Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.7.2006 08:53

toto je z letošní zimy - vozila ballíky na saničkách

15.7.2006 08:54

blankat napsal(a):
toto je z letošní zimy - vozila ballíky na saničkách

před 14-ti dny u nás před domem

15.7.2006 08:56

blankat napsal(a):
před 14-ti dny u nás před domem

loni na podzim v lese

15.7.2006 08:57

blankat napsal(a):
loni na podzim v lese

na pastvině

15.7.2006 08:58

blankat napsal(a):
na pastvině

tady si jede s balíkem

15.7.2006 09:02

blankat napsal(a):
tady si jede s balíkem

s páníčkem v sedle

15.7.2006 09:04

blankat napsal(a):
s páníčkem v sedle

a se mnou - mám na nohách pantofle, s kterými jsem se nevešla do třmenů

15.7.2006 10:07

blankat napsal(a):
a se mnou - mám na nohách pantofle, s kterými jsem se nevešla do třmenů

Ahoj,kobylka je moc pěkná a vypadá že umí i když sem jí neviděla v realu!I ta cena se my zdá akorát,ne li mínˇ!
tak držím palce at se dostane k někomu kdo si jí bude vážit a nebu de mu až tak strašně záležet na kolonce...
zatím ahoj!

15.7.2006 13:22

barush napsal(a):
Ahoj,kobylka je moc pěkná a vypadá že umí i když sem jí neviděla v realu!I ta cena se my zdá akorát,ne li mínˇ!
tak držím palce at se dostane k někomu kdo si jí bude vážit a nebu de mu až tak strašně záležet na kolonce...
zatím ahoj!

na tom druhém obrázku sedíš ty v sedle ?Supr ,tam je vidět když dobře sedíš na koni jak je koník sebraný na volný otěži

15.7.2006 13:23

jurasek napsal(a):
na tom druhém obrázku sedíš ty v sedle ?Supr ,tam je vidět když dobře sedíš na koni jak je koník sebraný na volný otěži

odkud jsi já jsem taky z okr. Trutnov

15.7.2006 13:38

jurasek napsal(a):
odkud jsi já jsem taky z okr. Trutnov

Ahoj, na tom koníkovi v těch pantoflích opravdu sedím já, ale já mám svého valacha, na kterém jezdím. Jinak bydlíme v Petříkovicích u Trutnova. Kobyla je synova, dělal s ní v lese. Teď změnil zaměstnání a od září jde do školy na dva roky do Brna, proto ji prodává. Tady by teď rostla jako dříví a na to ji je opravdu škoda. I když ve středu ji kovář sundával boty a jak ji viděl, tak řekl, že takovou kobylu je snad škoda dát z domu. Ale ona musí něco dělat a potřebuje režim.

15.7.2006 16:17

blankat napsal(a):
Ahoj, na tom koníkovi v těch pantoflích opravdu sedím já, ale já mám svého valacha, na kterém jezdím. Jinak bydlíme v Petříkovicích u Trutnova. Kobyla je synova, dělal s ní v lese. Teď změnil zaměstnání a od září jde do školy na dva roky do Brna, proto ji prodává. Tady by teď rostla jako dříví a na to ji je opravdu škoda. I když ve středu ji kovář sundával boty a jak ji viděl, tak řekl, že takovou kobylu je snad škoda dát z domu. Ale ona musí něco dělat a potřebuje režim.

no já jsem ze Rtyně v Podkrkonoší mám taky kobylu je to taky takoví tank kříženka kladrubák s fjordem .Hlavně aby se dostala do dobrých rukou

15.7.2006 16:39

jurasek napsal(a):

No já si myslím,že to nebude tím,že paní dobře sedí v sedle,ale že kobylka má pákové udidlo.Můžu se zeptat pročpak to?Na normálním není dobře ovladatelná?Děkuji

15.7.2006 18:16

trajekt napsal(a):
No já si myslím,že to nebude tím,že paní dobře sedí v sedle,ale že kobylka má pákové udidlo.Můžu se zeptat pročpak to?Na normálním není dobře ovladatelná?Děkuji

pokud já nejsem slepá tak vidím otěže prověšené.

15.7.2006 18:41

jurasek napsal(a):
pokud já nejsem slepá tak vidím otěže prověšené.

Pravda je obojí. Otěž je volná, ale páku má. Má totiž nasazenou pracovní ohlávku - t. j. do lesa. Ona nám z jezdecké poněkud vyrostla. Syn na ní nejvíc jezdí bez ničeho. Zítra večer dorazí domů, tak udělám nějaké fotky a dám je sem, aby bylo vidět, že si nevymýšlím. Budou tu asi v pondělí. Jinak ji stačí připnout vazák na stájovku a je jak šprt. Ovšem ve stádě je šéf a svoje valachy si přepečlivě hlídá.

15.7.2006 21:20

blankat napsal(a):
Pravda je obojí. Otěž je volná, ale páku má. Má totiž nasazenou pracovní ohlávku - t. j. do lesa. Ona nám z jezdecké poněkud vyrostla. Syn na ní nejvíc jezdí bez ničeho. Zítra večer dorazí domů, tak udělám nějaké fotky a dám je sem, aby bylo vidět, že si nevymýšlím. Budou tu asi v pondělí. Jinak ji stačí připnout vazák na stájovku a je jak šprt. Ovšem ve stádě je šéf a svoje valachy si přepečlivě hlídá.

Tak to jo.Ale je nádherná.Moc jí přeju,aby se dostala do dobrých rukou k hodným lidem.

15.7.2006 21:52

trajekt napsal(a):
Tak to jo.Ale je nádherná.Moc jí přeju,aby se dostala do dobrých rukou k hodným lidem.

Díky. To je i naše přání. Ahoj a nejdéle v pondělí dám ty fotky, jak jsem slíbila.

16.7.2006 13:03

blankat napsal(a):
Díky. To je i naše přání. Ahoj a nejdéle v pondělí dám ty fotky, jak jsem slíbila.

Kobyla je jedním slovem nádherná. Škoda,že je na prodej už letos :o((. Nemáme ještě dodělané ohrady,jinak bych ji od Vás koupila.
Verča

Přidejte reakci

Přidat smajlík