doga

Sem můžete dávat fotešky svých nebo jiných miláčků (PROSÍM NE Z NETU!!!) Moje klisna Jezabel...
doga

doga
napsal(a):
Sem můžete dávat fotešky svých nebo jiných miláčků (PROSÍM NE Z NETU!!!) Moje klisna Jezabel...
A má druhá klisna Dogora...
doga
napsal(a):
Mártík z jeníkova
jackie
napsal(a):
Brebera původem ze Zmrzlíku...
Její mimi - tříměsíční kluk
jackie
napsal(a):
Její mimi - tříměsíční kluk
dvouletá kobylka původem z Nordranče.
jackie
napsal(a):
dvouletá kobylka původem z Nordranče.
a můj poslední - valášek Buráček
doga

jackie
napsal(a):
a můj poslední - valášek Buráček
super ten malej je krásnej...
doga
napsal(a):
super ten malej je krásnej...
Díky, je to moje první hříbátko :-)))
doga

jackie
napsal(a):
Díky, je to moje první hříbátko :-)))
jak se jmenuje a co je to za plemeno???Je klásnej....já mám klisnu připuštěnou tak z toho možná něco bude...:-//
doga
napsal(a):
jak se jmenuje a co je to za plemeno???Je klásnej....já mám klisnu připuštěnou tak z toho možná něco bude...:-//
Je to APH, ještě jméno nemá, říkáme mu pracovně Angie. Je to miláček, přízeň lidí má rád nadevše :-)
doga

jackie
napsal(a):
Je to APH, ještě jméno nemá, říkáme mu pracovně Angie. Je to miláček, přízeň lidí má rád nadevše :-)
je fakt úžasnej....jenom tak kolik ti je?
doga
napsal(a):
hOLINKA------->Z JENÍKOVA JE KRÁÁÁÁSNÁ, ALE ZVĚĚĚĚDAVÁ
doga

bertik
napsal(a):
hOLINKA------->Z JENÍKOVA JE KRÁÁÁÁSNÁ, ALE ZVĚĚĚĚDAVÁ
Aha...
doga

jackie
napsal(a):
A po jakém hřebci čekáte hříbátko? A kdypak? Ještě letos nebo až příští jaro?
Ne až příští rok asi před dvěma týdny jsme ji přivezli z Nového Jičína od hřebce...hřebec Federweisser
doga

jackie
napsal(a):
Pěkný hřebec, mohutný, svalnatý ... na parkury? V těchhle koních se moc nevyznám...
jj dík je to výherce 333deního testu dreury a parkuru...
doga

pizneta
napsal(a):
Patriot
Nati to je ten od kámošky?
alisa
napsal(a):
Jackie:
Jak se prosímtě jmenuje ta 2-letá klisna z Nord Ranče?Myslím že nedávno jsem jí tam vyděla na fotkách , že je na prodej
Ale nevím jistě jestli je to ona...
Jo a neviděla jsi tam náhodou koníka jménem Sweet Frecles?Strašně se mi líbí
dík
Ta dvouletka určitě v inzerci nebyla, když jsem ji kupovala, musela jsem je přemlouvat, aby mi ji nechali. Je po Jacs Golden Time. Frekyho znám od miminka (jezdím tam pravidelně už rok a čtvrt za kobylkou), je moc prima, krásnej milej koník, doporučuju. Je to roček.
doga
napsal(a):
Nati to je ten od kámošky?
Nevím,kterou myslíš,ale tohle je hřebec od kamarádky
,má jich víc těch koníků :)))
impact
napsal(a):
Hele a modlitbu mi poradit můžeš? Za takový mrně se budu modlit klidně každej den.
Takže na prodej nebude?
Byl na prodej, lidi se málem poprali... už je prodaný (měsíc po narození!). Ještě teď prý se lidi ptají, když tam přijedou, zda by nebyl na prodej. Kobylce se povedl, to musím uznat (a taťkovi taky, jasně). Příští rok čekáme po Billy Skip Bars, tak jsem zvědavá, co a jaké to bude.
Modlitba? No, každý večer jsem kobylce povídala pohádky na dobrou noc, hihi, ona miluje kontakt s lidmi (mrňous je po ní :-)))
janovotna
napsal(a):
Byl na prodej, lidi se málem poprali... už je prodaný (měsíc po narození!). Ještě teď prý se lidi ptají, když tam přijedou, zda by nebyl na prodej. Kobylce se povedl, to musím uznat (a taťkovi taky, jasně). Příští rok čekáme po Billy Skip Bars, tak jsem zvědavá, co a jaké to bude.
Modlitba? No, každý večer jsem kobylce povídala pohádky na dobrou noc, hihi, ona miluje kontakt s lidmi (mrňous je po ní :-)))
Na vysvětlenou, já jsem i "Jackie", zlobil mi počítač, tak jsem si udělala nový profil, občas se přihlásím tak a jindy tak, není to s žádným záměrem
doga
napsal(a):
A má druhá klisna Dogora...
a moji miláčkové puntíkatí...Michell a Leon
Uživatel s deaktivovaným účtem

janovotna
napsal(a):
Angie, jak se to dělá, že prodáš takové krásné hříbě s tím, že už ho možná neuvidíš? Já se nějak nemůžu smířit s myšlenkou prodat své první a nejspíš i poslední hříbě...Díky za "chovatelskou" radu!!!
napsal(a):
Angie, jak se to dělá, že prodáš takové krásné hříbě s tím, že už ho možná neuvidíš? Já se nějak nemůžu smířit s myšlenkou prodat své první a nejspíš i poslední hříbě...Díky za "chovatelskou" radu!!!
No já ho prodala tak, že vím, že ho budu mít na očích min. další tři roky než dospěje (zůstane ustájený tam, kde je teď). Pak nejspíš taky budu moci sledovat, jak se koník má. ALe i tak mě to hodně bolelo, jenže když nemám vlastní prostory, nemůžu si dovolit platit ustájení už čtvrtému koníkovi... moje smůla, bude z něho dobrý kůň...
jackie
napsal(a):
No já ho prodala tak, že vím, že ho budu mít na očích min. další tři roky než dospěje (zůstane ustájený tam, kde je teď). Pak nejspíš taky budu moci sledovat, jak se koník má. ALe i tak mě to hodně bolelo, jenže když nemám vlastní prostory, nemůžu si dovolit platit ustájení už čtvrtému koníkovi... moje smůla, bude z něho dobrý kůň...
A ty ho taky musíš prodávat? Nemůžeš si ho tedy nechat? Já si nechala kobču s tím, že mi dá snad ještě nějakého krasavce či krasavici.

jackie
napsal(a):
A ty ho taky musíš prodávat? Nemůžeš si ho tedy nechat? Já si nechala kobču s tím, že mi dá snad ještě nějakého krasavce či krasavici.
Jackie, můžu na mail???

zazika
napsal(a):
Pro bertík: Ahojky, můžu se zeptat odkud Holinku máš? Jednu jsem znala. Dík Zaza
A to jsem já na klusákovi Luckym
doga

doga
napsal(a):
tak to je bertík->zlobidlo jedno hodný!
doga
napsal(a):
Vrbinka, je to zlatíčko
doga
napsal(a):
Holinka
bertik
napsal(a):
Holinka
Felinkaaa takovy zlatíčko bych ju umačkala...
nicynka
napsal(a):
Felinkaaa takovy zlatíčko bych ju umačkala...
Féňulka a valinka Laska nebeská:-)
doga
napsal(a):
Tak takhle se mi podařilo vyfotit mojí princeznu
doga
napsal(a):
To je taky ona :)