Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dinnashi

16.12.2012 17:56
Dinnashi

XXX.XXX.248.64

Kůň má asi už 2 měsíce odřený kohoutek a nechce se vůbec hojit, nejdřív jsem mazala propolisovou mastí, která se nám dřív už osvědčila, a teď mi všichni ve stáji vtloukaj do hlavy, že kohoutek se prostě nemaže. Tak ho tedy nemažu, po kratší době se tam udělaly stroupky ze staré kůže, ale ty se nechtějí odloupnou a nevím jestli to mám jemně udělat já, aby se to ještě nezhoršilo. Jaký je váš názor ?? Na koni po celou dobu hojení nejezdím, ani nedekuji, takže by neměly působit žádné "rušivé vlivy".

16.12.2012 18:19
pucek

XXX.XXX.64.250

Mám ten samý problém, máme odraný kohoutek +- 14 dní (celkem dost odraný). Když jsem to zjistila tak jsem to vyčistila, vydezinfikovala a od té doby jsem to jen sledovala a nedávala na to nic a teď po 14ti dnech se mu tam dělá nová krásná kůžička.

17.12.2012 17:32
dinnashi

XXX.XXX.248.64

Můj koník tam má také krásně novou kůži, ale srst prostě neroste. Právě proto mi ve stáji říkali, ať to nechám být, protože když to budu mazat, ta kůže se bude pořád zjemňovat. Tak to nemažu a dělají se tam stroupky se starou kůží. No nevím jestli to je dobře

18.12.2012 17:47
pucek

XXX.XXX.64.250

Nám to teda zarůstá krásně né teda všude ještě, ale zarůstá. Jen to kontroluju a hlídám aby tam nezůstala nějaká špína.

Přidejte reakci

Přidat smajlík