Předváděcí ohlávka na araba

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2012 12:24
marekval

XXX.XXX.239.82

prosím jaké používáte předváděčky na Vaše arábky??? Podělte se prosím o zkušenosti, fotky a odkazy. Děkuji

15.5.2012 13:15
kathey

XXX.XXX.52.63

Taktéž mám jednu z firstchoicehalters.com (na fotce), pak z arabhorsepromotion.com a teď pošilhávám po ohlávkách, které se vyrábějí zde v ČR a jejich výrobce (výrobkyně) je má už docela dost vychytané a vypadají fakt hodně dobře (co jsem měla možnost vidět jeden z posledních kousků). :)

15.5.2012 13:22
kathey

XXX.XXX.52.63

Ono dost záleží na tom, co máš za koníka, jak vypadá, jakou má hlavu, jakou má barvu (já bych si nejvíce vyhrála s ohlávkou na šimla, jé, to by se vybíralo), taky je často k vidění, že egypťani nosí určitý typ ohlávek...atd, atd.

V nejvíce k vidění je poslední dobou ohlávka, kterou přikládám na fotce, dělají se ve více barvách (černá, šedivá - stříbrná, bílá, hnědá, světle hnědá, lesklá, matná...). Tu bych taky ráda časem někde zchrastila. V jednoduchosti je krása.

15.5.2012 13:29
kathey

XXX.XXX.52.63

A naprosto nadšená jsem z mnohých ohlávek odsud http://www.arabershowhalfter.com/. Jooo, až já jednou budu velká a bohatá... :D

Pěkné kousky mají i tady www.alassil-online.de/

15.5.2012 13:35
kathey

XXX.XXX.52.63

No a jak už jsem říkala, tak ještě zde http://www.aqarabians.wz.cz/ohlavky.htm. Pokud nejsi z rodiny Rothschildů a přesto by jsi chtěla na koně velmi kvalitní a pěknou ohlávku, tak tady máš šanci, že tě to nezruinuje :)

A dál mne nic moc nenapadá. :) Co máš za koníka? Chystáš se letos někam vystavovat?

16.5.2012 08:17
klarusa

XXX.XXX.168.35

ja mam take ohlavku od M. Novotne a spokojenost. Se mi mou blbosti na vystave ohlavka poskodila - kobyla rychle zvedla zlavu a bouchla se do nosu a jeden cancourek z koralku to odnesl, a M. Novotna mi ohlavku opravila, fakt spokojenost, to kdyz koupis ohlavku nekde v zahranici, a pak se ti jeden koralek ulomi, tak mas smulu, a myslim, ze k ohlavce s koralkovyma trasnickama asi nahradni koralky nedavaj...

19.5.2012 12:39
ms

XXX.XXX.62.133

Ono záleží, jakou má kůň hlavu. Krásná jemná hlava si zaslouží "kabelovku", pokud se potřebuje něco schovat, je lepší výraznější ohlávka - pletená vlněná ze sýrie třeba (dá se koupit na ebay), korálkové jsou něco mezi. Nejlíp půjčit si a vyzkoušet, každý kůň je jiný.
Nastrkala bych sem nějaké fotky mých nových ohlávek, ale nemám nic nafoceného, nestíhám. Teď se snažím něco našít, neb do Frankfurtu vezmu i stánek. Dělám je teď na biothanu, hodně stavitelnou velikost a nové "modely" a teď i poprsáky.
Mimochodem Kathy, víš že Betina (al assil) si ode mne taky brala nějaké ohlávky?

19.5.2012 12:53
kathey

XXX.XXX.52.63

No, vidíš, to jsem vůbec netušila :) Já viděla tu, kterou jsi dělala Šárce a je fakt krásná.

19.5.2012 19:15
klarusa

XXX.XXX.14.38

to chce foto, nez to vse prodas :D at mame na cem slintat a premejslet o dalsi

Přidejte reakci

Přidat smajlík