Jarča se zdokonaluje. Kdybych i já měla v dětství tak hodné rodiče, co by mě podporovali:-| Mě rodiče vedli ke kynologii, ke koním jsem mohla jednou týdně, ale víkendy jsem nesměla, to jsem musela pomáhat doma. A kdo by chtěl mít v klubu holku, která jezdí jednou týdně...a když, tak jsem ani nemohla jezdit, jen kydat... Postupem času jsem začala chodit k soukromníkům, jednu dobu jsem dostávala i za to dobře placeno...A teď jsem na tom, tak jak jsem:-) Rodiče mě nedokázali odradit:-) Nyní vychovávám dceru, kterou nechávám svobodně rozhodnout, zda to budou koně či psi. Zatím je to obojí:-)
Ivčo, přeju, aby ti to rychle uteklo v nemocnici, já to tam taky nesnáším:-( Je mi tam vždycky úzko, že i kolikrát slzy tekly:-|
Lucí, Usinka je krásná, zdá se mi to nebo ne, že začíná zase nabírat svalovou hmotu?smajlík
Markét, taky se mi zdá, že to nemáš ještě doladěné tu délkusmajlík Už ty řetízky na pobočinách bych dala o 10 cm kratší a oj taky upravila:-| Ale jinak vozíček je nádhernýsmajlíksmajlík Samozdřejmně i Rozárkou:-)
Tady jsem vylovila fotku, když se Punťa narodil:-))

3.10.2011 21:49
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Tady vám dám ještě Lucinku se psem:-)

3.10.2011 23:25
bospor

XXX.XXX.216.218

jaruško kde to byly ty závody? to kolbiště už jsem někdy vidělasmajlík

4.10.2011 08:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJéé,Lucí,tak nakonec přece jen budeš mít pstružatou Usinkusmajlík,to jsi chtěla,viď?:-):-):-)Mě se to taky moc líbí,Kačenka byla taky taková pstružatá a bylo to hezký.:-):-)
:-):-):-)Ivčo,taky moc přeju,ať jsi ze špitálu brzo venku,teda ať to rychle uteče,:-)máš povolený ty návštěvy?:-):-)
:-)Ivčo,to závodiště je Praha - Na Gabrielce.:-)
:-):-)Míšo,teda ten Punťa byl fakt kouzelnej,když byl malej,to je nádherný,jak byl takhle krásně vybarvenej hnedsmajlík,tůdle jsem koukala někde na inzerci a byl tam podobný koník,to by byla dvojka.:-):-)
:-|:-|My jsme Pierota našeho viděli hned druhý den,co se narodil,a už tenkrát jsme si říkali,že by bylo hezký mít takovýho koníka doma:-|,oběma se nám žlutá barva líbí,a ono to pak nakonec tak dopadlo,že jsme si ho koupili.:-):-)smajlíkAle až když mu bylo 15 měsíců,sháněli jsme 2 koníky najednou,aby tomu jednomu nebylo smutno.:-):-):-)

4.10.2011 08:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčo,koukám,že Barča už je docela kůň domácí.smajlíksmajlíksmajlíkTo je dobře,že se nebojí jít do úzkýho prostoru,naše hemelky by mi taky vlezly až do kuchyně,kdybych je pozvala na svačinu.:-)):-))smajlík

4.10.2011 08:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ivčo,děkuju,:-):-)no,teď má zrovna Jára takovou krizi,smajlíkmusí se trošíčku víc odhodlávat:-),musí být trošičku víc přesvědčivější ten projev,:-)ale to se naučí.:-):-)
:-):-)Tady obhlížíme nově přidaný nápis AHOJ,já nevím,děvčata,jak Vaše koně,ale naše když je ta deska prázdná,tak dobrý,ale jak už pak je tam něco jinýho,třeba tam přibyde jenom napsaný A,a už smajlíksmajlíksmajlík...:-))

4.10.2011 08:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(:-(Jo,Ivčo,je to rozbitý to nový sedlo.:-(:-(

4.10.2011 08:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Jára skáče v tom starým Pierotovým.:-):-)

4.10.2011 08:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMíšo,z toho si nic nedělej:-),já nesměla do svých 15 vůůbec ke konímsmajlík,jen jsem pořád toužila a hltala filmy,kde byli koně....smajlíksmajlíkBuď ráda,že jsi mohla aspoň jednou jedinkrát ke konímsmajlík,co bych za to bývala dala já,to si nedovedeš představit...smajlíksmajlíksmajlíkMoji rodiče si mě a mé sourozence bohužel jen udělali,ale starat se?smajlíksmajlíkTo ani omylemsmajlík,takže já jsem svým rodičům nikdy neodpustila,že jsem nemohla ke koním díky nim,:-(:-(:-(a pojem v mém dětství RODINA byl pro mě úplně neznámý:-(,dodnes mám pořádnej zmatek,když někdo mluví o sestřenicích,bratrancích,tetách,tak já v tom mám schopnej guláš:-|,protože honem nevím,kdo to jesmajlík,páč jsem to nikdy nepoužívalasmajlík,je to děs běs.:-(:-(Moji rodiče už zemřeli,ale já nebyla na pohřbu ani jednomu z nich,nezajímalo mě to,smajlíkjako je třeba nezajímalo,že je potřebuju...smajlíksmajlíkAle to už jsme moc daleko,:-|jen jsem chtěla podpořit všechny,co můžete ke koním aspoň jednou za týden,hrozně moc si toho važte:-):-),někdo tu možnost prostě nemá...smajlíksmajlík

4.10.2011 08:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-|:-|Tady to bylo jentaktak,ale nespadlo to.:-):-)

4.10.2011 08:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady na tom tvrdým povrchu skáčeme opravdu jen pár skůčků,páč se dost koním ničej nohy a klouby při těch dopadech na tu tvrdou zem,ale na jízdárnu hold zatím jaksi néni.smajlíksmajlík

4.10.2011 08:39
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Na blbosti Járu užije:-)),tady dojezdila a Monďásek stál v přístřešku a nehodlal se hnout,tak přesedla na něj.:-))

4.10.2011 08:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Tady už sedí na Mondíkovi,jenže zepředu se pak vydala Moruš proti Mondimu a ten se jí bojí,takže se hezky projela bez sedla,:-))ale pak rychle seskočila a Moruš odehnala.:-)Ale to jsem nefotila,jen jsem zírala,jak to dopadne.smajlík

4.10.2011 09:18
lucky

XXX.XXX.133.26

Ta Moruš je taky takový svéráz, co? Usa by byla něco jako Monďásek..zdrhač, s nikým se nechce přít...ona není vůbec dominantní a radši se sebere a jde si po svých. Ale zajímavé je, že za ní lezou všichni koně a jsou na ni dost fixovaní.

jinak já jsem konečně sehnala seno, super, kvalitní z jědné farmy, dokonce nedaleko. Jen nyní řeším dovoz a nevím teda ještě, kde ty velké balíky narvu. Co myslíte..tak 6-7 by mělo do jara stačit pro jednu uň co toho moc nesní, ne? Já vždycky krmila malé balíky, tam mám jakousi představu, ale letos holt nejsousmajlík

Ivčo, teda nemocnice nic moc, ale člověk si odpočine, ne?smajlík

4.10.2011 09:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No jo,Lucí,Mondík je tooo samý,ten jde každýmu z cesty,taky nemá rád potyčky,on je takovej moula moulovič,ale já jsem ráda,že je takovej.:-):-)
smajlíkJá Lucí nemám představu,jestli 6 balíků pro Usidlo na zimu stačí,ono záleží jak jsou velký,my brávali balíky slámy občas pro koně,a ty byly takový normální velikosti,že to člověk v případě nouze ukoulel i sám po rovině,a teď naposledy jsme si objednali balíky slámy,a větší balíky jsem v životě nevidělasmajlík,jsou hrozně hovadsky velký zbytečněsmajlík,to já nevěděla,že budou tak obrovský,takže záleží,aj máš velký ty balíky,a jestli třeba dokrmuješ slámou nebo jestli Usinka papá jen seno,:-)ale Ivča bere balíky,tak ta určitě bude mít šajnu,jak to vychází na koně.:-):-)

4.10.2011 10:27
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Lucí, mě to vychází ty 120 cm kulatý balíky 3 na měsíc pro Punťu. Ale to to má pro přístup nonstop. Jinak pro koně ve stáji, co dostávají seno na příděl to bylo na 6 koní balík na tři dny....:-) No a já jdu koukat na Mc.Leodovi dcery:-)

4.10.2011 10:34
bospor

XXX.XXX.235.15

jenže já se zase pohybuju někde jinde:-| já musím počítat že jeden balík mi vydrží tak 3-4 dny:-|

4.10.2011 10:39
bospor

XXX.XXX.235.15

jinak jsem měla připraveno 10 balíků na jednoho s tím že se budou ještě i dlouho pást:-| trávy je ještě poměrně dost:-)
ale zase přibyla barča tak uvidím jak to vyjdesmajlík ještě mám půl stodoly volnýho tak snad vyjdu a když tak ještě přikoupím:-)

4.10.2011 11:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No jo,ono je větší spotřeba,když se jim to dá,aby žrali ad libitum,jenže Usina to má dávkované,myslím,tak já myslím,že by jí těch 7 balíků na tu zimu mohlo stačit...:-)
smajlíkNa tom našem poli,co jsme jim otebřeli,tak už je ta travička malá,Moruš už dneska pořehtávala,nevím,jestli měla hlad nebo co,nevypadá něják pohuble,ale ta tráva už je tam opravdu maličká,kor když neprší...smajlíkHolky,myslíte,že ještě travička teď poporoste,když zaprší?smajlíkUž asi moc ne,co?smajlík

4.10.2011 12:05
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak my máme ještě trávy dost, takže beník ještě dostává třeba na půl dne i náhubek. Usa se domů večer koulí. Takže ona má seno na noc a zbaští si ho do rána. Jinak většinou mívá sena tak, aby měla stále co poďobávat. A v zimě ona má seno ráno a na noc. ráno ho ani nedojí a pak jde ke koním, kde bu´d chodí po pastvině a nebo když už je fakt vypaseno a mrzne, tak mají hromádky sena,a by měli co papat, takže oni mají seno ještě tam. Takže usa bagruje seno nejvíc doma přes noc a přestože loni jsem ji dost dávala, tak prakticky jsem vydržela s tím senem neuvěřitelně dlouho!

Jo a byla jsem za známým a on mi odvozí balíky jak budu potřebovat na vozíku za autem. Zítra jedeme pro první.

4.10.2011 12:09
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Když to tak počítám, tak balíky mají v průměru 300-350 kg, tak pro Usu to bude stačit. Balík na měsíc....
Jaruš, já myslím, že už neporoste. Vidím to, když sekám pro Punťu... Předtím mi stačilo sekat kolem baráku a okolí a tráva dorůstala. Teď už jezdím tak km daleko pro trávu a postupuji dál a dál a tráva už nedorůstá:-( A já jsem zníčenější a zničenější, musím táhnout káru delší trasu a hlavně sekat velké plochy, protože tráva je nízká, těch 20 cm... Teď to mám zkouknuté, že musím sekat plochu 10krát 10 m. V létě stačila poloviční plocha:-|

4.10.2011 13:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJéžiny,Míšo,to se,chuděro,nadřeš jako mongolsmajlík,to my máme ještě jedno pole mimo obec,tam je taky vojtěška,tak aby to tam nezůstalo přes zimu,tak to jezdíme sekat traktorem,to je sice zase naštvanej Olda,páč musí fuurt přepřahat,nejdřív zapřahá sekačku a pak vozík,ale vydrží nám to nasekaný ve stodole 4 dny,když už je chladnějš.:-):-)

4.10.2011 14:10
misamarincova

XXX.XXX.210.251

To se máš, že jezdíte traktorem, to by pro mě chlapi neudělali:-| Taky toho mám po sezóně plný kecky, těším se na zimní klid:-) Ale zas pro tělo je to přínos, když toto sekám každý den:-) Ze sekání mám pevný pas a ruce jeden sval. A z tahání nohy jak kulturista. Až to minule chlapa pobavilo:-)) Že bych se prý nemusela stydět mezi svalovci:-) Párkrát jsem si tu trávu přitáhla s Punťou, ale je to zdlouhavé. Nasekat, vrátit se domů, nakšírovat a jet zase tam. To už to rovnou přitáhnu sama.:-|

5.10.2011 12:56
lucky

XXX.XXX.133.26

Taky jsem jezdívala někdy na trávu, ale ne každý den a letos jsem byla asi dvakrát:-)
Dopoledne jsem byla se známým pro seníčko...měla jsem problém letos, je sena dost málo, pán co mi roky suší, tak mu vše shnilo na loukách a jsem bez malých balíků. Velké byly hned všude rozebrané, měla jsem nabídku na seno za 200,- kouli, ale pán nemá kde uskladnit a dva měsíce to leží na louce..no to si fakt nedovolím tohle dávat žádnému koni, natož Use... Takže jsem nakonec sehnala dokonce tady kousek na jedné farmě úžasné seno, zrovna jsme dovezli velký balík a tak krásné seno jsem snad neměla nikdy :-D a to jsem mívala pěkné seno. Mají krásnou velkou halu, všechno hezky naskládané, snad by se nenašel špatný balík. Navíc pán říkal, že kdyby náááhodou se stalo a po rozbalení se nějaký balík zdál špatný, okamžitě vymění, ale že se ji to stane vyjímečně.

5.10.2011 13:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíkTak to je super,ono dneska sehnat hezké seno je docela kumšt,taky jsme párkrát koupili ty velký balíky a občas se stalo,že jsme s tím nebyli spokojeni,tenkrát tu byla Kačenka a ta nesměla nic ošklivýho,smajlíktak jsem to taky reklamovala,naštěstí pán byl taky rozumný a vymněnil úplně bez řečí:-),jenže u nás byl problém,co s tím ošklivým senem,kam ho dát...:-(
:-)Taky jsem byla sekat,jenže jenom pro králíky a toho moc není,takže já nejsem žádnej sval,smajlíkale samej špek.:-)):-))

5.10.2011 15:35
bospor

XXX.XXX.172.66

takže něco je špatně:-( zejtra se stěhuju dolů do -2 na velkou dávku. zákaz vycházení, zákaz návštěv:-(:-( možná příští tejdensmajlíkach jo!

5.10.2011 16:08
remonek

XXX.XXX.183.140

to máte holky pravdu, že sehnat dobrý seno je docela těžký, taky se mi stalo, že jsme pár balíku po rozbalení měli špatných. Ale pak jsem brala seno od pána, který ho sekal v sadu a nechával mi celý horal za 1000 Kč i s dopravou a seno bylo opravdu parádní, jen to pak vyházet na půdu byla docela makačka, ale co by člověk pro oře neudělal :-):-)
Ta tráva už asi moc neporoste, koně už to mají taky docela vypasený, tak ještě dostávají nasekanou trávu a to jsou pak jak kuličky :-)
Lucky myslím, že těch 7 balíku na zimu by ti mělo stačit, mě na Sobíka vycházel tak 1 kulatý balík na měsíc.

5.10.2011 20:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkIvčo,to mě moc mrzí,smajlíksmajlíkpořád na Tebe myslím,:-)tak doufám,že se to zlepší:-),hned pak dej vědět,jo?:-):-):-)

5.10.2011 20:37
remonek

XXX.XXX.183.140

Přidávám se k Jarče a držím palce ať jsi co nejdřív ze špitálu pryč :-):-):-):-)

5.10.2011 21:21
bospor

XXX.XXX.172.66

děkuju:-)

6.10.2011 08:05
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady kámošky koník Falco,kterýho koupila myslím letos na jaře jako tříletýho za celých 12 tisícsmajlík,sice byl hřebec,ale takovej moula,:-):-)byl nějákýho majitele,kterej na něj ale neplatil za ustájko,tak když to pak překročilo určitý meze a majitel stále nejevil o koníka zájem,tak ho ta ustajovatelka prodala,aby už na něm radši neprodělávala,za tyhle směšný peníze.:-)A je fakt zlatej,sice už je to valach,ale pod sedlem chodí ven i sám,a je v naprostý pohodě.smajlík:-):-)

6.10.2011 08:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)A jeho stájovej kolega,téměř dvacetiletej klusák Asterix.:-):-)Oni se k sobě hoděj,páč ten druhej by se měl jmenovat Obelix.smajlíksmajlík

6.10.2011 08:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkA jeden Pierot,napuštěnej héliem.smajlíksmajlík

6.10.2011 09:34
lucky

XXX.XXX.133.26

Ivčo, tak snad se z němocnice brzy dostaneš! to je pech smajlík

Jo, to seno bylo parádní. Madam ho v noci kradla i z pod plachty. Ale já za stájí nechala jen zbyteček tak asi na týden a zajedeme pro další balík. Já ho včera celý rozebrala a vyházela do seníku..jsem si mákla, ale to seno bylo úžasné! Mám ho nahoře a padol má Usa ve stáji, takže kdyby třeba venku lilo nebo nafujako metr sněhu, nebo došel balík a nedalo se jet pro další z nějakého důvodu, tak nahoře bude zásoba sena, které se dá shodit. Usa je nadšená, přes noc jako koule, než posbírala co jsem ji všude nechala..stejně to ani nedojedla, ale musela se pokoušet něco ukrást z pod té platky...vykuk jedna. Už ji vidím, jak tam bude stát balík za stájí, jak m bude strkat hlavu pod plachty a snažit se mi něco vydolovat..... ale jinde to fakt nemám kde dát a stejně se mi ty balíky zdají nějaké megasmajlík

Asterix a Obelix..no to je bomba! teda ten dvacetiletý vypadá moc dobře..no a ten druhý..no jo, trochu zhubnout by to chtělo:-), ale je krásnýsmajlík

6.10.2011 10:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))No,my jsme jednou jeli v zimě pro seno,a byl sníh roztátej,a na jednom místě jsme péérfektně zapadli i s tím senem:-(,takže shánět někoho,kdo nás vytáhnesmajlík,no nakonec jsme sehnalismajlík,ale od tý doby děláme raději větší zásoby a blíž k baráku.:-)

7.10.2011 08:51
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak to muselo být nepříjěmné, zapadnout i s balíkem smajlík Proto jsem si duělala zásobu aspoň tak, ale já fakt toho prostoru moc nemám, ale bude v seníku prakticky rozděnlaný jeden balík a jeden za stájí se zkrmovat. A vždycky se musí zajet pro balík prostě...ještě že mám fakt jednoho koně a ona toho sní fakt i málo oproti kombajnůj, to musím uznat a to ji dávám třeba v zimě fakt tak,aby měla nonstop a ráno má ještě zbytky.

Jinak nevím jak u vás, ale tady chčije a v noci byl pořádný slejváksmajlík. Ale ona to příroda potřebovala, bylo strašné sucho. Bohužel jsem měla na zítra domluvené focení na jízdárně a mám obavy, že to holkám chuděrkám zase nevyjde a v neděli je Pardubická a jestli jim tam bude takhle pršet, taky to nebude zrovna veselésmajlík

7.10.2011 09:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady neprší,ale večer,když už jsme byli v posteli,tak spadlo pár kapek,ale od tý doby nic.smajlík
:-(No,na tu Pardubickou jestli bude lejt,tak potěš koště,:-(taky jim to nepřeju a doufám,že bude pod mrakem,ale pršet nebude.:-):-):-)Ono stačí,když se tam teď potýkaj s tou obarvenou trávousmajlík,to není pro koně nic příjemnýho,když skočej a je tam nejednou světlej flekanec.:-(smajlík

7.10.2011 09:38
lucky

XXX.XXX.133.26

JJ, to si ti kreténi co to udělali neuvědomili, nebo spíše neměli mozek, že na tohle může dojet spousta koní i jezdců. to je jak před x lety ti pitomci běhající před Taxisem. Koně na ten Taxis musí mít rychlost a jít v tempu, jak je vyvedou z míry, tak to nedají a hodně koní tam tenkrát padlo právě kvůli temhle debilům. A stejně to může dopadnout s tou trávou. Navíc nejde jen o VP, ale před tím je několik rámcových dostihů...

Tady chčije a chčije..Usinka dnes bude doma baštit nové seníčkosmajlík

7.10.2011 09:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(:-(Jo,to bylo taky strašný,:-(takovéhle akce koním opravdu nepomůžousmajlík,ba naopak,smajlíkvětšinou to nějáký odnese.smajlíksmajlíksmajlík
:-):-)Naše hemelky už taky bagrujou seno,už tam mají tak nizoučkou tu trávu,já nevím,jestli jim to radši nezavřít,Pierot je totiž vyhrabávač kořínů,takhle nám zničil tu vojtěšku,co bývala tady na tom výběhu,ja jsou teď,nejdřív vojtěšku snědl až k zemi a pak jsem ho kolikrát nachytala,jak vyhrabává ty její kořínky:-)),to je jasný,že to nemohla přežít ta vojtěška...smajlíksmajlík

7.10.2011 10:45
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak Usa naštěstí nevyhrabává, ale betty to taky dělá. Tady je děsný slejváksmajlík. Doufám, že to k večeru trochu přestane, aby se aspoň protáhla po výběhu. je zalezlá ve stáji, baští seno a kouká ven jak chčijesmajlík

7.10.2011 16:50
remonek

XXX.XXX.183.140

Lucky, taky jsem nadávala na ty idioty co zničili tu trávu v Pardubicích smajlíksmajlíksmajlík fakt, některý lidi jsou vážně bez mozku.
Tady ráno pár kapek spadlo, ale zatím je docela dobře, jen to docela fučí. Tak jsem dneska se Sobistou jen pocvičila s udidlem a Miuchu jsem vzala do kruhovky.
Aleš je dneska v Německu a dopoledne mi psal sms, že právě zastavoval na přechodu poníkovi bez doprovodu, který způsobně přešel přechod a šel se podívat na kamoše co byl naproti přes silnici v ohradě :-)):-)):-))

7.10.2011 19:03
bospor

XXX.XXX.233.22

smajlíksmajlík
tady lilo celou noc a pak ještě trochu ráno. a pěkně fučelo:-| fučí pořád:-( docela by mě zajímalo jak to vypadá domasmajlík

8.10.2011 08:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Šárí,to je dobrý ten ponclík na výletě:-),tak snad k němu budou všicí tak ohleduplní jako Aleš.:-):-):-)
:-(:-(Tady chvílema prší,a ta zima,to je něco,teda,to já už pomaloučku tuhnu při těchdle teplotách,:-(takhle to vypadalo včéra,než šly holky jezdit.smajlík

8.10.2011 08:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíkA cváláme,včera už Barča cválala i na Monďáskovi,a mooc se jí to líbilo,mě se vždycky hrozně líběj ty lidi,jak se nejdřív bojej a pak jsou nadšený.:-)):-))

8.10.2011 08:22
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Už se mi dloooouho nepovedl bezhlavej jezdecsmajlík,až včéra:-),ale nevím,jak to dělám...:-)):-))

8.10.2011 12:27
remonek

XXX.XXX.183.140

No on ho chtěl Aleš odchytit, tak za přechodem zastavil, ale už prý běžela holčina s ohlávkou :-), tak to dopadlo dobře.
Teda to se na vás hnal nehezkej mrak, já jak včera přijela od koní, tak jsem ještě chtěla něco udělat na zahradě, ale déšť mě vyhnal domů, tak jsem stihla aspoň něco dneska ráno. Ale teď u nás leje jako z konve. Tak si říkám, že ta zítřejší Pardubická bude asi hodně náročná

8.10.2011 17:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(:-(No,však taky holky dojezdily,odsedlaly a začlo pršet:-(,ještě že se hemelky vejdou krásně všichni 3 do přístřešku.:-)smajlík
:-(Já smrkám,prskám,spát se s tím zacpaným nosem moc nedásmajlík a ještě je tu zima skoro jako v psinci...:-(:-(

8.10.2011 20:01
bospor

XXX.XXX.61.99

už se budeš muset smířit s tím, že je podzim:-| tady hvízdá meluzína a babka vedle na pokojismajlík

9.10.2011 07:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))To je dobrý,Ivčo..:-))smajlík
:-(Já když jsem byla na žlučníku,tak tam zase imrvére babka na pokoji,kde nás bylo 8,neustále chrápala,smajlíksmajlíksmajlíkjako kdyby chrápala v noci,tak je to člověku šumák,že jo,taky chrápu,ale ona fakt chrápala ještě i ve dne,:-(to jsem nepochopila,jak může někdo prochrápat celou noc a celej densmajlík,byla to dost hrůza pro nás ostatní...smajlíksmajlík
:-):-)Hele,tady je skoro druhej malej Punťa.:-):-)

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/12193844/Hribe-Norik.php

9.10.2011 08:40
bospor

XXX.XXX.217.51

punťa je hezčejší:-)

9.10.2011 09:21
bospor

XXX.XXX.217.51

my jsme na pokoji dvě:-) 18ti letá holčina tu taky má noťas a k tomu net v mobilu takže tu obě sedíme na netu a k tomu nám hraje telka:-) zítra už jde domů a já nahorusmajlík už bys mohla přijít na návštěvu:-) ale sama:-| jaruška sem nesmí. pro děti je to tu nebezpečný:-(

10.10.2011 09:00
lucky

XXX.XXX.133.26

Ahoj! Tak já jsem taky nachcípaná a hlavně mám děsně nateklé mandlesmajlík

Jak se vám včera líbila VP? Já jsem strašně moc fandila Sixteen...já ji zbožňuji, je to taková krásná princezna, fakt špičková kobyla a to co předvedla bylo úúúžasné. smajlíkZajímalo by mě, zda majitel ji nechá ještě běhat. Vypadal po včerejšku, že je na vážkách. Počítalo se s ní už asi do chovu, ale holka vypadá, že má ještě stále co ukázat a byla fantastická. No a Tiumen a Váňa, to je kapitola sama o sobě, ale měl to tentokrát fakt odřené a na tom Taxisu mu přálo štěstí. Je fakt dobrý a ten kůň je špičkový...já si myslím, že pokud jim bude přát zdraví, tak příští rok pojede znovu, protože bude chtít vyhrát po 4 s Tiumenem jako se Železníkem .... jako klobouk dolů:-)
A taky jsem to hodně přála Amantovi, protože mi bylo líto, že mu to vlastně dvakrát takhle nevyšlo..chudák, vlastně jednou to vyhrál a nakonec ho diskvalifikovali...prostě měl koník smůlu. Jenomže bohužel nemohou vyhrát všichni , že jo... ale bylo se fakt na co koukat.smajlíksmajlíksmajlík

10.10.2011 09:39
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčo,huráááááá,více na mejlu.:-):-)
smajlíksmajlíkJá jsem taky Sixteen moc fandila:-),i když jsem jí už moc nevěřila,to se přiznám,ale pak,když odstartovala,to už bylo o něčem jiném,smajlíksmajlíkjela jako blesk,a přesně,jak říkal pan Bouček,ten dostih byl její,:-)smajlíksmajlíksice vyhrál o pár nosů Tiumen,taky špica:-),ale já prostě tak něják víc vždycky fandím tomu něžnějšímu pohlaví,když soupeří s valachama a hřebcama.:-):-)Ale moc jsem to vítězství panu Váňovi přála:-),protože v jeho letech být v takovéhle super kondicismajlík a po těch úrazech,co měl,opravdu můj obdiv k němu je obrovský a moc mu budu fandit i dál.:-)smajlíksmajlíkStrašně mě zklamal pád žokeje z Klause,který mohl a určitě by promluvil do cílové rovinky:-),no,škodasmajlík.Amant se mi zdá moc v pořádku nebyl,nevím,zdál se mi durch zpocenej už v půlce dostihu a nakonec zametal polesmajlík,což jsem teda fakt nečekala,čekala jsem ho někde kolem třetího místa.smajlík
:-)Taky jsem byla u doktora,pěkně tu prší a je zima.:-(:-(:-(
:-)Tohle je včerejší fotka.:-):-)

10.10.2011 09:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Vidět jednu duhu je krása:-),ale tady jsou rovnou dvěsmajlík,,ale nevím,jestli to bude vidět...smajlík

10.10.2011 09:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)smajlíksmajlíkJinak jsem ještě zapomněla dodat,že jsem měla největší radost z tohosmajlík,že se žádný koník ani jezdec nezranili,to je vždycky to nejdůležitější,když se nikomu nic nestane.:-)smajlíksmajlík

10.10.2011 09:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)A hned,jak doběhli dostih,tak jsme šli ještě jezdit,natočila jsem i Moruš s Jarčou,jak je Moruš šikovná na barelech:-)smajlík,mohla by to jezdit,když se někde nějáká taková soutěž jede,jenže mě to nebaví...smajlíksmajlík

10.10.2011 09:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady už krokujou a jdou pomalu dom.:-):-)

:-):-)Tady jsou ty barely,omlouváme se za nedostatek barelů,musely posloužit pneumatiky a špalek.:-))ale Moruš jede fakt jako fretka a pak při dojezdu do cíle od ní lítá hlína.smajlík

http://www.youtube.com/watch?v=4eownuYeImQ

10.10.2011 10:51
lucky

XXX.XXX.133.26

Moruš je skvělá! Ta duha je nádherná. Tady neprší, ale má prý odpoledne. Já jsem vyhřebelcovala pořádně a vyfoukala Usu, musela jsem ji vyprat ocas, včera z pastvy měla nějaký měkčí bobek a hezky si připosrala ocas:-(, takže jsme ho vyprali. Vzala jsem psiska a alou ke koním. Kluci se uhnali zase jako dva magoři a domů pletli nožkamasmajlík a Usinka se proběhla po pastvině, Betty s Beníkem už čekali. Beťule vypadá, že na ni leze říke, vyhazuje po Bendovi a včera ji hodila prdelí na Usu, což moc nedělá, ale je taková nevrlá, takže na ni něco leze smajlíksmajlík A taky je zase jako čuně... no..i když on Beník takysmajlík. Proč se ti koně musí pořád válet v největším blátěsmajlík

10.10.2011 11:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky moc,Lucí,já to říkám taky,že je skvělá:-),od té chvíle,kdy poznala,kde je její místo,je to opravdu super kobyla,:-):-):-)je šikovná téměř na všechno,před co jí postavíš a snaží se,že by se přetrhla.:-):-):-)
:-))No jo,když se vyválí Bendík,tak to čistění je pohodasmajlík,víš,co to je,když je zprasenej Pierot?smajlíkJá vím,že Ti Usinu taky záviděj,viď,když nemusíš čistit furt jak blázensmajlík,takových koní moc není,co se neválej.smajlíkNejlepší je,že Pierot se opravdu v bahně neválel,když k nám přišel,smajlíkprotože byl zvyklej se chodit válet tam do stohu u té chovatelky před tím,jenže my stoh neměli ve výběhu a aby ukázal,že není úplnej blbec:-)) a že se dobře učí,smajlíktak mu stačilo se párkrát podívat na Feldona,jak se válí v bahně,a pak se to naučil taky.:-)):-))Já myslela tenkrát,že mě omejou,když jsem ho poprvně viděla,jak je černej jak bota,jsem si říkala,že asi upadl,že to není přece možný:-)),aby se vyválel,když to doteď nedělal.:-|No,a pak už jsem ho nachytala,jak se válí asi 5 x z každý strany v tom největším sajrajtu....smajlík:-))Ale tak zase si říkám,že by to nedělal,kdyby mu to nedělalo dobře.:-):-)

10.10.2011 12:58
lucky

XXX.XXX.133.26

No ještě že Use to dobře nedělá smajlík. No to víš, že mi kdysi všichni říkali, že proč si kupuji bělouše, že to budu mít jak trest, až ho pořád budu pucovat a pak nikdo nechápal, že mám koně pořád tak bílého. Jak jsme loni ještě jeli na nějakou vyjížďku, tak se mě lidi ptali, jestli jsem ji koupala v Jarusmajlík, že snad není možné, aby byl kůň takhle bílý a čistý..po zimě....smajlík

10.10.2011 13:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTo je dobrý,smajlíkmě se tůdle jedna paní zcela vážně ptala,jak obarvuju Moruši ty konečky hřívy.smajlík

10.10.2011 14:19
bospor

XXX.XXX.205.126

smajlíksmajlíksmajlík lidi mají nápadysmajlík
mě včera nešel net a myslela jsem si že umřu:-|smajlík

10.10.2011 14:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkHolky,prosím Vás,nevíte náhodou někdo,jaká zastábka merta je Motol?Teda jestli tam to metro někam jezdí.:-|Já to podle těch stanic nemůžu najít...smajlík

10.10.2011 14:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)) Oprava-zastávka metra.:-)

10.10.2011 14:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJé,už jsem to našla.smajlíksmajlík

10.10.2011 14:54
bospor

XXX.XXX.205.126

sem metro nejezdí:-( pokud se dobře pamatuju tak C do nových butovic a pak autobusem 179???smajlík nebo 184:-| pěkně se to jezdívalo na kontroly. teď na ležení mě vezl brácha autem:-)

12.10.2011 08:15
madow

XXX.XXX.97.199

ahojky kochačky,

taky je u vás tak hnusně.....u nás teda příšerný...od soboty zataženo a hrozně fouká a občas i pěkně leje....no prostě hnus až jsem z toho marod
pondělí a úterý jsem se potila doma, ted jsem už zase v práci a odpoledne jedu ke koníkům.....neee teda na kole, naštěstí mi tam jezdí autobus.

Jaruško na tebe mám malinký dotaz a prosbičku....máte sklizené ořechy i na prodej???? :-|

12.10.2011 09:47
lucky

XXX.XXX.133.26

Tady taky chčije a chčije :-(

12.10.2011 09:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(:-(Tady taky a ještě mi celej den nešla elektrika:-( a teď už mi to tu taky jednou vypadlo.smajlík
:-)Markét,už jsem Ti odepsala.:-)

12.10.2011 09:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ivčo,si představ,že ten pán,co jsem s ním odcházela,mě sice vyvedl k východu,ale k ouplně jinýmu,než jsem tam vlezla já,smajlíktakže jsem mušela obejít půl špitálu,než jsem našla správnou cestu k našemu autu.:-)):-)Já jsem hrozná bludička a ještě ke všemu neumím číst,to mě fakt nenapadlo ta mínus jednička.smajlíksmajlík

12.10.2011 10:30
bospor

XXX.XXX.143.132

jéééésmajlík to mě moc mrzí:-| já když odsud odcházím tak vždycky jedu do P a pak po šipkách "východ" ani se nesnažím o nic jinýho:-) vím jaký je tu šílený bludištěsmajlík z hlavní haly už pak trefím na parkoviště i na zástávku MHD:-)
moc ráda jsem tě viděla. udělala jsi mi hroooznou radooost!!!!!smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

12.10.2011 11:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ivčo,v pohoděě:-),já tu cestičku našla a k taťuldovi jsem trefila dobře:-),už tam usínal.:-))Akorát mě zmátlo,že jsem tam vlezla jinudy a vylezla taky jinde:-)),tak jsem si říkala,že jediná záchrana pro mě bude prostě obcházet dokola celej špitál tak dlouho:-)),až najdu tu správnou vrátnici.:-))
:-):-):-)Taky jsem Tě hrozně moc ráda viděla:-):-):-) a moc Ti přeju,abys už brzo byla doma zdravá:-):-):-) u koníků a dávala sem brzo ty jejich nádherný fotičky.smajlíksmajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík