Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2012 11:27
rozi

XXX.XXX.166.187

Ahoj spící zlínsko,
jak se máte? Musím mrknout někam jinam, např.na araby, abych viděla, jak se mají kostelečtí. Napište, co nového u vás ve stáji, jak vám voda zamrzlá...

M.

2.2.2012 19:55
tango

XXX.XXX.165.33

Ahoj Marti. Tak já se hlásím už z nového. Jsme kousek od Slavičína a kousek od Pitína. Tam jak odbočuješ k Vernerovi. Ještě tam máš koně? Byla jsem u něj na procházce min.týden a myslím,že jsem je tam viděla. Jinak Tequila vypadá spokojeně. Je tu sice sama,ale v červnu jí přibude mimčo,tak aspoň se nebude nudit. Kdyby měl někdo v okolí s koníkama chuť,tak se stavte! Jinak voda zamrzá! Jen dnes -23! Pa. Lenka

2.2.2012 21:40
ghajariy

XXX.XXX.220.60

Marti, já už byla na Tris i ve Fryštáku a u vás se spalo:-). Nikde nikdo... teď v neděli odpoledne.

3.2.2012 10:03
rozi

XXX.XXX.99.6

Pro Lenku:
Kobyly máme ve Fryštáku, Dixi je ve Slavičíně. Ani nevím, jakou kobylku máš, kdyžtak tu dej fotku. A jak se vám tam daří? V kopcích : ) Máte tam teda větší zimu než my tady. Už od Vánoc se tam chystáme, ale ještě nebyl čas. Ale dnes mám den volna...Ale asi bych nedojela. Stala se mi taková blbá věc - pichla jsem se stéblem sena do oka, tak se dívám jenom jedním : )

Pro Petru:
Já jsem tě asi viděla, jela jsi sadem. My jsme byly celé odpol.venku směr Ondřejovsko na procházce. Jak jsme se vracely domů, viděla jsem něk.na bílém koni v aleji. Tak příště prozvoň jak pojedeš směr Fryšták, jela bych tě pak doprovodit.

3.2.2012 14:49
westgirl

XXX.XXX.66.209

Ahoj,
vodu lejem horkou tak 3x denně :-) ven do barelu..
z návštěvy kamošky, její pronásledovaná kobča QH x pony Blacky

3.2.2012 15:09
westgirl

XXX.XXX.66.209

..i přes kossu valach neztrácí dobrou náladu :-)

3.2.2012 17:35
rozi

XXX.XXX.99.6

Hanko, který kůň je který? Barevně podobná vašim bude malá velká Rabbi. Nebude tak světlá jako Iza.
Teď jsem s nima došla z procházky, jsem pořádně zmrzlá. Rozehřeju se na spinningu : ) a kobyly ve stáji. Mají sena kopec a už se v tom určitě prochází, ale to já naštěstí nevidím.

Rabbi

3.2.2012 19:02
tango

XXX.XXX.165.33

Marti. Mám poničku shetlandku. Malá,černá ale úplně mi to stačí,aspoň do léta nemám tolik starostí. Navíc to jméno-Tequila,moje milované pití :-D. Je březí po tlumačovském Granátovi. Tudíž červen bude nabitý! Šak se stav,když pojedeš za Dixim,jsme nad tou odbočkou ;-) Foto Tequily dodám jak budu na počítači.
Peti,hoď fotku Gajky jaké má bříško! Ať se mrknu,jak rostete!

3.2.2012 19:14
ghajariy

XXX.XXX.220.60

Leni, nemůžu hodit foto Gajky, ukamenovali by mne tady, že týrám koně obezitou:-)). Teď spí Gajka i Metris venku, ale obě dostaly deky. Taková brr zina je i na mne moc.

3.2.2012 20:04
westgirl

XXX.XXX.66.209

Marti Rokin je ten poslední,
Rabbi je teda kus a uplně stejná jak moji koně když byli malí :-) to jsi dobrá,že s nima chodíš na prochajdy. já jsem radši zalezená, kor po noční.Ale začli mi nejak žrát hnůj- hl. valach smajlík..a to mají na večeři vždycky lněné, řepné řízky, slaďák..možná je to tím, že krmím otavy teď a v těch není tolik živin.Dám jim jogurt teď do jádra a po neděli koupím pivovar. kvasnice..a Nutrihorse vitamíny.setkali jste se s tím někdy?smajlík mi když to dělali koně dřív, dala jsem jim polovič.dávku těch nutrihors standard (kupovala jsem vždycky 10 kg) a většinou přestali. na obr. valach..

4.2.2012 10:41
rozi

XXX.XXX.99.6

Ahoj, tak nevím, čím to je, asi absencí nějakých živin, hříbě to teď dělalo taky. Byly jsme venku a ona oždibovala cizí bobky. Já jim vařím každý den lněné semínko + vojtěšk.granule a buď suchý chleba nebo ovoce. Venku mají vitamin.liz.

8.2.2012 21:49
petas

XXX.XXX.156.34

Ahojte!
Nám je zima veliká, už sme měli docela natrénováno na novou sezonu a pak přišly ty hnusné mrazy...smajlík

Tak ted jen chodíme do výběhu a snad brzo budeme moct aspon na procházkusmajlík

Moje je ta rezavá koule v dece :-|

19.4.2012 00:01
rozi

XXX.XXX.99.6

Ahojte, vidím Petru, že už trénuje. To já jenom pasu : ( A učím se. A teď i marodím...Dnes jsem fotila kobyly. A víc fotek asi nebude, protože mi stávkuje foťák. Vydržel úctyhodné 4 roky...

Tady ještě opožděně

19.4.2012 00:03
rozi

XXX.XXX.99.6

Opožděně ruším - chtěla jsem tam dát starší fotku

17.10.2012 17:15
petas

XXX.XXX.195.43

Nějak tady všichni spíte na Zlínsku :-|

Tak ja přidávám nový přírustek do mojí zvířecí rodinky..nyní 2,5letý hřebec po Quidam :-)

Fotoseriál 7měsíců u mně (foceno v intervalu +-2 měsíců od sebe):-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík