Hledám informace o ryzce jménem Pája narozená 11.3.2006,Jsem její nynější majitelka a zajímala by mě její minulost jelikož já jsem její 5. majitel,tak minulost bude určitě bude velmi pestrá.
Má cca. 160 v kohoutku,lysina a 3 podkolenky,na zadních a na levé přední
Matka:Paula
Otec:Mistrál
Děkuji za poskytnuté informace
Pája byla poměrně dlouho u jedné paní v okr. HK. V podstatě od odstávčete do 4 let. Byli jsme se zde na ní dívat, jako na potenciální kobylku do chovu, ale nakonec sme si to rozmysleli. Nějakou dobu po naší návštěve se klisna prodala, v roce 2010 tuším. takže jestli si pobyla i jinde, nebylo to moc dlouho. U této paní se měla kobylka velmi dobře. Box, výběh, pastvina, odborná péče. Šla pryč až jako obsednutá. Jak se jí daří ?
No Pája se má velice dobře,je dobře krmená.Velký box i pastvina s jejíma kamarádama .Ale je šklebivá a má výpady chvílema na lidi že je kousne nebo kopne,má silné říje takže by byla super do chovu k hřebcům se má
.Akorát do čtyř let neodpovídá průkazu a jelikož jí měla přede mnou jedna pani a není to určitě ta samá co myslíte vy,měla jsem jí i já ve 4.
Na ježdění je úžasná i když chvílema jako každý kůň si poskočí a vyhodí.
serak
napsal(a):
No Pája se má velice dobře,je dobře krmená.Velký box i pastvina s jejíma kamarádama .Ale je šklebivá a má výpady chvílema na lidi že je kousne nebo kopne,má silné říje takže by byla super do chovu k hřebcům se má
.Akorát do čtyř let neodpovídá průkazu a jelikož jí měla přede mnou jedna pani a není to určitě ta samá co myslíte vy,měla jsem jí i já ve 4.
Jo a nemáte na tu pani mail ? A ještě by mě zajímalo pročpak jste si ji nakonec nekoupili ?
serak
napsal(a):
Jo a nemáte na tu pani mail ? A ještě by mě zajímalo pročpak jste si ji nakonec nekoupili ?
serak
napsal(a):
Byli jsme se na ni dívat v letě kdy byla tříletá. Byla malinká, nesplnovala KVH na zápis do PK CT. Vím, že potom byla ještě nějakou dobu v inzerci a pak byla asi prodána. JInak podmínky velmi pěkné, box, pastvina, zkušená majitelka. KObylka se neměla vůbec špatně. Do chovu byla ale kobylka malinká. Email bych asi někde našla ale musela bych hoodně hledat... :o)