V takových hicech si určitě každý vzpomenete na zimní momentky,zkuste je sem dát,třeba to trochu ochladí....
Začnu-Biskaj a mínus asi 27......
jaruska
napsal(a):
V takových hicech si určitě každý vzpomenete na zimní momentky,zkuste je sem dát,třeba to trochu ochladí....
Ten je správně omrzlej
Taky přidávám....Rozdivočenej Viki;o)
jaruska
napsal(a):
Myslím, že by v tomhle parnu (dnes je u nás k zalknutí) koně obzvlášť ocenili alespoň 2-3 lopaty toho bílého "svinstva".
stieberova
napsal(a):
Myslím, že by v tomhle parnu (dnes je u nás k zalknutí) koně obzvlášť ocenili alespoň 2-3 lopaty toho bílého "svinstva".
A le tady už toho měli dost
jaruska
napsal(a):
Matýsek
jaruska
napsal(a):
Matýsek je hezký,v tom sněhu je to nádhera...
Prima nápad...ochladit se!
Neregistrovaný uživatel

stieberova
napsal(a):
A le tady už toho měli dost
For stieberova: Copak je na te fotecce za toho sedeho konika??? Nekoho mi pripomina... Diky moc...
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
For stieberova: Copak je na te fotecce za toho sedeho konika??? Nekoho mi pripomina... Diky moc...
Je to můj kůň Bobeš, předchozí jména byla Rony a Monte, podle toho, jak střídal majitele. Je mu 9 let,mám ho 4 roky, předtím se pohyboval v Posázaví, nyní na Ústeckoorlicku. Kříženec hucul x ČT.
Kdybys náhodou věděla něco o jeho minulosti, budu neskutečně moc ráda za informace. Mail: zirafa@orlicko.cz
jaruska
napsal(a):
Hezká fotka,ještě že kobča neolízla tu trubku.Na jejím čumáčku jsem přečetla - 13,to má kobča teploměr napsaný na čumince.
Pro veliký úspěch...zimní Viki ještě jednou;o)
majta
napsal(a):
Pro veliký úspěch...zimní Viki ještě jednou;o)
to je pocasi k nicemu
Dartagnan
jaruska
napsal(a):
Ten je fakt super omrzlej :) Tak taky přidám..
verfa
napsal(a):
Ten je fakt super omrzlej :) Tak taky přidám..
A já a Panenka
jaruska
napsal(a):
V tom lese to je dobrý,to tam leží a odpočívá nebo nemůže ven z toho sněhu?Ale asi odpočívá,viď?
Leží.. Ještě mam někde jednu, jak má pro změnu vidět jen nohy, ale nemůžu jí teď najít..
Uživatel s deaktivovaným účtem

verfa
napsal(a):
Leží.. Ještě mam někde jednu, jak má pro změnu vidět jen nohy, ale nemůžu jí teď najít..
Sněžným mám strášně moc!

napsal(a):
a ještě
pořád je mi horko, tak pokračujem!!!

napsal(a):
pořád je mi horko, tak pokračujem!!!
a poslední!

jaruska
napsal(a):
Kobylka je moooc hezká,ohlávka taky,moc jí sluší.
Nenarodilo se to hřibátko s pérama na nožkách?
Nenarodilo, ale tohle vymýšlí pořád. Nejraději skáče mamce nebo taťkovi na záda. A všichni mi říkají, že vypadá jako minimálně půlroček a on má přitom 4,5 měsíců.
Díky!
Mimo pořadí Zahirek a taťka Emiš. Snad to půjde vidět.
napsal(a):
Nenarodilo, ale tohle vymýšlí pořád. Nejraději skáče mamce nebo taťkovi na záda. A všichni mi říkají, že vypadá jako minimálně půlroček a on má přitom 4,5 měsíců.
Díky!
Mimo pořadí Zahirek a taťka Emiš. Snad to půjde vidět.
No,tak to se měl jmenovat třeba Hop nebo Skok.Je hezký a určitě ty skoky trénuje do budoucnosti!
jaruska
napsal(a):
Ježíšek na koni...
jaruska
napsal(a):
A ještě jednou Biskaj.
jaruska
napsal(a):
A ještě jednou Biskaj.
Lejlinka si užíva čerstvě napedlého sněhu