Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

doga

19.7.2006 09:08
doga

Sem můžete dávat fotešky svých nebo jiných miláčků (PROSÍM NE Z NETU!!!) Moje klisna Jezabel...

doga

19.7.2006 09:10
doga

doga napsal(a):
Sem můžete dávat fotešky svých nebo jiných miláčků (PROSÍM NE Z NETU!!!) Moje klisna Jezabel...

A má druhá klisna Dogora...

19.7.2006 09:51

doga napsal(a):

Mártík z jeníkova

19.7.2006 09:55

bertik napsal(a):
Mártík z jeníkova

Brebera původem ze Zmrzlíku...

19.7.2006 09:56

jackie napsal(a):
Brebera původem ze Zmrzlíku...

Její mimi - tříměsíční kluk

19.7.2006 09:58

jackie napsal(a):
Její mimi - tříměsíční kluk

dvouletá kobylka původem z Nordranče.

19.7.2006 09:59

jackie napsal(a):

a můj poslední - valášek Buráček

doga

19.7.2006 10:00
doga

jackie napsal(a):
a můj poslední - valášek Buráček

super ten malej je krásnej...

19.7.2006 10:04

doga napsal(a):
super ten malej je krásnej...

Díky, je to moje první hříbátko :-)))

doga

19.7.2006 10:06
doga

jackie napsal(a):

jak se jmenuje a co je to za plemeno???Je klásnej....já mám klisnu připuštěnou tak z toho možná něco bude...:-//

19.7.2006 10:09

doga napsal(a):
jak se jmenuje a co je to za plemeno???Je klásnej....já mám klisnu připuštěnou tak z toho možná něco bude...:-//

Je to APH, ještě jméno nemá, říkáme mu pracovně Angie. Je to miláček, přízeň lidí má rád nadevše :-)

doga

19.7.2006 10:12
doga

jackie napsal(a):
Je to APH, ještě jméno nemá, říkáme mu pracovně Angie. Je to miláček, přízeň lidí má rád nadevše :-)

je fakt úžasnej....jenom tak kolik ti je?

19.7.2006 10:20

doga napsal(a):

hOLINKA------->Z JENÍKOVA JE KRÁÁÁÁSNÁ, ALE ZVĚĚĚĚDAVÁ

19.7.2006 10:21

doga napsal(a):
je fakt úžasnej....jenom tak kolik ti je?

Mně je 36.

19.7.2006 10:23

jackie napsal(a):
Mně je 36.

A po jakém hřebci čekáte hříbátko? A kdypak? Ještě letos nebo až příští jaro?

doga

19.7.2006 10:23
doga

bertik napsal(a):

Aha...

19.7.2006 10:28

jackie napsal(a):

Hele Jackie přestaň se tady s ním chlubit bo se k vám rozjedu a odvezu si ho domůůů.

Ách jo. Je fakt nádhernej.

19.7.2006 10:30

impact napsal(a):
Hele Jackie přestaň se tady s ním chlubit bo se k vám rozjedu a odvezu si ho domůůů.

Ách jo. Je fakt nádhernej.

Promiň, že se chlubím, je to moje vymodlený mrně... na kobylce jezdit nemůžu, tak mám od ní aspoň prcka :-)...

doga

19.7.2006 10:30
doga

jackie napsal(a):
A po jakém hřebci čekáte hříbátko? A kdypak? Ještě letos nebo až příští jaro?

Ne až příští rok asi před dvěma týdny jsme ji přivezli z Nového Jičína od hřebce...hřebec Federweisser

19.7.2006 10:33

doga napsal(a):
Ne až příští rok asi před dvěma týdny jsme ji přivezli z Nového Jičína od hřebce...hřebec Federweisser

Pěkný hřebec, mohutný, svalnatý ... na parkury? V těchhle koních se moc nevyznám...

19.7.2006 10:34

jackie napsal(a):
Promiň, že se chlubím, je to moje vymodlený mrně... na kobylce jezdit nemůžu, tak mám od ní aspoň prcka :-)...

Proč nemůžeš jezdit na kobylce?

19.7.2006 10:36

cream napsal(a):
Proč nemůžeš jezdit na kobylce?

Od mimča měla moc málo pohybu a moc a moc jídla, podepsalo se jí to na nohách. Může jen rekreačku.

doga

19.7.2006 11:08
doga

jackie napsal(a):
Pěkný hřebec, mohutný, svalnatý ... na parkury? V těchhle koních se moc nevyznám...

jj dík je to výherce 333deního testu dreury a parkuru...

doga

19.7.2006 11:24
doga

pizneta napsal(a):
Patriot

Nati to je ten od kámošky?

19.7.2006 12:25

jackie napsal(a):

Jackie:
Jak se prosímtě jmenuje ta 2-letá klisna z Nord Ranče?Myslím že nedávno jsem jí tam vyděla na fotkách , že je na prodejAle nevím jistě jestli je to ona...
Jo a neviděla jsi tam náhodou koníka jménem Sweet Frecles?Strašně se mi líbí
dík

19.7.2006 12:28

jackie napsal(a):

Hele a modlitbu mi poradit můžeš? Za takový mrně se budu modlit klidně každej den.

Takže na prodej nebude?

19.7.2006 12:29

alisa napsal(a):
Jackie:
Jak se prosímtě jmenuje ta 2-letá klisna z Nord Ranče?Myslím že nedávno jsem jí tam vyděla na fotkách , že je na prodejAle nevím jistě jestli je to ona...
Jo a neviděla jsi tam náhodou koníka jménem Sweet Frecles?Strašně se mi líbí
dík

Ta dvouletka určitě v inzerci nebyla, když jsem ji kupovala, musela jsem je přemlouvat, aby mi ji nechali. Je po Jacs Golden Time. Frekyho znám od miminka (jezdím tam pravidelně už rok a čtvrt za kobylkou), je moc prima, krásnej milej koník, doporučuju. Je to roček.

19.7.2006 12:46

doga napsal(a):
Nati to je ten od kámošky?

Nevím,kterou myslíš,ale tohle je hřebec od kamarádky,má jich víc těch koníků :)))

19.7.2006 13:41

impact napsal(a):
Hele a modlitbu mi poradit můžeš? Za takový mrně se budu modlit klidně každej den.

Takže na prodej nebude?

Byl na prodej, lidi se málem poprali... už je prodaný (měsíc po narození!). Ještě teď prý se lidi ptají, když tam přijedou, zda by nebyl na prodej. Kobylce se povedl, to musím uznat (a taťkovi taky, jasně). Příští rok čekáme po Billy Skip Bars, tak jsem zvědavá, co a jaké to bude.
Modlitba? No, každý večer jsem kobylce povídala pohádky na dobrou noc, hihi, ona miluje kontakt s lidmi (mrňous je po ní :-)))

19.7.2006 13:42

janovotna napsal(a):
Byl na prodej, lidi se málem poprali... už je prodaný (měsíc po narození!). Ještě teď prý se lidi ptají, když tam přijedou, zda by nebyl na prodej. Kobylce se povedl, to musím uznat (a taťkovi taky, jasně). Příští rok čekáme po Billy Skip Bars, tak jsem zvědavá, co a jaké to bude.
Modlitba? No, každý večer jsem kobylce povídala pohádky na dobrou noc, hihi, ona miluje kontakt s lidmi (mrňous je po ní :-)))

Na vysvětlenou, já jsem i "Jackie", zlobil mi počítač, tak jsem si udělala nový profil, občas se přihlásím tak a jindy tak, není to s žádným záměrem

19.7.2006 16:07

bertik napsal(a):

Pro bertík: Ahojky, můžu se zeptat odkud Holinku máš? Jednu jsem znala. Dík Zaza

19.7.2006 21:04

doga napsal(a):
A má druhá klisna Dogora...

a moji miláčkové puntíkatí...Michell a Leon

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.7.2006 08:22

janovotna napsal(a):

Angie, jak se to dělá, že prodáš takové krásné hříbě s tím, že už ho možná neuvidíš? Já se nějak nemůžu smířit s myšlenkou prodat své první a nejspíš i poslední hříbě...Díky za "chovatelskou" radu!!!

20.7.2006 08:26

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Angie, jak se to dělá, že prodáš takové krásné hříbě s tím, že už ho možná neuvidíš? Já se nějak nemůžu smířit s myšlenkou prodat své první a nejspíš i poslední hříbě...Díky za "chovatelskou" radu!!!

No já ho prodala tak, že vím, že ho budu mít na očích min. další tři roky než dospěje (zůstane ustájený tam, kde je teď). Pak nejspíš taky budu moci sledovat, jak se koník má. ALe i tak mě to hodně bolelo, jenže když nemám vlastní prostory, nemůžu si dovolit platit ustájení už čtvrtému koníkovi... moje smůla, bude z něho dobrý kůň...

20.7.2006 08:28

jackie napsal(a):
No já ho prodala tak, že vím, že ho budu mít na očích min. další tři roky než dospěje (zůstane ustájený tam, kde je teď). Pak nejspíš taky budu moci sledovat, jak se koník má. ALe i tak mě to hodně bolelo, jenže když nemám vlastní prostory, nemůžu si dovolit platit ustájení už čtvrtému koníkovi... moje smůla, bude z něho dobrý kůň...

A ty ho taky musíš prodávat? Nemůžeš si ho tedy nechat? Já si nechala kobču s tím, že mi dá snad ještě nějakého krasavce či krasavici.

20.7.2006 09:27

jackie napsal(a):
A ty ho taky musíš prodávat? Nemůžeš si ho tedy nechat? Já si nechala kobču s tím, že mi dá snad ještě nějakého krasavce či krasavici.

Jackie, můžu na mail???

20.7.2006 10:36

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jackie, můžu na mail???

Určitě, napiš :-)))

20.7.2006 10:38

jackie napsal(a):
Určitě, napiš :-)))

Ok! Díky

20.7.2006 16:03

zazika napsal(a):
Pro bertík: Ahojky, můžu se zeptat odkud Holinku máš? Jednu jsem znala. Dík Zaza

A to jsem já na klusákovi Luckym

doga

22.7.2006 09:29
doga

lanika napsal(a):
A to jsem já na klusákovi Luckym

klisna barbaya

22.7.2006 19:25

doga napsal(a):

tak to je bertík->zlobidlo jedno hodný!

22.7.2006 19:26

doga napsal(a):

Vrbinka, je to zlatíčko

22.7.2006 19:29

doga napsal(a):

Holinka

22.7.2006 20:36

bertik napsal(a):
Holinka

Felinkaaa takovy zlatíčko bych ju umačkala...

22.7.2006 20:37

nicynka napsal(a):
Felinkaaa takovy zlatíčko bych ju umačkala...

Féňulka a valinka Laska nebeská:-)

23.7.2006 09:12

doga napsal(a):

Tak takhle se mi podařilo vyfotit mojí princeznu

23.7.2006 09:13

doga napsal(a):

To je taky ona :)

23.7.2006 09:17

racina napsal(a):
To je taky ona :)

a to taky :)

23.7.2006 14:58

racina napsal(a):
a to taky :)

Nádherná fotka v běhu
přidávám Saxíka

23.7.2006 15:44

cheyenne napsal(a):