Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.8.2006 23:03

Prosím jestli někdo máte fotečku tohoto huculského hřebce, dejte ji sem, nebo mi ji pošlete na mail. Je to otec mýho koníka, zajímá mě jak vypadá. Nikde jsem jeho fotečku nenašla.... Předem moc dík!!

28.11.2006 18:03

karwen napsal(a):
Prosím jestli někdo máte fotečku tohoto huculského hřebce, dejte ji sem, nebo mi ji pošlete na mail. Je to otec mýho koníka, zajímá mě jak vypadá. Nikde jsem jeho fotečku nenašla.... Předem moc dík!!

Ahoj, taky bych jí potřebovala.......mám stejný problém......

29.11.2006 23:08

kajusa m napsal(a):
Ahoj, taky bych jí potřebovala.......mám stejný problém......

zkkuste to pod jeho jménem Faun, jako gurgul zmrzlík si ho nikdo nevybaví. bohužel už je po smrti takže aktuální foto udělat nemůžu. jediný o kom určitě vim, ž e foto má je pan Leiský(kontakt na www.huculclub.cz.
mmch. co máte za koníky?jen za svého působení v HC je po něm 45 hříbat

8.12.2006 15:04

tamtam napsal(a):
zkkuste to pod jeho jménem Faun, jako gurgul zmrzlík si ho nikdo nevybaví. bohužel už je po smrti takže aktuální foto udělat nemůžu. jediný o kom určitě vim, ž e foto má je pan Leiský(kontakt na www.huculclub.cz.
mmch. co máte za koníky?jen za svého působení v HC je po něm 45 hříbat

Kdosi mi říkal, že se mu říkalo Nero... takže nevim... panu Leiskému jsem už psala, ale neodepsal... já mám valacha, 4 roky, šedý plavák, vkládám fotečku Jeho matka je Iris...

9.12.2006 16:02

karwen napsal(a):
Kdosi mi říkal, že se mu říkalo Nero... takže nevim... panu Leiskému jsem už psala, ale neodepsal... já mám valacha, 4 roky, šedý plavák, vkládám fotečku Jeho matka je Iris...

Nero to v zadnem pripade byt nemuze, protoze Nero je z Linie Ghoral (puvodne Ghoral XIV-9 Nero)
Myslim, ze Gurgul Zmrzlik byl opravdu Faun, ale jista si tim na 100% nejsem

9.12.2006 16:44

karwen napsal(a):

Jo, a jmenuje se Idahoo

Přidejte reakci

Přidat smajlík