Mam 5 let pronajatého valáška a teď se mi naskytla možnost si ho koupit, koník je srdcový a už i tak je jako můj, ale také pomáham jezdit 7tiletou kobylku která má vyskákané Z a pán mi ji nabízí za stejnou cenu jako valáška, ale dva koně bych neutáhla, tak se rozhoduji mezi nimi jestli valáška co neni vhodný do sportu nebo sportovní kobylku na rekreaci, třeba časem se mnou do sportu
teryina
napsal(a):
Mam 5 let pronajatého valáška a teď se mi naskytla možnost si ho koupit, koník je srdcový a už i tak je jako můj, ale také pomáham jezdit 7tiletou kobylku která má vyskákané Z a pán mi ji nabízí za stejnou cenu jako valáška, ale dva koně bych neutáhla, tak se rozhoduji mezi nimi jestli valáška co neni vhodný do sportu nebo sportovní kobylku na rekreaci, třeba časem se mnou do sportu
Vy se musíte rozhodnout bude to Váš kůň, nikoho tady..kdo Vám odepíše.
Jen se musíte rozhodnout jestli si vezmete koně, kterého znáte už tak dlouho, ale nebudete s ním moct jezdit na závody a třeba jezdit rekre... nebo kobylku.. a později s ní třeba odjezdit tu a sem nějaký závody.
Nevim co valáškovi je, že není vhodný do sportu, ale aby z toho pak nebylo něco horšího.
Já bych si napsala pro a proti u každého koníka a nespěchala bych na prodej.