Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.7.2006 09:38

xxxxx napsal(a):
Bittless bridle

Jeste jedna...

11.7.2006 09:39

xxxxx napsal(a):
Bittless bridle

Sidepull

Prijde mi tvrdsi uz proto, jaky material je pouzit na nanosnik (samozdrejme by sel pouzit jiny).

11.7.2006 10:01

xxxxx napsal(a):
Sidepull

Prijde mi tvrdsi uz proto, jaky material je pouzit na nanosnik (samozdrejme by sel pouzit jiny).

Taky jedna bezudidlovka. Vyrobená od Miloše Panušky.

11.7.2006 10:02

janiik napsal(a):
Taky jedna bezudidlovka. Vyrobená od Miloše Panušky.

Prima je, že se hned po ježdění může pást !

11.7.2006 11:18

janiik napsal(a):
Prima je, že se hned po ježdění může pást !

Janiik:co je to prosímtě za koníka?Je mi nějaká povědomá....

11.7.2006 11:25

bbb napsal(a):
Janiik:co je to prosímtě za koníka?Je mi nějaká povědomá....

Je to plňaska A 1/1, 7 let. Jmenuje se Via Vera. Máma je Vectra po Harlow a taťka Monarch. Teď už bohužel musím odejít z netu. Tak když budeš mít ještě něco na srdci, zítra sem mrknu. Janíík.

11.7.2006 11:27

janiik napsal(a):
Je to plňaska A 1/1, 7 let. Jmenuje se Via Vera. Máma je Vectra po Harlow a taťka Monarch. Teď už bohužel musím odejít z netu. Tak když budeš mít ještě něco na srdci, zítra sem mrknu. Janíík.

Není náhodou od Chebu?

11.7.2006 13:01

bbb napsal(a):
Není náhodou od Chebu?

toto je ohlávka na ježdění od pana Panušky jezdí se s ní super a je jemná

11.7.2006 13:30

dita33 napsal(a):
toto je ohlávka na ježdění od pana Panušky jezdí se s ní super a je jemná

nemáte někdo na prodej starý hackamore???

11.7.2006 13:38

sejtanek napsal(a):
nemáte někdo na prodej starý hackamore???

Mám jen side-pull, moc pěkný, kvalitní, už za starší jsem dala 1500,-, je ze silné kůže, přírodní barva, nánosník též kožený, plochý (ne kulatý). Mám ho od Bohouška Měkoty (mnoho z vás ho jistě znala) - budiž mu země lehká.

12.7.2006 07:27

janovotna napsal(a):
Mám jen side-pull, moc pěkný, kvalitní, už za starší jsem dala 1500,-, je ze silné kůže, přírodní barva, nánosník též kožený, plochý (ne kulatý). Mám ho od Bohouška Měkoty (mnoho z vás ho jistě znala) - budiž mu země lehká.

Taky jsem se dívala na internet, jsou ty nové side pooly teď dost drahé. Já jsem ho koupila před 2 roky od Hakena z Pinta za 950 Kč. Je tmavý, viz. foto, přes nos má světlé lano. K mání by byl za 600 Kč.

12.7.2006 07:39

bbb napsal(a):
Není náhodou od Chebu?

Pro Barbuchu :
Já Veru koupila před rokem z Hyperionu Černotín, to je kousek od Plzně. Ale před tím ji měla paní J.Weinmanová a ta je z Chebu. Ale měla ji jen krátce asi 3 měsíce. Ty mojí kobču znáš? Víš o ní něco? Díky. Janíík.

12.7.2006 19:25

janiik napsal(a):
Pro Barbuchu :
Já Veru koupila před rokem z Hyperionu Černotín, to je kousek od Plzně. Ale před tím ji měla paní J.Weinmanová a ta je z Chebu. Ale měla ji jen krátce asi 3 měsíce. Ty mojí kobču znáš? Víš o ní něco? Díky. Janíík.

Kamarádka tam má kousek své koníky.Když jsem u ní byla na návštěvě,tak jsem si jí všimla ve výběhu.Protože mě tenkrát strašně moc zaujala,tak si jí pamatuju.Nic o ní nevím...je ale opravdu moc nádherná.Na stránkách té stáje ,kde v Chebu byla ,má nádherné fotky.

13.7.2006 06:19

makki napsal(a):
Taky jsem se dívala na internet, jsou ty nové side pooly teď dost drahé. Já jsem ho koupila před 2 roky od Hakena z Pinta za 950 Kč. Je tmavý, viz. foto, přes nos má světlé lano. K mání by byl za 600 Kč.

Marcelo,mohla bys mi tu fotku,co tady máš,poslat na můj mejl?prohlídla bych si to líp,takhle to není moc vidět,možná bych měla zájem,dík.
spurkovi@volny.cz

13.7.2006 07:15

xxxxx napsal(a):
Sidepull

Takže vkládám slíbené fotky mého side-pullu. Je měkkoučký, ale velmi bytelný, koně nedře ani mu nepůsobí žádnou bolest. Používala jsem ho na svou mladou kobylku především při práci na lonži, taky jsme jezdily na side-pullu ven.

13.7.2006 07:15

janovotna napsal(a):
Takže vkládám slíbené fotky mého side-pullu. Je měkkoučký, ale velmi bytelný, koně nedře ani mu nepůsobí žádnou bolest. Používala jsem ho na svou mladou kobylku především při práci na lonži, taky jsme jezdily na side-pullu ven.

ještě pár fotek detailu...

13.7.2006 07:16

janovotna napsal(a):
ještě pár fotek detailu...

nánosník...

13.7.2006 07:17

janovotna napsal(a):
nánosník...

lícnice, nánosník, podbradní řemínek (ten není originál, ale už jsem ho s tím koupila)...

13.7.2006 08:03

bbb napsal(a):
Kamarádka tam má kousek své koníky.Když jsem u ní byla na návštěvě,tak jsem si jí všimla ve výběhu.Protože mě tenkrát strašně moc zaujala,tak si jí pamatuju.Nic o ní nevím...je ale opravdu moc nádherná.Na stránkách té stáje ,kde v Chebu byla ,má nádherné fotky.

Pro Barbuchu :
A nevíš náhodou adresu těch stránek ? Já jsem se s tou paní z Chebu spojila, když jsem Verču koupila. Tak mám pár těch fotek. Zřejmě to fotil nějaký profík. Jednu sem hodím, ostatní promiňte, že to není fotka k bezudidlovému uždění. Omlouvám se. Janíík.

13.7.2006 08:50

janovotna napsal(a):
lícnice, nánosník, podbradní řemínek (ten není originál, ale už jsem ho s tím koupila)...

Janiik:Poslala jsem ti mejlík.

13.7.2006 09:04

bbb napsal(a):
Janiik:Poslala jsem ti mejlík.

Kolik to stoji takova vecicka???Docela se mi libi

13.7.2006 09:10

tauria napsal(a):
Kolik to stoji takova vecicka???Docela se mi libi

Nevím, kolik stojí side-pull nový, ale za tenhle - už starší - jsem dala 1500,-, je ze silné, na lícnicích dvojité, kůže, speciálně napuštěné, že nemusíš vůbec mazat a neztvrdne. Kámoška si nechala ušít na svého koně nový, ale je tenký, že bych ho nepoužila ani jako ohlávku (šili to v sedlářství Montana - v Otročíněvsi).

13.7.2006 09:12

janovotna napsal(a):
Nevím, kolik stojí side-pull nový, ale za tenhle - už starší - jsem dala 1500,-, je ze silné, na lícnicích dvojité, kůže, speciálně napuštěné, že nemusíš vůbec mazat a neztvrdne. Kámoška si nechala ušít na svého koně nový, ale je tenký, že bych ho nepoužila ani jako ohlávku (šili to v sedlářství Montana - v Otročíněvsi).

mm,ale ja bych asi taky brala neco uzsiho,pac bych to nenarvala na ohlavku

13.7.2006 10:41

tauria napsal(a):
mm,ale ja bych asi taky brala neco uzsiho,pac bych to nenarvala na ohlavku

Pod side-pull se ohlávka nedává!!!

16.8.2006 12:19

xxxxx napsal(a):
Bittless bridle

ja jazdim na svojom koniikovy na hackamore..je s nim teraz ovela lepsia spolupraca ako ked jazdil so zubadlom...jazdim tiez aj na parreliho ohlavke..je to super

16.8.2006 12:24

xxxxx napsal(a):
Bittless bridle

tak tu je este pohlad na hackamore zblizka

Přidejte reakci

Přidat smajlík