Fotky koní , co měli skončit na jatkách...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.7.2006 19:49

...Nadpis mluví snad za vše...Na nemoderce se rozvinulo několik přízpěvků na toto téma a mě se celkem chytlo , vzít si koníka , který měl skončit na jatkách.Jenže o tom vůbec nic nevím...Máte někdo koníka zachráněného třeba z Polského trhu?Přikládejte fotečky všech koní z jatek zachráněných
dík moc

13.7.2006 20:04

alisa napsal(a):
...Nadpis mluví snad za vše...Na nemoderce se rozvinulo několik přízpěvků na toto téma a mě se celkem chytlo , vzít si koníka , který měl skončit na jatkách.Jenže o tom vůbec nic nevím...Máte někdo koníka zachráněného třeba z Polského trhu?Přikládejte fotečky všech koní z jatek zachráněných
dík moc

chtěla jsem ještě doporučit tyto stránky:
http:/ /www.svobodazvirat.cz/ pomoc.html

pokud znáte nějaké taky , tak se o ně podělte!

anik

13.7.2006 22:10
anik

alisa napsal(a):
chtěla jsem ještě doporučit tyto stránky:
http:/ /www.svobodazvirat.cz/ pomoc.html

pokud znáte nějaké taky , tak se o ně podělte!

ahoj nechci ti nic rikat,ale ten odkaz nejde spustit:(ja takynemam rada tyrani koni!je to hrozny co delaj takovym krasnym zviratum

13.7.2006 23:16

anik napsal(a):
ahoj nechci ti nic rikat,ale ten odkaz nejde spustit:(ja takynemam rada tyrani koni!je to hrozny co delaj takovym krasnym zviratum

Musíš smazat 2 mezery , protože jinak to sem nejde dát...Mě to jde v pohodě

14.7.2006 01:32

alisa napsal(a):
dík moc

NEní užasný???

14.7.2006 01:34

jprohazka napsal(a):
NEní užasný???

A naše kráska a vůdce stáda.....

14.7.2006 07:11

jprohazka napsal(a):
A naše kráska a vůdce stáda.....

Moje kobuška.Je top zlatíčko taky měla jít na jatka a tak jsem si jí bez přemýšlení vzala hned.Nevěděla jsem o ní nic.To byl boj ze zdrav.stavem ale ted jsme kámošky a už bych jí nedala.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.7.2006 07:28

bipunka napsal(a):
Moje kobuška.Je top zlatíčko taky měla jít na jatka a tak jsem si jí bez přemýšlení vzala hned.Nevěděla jsem o ní nic.To byl boj ze zdrav.stavem ale ted jsme kámošky a už bych jí nedala.

Tak to je Alisko téma jako stvořené pro mě.
Zulita, měla jít na jatka kvůli neplodnosti a nohám po úraze - nemůže sportovat.

14.7.2006 07:29

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak to je Alisko téma jako stvořené pro mě.
Zulita, měla jít na jatka kvůli neplodnosti a nohám po úraze - nemůže sportovat.

Ještě jedna fotečka této "jateční" kobyly

14.7.2006 07:30

Ještě jedna fotečka této "jateční" kobyly

A teď se svojím mimi Zahirkem

14.7.2006 07:31

A teď můj 3-letý valášek Emiš, kterého jedna super holka zachránila řezníkovi ze dvora a prodala ho mě.

14.7.2006 07:34

A teď můj 3-letý valášek Emiš, kterého jedna super holka zachránila řezníkovi ze dvora a prodala ho mě.

A ještě poslední Emiš

14.7.2006 08:54

Venuldo,a proč měl jít tříletý koník na jatka?

14.7.2006 09:22

jaruska napsal(a):
Venuldo,a proč měl jít tříletý koník na jatka?

On neměl jít na jatka ale byl u řezníka. Ten ho dostal od jeho majitele v jeho věku půl roku. Koník měl totiž úraz, poraněnou čéšku v koleni. A ten majitel ho nechtěl léčit a dal ho řeznikovi z vesnice. Do papírů napsal, že kůň je mrtvý. Ten řezník neměl místo v mražáku a tak ho nechal uvázaného u krav. V roce už ho chtěl zabít ale "objevila" ho tam ta holčina, co ho zachránila a hledala mu domov. Já jsem si ho přivezla v roce a 2 měsících. Teď už je tříletý...a já ho mám 2 roky. Ještě fotečku?
Je trošku nekvalitní...

14.7.2006 09:25

On neměl jít na jatka ale byl u řezníka. Ten ho dostal od jeho majitele v jeho věku půl roku. Koník měl totiž úraz, poraněnou čéšku v koleni. A ten majitel ho nechtěl léčit a dal ho řeznikovi z vesnice. Do papírů napsal, že kůň je mrtvý. Ten řezník neměl místo v mražáku a tak ho nechal uvázaného u krav. V roce už ho chtěl zabít ale "objevila" ho tam ta holčina, co ho zachránila a hledala mu domov. Já jsem si ho přivezla v roce a 2 měsících. Teď už je tříletý...a já ho mám 2 roky. Ještě fotečku?
Je trošku nekvalitní...

A ještě dodatek, s nohou problémy nemá, řádí jak ďábel, nalítá kilometry. I když teď pod sedlem mu noha z kopce trošku lupe. Chystám se na rentgen, tak uvidíme. Vet říkal, že je to nejspíš povolený kolenní vaz.
Fotka z obsedání, ale už tu byla... Jinou zatím nemám, nemá mě kdo vyfotit...

14.7.2006 09:27

A ještě dodatek, s nohou problémy nemá, řádí jak ďábel, nalítá kilometry. I když teď pod sedlem mu noha z kopce trošku lupe. Chystám se na rentgen, tak uvidíme. Vet říkal, že je to nejspíš povolený kolenní vaz.

Jak se na tu fotku dívám po několikáté stále musím konstatovat, že jsem se držela jako klíště!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14.7.2006 09:46

No mám radost z každého zachráněného koňského života,moc Ti přeju jen samé nádherné zážitky.

14.7.2006 09:57

jaruska napsal(a):
No mám radost z každého zachráněného koňského života,moc Ti přeju jen samé nádherné zážitky.

Díky! Ten nejkrásnější zážitek jsem dostala v podobě hříběte, Zahirka, které mi dala neplodná kobyla a dnes již valach
A Tobě taky!!!

Zahirek

14.7.2006 10:05

Díky! Ten nejkrásnější zážitek jsem dostala v podobě hříběte, Zahirka, které mi dala neplodná kobyla a dnes již valach
A Tobě taky!!!

Zahirek

Tenhle koník měl taky skončit na jatkách.Je to vysloužilý parkurový koník.Byl problémový a navíc má rakovinu kůže, ale jeho majitel ho i tak zachránil, venoval mu spoustu času a trpělivosti a nakonec se z něj stal i hodný koník profesor pro nás , když jsme se učili jezdit.

satix

14.7.2006 10:11
satix

alisa napsal(a):
dík moc

Absentek mel jit taky na jatka, jeho byvaly majitel ho znicil na dostizich, mel pretrhlou slachu a chtel ho dat na jatka, my jsme ho vylecili, atet krasne slape, mame ho 2 roky, a je nadhernej, a zdravej.M

14.7.2006 10:17

microfon napsal(a):
Tenhle koník měl taky skončit na jatkách.Je to vysloužilý parkurový koník.Byl problémový a navíc má rakovinu kůže, ale jeho majitel ho i tak zachránil, venoval mu spoustu času a trpělivosti a nakonec se z něj stal i hodný koník profesor pro nás , když jsme se učili jezdit.

jak se projevuje rakovina kuze?

satix

14.7.2006 10:20
satix

alisa napsal(a):
dík moc

Silverka chteli dat taky na jatka, je 100% zdravy, byvaly parkurak (majitelka potrebovala penize), tet jezdime verejnaky.M

14.7.2006 10:25

alisa napsal(a):
dík moc

Moje koňská láska Alag A1/1,22let,dostihový a parkurový vysloužilec.Koupen 1 den před odvozem na jatka ,při koupi jiného koníka.

14.7.2006 10:33

A Tobě taky!!!

Zahirek

Ahoj Venuldo,odkud jsi?
Když jsi tak šikovná,nechtěla bys zkusit obsednutí mojí mustangy?
Samo by to nebylo zadarmo.

14.7.2006 10:49

jaruska napsal(a):
Ahoj Venuldo,odkud jsi?
Když jsi tak šikovná,nechtěla bys zkusit obsednutí mojí mustangy?
Samo by to nebylo zadarmo.

Já jsem ze SM, od Opavy... Ale nezlob se, netroufnu si ani náhodou!!! Já si svého Emiška jezdím jenom proto, že na něm nikdy nebudu jezdit závodně, maximálně nějaké western hobíky. Ale jezdit moc neumím, mám koně k obrazu svému. Třeba na kobyle nikdo moc nic neujezdí, máme speciální pobídky . Ne, dělám se legraci, ale jsem opravdu jsem jen rekreant. Ale pokud jsi někde z blízka, ráda bych Ti při obsednutí pomohla. Ale s výcvikem asi moc ne. Já zatím jezdím jen terén, na jízdárnu ho poženu příští rok na jaře až bude dospělejší i v hlavě. A pokud to nepůjde, dám ho taky na výcvik. Ale věřím že to půjde!!!

14.7.2006 10:53

Já jsem ze SM, od Opavy... Ale nezlob se, netroufnu si ani náhodou!!! Já si svého Emiška jezdím jenom proto, že na něm nikdy nebudu jezdit závodně, maximálně nějaké western hobíky. Ale jezdit moc neumím, mám koně k obrazu svému. Třeba na kobyle nikdo moc nic neujezdí, máme speciální pobídky . Ne, dělám se legraci, ale jsem opravdu jsem jen rekreant. Ale pokud jsi někde z blízka, ráda bych Ti při obsednutí pomohla. Ale s výcvikem asi moc ne. Já zatím jezdím jen terén, na jízdárnu ho poženu příští rok na jaře až bude dospělejší i v hlavě. A pokud to nepůjde, dám ho taky na výcvik. Ale věřím že to půjde!!!

No jo,to ani nejde,já jsem ze středních Čech,ale i tak díkes.
Já jezdím právě taky jen rekreačku,žádnej vzorovej sed,prostě pohodička,ale nesmí koník vyhazovat nebo vymýšlet jiné ptákoviny,a to ona Queen bude určitě,má to v očích ty čertíky.Ale nechvátám na ní,klidně jí obsedne někdo až zjara,to jí budou 3,to je tak akorát.
Ještě jednou dííky.

14.7.2006 11:08

hanzy napsal(a):
jak se projevuje rakovina kuze?

RAkovina se projevuje takovými bulkami, jsou hlavně v okolí genitálií ocasu břicha a zadních nohou. Ty bulky různě hnisají, klidně se otevřou a pak si kůň může snadno zanést kdejakou infekci do břicha. je to časté u běloušů.

14.7.2006 11:29

jaruska napsal(a):
Já jezdím právě taky jen rekreačku,žádnej vzorovej sed,prostě pohodička,ale nesmí koník vyhazovat nebo vymýšlet jiné ptákoviny,a to ona Queen bude určitě,má to v očích ty čertíky.Ale nechvátám na ní,klidně jí obsedne někdo až zjara,to jí budou 3,to je tak akorát.
Ještě jednou dííky.

Ty čertíky v očích má Emiš taky ale pod sedlem se mění v naprosté zlatíčko. Párkrát mi ve cvalu vyhazoval, ale ve west. sedle jsem to hezky useděla. A jednou mě shodil na kámen, až mi praskla přilba... ještě že jsem ji měla. Ale to bylo hodně ze začátku.
Tak ať se Vám daří a z Queen se vychová skvělí koník!
Nemáš nějakou fotku?
A jinak, já si nejraději jenom "vozím prdel"

14.7.2006 11:52

Ty čertíky v očích má Emiš taky ale pod sedlem se mění v naprosté zlatíčko. Párkrát mi ve cvalu vyhazoval, ale ve west. sedle jsem to hezky useděla. A jednou mě shodil na kámen, až mi praskla přilba... ještě že jsem ji měla. Ale to bylo hodně ze začátku.
Tak ať se Vám daří a z Queen se vychová skvělí koník!
Nemáš nějakou fotku?
A jinak, já si nejraději jenom "vozím prdel"

Ahoj Venuldo,moře fotek Queen je na moderce v článku:Představuje se Vám:Im Docs Snow Queen,tam je od narození až donedávna,když vyhazovala a kozlovala se sedlem.Pak mi písni,jak se Ti jo nebo nelíbila(je zrzavá).

14.7.2006 12:02

jaruska napsal(a):
Ahoj Venuldo,moře fotek Queen je na moderce v článku:Představuje se Vám:Im Docs Snow Queen,tam je od narození až donedávna,když vyhazovala a kozlovala se sedlem.Pak mi písni,jak se Ti jo nebo nelíbila(je zrzavá).

Já jsem si to myslela, že je to ona! Kobylka je moc krásná, já jsem všeobecně ulítlá na ryzáky, proto más asi hnědáky !

14.7.2006 12:11

Já jsem si to myslela, že je to ona! Kobylka je moc krásná, já jsem všeobecně ulítlá na ryzáky, proto más asi hnědáky !

DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍKY.Jarka.

14.7.2006 12:47

jaruska napsal(a):
Ještě jednou dííky.

Pro jaruska(Jarka): Ahojki není ten Queen náhodou z Klokočova??? Díky...

14.7.2006 13:34

alisa napsal(a):
dík moc

Ahojky, sice koně nemám,ale když tady čtu, proč měli jít tak krásní koně na jatka, tak jen nechápavě kroutím hlavou a proklínám ty lidi, který jsou schopni dát koně na jatka třeba jen proto, že kůň má problém, který se dá sice řešit,ale oni ho dají raději na jatka než aby do něj investovali peníze

14.7.2006 14:20

terushka napsal(a):
Pro jaruska(Jarka): Ahojki není ten Queen náhodou z Klokočova??? Díky...

Ahoj Teruško,to není TEN Queen,ale TA Queen,a z Klokočova není,narodila se u nás v ohradě,je to hříbátko z naší plnokrevné kobylky po Appaloosa hřebci.

14.7.2006 16:23

alisa napsal(a):
dík moc

http://www.nadejeprokone.com

Utulek ve Velkych Albrechticich zachranuje koniky nejen z jatek.

14.7.2006 19:47

Jak se na tu fotku dívám po několikáté stále musím konstatovat, že jsem se držela jako klíště!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahojky! pořád mi to nedá nebyla jsi náhodou někdy na ranči M ve Vanovicích?

15.7.2006 08:13

kiwi napsal(a):
Ahojky! pořád mi to nedá nebyla jsi náhodou někdy na ranči M ve Vanovicích?

Ahoj Kiwi, nikdy jsem na ranči M nebyla...

15.7.2006 10:17

alisa napsal(a):
dík moc

A tady moje kobylka, kterou taky chtěli dát na jatka :-(
Jelikož měla schvácená kopyta a altrozu.
Teď kobylku pořád ještě léčím, ale už kulháme jen při změně počasí. Je jí 10 a běhala klusácké dostihy

16.7.2006 11:12

racina napsal(a):
Teď kobylku pořád ještě léčím, ale už kulháme jen při změně počasí. Je jí 10 a běhala klusácké dostihy

Nevíte někdo , kdy a kde se koná ten trh s koníky?Já na netu nic nenašla...A nevíte někdo , jaká je přibližná cena těch koníků?dík

17.7.2006 13:26

Ahoj , Vendulo psala jsem ti uz k te fotce co mas u westernaku .... Nemas icq ? Nejak se nemuzu dostat k mailum.Poslala bych fotecky hribatek a tak ...Jinak jsem moc rada ,ze se ma Emca a jeho rodinka dobre Jana

17.7.2006 13:33

racina napsal(a):

Ahoj ,tady posilam jednu fotecku jak vypadala kobylka nez se dostala k jeji momentalni uzasne majitelce. Ktere jsem moc vdecna, ze kobusku zachranila a tak skvele se o ni stara To je rozdil co ? Diky Víto

18.7.2006 22:45

alisa napsal(a):
dík moc

to je fakt rozdíl :)) děkuju ti :)

19.7.2006 10:17

alisa napsal(a):
dík moc

Ty lidi co dávají koně na jatka jsou HOVADA!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík