Westernové plemena a jezdci kochači 239

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.3.2013 07:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkPonyko,já Ti v tomhle neporadím,nejsem na sedla žádnej odborníksmajlík a už vůbec ne z fotky,smajlíkzkus sehnat někoho poblíž,kdo se tímto zabývá,aby to viděl na živo a poradil.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkJo,Werčo,ti dušní koně potřebujou chodit,je to pro ně lepší,když jim plíce pracujousmajlík,úměrně stavu samozřejmě,ale je pro ně fakt lepší,když aspoň choděj než když stojej.smajlíksmajlík
smajlíkKobču jsi vrátila?smajlík

5.3.2013 07:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNoo,přesně,Lucí,za mýho mládí koně viděti bylo fakt docela zázrak,smajlíka jezdecký koně bvyly jen v oddílech a soukromníci,kteří měli tehdá koně,na růžích ustláno neměli,smajlíksmajlíkto se režimu nelíbilo.smajlíksmajlíkAle pamatuju si,že jsem chodívala čistit koně soukromníkovi,kterej bydlel hned vedle zemědělskýho družstva,smajlíksmajlíkbyli to už starší lidi a nikoho nepotřebovali,měli svoje pozemky a všechno si udělali sami,ale stejně občas někomu vadili,smajlíkale oni si nikoho nevšímali a dělali si svoje,tak zbytečně neprovokovali.smajlíksmajlíkCo ti se na tom hospodářství nadřeli....smajlíksmajlík

5.3.2013 07:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNebo když mi babička(Oldova mamča)vypráví,jak tahali s krávama,volama,jalovice když poprvně zapřahali,co si s nima užili,smajlíksmajlíktak kolikrát nechápu...smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkVčera bylo fakt nádherně a dneska to vypadá úplně stejně.smajlíksmajlík

5.3.2013 07:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJiank jsme měli včéra stříhací den,smajlíksmajlíkŠoník přišel o hřívu,Jára přišla o culík a já mám taky účes stylu-vstala a šla,smajlíksmajlíkzbývá ještě Olda,a ten přijde na řadu dneska.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTakže tohle je poslední fotka Járy s culíkem.smajlíksmajlík

5.3.2013 07:59
lucky

XXX.XXX.27.76

Já jsem se taky minulý týden ostříhala a dobarvila melírsmajlík. Jaro je tady... krásně svítí sluníško.

Ohledně sedla taky asi nepomůžu. Sedlo jsem si nechávala šít a tyhle typy sedel jsem ještě neviděla aby na nějakém koni dobře držela. ta sedla jsou nějaká neforemná. Bettyna má prakticky to samé a pořád na i cestuje. Musí se s poprsákem a ona ještě nemá kohoutek, o to je to horšísmajlík.

Jinak jsem byla včera u doktorky zase. Mám další silná ATB. Protože se víc jak týden dusím a dusím. Prakticky jsem se za celou dobu nevyspala, posledně jsem u pc seděla do 4 ráno, protože když jsem lehla, zdálo se mi, že se ukašlu k smrtismajlík Má strach, aby se mi to nerozvinulo v astma, takže jsem dostala další léky a dokonce poprvé v životě mám na dýchání Ventolin..takové to na vdechnutí dávky. Nikdy jsem to nepotřebovala, ale je fakt, že jsem se dneska i vyspala. Ty kašlací záchvaty mi to ztlumí. Usa inhalovala Ecobec, ten ji hodně pomohl. Teď je bez léků, ale budu teď zase dlěat kůru. Mám nakoupené sirupy atd., takže ji to zase začne.smajlík Potřebuje pořádný detox organismu.

5.3.2013 08:01
lucky

XXX.XXX.27.76

A teda koukala jsem na Fandu a jsem šťastná jak blecha, že tu moji fakt nenapadne se válet. Koně jsou teď jako blátivé koule a ona svítí jak baterkasmajlík.
Fanda je moc dušný? Jak dlouho to má?

5.3.2013 08:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJežíš,Lucí,a co Ti jesmajlík,to jsi něják nastydla či co?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíksmajlíkTo jo,ten Fanda je fakt jedlej,smajlíkWerča tam má kvalitní bahýýnko.smajlík
smajlíksmajlíkTakhle od nás včera odjížděla jedna fenečka až do Valmezusmajlík vlakem v takovýhle klokaní kapsičce,byla hrozně legrační.smajlíksmajlíksmajlík

5.3.2013 08:16
madow

XXX.XXX.97.199

AHojky ženy, tak nám asi začíná jaro smajlík
u nás teda ještě poměrně dost sněhu, ale přes den to leze krááásně dolů...jen ty rána by mohly být teplejší včera -10, dnes -9 smajlík

Jaruško, krásně už drandíte.....

Roza zatím ne, je to u nás na rozbití úst...když né zmrazky, tak bláto

tak alespon dám fotky kočičáka aneb najdi kočku

5.3.2013 08:17
madow

XXX.XXX.97.199

a náš malý závisláček a Elvis (jehňátko je vypiplané na flašce)

5.3.2013 08:19
madow

XXX.XXX.97.199

5.3.2013 08:22
madow

XXX.XXX.97.199

Jé JAruško, to je hezký, takhle pašovat pejska smajlík

To ještě máte špuntíky, já myslela že už jsou fuč

závisláček prozkoumává sníh (tady mu je cca 14dní) ted už je velký suverém, už je měsíc starý

5.3.2013 08:33
lucky

XXX.XXX.27.76

teda to kůzle je boží! Nádhera!
No Jaruško, ani se neptej. Chcíplo nám auto předminulý týden s kolegy večer, zůstali jsme několik hodit v mazu promrzlí a promočení trčet v dědině, kde nejezdí ani autobusy už po 6 hodině a já jsem si fakt říkala, že umrznu. A mám z toho zápal plic... ještě v pátek jsem šla s horečkou do práce, protože jsem potřebovala jít prostě, ale v sobotu už jsem nebyla schopná nic... a to jsem ještě musela celý víkend vydžet doma jen na Paralenu... než jít na pohotovost a užít si týrání pacientů jako loni, to radši umřu doma...takové máme super zdravotnictví... smajlík
Takže ATB jsem začala brát až minulé pondělí a celý týden jsem vybralal balení a pl a ne a ne se z toho dostat...smajlík

5.3.2013 08:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMarkét,tady taky už je skoro jaro,včera jak jsme byly s Járou u tý holičky,tak už tam lítala normálně moucha,smajlíksmajlíkmiluju mouchy.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkJé,jehňátko je krásný,smajlíksmajlíkto za Tebou chodí jako pejsek,viď?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMarkét,psíci ještě úplně fuč nejsou,Jája odjede ve čtvrtek a Frája,teda Sida,tu hlídáme,páč majitelé jedou zrovna na dovolenou,takže do 20.tu máme Sidečka,ale je čistotnej a moc šikovnej,tak to jde.smajlíksmajlík

5.3.2013 08:37
madow

XXX.XXX.97.199

Jaruško, jsou krásní ti štěníci, ostatně které štěně není krásně smajlík

Malý je fakt závislák, jen co příjdeš do stáje už bečí a vyžaduje pozornost, tak si ho pustím ven a už za mnou běhá....ted je sranda je pozorovat když chroupou seno, jak jím to ještě moc nejde, tak to spíš jen žužlají...ale stéblo si musí vzít to největší a pokud možno nejsilnější....jsou krásný
ale už se těším až budou skákat venku

5.3.2013 08:41
madow

XXX.XXX.97.199

Lucíí, tý jo, tak to ti nezávidím...fujky..tak přeji brzké uzdravení

Malý není kůzle, ale malé béééééé smajlík

5.3.2013 08:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo Lucí,tak to je teda hrůza,smajlíkto strašný ten zápal plic,smajlíkto je pěkně na dlouho a nikde nelítej s tím,ať se brzo vyléčíšsmajlík,tohle bych fakt nepodceňovala....smajlíksmajlíkTeda holky,Vy jste smolařky,obě dvě,smajlíkdržím place,Lucí,ať je to brzo O.K.smajlíksmajlíksmajlík

5.3.2013 08:52
lucky

XXX.XXX.27.76

Jej..sorry..to jsem popletasmajlík.
No jo, něja se dám dokupy.
Tady je dneska kráásně! Sluníčko, ptáčci zpívají. Usinku vezmu ke koním, pustím ji na louce, tak si hodí dostih. Mám už sluneční deficit, tak se těším ven. Jen se musím pořádně oblíct, aby mi nenachladly ty plíce, ale potřebuji na chvíli na vzduch.

5.3.2013 08:53
lucky

XXX.XXX.27.76

Jinak zase vymýšlím kraviny a Usinka bude mít na jaro na focení nové šatičkysmajlík ...jen napovím, že bude bílá uň ve hlatém hávusmajlík

5.3.2013 08:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMarkét,to věřím,že jsou božský ty jehňátka,smajlíksmajlíka kor jak jsou takhle ochočený,že se nebojej...smajlíksmajlíkMarkét,a co jim dáváte pít z flašky,kravský mlíko nebo normální krabicový?smajlík

5.3.2013 09:02
lucky

XXX.XXX.27.76

To musí být krásné, jak je tak ochočené to malinké! A Jaruško to štěndo je taky kouzelné v té bundě...jako klokan. To malý fundlák by se takhle nevešel..ti mívají kol 10kg při odběrusmajlík.
naši kluci začínají šíleně línat, musím je začít postupně česat zíma už snad nebude. Darés ani tolik nepouští, ale na Fabbym už místy visí hromady podsady a předvčerem jsem do něj hrábla hlabičkami a hned jsem měla obří hromadu chlupůsmajlík. Daly by se z toho dělat svetrysmajlík

5.3.2013 09:07
madow

XXX.XXX.97.199

Jaruško, vůbec neeeee...žádné kravské, ani krabičák...koupili jsme pěkně sušené mléko pro jehňata Mikrop ovis a pak ještě Milac a už ládujeme...přidáváme tekutý selen + glukopur
Myslíme si že díky nedostatku selenu nám umřeli ty dvě jehnátka z trojčat.....vždy umřeli jako by v křeci, takže asi svalová dystrofie...takže jsme pro příště zase chytřejší....ale i přestava že máme tři jehnata na flašce mě děsí smajlík

5.3.2013 09:09
madow

XXX.XXX.97.199

Lucíí, tak štěndo od vás bych fakt takhle v klokance tahat nechtěla smajlík smajlík

taky si chceme ted na jaře pořídit pejska, ale lovečáka...mám doma myslivce smajlík

5.3.2013 09:12
lucky

XXX.XXX.27.76

Tak věřím, že se vám povede malé vychovat..s takovou péčí...smajlík

5.3.2013 09:17
lucky

XXX.XXX.27.76

No jo...to by byla oobra kapsa na fundlí štěndosmajlík ..Tady foto Daréska a malého Fabínka.... Fabby měl teď 7 letsmajlík..strašně to letí. Darés bude mít 3.4. 9 letsmajlík

5.3.2013 16:05
werča

XXX.XXX.108.1

Jaruško, kobylka je furt u nás, nechávám jí tedka být, jenom s ní běžně manipuluji. S krmením je to už v pořádku, jenom ukazuji kdo kam má jít, protože Fanda chodí do předního boxu, Evita do zadního a Lei je vepředu před boxy. Už i nedovolí mi šáhnout po kbelíku...

Luci Fanda je dušný asi tak 2 roky, no prostě co ho máme, projevilo se to naplno až v zimě před 1,5 asi.

Jak moc? No dostávál v prosinci atb. ty moc nepomohli, takže vet napíchnutl kortikoidy, po nich jsme nasadili bylinky ( jitrocel, mátu, slézový květ a mateřídoušku - střídám mu, co dostane) a od veta má attusin. Tedka je v docela dobrém stavu, klus a krov zvládá,sem tam zacváláme..... když teda chce, jinak ho nenutím.....

Máš něco, co bych měla na Fandovi vyzkoušet?smajlík

6.3.2013 07:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo,tak taky bych nechtěla 10 kg štěně takhle táhnout takovou dálku v klokance,to bych byla na záda hin,než bych ho dovezla.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTak to je správný,Werčo,že jí nedovolíš,aby si dělala,co chce,smajlíka dělej to tak ve všem,když udělá něco,co nechceš,tak to,co dělá špatně vždycky hned oprav,a neboj,ono jí to v tý makovičce začne brzo šrotovat,aby se nenamáhala zbytečně,když bude vědět,že stejně bude po Tvým.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTak tady naše omládnutá Jára.smajlíksmajlíksmajlík

6.3.2013 07:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

6.3.2013 07:39
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkA dneska vyfotím ostříhanýho Šoníka,včera jsem na to zapomněla.smajlík

6.3.2013 07:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMarkét,tak to je dobře,že dáváte jehňátkům kvalitní mlíčko,smajlíksmajlíkdneska už je to jednodušší,když je taková široká nabídka těch mlík,pro kůzlata,pro jehňata,pro hříbata,to dřív nebejvalo.smajlík

6.3.2013 07:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTeda Werčo,ten Fanda je fakt kouzelnej,jak je zválenej,smajlíkten si to asi hezky vychutnává.smajlíksmajlíksmajlík

6.3.2013 07:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMarkét,drandí Jára,chystá se na závody s Mondíkem,tak aby měl něco nachozíno a nadejcháno,na nás s Moruš je ještě zima,smajlíkono jak to pofukuje studený,tak já ještě jaksi nemám pocit,že by bylo jaro,smajlíksmajlíkale hned,jak se oteplí,tak sedlám a jezdím.smajlíksmajlík

6.3.2013 08:07
madow

XXX.XXX.97.199

tý brďo Jarušce to fakt moc sluší....je to hezká, šikovná holka...určitě po mamince smajlík
Zima furt je, ne že ne, přes den kdy jsem zavřená v práci, je krásně, ale už o půl pátý když se vracím domlů je to studený až hrůza...a o ránu ani nemluvím...i když dnes už byl pečák pouhých -6°C smajlík
Roze musíme rozdělit ohradu, ted jí uděláme jen takový malý kousek..stejně ještě dostává seno..a já zase nechci aby byla kvůli blátu zavřená..a zbytek přehradíme na dva díly....jak to u nás ted docela taje, tak je bláto a jak má Roza ohradu v kopci a jak v tom pak šmajdá tak dělá hrozné díry a ohrada vypadá jak oranice a nic by jí tam pak nerostlo, takže jí to ted přehradíme a až sleze sníh,tak uvláčime a bude mít ohrady dvě...které se budou střídat, at si zase nesešmajdá hned veškerou travičku

Musím zaťukat, Rozu asi zatím bahenní koupele nebaví...i když má v ohradě kvalitní materiál, domů chodí zatím čistá....ale líná jak nevím co....jen se s ní trochu pomazlím a jsem jak medvěd ve svetru

6.3.2013 08:14
madow

XXX.XXX.97.199

Ovečkám jsme koupili kvalitní náhražku, páč ani Nutrilon nám nechtěli moc pít....tak jsme rychle sehnali tyhle nejlepší dvě sušené náhražky a je to super.....jak jsem psala dvě nám bohužel umřeli, ale tam byl problém jinde a te'd už to víme...ale tenhle prdola odstrčený...to je vždy pupek na nožičkách....ze začátku vypil sotva jednu dětskou lahev (250ml) pak jsme nosili dvě...a nakonec jsme ještě dokoupili přímo ovečkovou láhev která má litr a tu ten malý prcek vypije jako prd

6.3.2013 08:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMedvěd ve svetru,to se tu směju,Markét...smajlík
smajlíkNaše člověče ještě s tím línáním nic moc,smajlíkale oni určitě sami vědí,proč,určitě ještě nějáká zima přijde...smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkDíky za Járu,smajlíkMarkét,no jo,je jiná,ale říká,že jí pěěkně táhne na krk,jak je zvyklá tam mít vlasy,teď tam nic není a je jí na krk zima.smajlík
smajlíksmajlíkS tou ohradou jste udělali dobře,smajlíkže to rozdělíte,smajlíktady už to skoro roztálo a vcůclo se to,ale v pátek má zase pršet,smajlíkdo háje.smajlíksmajlík

6.3.2013 08:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJéžiny,no to je pěknej otesánek,to Ti řeknu,takhle chlemtat hned odmala,smajlíkale jen ať baští,smajlíkkdyž mu chutná.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkJá když ty koně češu od těch chlupů,tak to mám všechno na ksichtu,a kolikrát si říkám,že musím taky vypadat jak ten Ivánek s tou medvědí hlavou..smajlíksmajlík

6.3.2013 18:26
werča

XXX.XXX.129.116

Jaruško, snažím se, kobča už si dává docela pozorsmajlíksmajlík U nás zatím pouští jenom Fanda, jelikož má deku, teda jenom větrovku, ale radši másmajlík

Musela jsem ho zadekovat,když měl zánět močáku, tak má větrovku furt, si v ní dost lebedí, ale tedka třeba na den mu jí sundavám, když je teplo a na noc zase nandámsmajlík

Dneska ráno takhle chrápal smajlík

7.3.2013 08:28
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkWerčo,chrnící Fanouš je nádhernej,i jak je špinavej.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíkKoukám,máte tam už krásný sucho,co,tady už je to ty výběhy ze tříčtvrtin taky jakžtakž,smajlíkale zase říkali,že má pršet a dokonce zase mrznou,proto ty naše hemelky s tím línáním ještě nespěchají,Moruš fakt nepouští ještě skoro nic...smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMondík včera zase trochu makal,ale on rád,smajlíksice má radši vyjížďky,ale jízdárnu taky bere.smajlíksmajlík

7.3.2013 09:50
lucky

XXX.XXX.27.76

Fanouš je super. Ty deky na ty koně jsou dobré, když je bláto a válí se. Krásně tady spinká.

Jo, my už máme taky skoro sucho, včera ten povichr to hodně vysušil, ale hlásí, že má pršet no smajlík

7.3.2013 10:40
werča

XXX.XXX.129.116

Já bych Fandu ani nedekovala, ale kvůli tomu zánětu močáku co měl, tak má jenom větrovku smajlík jsem i radši, když fouká, že jí má.smajlík

Holky čím odčervujete? Chci objednat odčervovací pastu a naposledy jsem odčerovala, asi Equitum? nebo něco takového, zaboha si nevzpomenu, a chci tedka nějakou jinou, abychom to prostřídali....
Rovnou objednám i desinfekční spreje od veta, když se stříknou tak jsou zelený a obal mají žluto - modrý, a preventivně jím desinfikujeme kopyta! když je bahno, lepší jak třeba kubatol nebo tak.....

8.3.2013 10:22
madow

XXX.XXX.97.199

Tak u nás nejen že taje ta halda sněhu do toho nám dnes ještě prší...ať žije bláto smajlík

Werčo já odčevuji 2x - 3x do roka
ted na jaře používám Telmin nebo Noromectin
na podzim pak Equimax je sice dražší, ale zase snad na všechny brebery (Equimax® pasta je antiparazitární přípravek určený k léčbě smíšených infestací cestody a nematody nebo artropody způsobených dospělci nebo vývojovými stádii hlístic, plicních červů, larev střečků a tasemnic u koní.)

měla jsem jednu takovou šikovnou tabulku, kde bylo napsáno v kterým obdobím čím odčervovat. Zkusit dohledat a hodím jí sem

E.T. volat domůůů smajlík

8.3.2013 10:39
werča

XXX.XXX.129.116

My odčervujeme taky 2x -3x do roka, jenže jsem se o to moc nezajímala, vždy pasty objednali přítelovi rodiče, a letos už mam vše na starost já, veterináře a kováře - pak mi za to dají přítelovi rodiče a přítel peníze, a já vše zařizuji. Je to tak pro nás lepší, když to dělá jeden člověk si myslim, vždy se dohodneme co objednáme, kolik to bude stát.... já zařídim infosmajlík

Hlavně chci odčervovací pastu, kde jsou látky na tasemnici, protože z toho mam hrůzu, jedna paní, co k nám jezdí stříhat ovečky měla noričku, která jí díky tasemnici umřela, neměla odčervovací pastu na tasemnici....smajlík

U nás v Praze je tedka pod mrakem a taková hnusná mlhasmajlík Doufám, že zítra nebude ještě pršet, chci jít s Fandou jezdit.

foto: Fanda v létě s ovečkama...smajlík

8.3.2013 11:29
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMarkét,Tys to napsala dokonale,to já bych tak neuměla,já vždycky řeknu vetovi,čím jsme odčervovali podledně a on mi pak podle toho dá přípravek,teď tu mám taky připravenej Equimax.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkJinak se Šoníkem už jsme museli přestat chodit po tom tvrdým,už má nožku perfektní,smajlíkale hlavně si docela začal obrušovat ty zadky,smajlíktakže jsme nečekali,až budou ubroušený natolik,že by se zbytečně musel na ty zadky kovat,smajlíktak jsme začali pomaloučku jezdit po louce.smajlíksmajlíkVíc chodíme krok a něco málo zaklušeme,ještě to není pořádně suchý a dost to klouže,takže pomaloučku začínáme.smajlíksmajlík

8.3.2013 11:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkDo výběhu jsme ho už pustili a já ho tam pak 2 hodiny hlídala,2 x si poskočil a jednou popoběhl,ale žádný zběsilý lítání,ale pro jistotu jsme mu tam dali chrániče,protože on se s největší pravděpodobností do tý nohy kopnul sám jsme zjistili.smajlíksmajlík

8.3.2013 11:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMarkét,E.T.je super,smajlíksmajlíkjá myslím,že budou taky dělat pěěkný kotrmelce,až je pustíš ven,jak budou skotačit.smajlíksmajlík
smajlíksmajlík

8.3.2013 12:08
werča

XXX.XXX.129.116

Já se schválně dneska podívám, čím jsme odčervovali naposledy, vím že to stálo kolem 450 -500 kč :D ale to je všechno...

To je fajn, že se Šoník dává do kupy, je to asi vzorný pacientsmajlík Jaruško, budete ho mít do sportu, nebo teda Jára do sportu?
Když se kouknu na ty fotky, jak jsi sem dala Járu ostříhanou, tak mi přijde strašně mlaďounká, s helmou vypadá starší smajlík

8.3.2013 13:36
madow

XXX.XXX.97.199

Jaruško, zase jsem toho tolik nenapsala smajlík

je super že se Šonik dává rychle dokupy.....je krásný a šikovný...ostatně jako všichni vaši koníci smajlík

tak posílám další ETíčky i když trochu máznutý

8.3.2013 13:38
madow

XXX.XXX.97.199

náš malý závislák, přisátý k flačce (a bříško už pěkně nacpané)

8.3.2013 16:26
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkDěvčata,moc děkuju za Šoníkasmajlík,jojo,Werčo,Jára s ním chce zkusit začít skákat,ale je to běh na dlouhou trať,musímwe začít úplně od začátku,od kavalet na zemi,on když má překročit břevno do kruhovky,tak vždycky do něj strčí,ať přední nebo zadní nohou,prostě nikdy mu to nevyjde,aby se toho nedotknul,smajlíktakže až tohle bude dokonalé,můžeme pak pokračovat dál,smajlíksmajlíkJára už se na spolupráci s ním hrozně těšísmajlík,je to moc šikovnej a citlivej a vnímavej koníksmajlík,a hlavně opravdu je super,že nemusí ho Jára co krok furt strkat.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkA jako pacient byl Šoník fakt neskutečnej,smajlíksmajlíkto jsem ještě neviděla tak hodnýho koně,vůbec neřešil,že jsou koně tam,on je slyší a je mu to fuk,smajlíksmajlíkz toho jsem měla strach,jak se bude chovat,ale on je v klidu i když viděl přes tu zahradu,že si koně bereme a jedeme ven,tak každej kůň by tam začal bláznit,a Šoník nic,smajlíksmajlíkzařehtal jim na pozdrav a věnoval se dál svýmu seníčku nebo prostě stál a odpočíval,nic neřešil.Akorát budu muset něják vymyslet to bandážování nebo kamašování do toho výběhu,smajlíkon se fakt,jak blbne,kopne sám,a nerada bych,aby zase marodil.smajlíkAle zase netuším,jak budou fungovat třeba kamaše v létě,to by asi nebylo moc dobrý,asi by se mohl zapařit pod nima,tohle fakt nevím,ale nechce se mi ho v tom výběhu nechávat bez chráničů na nohy...smajlíksmajlík

8.3.2013 17:53
bospor

XXX.XXX.192.10

jaruško já myslím, že v létě, až tam bude nastálo a s ostatníma tak moc vyskakovat nebude. to teď je na to doba a teď zas kamaše nevadějsmajlík
my máme novýho nájemníkasmajlík snad asi na týdensmajlík
http://www.youtube.com/my_videos?o=U

8.3.2013 17:54
bospor

XXX.XXX.192.10

a budu muset odložit tu návštěvu. nesmím řídit a tak počkám až budu moctsmajlík

8.3.2013 18:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkDíky,Ivčo,smajlíkno uvidíme,on si prosím Tě udělal i v kruhovce,když mu to tam podklouzlo,bouličku na noze,ta tam jistojistě nebyla,to vím na 100 %,a za chvilku,když jsem viděla,jak se rozešel,ale uklouzlo mu to,tak se asi tou zadní klepnul do tý přední,ono v tý kruhovce uprostřed je takovej jakoby rozvůrek,no a tam mu to podjelo,ale fakt jen trochu,a stejně se kopnul,naštěstí boulička se zmenšuje,smajlíkale tamto se řachnul pořádně,že to tak oteklo a bolelo.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTo je mi líto,že nepřijedeš,smajlíksmajlíkale naprosto to chápu.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíkNovej nájemník je legračnísmajlík,to je nějákej pidipašík,nebo normální velký prase?smajlíksmajlík

8.3.2013 18:35
bospor

XXX.XXX.192.10

to je pidi prasesmajlík má dorůst do 30kg, ale nesmí se překrmovat. to pak by narostlo vícsmajlík
snad tu nebude dlouho! snadno bych si zvykla a chtěla bych takysmajlík

8.3.2013 18:41
bospor

XXX.XXX.192.10

jo a honza nosil kamaše do ohrady několik let. takový lehký neoprenový a nepařil se pod tím. nemusí se utáhnout moc na rozdíl od bandáží. ty aby nespadli se musí utáhnout vícsmajlík
občas nosíval i třeba filcový přepravnísmajlík

8.3.2013 18:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo josmajlík,v jednom pražským oddíle chodí taková velká prasnice po areálu a je moc hodná a nechá se drbat,smajlíkje to teda taky to vietnamský prase,ale drobet se furt přežírá,tak je velký jako normální skoro prase na zabíjačku.smajlíkAle je fakt hodná,tak jsem se jí ani nebála.smajlíksmajlík

8.3.2013 18:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo,právě jsem uvažovala,že bych mu nechávala tyhle,ty jsou taky neoprenový a utahujou se dobře,že není potřeba je moc utáhnout a držej,smajlíkale pořád mi tam chybí ten kousek,do kterýho se ten Šoník praštil a udělal si tam tu podlitinu,smajlíkjsou prostě krátký a nedosahujou až tam,kam on je schiopnej se praštit...smajlíkAle zase to by ho člověk musel obalit celýho,aby se nepraštil třeba do spěnky...smajlíksmajlík

8.3.2013 22:56
werča

XXX.XXX.108.1

http://www.equiservis.cz/VYBAVENI-PRO-KONE/KAMASE-BANDAZE-A-ZVONY/KAMASE-PREDNI/Kamase-neopren-drezurni-KenTaur-4257-P.html
JAruško a co tyhle kamaše? nebo se dělají i chrániče jakoby na koleno ne? nebo na to něco našít ?? .....

9.3.2013 07:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkChtěla jsem říct do korunky,spěnka je tady docela chráněná.smajlík
smajlíkJá nevím,právě,Werčo,já bych byla nejradši,kdyby na sobě nemusel mít nic,jenže to asi nepůjde,je třeba možný,že tam skotačil s tou kobylou,ale kobyla už tam teď není,a koně naše jsou vedle,že by třeba nemusel něják zvláštně blbnout,ale právě jak jsem viděla,jak si udělal tu bouličku-teda já jsem to úplně zrovna neviděla,sice jsem byla v kruhovce zrovna,když se mu to stalo,ale byla jsem otočená zády k němu,uklízela jsem bobky,ale pak jsem uslyšela takový jakoby přidupnutí,no a pak jsem zkoukla nohy asi za hodinu a byla tam boulička,já nevím,co tam dělal,tak mám strach,aby z toho výběhu nechodil furt zrakvenej...smajlíksmajlíkJá jsem nikdy neměla koně,kterej by takhle byl neopatrnej na nohy,smajlíktak hold musíme zkoušet.smajlíksmajlík
smajlíkWerčo,díky moc,ale tyhle asi nebudou to pravé,jsou zase moc dlouhé a když by Šoník šlápnul do bláta,teď by se tam do něj ponořil tak,že by spodní díl toho chrániče byl umáchanej od bahna,tak by to myslím bylo spíš horší než lepší.smajlíkSpíš jsem uvažovala o těch sympatexovejch Kentaurech...smajlík

9.3.2013 07:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTyhle,ale tam je velikost Full a to Šoník nemá,byly by mu velké.smajlíksmajlík

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/22203635/Chranice-kentaur-proti-odpareni.php

9.3.2013 08:01
werča

XXX.XXX.108.1

Jaruško, já mam na Evitu podobné chrániče s tím bílým zespoda a strašně se v nich potí...:(

9.3.2013 08:26
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkFakt,jo?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkNo,já myslím,že stejně nic nevymyslím,smajlíkprotože se budu bát,že se zapaří,tak asi zkusím mu je dát třeba na hodinu,to je takový to období,kdy by si třeba po vyvedení z boxu mohl zařádit,a pak už se bude jen pást,treda doufám....smajlík

9.3.2013 10:17
bospor

XXX.XXX.192.10

jaruska napsal(a):
smajlíksmajlíkTyhle,ale tam je velikost Full a to Šoník nemá,byly by mu velké.smajlíksmajlík

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/22203635/Chranice-kentaur-proti-odpareni.php

jj ty jsem taky měla a zahodila jsem je. smajlíksmajlíksmajlík

9.3.2013 10:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčo,dík,smajlíktak ještě že jsem je nasháněla,smajlíkale říkám,vůbec nevím,jak se tohle řeší,když si kůň kope do svejch nohou...smajlíksmajlík

9.3.2013 10:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

jaruska napsal(a):
smajlíksmajlíkIvčo,dík,smajlíktak ještě že jsem je nasháněla,smajlíkale říkám,vůbec nevím,jak se tohle řeší,když si kůň kope do svejch nohou...smajlíksmajlík

Nesháněla.

10.3.2013 09:43
werča

XXX.XXX.108.1

holky holky, mam ceník krmení,můžete mi sem hodit email a kouknout, jestli ty ceny jsou dobré?? pán zaváží prahu jednou měsíčně, uvažuji o těch granulích na léto pro lehkou zátěž a tedka koupit ty otruby........

10.3.2013 12:28
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkWerčo,já Ti opět v tomhle nepomůžu,protože já granule nekrmím...smajlíksmajlík

10.3.2013 14:32
bospor

XXX.XXX.192.10

iva.sind@centrum.cz

11.3.2013 08:48
madow

XXX.XXX.97.199

Ahojky ženy moje smajlík
Jaruško, to mě mrzí, že se šoník takhle okopává....já bch se taky bála mít na koni celý den chrániče, at jsou jakýkoliv....smajlík
Roza když měla tu nožku bolavou, tak nejdříve nosila bandáž, pak jsem koupila ty kamaše, ale stejně jsem jí neměla celý den venku a tak po třech hodinách jsem je sundávala, a i když říkali, že se pod nima kun nepotí, vždy byla mokrá....to i pak na vyjíždky když je nosila, tak vždy pod nima byla spocená.

Werčo, s tímhle ti taky neporadím....
já kobylce dávám přes zimu vitamíny PREMIN STABLE + extr. lněný semínko,inak nic
jasný pak nějakou tu mlsku.
Přemýšlela jsem kolikrát o nějakých granulích a müslly, ale nevím asi mi to zatím příjde zbytečný...možná až bude Rozí opravdu stará, ale zatím ne.

tak takhle to dnes vypadalo po mém probuzení venku

11.3.2013 08:49
madow

XXX.XXX.97.199

12.3.2013 10:27
werča

XXX.XXX.128.58

kdyby jste o něčem vědělismajlík
Dobrý den, sháním kobylku/ valacha chladrokrevného typu, nevíte o něčem?
Moje požadavky: od 4-14 let. Bez charakterových vad,zdravý, vychovaný, respektující el. ohradník a svého pána.
Koník by měl být hlavně partner na vyjížďky a člen rodiny. Na rekreační ježdění - toulky lesem, do společnosti 15 leté kobylky ČT, venkovní ustájení s boxy.

Děkuji za případné nabídky.

13.3.2013 07:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMarkét,díky,smajlíkno,můžu Ti říct,že jsem z toho taky docela na větvi,smajlíktohle jsem ještě nezažila,aby se kůň mydlil do svejch vlastních nohou,smajlíktady je ta boulička,co si vytvořil v kruhovce.smajlík

13.3.2013 07:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkWerčo,bohužel o žádném koníkovi nevím momentálně,ale stejně je lepší,když si ho člověk sežene sám,páč nevím,jak bych se teď cejtila,kdybych Ti třeba tu kobylu sehnala já,smajlíksmajlíkani si to nedokážu představit.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkPes domácí.smajlík

13.3.2013 08:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkA jak se kopnul a kulhal,tak to se kopnul sem,tam ty chrániče stejně nedošáhnou.smajlíksmajlík

13.3.2013 08:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkSamozřejmě na tý druhý noze,ale tam to nejde označit na tý fotce.smajlík

13.3.2013 08:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTam se mlasknul nahoru,ale oteklý to bylo až dolů,smajlíktak jsme hned mysleli,že je to něco se šlachou,viť,to člověka napadne okamžitě,smajlíknaštěstí to šlacha nebyla a docela se to dobře hojí.smajlíksmajlíksmajlíkAle děsí mě,co bude dál,kdy se zase kam praští v tom výběhu,ono pod sedlem se jim to nestane,protože tam je ten pohyb kontrolovanej,ale venku ve výběhu je to už na něm.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTady je dneska taky zase sněhu....smajlíksmajlík

13.3.2013 08:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJéžíšmarjá,né viť,ale viď,něják myslím na tisíc věcí okolo a nedávám pozor,co píšu.smajlík

13.3.2013 08:39
madow

XXX.XXX.97.199

Jaruško, u nás taky napadlo dnes asi něco kolem tří čísel, byl zase ráno šok.
Já nevím jak ti poradit s tím Šoníkem, tohle jsem snad ještě nikdy nezažila, aby s ekoník kopal do vlastních nohou..teda myslím takhle vysoko, kamarádky kůň se zašlapával v klusu, tak dala zvony a byl klid, ted má ty chrániče patek, taky dobrá věc, ale pokud se koník kope takhle vysoko...fakt nevím smajlík

13.3.2013 08:39
madow

XXX.XXX.97.199

Jaruško, u nás taky napadlo dnes asi něco kolem tří čísel, byl zase ráno šok.
Já nevím jak ti poradit s tím Šoníkem, tohle jsem snad ještě nikdy nezažila, aby s ekoník kopal do vlastních nohou..teda myslím takhle vysoko, kamarádky kůň se zašlapával v klusu, tak dala zvony a byl klid, ted má ty chrániče patek, taky dobrá věc, ale pokud se koník kope takhle vysoko...fakt nevím smajlík

13.3.2013 08:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo,o zvonech taky přemejšlím,ale ty mu seženu,až jak by se šlapal.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMusíme doufat,že už se to nebude opakovat,smajlíkprotože chrániče mu dávat na celej den fakt nejde a zavřenej aby byl,to nechci ani omylem,smajlíkje to prostě na něm,no,smajlíkchrániče mu hold dám třeba na hodinu,co ho pustím,ale pak mu je dojdu sundat a uvidíme,zatím co je teď hnusno zmrzlo a předtím bylo hodně bahna,tak je opět v kruhovce,přece jenom mám strach,aby se to v tom bahně nebo v tom zmrzlým nevrátilo,ale jak to jen trochu vyschne,tak ho do toho výběhu dám a uvidíme,já doufám,že se to pak už bude dobrý.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíkKachna se slepicí,nevím,proč se narvaly holky do jedný malý kukaně,smajlíkkdyž vedle mají 2 králíkárny a v nich udělaný hnízda...smajlíksmajlík

13.3.2013 10:03
janahol

XXX.XXX.60.183

Ahoj kochačky,
tak dneska hlásím zasněžené plzeňsko smajlík já už se tááák těšila na jaro, v neděli tu bylo 13stupňů a sluníčko a v pondělí -2 smajlíksmajlík no a dneska ráno dobrých 10 čísel sněhu a 5pod nulou smajlík jsem z toho na smajlík já se toho jara letos nedočkám smajlíksmajlík
Jinak teď nejezdím, vůbec nestíhám, jsem ráda, že se stihnu dvakrát do tejdne zajet na tu mojí kobylenku podívat, trochu jí očistit a poňuhňat smajlík Na jednu stranu si teď říkám, že jsem ráda, že ji mám ustájenou a vím, že je o ní postaráno a na druhou stranu zase kdybych jí měla doma, tak bych to stihnout prostě musela tu každodení péči smajlík Jenže tady prostě na to nemáme prostory a hlavně bych jí tu určitě nechtěla mít samotnou, tak se mi teď o ní holt starají cizí a já se strááášně těším, že ten frmol poleví, jen nevím kdy to bude smajlíksmajlík ale do konce března to snad v práci dáme dokupy a zase bude trochu volněji smajlík

Jaruško, moc se mi líbí malá Jarča na Šoníkovi, ohromně jim to spolu sluší smajlíksmajlík tak držím palce aby se šoník naučil se nekopat ve výběhu, ať jim to nebrzdí trénink a případnou sportovní kariéru smajlík

Posílám vám jednoho letícího psa smajlík

13.3.2013 10:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkDíky moc,Janí,taky se mi líběj tihle dva,smajlíksmajlíka ani nevíš,jak se Jára na spolupráci se Šoníkem těší,smajlíksmajlíksmajlíkon je fakt takovej chodivější a celkově jemnější,tak jsem na ně taky zvědavá.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkJaní,a Santanu máš jak jsi měla Matěje,jo?smajlíksmajlíkOna se tam má asi báječněsmajlík,ale na prd je to dojíždění,viď,smajlíkjak to máš daleko,Janí?smajlíksmajlík

13.3.2013 10:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJo a lítací pes je super.smajlíksmajlíkNehoní koně,že ne?smajlík

13.3.2013 10:52
janahol

XXX.XXX.60.183

Jestli Chris bude honit koně to ještě nevím, byli jsme ho se Santanou seznámit, očuchali se, ale pak se jí začal motat pod nohy a vyskakovat a to se jí teda vůbec nelíbylo, budeme je na sebe zvykat postupně, chtěla bych časem brát Chrise na vyjížďky, ale to napřed musí být 100% v poslušnosti a to bude chvíli trvat. Když jsme ho přivezli, tak neznal ani svoje jméno.

Santanu mám tam co jsem měla Matěje, není to daleko, asi 2km, takže se to dá i pěšky, nebo v létě jsem jezdila na kole, ale teď to prostě nezvládam smajlík Péči tam má dobrou, jinak bych to musela řešit, ale naštěstí nemusím smajlík

13.3.2013 12:02
bospor

XXX.XXX.192.10

to je zas počasísmajlík mě zas bolí úplně celej člověksmajlík a to už jsem ani nebrala prášky na bolestsmajlík taky už chci to jaro!!!
jaruško s tím, že kůň okopává sám sebe mám zkušeností, až je mi z toho špatněsmajlík smajlík
stojí to za H... většinou je to tak že prostě musíš toho koně obalit a držet taksmajlík ale hlavně to musíš konzultovat s kovářem!!!!!!! dobrým kovářem!!! je spousta způsobů, jak kováním zkorigovat i úplně změnit chody koně. stejně jako je spousta způsobů, jak koně okovat.
je to fakt věda. určitě znáte podkovy pro koně, co se stíhají nebo strouhají, ale to zdaleka není všechnosmajlík velkou roli může hrát i různá váha podkov.
nejlepší je, když kůň je bos. to většinou okopávání zmizísmajlík a pokud něco přetrvává, tak se to dá korigovat i strouháním. fakt je to příliš složitý na debatu na fauně a vůbec po netu.smajlík

13.3.2013 12:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo jo,Ivčo,ale on se kopnul tou zadní do tý přední,a to právě okovanej nebyl,byl úplně bos,smajlíkokovanej je až teďka,má tu vejčitou podkovu.smajlíkPodle mě při běhu v tom výběhu vyhazoval a prostě si jednu mlasknul tam do toho místa,jak skládá asi blbě nohy u toho nebo co tam vytváří.smajlík
smajlíksmajlíkJaní,Jára taky říká,že až bude velká a já už tady nebudu mít koně,že si nechá radši někde koně ustájit,když vidí,co s tím jsou za starosti...smajlíkNo proč ne,že jo,hlavně aby měla takovej plat,aby si to mohla dovolit,ale to se bude muset dobře učit...smajlíksmajlík

13.3.2013 12:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkIvčo,a proč ty prášky nebereš,už je nemáš nebo je nechceš?smajlík

13.3.2013 12:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkIvčo,já naštěstísmajlík zatím podkovy pro koně,kteří se stíhají,ani neviděla,vůbec nevím,jak taková podkova může vypadat...smajlíksmajlík

13.3.2013 13:05
bospor

XXX.XXX.192.10

to ti teda závidímsmajlík já už viděla takových porychtuňků až se mi zvedá žaludeksmajlík
ono nevadí, že měl podkovu na přední a praštil se zadní. prostě to je tak že jakákoli podkova může změnit cokolismajlík až pojedu na vejlet tak sebou něco přivezu. do tý doby bych ti doporučovala 4 obdélníky filcu 15x20 a zlehka přitáhnout bandáží nebo přišít sucháče. vždycky dva mít na nohách a dva sušitsmajlík druhý den vyměnit. na nohu přiložit na výšku. od karpu až k zemismajlík

13.3.2013 13:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčo,když se mu to stalo,tak byl úplně bos,neměl podkovu žádnou,to pak mu jí vetka naordinovala,aby se tomu místu,kam se praštil,ulevilo.smajlík

13.3.2013 13:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

4 obdélníky filcu 15x20 a zlehka přitáhnout bandáží nebo přišít sucháče. vždycky dva mít na nohách a dva sušitsmajlík druhý den vyměnit. na nohu přiložit na výšku. od karpu až k zemi

smajlíkJéžíšmarjá.smajlíksmajlík

13.3.2013 13:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčo,nemám nejmenší tušení,kde se koupí ten filc,není to zase až tak špatný,akorát já když někam něco našiju,tak to do hodiny upadne,smajlíkale tak bych to dala ušít šikovnýmu chlápkovi,on na to má mašinu,akorát nevím,kde koupit ten filc,žádnej doma nemám...smajlíksmajlík

13.3.2013 14:45
werča

XXX.XXX.128.58

holky, nevíte jak napsat odstoupení od kupní smlouvy? díky

13.3.2013 16:05
bospor

XXX.XXX.192.10

nebo takovýhle
http://www.obluk.cz/jezdecke-potreby-anglie-western/81-slachovky/3107-chranice-neopren-weaver-leather-splint/
tedy podobný. tenkrát je prodávali v lidlu za 200smajlík ale ty zateplováky nebo přepraváky se mi osvědčili líp. jen když se ten kůň okopává hodně tak je brzy zničí

13.3.2013 19:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčo,díky mooc,smajlíktyhle vypadají úžasně,jsou až nahoru,musela bych objednat tedy dvoje,páč tam je to bahno,a on by si ten spodek urousal,ale tyhle chráněj krásně i spěnky..smajlík

http://www.obluk.cz/jezdecke-potreby-anglie-western/83-zateplovaci-kamase/5287-kamase-zateplovaci-kentaur-predni/

13.3.2013 19:34
bospor

XXX.XXX.192.10

jj ty vypadají fakt dobřesmajlík a až začne šoník pracovat tak se mu budou i hoditsmajlík
víš cosmajlík "hlavně klid a nohy v teple" smajlík ono to má co do sebesmajlík

13.3.2013 19:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčo,já jsem klidná,ale když si představím sebe,když se třeba říznu do prstu a mám to zavázaný a bolí to jako čert,kolikrát myslíš,že se do toho praštím?smajlíkVždycky nejmíň 5 x ,než se to zahojí,a nechtěla bych,aby se to stalo i Šoníkovi...smajlíksmajlík

13.3.2013 20:20
werča

XXX.XXX.128.58

AHoj holky, nevím jestli to všichni víte,ale oznamuji Vám, že Fanda z noci 10.3. na 11.3.2013 zemřel. Nová kobyla ho zkopala, vyvrátila 3 sloupky, napasovala ho do rohu ohrady, a Fandovo srdíčko to nevydrželo,2x sebou škubnul a zemřel na místě.

Na levo úplně je fotka po měsíci, co jsme ho přivezli... zbytek jsou novější fotky, stejně to bylo čuně a né kůňsmajlík

13.3.2013 20:29
bospor

XXX.XXX.192.10

verčo je mi to strašně lítosmajlík muselo a pořád musí, to být pro tebe hrozně těžkýsmajlík
zatracená mrcha kobylasmajlíksmajlíksmajlíksmajlík smajlíksmajlíksmajlík

13.3.2013 20:30
werča

XXX.XXX.128.58

Děkuji, hlavně aby se dala v pořádku vrátit....smajlík

13.3.2013 20:39
bospor

XXX.XXX.192.10

držím ti palce, aby to šlo!!

13.3.2013 21:43
janahol

XXX.XXX.60.183

Werčo, to je šílený smajlík smajlík je mi to strašně líto smajlík, drž se, posílám v duchu morální podporu

na vrácení kobyly držím pěsti.

14.3.2013 08:25
madow

XXX.XXX.97.199

Verčo, to je mi moc líto smajlíksmajlík a drřím moc pěsti, aby se ti podařilo tu zatracenou kobylu vrátit....myslím na tebe

14.3.2013 09:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkTaky držím pěsti,Werčo,smajlíksmajlíkať se to povede jí vrátit,takovej kůň by taky musel jít z baráku,pořád bych to měla před očima...smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkSurikata.smajlíksmajlík

14.3.2013 11:05
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTak je tohle normální?Koukám,Šoník stojí,nic nedělá,přijdu blíž...smajlík

14.3.2013 11:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkA nakonec,když už ho asi hodně štvu,tak ještě tohle.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkDo kruhovky mu žádný chrániče nedávám,ani nemůžu,páč mu ráno z nohou sundávám ty fleesový bandáže,který má v boxe přes noc,aby se zas neříz tou podkovou...smajlíksmajlíkA ty,jak jsi mi Ivčo,poslala,jsem včera hned jedny objednala,kdyžtak je budu střídat s těma,co má,uvidíme...smajlíksmajlík

14.3.2013 11:26
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTak v úterý si má někdo dojet pro sedlo po Pierotovi,no,co tady s ním,Šoník ho nosit nebude.smajlíksmajlíkTomu je to moje,co mám na Moruš,a stejně nikdo jinej na něm ve westernu nepijede,než já,Jára jedině anglii a Olda je na Šoníka těžkej.smajlíkAle Jára by mu ho stejně nepůjčila.smajlíksmajlík

14.3.2013 11:29
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJaní,jakžto,že pejsek neznal svoje jméno,to byl někde v útulku?smajlík
smajlíksmajlíkDneska je tady nádherně,sice mrzne jako blázen,ale svítí sluníčko o 106.smajlíksmajlík

14.3.2013 17:07
janahol

XXX.XXX.60.183

Jaruško, já myslela, že jsem vám to sem psala. Chrise jsme si přivezli z plzeňskýho útulku. Jeli jsme se tam jen tak podívat, že by naše Péťa potřebovala nějakého kamaráda. Byla od štěněte zvyklá být s druhým psem, ale Blekýska jsme museli nechat v červnu utratitsmajlík. Bylo mu skoro 15let a už nemohl na nohysmajlík. No a Péťa začala bejt líná a taková bábovatá (má trochu nárok, je jí 9let) a tak jsme jí pořídili kámoše smajlíksmajlík

14.3.2013 19:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJojo,Janí,to všechno jsi psala,že jste přivezli kámoše,ale o útulku nic,smajlíktak jsem nevěděla,odkudže jste ho přivezli,když neznal ani svoje jméno.smajlíkA jak se tam dostal do útulku nevíš?smajlíkJestli měl nějákýho páníka před Vámi nebo vyrůstal někde kdovíkde...smajlíksmajlík

14.3.2013 19:45
remonek

XXX.XXX.183.140

Moc jsem teď nepíšu-nestíhám, ale snažím se poctivě číst.
Veru, to je hrozný, držím palce ať smutek brzo přejde smajlíksmajlík

14.3.2013 20:44
werča

XXX.XXX.128.58

majitelka ho najednou nechce - dneska jsem vše poslala advokátovi, uvidíme do poradí!

15.3.2013 09:23
madow

XXX.XXX.97.199

Veru, asi si je moc vědoma proč, opravdu ti moc držím pěsti...tohle je fakt hrozný.....jak dlouho u tebe ta kobyla byla???
Může to přeba být i nějaká její dá se napsat skrytá vada....jak se chovala kobyla u majitelky?? proč jí dávala pryč?? byla s jinýma koněma???

15.3.2013 13:30
werča

XXX.XXX.128.58

Tedka mi jede 5 týden, včera jsem vše poslala právníkovi a dneska večer mu budu volat, a budeme to řešit dál, tu kobylu tu nechci, je nevyzpytatelná a bojím se co by komu udělala :(
Dneska za koňma jedu, a je mi nějak zle, nechci jí ani vidět.

Za poslední 4 roky se snažím nabrat pár kil, abych mohla darovat krev, ještě minulý týden jsem měla 49,5 kg a měla jsem z toho radost, po těch 5 dnech mi spadla váha o 5 kilo, nemohu spát - je mi furt zle..... Tohle bych nikomu nepřála!!

15.3.2013 15:12
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkWerčo,držím všechno,co mám,dneska se asi rozhodne,co?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkIvčo,koukej,co máme,ty jsou!!!!!!smajlíksmajlíkKrásně až nahoru,je chráněný i to místo,kam se Šoník praštil,jsou náádherně vzdušnýsmajlíksmajlík,přitom fakt bytelný,smajlíkjá bych je sama nenašla,smajlíkděkuju moc.smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

15.3.2013 18:08
bospor

XXX.XXX.192.10

jsem ráda, že jsi spokojenásmajlík ať ti dobře sloužejsmajlík

16.3.2013 12:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkDěkuju moc,určitě budu spokojenější,když je bude mít Šoník na nohou,budu mít dobrej pocit,že se sice může bacit,ale nebude to tak bolet.smajlíksmajlíksmajlík

16.3.2013 12:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMoruš i Mondík byli rádi,že zas na chvilku viděj Šoníka.smajlíksmajlíksmajlík

16.3.2013 12:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMonďásek se vždycky samou radostí začne válet..smajlíksmajlíksmajlík

16.3.2013 13:03
jaruska

XXX.XXX.213.11

Přidejte reakci

Přidat smajlík