Westernové plemena a jezdci kochači 241

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2013 15:38
bospor

XXX.XXX.192.10

30.3.2013 15:42
bospor

XXX.XXX.192.10

verčo musíš dávat pozor. může to být od prachu ze sena stejně jako nastydnutí i něco horšího. takhle se to nedá odhadnout a jestli si nejsi jistá, tak po svátkách zavolej veta. taky by neškodilo změřit teplotu. kdyby měla, tak volat hned.

31.3.2013 08:50
bospor

XXX.XXX.192.10

včera lítaly včelky a dneska zase padá a padásmajlíksmajlík

31.3.2013 09:04
bospor

XXX.XXX.192.10

chlupy na hromádku a pak do pytle a do popelnicesmajlík jinak by byli všudesmajlík

31.3.2013 09:07
bospor

XXX.XXX.192.10

jakej pán, takovej krámsmajlík my si nemáme co vyčítatsmajlík

31.3.2013 11:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkIvčo,v pátek sice bylo hezky,ale jen za oke¨nem,jinak to fučálo,děs běěs.smajlík
smajlíksmajlíksmajlíkJára s Pižďuchem konečně letos poprvé vyrazili,smajlíktentokrát to byl veřejný trénink 80 + 90 cm v Hradištku,trenér je na to dal na rozeskákání po zimě.smajlíksmajlíksmajlík

http://www.youtube.com/watch?v=GiavMtGl8R4 80 cm

http://www.youtube.com/watch?v=1JQxu6Lr2q8 90 cm

31.3.2013 11:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkHodnotilo se to dohromady,i ten 80 cm a 90 cm a takhle to dopadlo.smajlíksmajlíksmajlík

31.3.2013 11:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkZato sobota na témže místě dopadla hůř,šli Z a Pižďuch vyhnul,smajlíkale Jára nejela špatně,smajlíksmajlíksmajlíkono na tom hacka si ten pacholek může vyhnout úplně jednoduše.smajlík
smajlíksmajlíksmajlíkAle jukněte,jak by mu šla piafa,smajlíktáhmle to nacvičujou kolik let drezůráci a Pižďuch to umí sám od sebe,když začnou hrát.smajlík

http://www.youtube.com/watch?v=PwIfbWojA5c

31.3.2013 11:17
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJinak jsme pak ještě vzali naše 2 koníky a zajeli trénovat,jenže já neudělala ani skoro žádnou fotku,jenom tyhle 2,protože koně nakládáme nevyčištěný,no Šoník jak má deku,tak je čistej,jenže Monďásek je jako čuně a co myslíte,že dělám celou dobu,co Jára jezdí Šoníka?smajlíkČistím Monďáska,aby vypadal alespoň jakžtakž k světu.smajlíksmajlíkTakže mám jen tuhle,jak Šoník projel kolem nás.smajlík

31.3.2013 11:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady asistuju při sedelání Monďáska,ale jednu fotičku,jak Olda vodí Šoníka,jsem udělala,pak,jak je Monďásek nasedlanej,tak jsem vyfasovala Šoníka na vykrokování já a Jára s Mondíkem jezdili.smajlíksmajlíksmajlík

31.3.2013 12:24
bospor

XXX.XXX.192.10

jaruska napsal(a):
smajlíksmajlíkHodnotilo se to dohromady,i ten 80 cm a 90 cm a takhle to dopadlo.smajlíksmajlíksmajlík

hezkýýýýsmajlíksmajlíksmajlík gratuluju!!!smajlík

31.3.2013 13:03
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkDěkujeme moc,Ivčo.smajlíksmajlík
smajlíkFakt Vám tam sněží,jo?smajlíkTo je děs,tady naštěstí ne,smajlíkale nevím,jestli to sem taky nedorazí.smajlíkA teplo v nedohlednu...smajlíksmajlíksmajlík

31.3.2013 13:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkWerčo,taky si myslím,že se Evita nastydla,jestli máš možnost,žačni hned dávat aspoň 2 x denně třeba jabka,trochu chleba a šrotu ječnýho a to vše zalitý horkou vodou,ta horká voda je na tom nejdůležitější,protože sople se spustěj a vytečou,a v každém případě,pokud to jen trochu půjde,raději dát kobče deku,všecno nastydlý má rádo teplo.smajlíkNám taky nudlali minulej rok,a jak jsem nudli zjistila,hned jsem tohle začala podávat a ve strašný vánici jela pro deky,smajlíkale koníci se z toho dostali bez pomoci doktora,protože se to chytlo hned zezačátku.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkJojo,Lucí,měla jsem valacha,poloarab,matka ponička,otec Kasr El Nil,ale tenkrát jsem tu na Ifauně snad ještě nebyla a ani jsem neměla svůj foťák,moc fotek s ním právě taky nemám,smajlíkjen když fotil někdo na nějáký akci.smajlíksmajlík

31.3.2013 14:28
lucky

XXX.XXX.27.76

Tady je sněhu málem po kolena! V noci začalo a ráno hrůza a valí a valí, že ani sousedi nejsou vidět málem přes to husté sněžení. Je to mokré, Usa je doma a vánice jak v Rusku!!!

A nemáš fotku toho koníka?
Jaruška je moc šikovná, ta holka má fakt talentsmajlík A jde vidět jak ji to baví. Jsem zvědavá jak přenká pubertu atd.smajlík

Ivi, sluší vám to oběmasmajlík

A co se snoplíků týče....dobré je dát nějaké čajíky na uvolnění plic, ale radši ať se podívá vet, kdyby byla komplikace. Ale zase pokud to jde ven, je to lepší, než když je to někde usazené..smajlík

Mimochodem, včera jsem k večeru vzala Usu pod sedlo s tím půjčeným podbřišníkem, jely jsme kousek, jen krok a klus,..bylo děsně mokro. No a doma to sundám a holčí zežranásmajlík
Tak zase nic.... zase dumám nad jiným..mě už trefísmajlík

31.3.2013 16:34
bospor

XXX.XXX.192.10

my pod kšírky dávali velikej pruh molitanu nejmíň 5cm silnýho, ale jestli je usa tak moc cíťa, tak by ti to asi stejně nepomohlo. vypadalo to úchvatně když z pod podbřišníku trčel všude takovej tlustej molitan a blbě se to zapínalo ale pomáhalo to, když se třeba některej odřel a musel pracovat a trénovatsmajlík

31.3.2013 20:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkLucí,a neoprenovej jsi zkoušela?smajlíkTakovej hladkej,aby prokluzoval,já bych ho zkusila...smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkDíky moc za Jarču,smajlíkLucí,no snažila se,sice není každej den posvícení,ale pořád jí to baví,tak dokud jí to baví,tak je to dobrý,ona si z toho nic nedělá,že se nezadařilo,říká,že je to výzva pro příště.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTady je ta fotky z toho Huberta,Lucí,na mně moc nekoukej,já se tam šklebím jako vopice,smajlíksmajlíkale ocas jsem nechytla,protože to měli blbě navázaný,a jak foukalo,tak se to zamotalo do sebe a já se bála,aby to koni neuřízlo hlavu,tak jsem sice po ocasu šáhla,ale neudržela jsem ho a srazila jsem ho na zem,chytla ho pak známá.smajlíksmajlík

31.3.2013 20:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady už taky padá sníh,ale my s Járou jsme se dneska utrhly a jely jsme ven,bylo to úúúžasnýýýý....smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMonďásek si odlehčil pěkně v travičce.smajlíksmajlík

31.3.2013 20:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkKdyž jsme vyjížděli,tak popadávala sem tam vločka,ale teď kvečeru už tady máme taky bílo.smajlíksmajlík

31.3.2013 20:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkVšude jinde to kloužesmajlík,ale v zahradách se dá krásně jezdit.smajlíksmajlík

31.3.2013 20:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady už jdeme dom,Mondďásek nebyl vůbec zpocenej a Moruš jenom něžně.smajlíksmajlík

31.3.2013 22:33
bospor

XXX.XXX.192.10

tady bylo bílo ráno a pak teď večer. přes den to stihlo tát, ale sněžilo pořádsmajlík
je to hnussmajlík jaruško úchvatná fotkasmajlíksmajlíksmajlík

1.4.2013 07:59
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčo,která?Jak Monďásek čůrá,jo?smajlíksmajlíkNo náhodou je to docela hezký,já mám radost,že se to naučil venku čůrat,on to dřív nedělával,on jak byl v boxe a třeba na hodinu šel pracovat,tak byl zvyklej to pořád nosit domů to čůrání,a to samý je Šoník,ten se venku ani nevykadísmajlík,ale přijde do boxu a šup,je to tam.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkDneska je tu nádherně,je vidět,že se to počasí aspoň trochu stydí,smajlíkpáč sněží a u toho náádherně šajní sluníčko...smajlíksmajlíksmajlík

1.4.2013 08:25
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahojky! Krásné Velikonoce všem...... u nás teda Aprílové fest. Včera ten bílý sajrajt padal celý den šíleně a večer jsem se brodila výběhem nad kolena sněhu, abych vynesla bobky kdesi na hnůj....

Usa měla celý den ve dveřích řetízek, aby nelezla ven, ale večer jsem ji to odepla a tak vyvalila oči na tu půlmetrovou závěj za stájí a jak jsem šla do seníku, tak nakonec vylezla ven. Chodila tam po břicho ve sněhu, tunelovala hlavou kdesi v závějích a pak za mnou přišla s tím, ať ji tu hlavu opucuji..měla všude nalepený sníhsmajlík

Tady včera můj pohled z okna...smajlík

1.4.2013 08:41
lucky

XXX.XXX.27.76

Ta čůrací fotka je strandovní. To Usa pode mnou kdysi čůrala jen jednou na dloouhatánské vyjížďce..a to jsme jeli s Linčou a ještě s jinými koňmi a zrovna vedle nás jel Bas..ten tinker hřebec co ho tady mají. A v pohodě vedle sebe šli a Usu chytlo čůrání, že fakt už to nemohla vydržet a čapla uprostřed pole i se mnou na zádechsmajlík. Bas na ni začal nadšeně hřebčit, Usa se na něj znechuceně podívala a normálně sebrala mě na zádech a šla se schovat za Linetu na druhou stranu..že prostě se s nějakým blbečkem nebude bavitsmajlík
Tak samo se teď nechtěla vůbec bavit s tím mladým arabášemsmajlík

1.4.2013 08:46
lucky

XXX.XXX.27.76

Jinak Usa taky všechno nosí domů. Pokud to zvládá, venku ani nekadí. Fakt už musí být hodně dlouho venku, že to nezvládne udržet a to ještě hodí někde, aby to nepřekáželo...rozhodně nekadí po cestáchsmajlík

1.4.2013 09:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTýý joo,Lucí,to je síla tolika sněhu,smajlíksmajlíkfakt děs,to spíěš vypadá na Vánoce a né Velikonoce.smajlíksmajlík
smajlíkNo on by se Šoník taky musel asi vykadit,kdyby byl pod sedlem třeba 2 hodiny a víc,jenže zatím to nejde,zatím jsme pod sedlem tak max.půl hodiny a k tomu ještě něco vykrokování,tak třeba max.hodinku,a to je jasný,že to v pohodě vydrží,zase na druhou stranu je to dobrý,že člověk ví,že se vykadí až v určitou dobu,kdy ho zavedu do maštale a když chci bobky na koprošku,tak mi padaj přímo do igeliťáku.smajlík

1.4.2013 09:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJo,včera v těch zahradách jsme si daly s Járou klusácký závody,smajlíka Moruš si vůbec nevedla špatně,udržela si vedení před favorizovaným Mondíkem asi celých 20 cm,smajlíka všeho všudy asi tak půl minuty.smajlíksmajlíkTaky mně dneska pěkně bolí prdízna a ještě mi tu na ní klucí dneska přidalismajlík,ach jooo...smajlík

1.4.2013 09:23
lucky

XXX.XXX.27.76

Hele, že by ti huculáci byli takoví klusáci? Bettyna umí valit klusem jak ďábel! Někdy fakt nechápu. Na lnži nasadí tempo , krásně drží ten největší kruh a jede jak fretka...smajlík

Tady je to fakt síla. Měla jsi vidět večer naše psy!!!! Fabby celý den spal, ani nevěděl, že tolik nasněžilo. Prostě chrněl a ven znechuceně ani nechtěl až večer na jídlo. Darés bylsi dvakrát venku se vyčůrat a šup na pelechsmajlík No a večer dostali jídlo a já jsem pak všechny volala ať se jdou podívat, že je sranda. Kluci dojedli a teď chtěli jít se jako vyčůrat. Já vyházel před stájí dvůr a mezi stájí a barákem a byla jsem kaput..šíleně moc toho sněhu a těžký, takže ten zbytek jsem prděla, fakt.. No a koukám na Darése a ten chudák stál před tou haldou sněhu a nevěděla kde se vylastně vyčůrat, tak jsem koukla,a že vlastně čůral na místě kde je dlažba..on chudák vůbec nevěděl kde vlastně je v tom bílém ...hlavně v tom byl zabořený a nevěděla jak vlastně...vyadl pak znechuceně ven zase na to vyhrnuté..chudák. A naši se smáli, jak Fabby chodil po dvoře..tady posílám foto. Normálně tam chodívají kadit a čůrat, že...a Fabínek tam chudáček se brodil po krk ve sněhu a nevěděla jak a kde vlastně něco udělat....no úplně z toho byl špatnýsmajlík
Takže kluci jsou radši zalezlí..už toho mají taky plné kecky. Oi mají sníh rádi, ale když jsou v něm po krk, tak to už taky nemusí.

1.4.2013 15:16
lucky

XXX.XXX.27.76

Tak jsem vzala foťák , abych vám fotla jak u nás vypadají Velikonoce, svátky jara smajlík

pohled ze stáje

1.4.2013 15:17
lucky

XXX.XXX.27.76

brodící se polární arab výběhem smajlík

1.4.2013 15:23
lucky

XXX.XXX.27.76

A to už to tady dost kleslo.... hodně rychlo to taje. Ale než jsem vyházela kolem baráku, tak jsem byla totálně vyřízená, je to mokré..jakoby člověk házel kusy betonusmajlík. Místy jsem to měla málem po pás...smajlík
Psi v tom nechtějí ani chodit.

1.4.2013 21:59
bospor

XXX.XXX.192.10

jaruško já myslela, jak tam letíš na arábkovismajlík
já málem lítala dneskasmajlík honza jak raketa. jen škrtnoutsmajlík ale užila jsem si nádhernou vyjížďku po dlouhý doběsmajlík

2.4.2013 06:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčo,pak mi to taky došlo,řže myslíš tu Hubertovskou fotku.smajlíksmajlíkNo jo,ty momentky bejvaj nejlepší,člověk se tam tváří fakt jako blb,smajlíkale neuvědomuje si to.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTak Honzíček byl taky dynamit,jo?No,to se nedivím,po takový době venku,,ale myslím,že poslouchal,smajlíkto jsou naši koně taky takový,celou vyjížďku nic neprovedou,ale jen čekají na ten moment,kdy je někde pustíme odfouknout páru,jinak nevyhazujou,nic.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkIvčo,co je to zelený takovej ten proužek na tom třmenu?smajlík

2.4.2013 07:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkLucí,to je děs toho sněhu,smajlíkco tam máte,pane jo,doufám,že takovýhle Velikonoce se už nebudou dlouuuuho opakovat...smajlíksmajlíkTady je teda hezkysmajlík,dneska není ani zima,nefouká,smajlíktak snad to vydrží.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkNo jooo,Moruš kluše jako lokomotíva,a jak to umí,hele,jakej je to fofrsmajlík,ale to ve třmenech většinou stojím,to se moc vysedat nedá...smajlíksmajlíkTo si opravdu nedokážu ten klus na klusákovi v sedle představit,to muší bejt úplně něco.smajlíksmajlíksmajlík

2.4.2013 07:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJinak my včéra na Velikonoce strouhali a kovali,smajlíksmajlíktaže máme minimálně na 6 týdnů klid,smajlíka dneska Jára zase malinko pojezdí,jestli to počasí tu vydrží.smajlíksmajlík

2.4.2013 08:33
lucky

XXX.XXX.27.76

No teda sněhu je tady strašně moc. Včera jsme si mákli všichni, než jsme ty tuny vyházeli kolem baráku. Jsem dneska jako zmlácená. To bylo jako házet kusy betonu..tak strašně to bylo mokré a těžké a dneska to zmrzlosmajlík

Jinak mám doma fáákt prdel, protože mi došlo senosmajlíksmajlík Jako úúplně..už jsem vyškrábala seník smajlík. Sháněla jsem seno a není, ale ještě dneska mi bude volat známý..jednu kouli ještě seženu, ale teda nevím, jak ji dostanu domůsmajlík Jako nemám šanci ji nějak dostat domů a ke stáji, když je tady půl metru sněhu!!! Jedině hodit před barák na paletu (samozřejmě nejvřív na to vůbec v té zvěji vyházet místo), přikrýt plachtou a chodit odebírat a až bude hezky, tak to rozebrat a navozit a naházet do seníku, protože pak už to nikam neodkoulím....

No a co Usa baští?
Naštěstí máme dost sena u Betty s Beníkem, takže jsem s milého arabské kobylky udělala včera tvrdého soumarasmajlík
Ale holčí mě mile překvapila.... Já ji prostě miluji. Zase jsem se utvrdila v tom, že moje holčí by se pro mě rozkrájela, že mi bezmezně věří a já ji a má můj obdiv. Napěchovala jsem dva pytle senem u koní, všichi tam baštili seno u stáje. Tak jsem Usince dala ohlávku, obřišník, který jsem měla u koní, radši jsem si ji připnula na vodítko a jala jsem se přivazovat jeden pytel.
K tomu hornímu očku jsem ho přivázala, ale nemohla jsem ho pustit, protože by to přetočilo obřišník, přece jen to seno není nejlehčí. Tak jsem neměla kdo by mi to přidržel a uvažovala jak to vyřešit. No tak jsem ten pytel zvedla nahoru a položila ho Use na záda, aby tam držel... jsem si říkala, že bude třeba aspoň trochu nejistá co to dělám...né, nic. Jedla seno, vůbec se nezajímala o to co ji tam dělám s nějakýma pytlama na zádech a na bocích. Zato Bety jak viděla že má Usa pytel na zádech, tak byla v momentě vyplašená uprostřed výběhu a funěla jakto že se Usa tak zvětšila smajlík. Tak jsem připevnila ten druhý pytel a spustila a aby ten první Usu nebouchnul jak by padal, tak jsem ji obešla a pomalu ho hezky svěsila na bok....takže stála a měla každý pytel na jedné straně a vypadala fakt jako soumar. A s ní to ani nehlo! Tak jsem vzala vodítko a že jdeme domů...říkala jsem si, že se třeba bude divit, nebo aspoň zkoumat ty pytle, nebo třeba i mírmě plašit...né, nic. Vůbec ji to nezajímalo. Betty lítala po výběhu jako splašená, jakto že se ta Usa tak zvětšila a co to má..funěla a nechápala. A Usa jako starý soumar prostě šla s pytly na bocích. Východem z malé ohrady zaháčila trochu o ohradu, tak jen popošla aby to protáhla, ale v pohodičce. Původně jsem si myslela, že bych na ni ještě i sedla, ale nějak jsem to nedomyslela, měla jsem ji dát deku pod sedlo pod ten obřišník, protože ty provazy ji trochu tlačily na záda, a jen tenká dečka moc nestačila, tak jsem to nechtěla riskovat, že ji to bude tlačit a ještě na ni já budu sedět..takže jsem domů šlapala v tom sněhu pěšky. smajlíkDneska musím vzít z domu deku.

Usa šla naprosto profesionálně, došly jsme k mostu a průser! Most je dost široký, ale na začátku a na konci jsou z obou stran zábrany, aby tam neprojelo auto a abychom prošly mezi nimi, to jsme byly mooc širokésmajlík

No a co teď? Takže holčí stát, vzala jsem ten jeden pytel a vyhodila ji ho na záda, abychom byly užšísmajlík Usa prošla, byly jsme na mostě, chci dát pytel zpátky a průůůser..nejde! Všimla jsem si, že má zápinku na boku místo pod břichem, takže ten druhý pytel přetočil ten obřišníksmajlík V tom momentě ve mě hrklo, protože to byla nej situace na to, aby se kůň začal plašit, protože to měla přetočené, ten jeden pytel měla na zemi a pod břichem a začít tam jančit nebo něco, tak je průser..na tom mostě, málo místa... atd... Ale holčí byla skvělá. Ani to s ní nehlo, koukla pod břicho, koukla na mě s takový výrazem "mamí je to blbé..co budeme dělat?" A já to obkoukla a říkám "hodná Usinka...mamí to napraví... " a začala jsem přetáčet ten obřišník, až se mi to povedlo dát do původního stavu.smajlík Holčí byla naprosto špičková, akorát se pak pozastavila a koukla na oba pytle , jestli jsou ok smajlík Přešly jsme most a co dál u východu? Nechtěla jsem znovu riskovat přetočení, Holčí jsem postavila doprostřed, postavila se před ní , vzala oba pytle za konce a prostrčila před zábrany. Usinka stála a koukala na mě a já ji říkám "no pojď ke mě" a ona kroček a druhý na mě a prošlasmajlík. Prostě neuvěřitelný profík soumarský na kterého se člověk může spolednout. Úžasně mě překvapila, ač ji v mnohém věřím, tak tady nastaly situace, kde jsem si říkala, že aspoň zaváhá..ne, vůbec. Domů jsme došly v pohodě, před vrátky jsem odepla obřišník a shodila vše na zem, protože tam už by fakt neprošlasmajlík
Jeden pytel měla na večeři a půlku teď ráno, zbytek se nabaští u koní a večer si zase přinese véčusmajlík Takže takového mám pracovitého koněsmajlík Jsem z ní úplně nadšená. Pak mi bude někdo říkat, jak je arab střelený...prd..jaké si to vychováš, takové to máš a nejdůležitější je důvěra..na obou stranách. Jsem si jistá, že kdyby na tom mostě člověk začal být nervozní a jančit s představou co všechno se může stát, tak ten kůň to vycítí a začne taky.... takhle jsem zachovala klid a ona věděla, že u mě je v bezpečí a že to vyřeším já.

2.4.2013 09:28
werča

XXX.XXX.181.238

Ahoj kochačky,smajlík
Když se něco sere s prominutím, tak se sere všechno. Včera mi vyhodil přítel, takže jsem přišla o Evitu o všechno, na čem jsem pracovala 4 roky. Dneska ráno nám vykradli auto - táta měl nastupovat do nové práce a neměl se tam jak dostat...
Do toho teta je nemocná, byla na operaci, rozrůstají se jí nádory v těle.....

Už nevim, jak se z toho srabu vyhrabat.....smajlík

2.4.2013 09:30
joripage

XXX.XXX.41.2

Luci, to je úžasný. Je vidět, jak Ti věří a jak moc jste sehraný. Máte krásnej vztahsmajlík

2.4.2013 09:43
lucky

XXX.XXX.27.76

Děkuji, jsem za ni moc ráda a fakt jsem vděčná za to, že je můj přítel. Vážím si toho, že je taková jaká je. Zlatko moje.smajlík

Verčo to je mi moc líto!!! Tak to teda nebyl hezký začátek jarasmajlík. Někdy si osud nevybírá a bohužel to všichni nemáme jednoduché..já si vždycky říkám, že mě nad vodou drží jen ta moje holčí..musím kvůli ní být silná, ale člověk už někdy neví kudy kamsmajlík. Drže sesmajlík

2.4.2013 10:12
werča

XXX.XXX.181.238

Lucí,
právě že je to na nic, přítel udělal to co jsem nikdy od něj nečekala, vyhodil mě kvůli tomu, že jsem mu přečetla zprávy na skype a to zcela omylem .
on se se mnou rozešel kvůli tomu, že mu lezu do zpráv, včera jsem seděla u něj na pc, a psala si s kamarádkou na fcb, a vyskočila mu tamzpráva na skype, bylo tam moje jméno tak jsem si to přečetla a četla a četla dál, dozvěděla jsem se, že kuba je se mnou jenom proto, že je líný hledat si jinou, že jsem v posteli jako prkno, že šukačka s 20 letou je na hovno, že jsem hrozná...... s tou ženkou si posílali nahí fotky, bavili se o sexu snad až do rána, celou dobu mě kuba jenom pomlouval u ní, vymýšlel si, když přišel domu, tak sjem se ho zeptala jestli mě miluje a on řekl že neví a pak sjem se ho zeptala na tohle a on, at vypadnu, že mu nemam lést do zpráv a že to byla poslední kapka, at se zabalim a vypadnu, ještě do mě jel že se v praze kurvim, že určitě šukám s jinýma.... - kuba byl muj první a s nikym jiným jsem nespala, nikdy! tak jsem si zabalila věci, většinu odvezla, ještě tam něco mam, odvezla jem si sedla všechno a večer mi ještě volal že jsem svině a že jsem ubohá ještě víc než si myslel.....

Do toho jsem měla k Evitě půjčenýho toho poníka a když se to tom dozvěděl, co se stalo, tak ho tam nechtějí mít, kvůli tomu, že ho půjčovali mě a když tam nebudu, tak neví co se s nim bude dít.....

Mam chuť odjed někam na farmu ke konim a makat od rána do večera, nevíte o něčem?smajlík

2.4.2013 10:59
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkLucí,super,smajlíkškoda,že nemůžeš nasedlat.Hele,asi bys možná měla přemýšlet o tom nechat Usině tu bouličku vyříznout,smajlíkto by byl myslím jen lokální zákrok a měly byste obě pokoj.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíkS tím senem je to taky na prd,a pastva zatím nehrozí ani omylem,smajlíksmajlíkdržím palce,ať seženeš.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkWerčo,to je hrozný,doufám,že máš kam jít...smajlíksmajlíksmajlík

2.4.2013 12:04
bospor

XXX.XXX.192.10

verčo to je mi líto, ale myslím, žes měla kliku. dřív nebo později bys na to přišla stejně a takhle to máš za sebou. najdeš si lepšíhosmajlík tenhle hajzl ať si trhnesmajlík

2.4.2013 12:15
bospor

XXX.XXX.192.10

jaruska napsal(a):
smajlíksmajlíkIvčo,pak mi to taky došlo,řže myslíš tu Hubertovskou fotku.smajlíksmajlíkNo jo,ty momentky bejvaj nejlepší,člověk se tam tváří fakt jako blb,smajlíkale neuvědomuje si to.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTak Honzíček byl taky dynamit,jo?No,to se nedivím,po takový době venku,,ale myslím,že poslouchal,smajlíkto jsou naši koně taky takový,celou vyjížďku nic neprovedou,ale jen čekají na ten moment,kdy je někde pustíme odfouknout páru,jinak nevyhazujou,nic.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkIvčo,co je to zelený takovej ten proužek na tom třmenu?smajlík

honzíček bývá často jak soudek dynamitu. hlavně takhle na jaře, ale taky nic neprovádísmajlík
ten zelenej proužek je taková reflexní vychytávka. drží to takhle stočený a jde to snadno sundat. mám tam i další. mě to nepřekáží a potmě je to užitečná věcsmajlík tady na sedle na těch půlkruzíchsmajlík

2.4.2013 13:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJo,no vidíš,to je dobrá vychytávka,to je dobrý,je to odrazkový a je lepší bejt vidět.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkLucí,Moruš se na lonži někdy fláká,teda když by nebyla předevčírem na vyjížďce,tak by na tom konci taky lítala šíleně,smajlíkale já jsem radši,když kluše pomalejc,ono to trošku pořád podkluzuje a nerada bych,aby sebou plácla,ona i to umí sebou fláknout na kruhu,když běhá moc rychle.smajlíksmajlíkUž se jí to hodně dlouho nestalo,ťuk ťuk ťuk,smajlíksmajlíkale stalo se jí to 2 x a já už radši jí beru na lonž,když vím,že je aspoň trochu vylítaná.Taková písková kruhovka,jůůů,to by byla věěc....smajlíksmajlík

2.4.2013 13:20
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkOna pak po chvilce se takhle hezky uvolní,kdežto když je nabitá,tak jen lítá a nic z toho...smajlíksmajlík

3.4.2013 07:28
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTak jsme včéra trochu pojezdili,Šoník je moc šikovnej a chápavej.smajlíksmajlíksmajlík

3.4.2013 07:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkHrrr na klacek na zemi.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkNo jo,je to hold plňas,občas se v něm ten Secretariat probudísmajlík a Šoník se dopředu hrne,ale Jára je šťastná jak blecha,protože každej koník se dopředu hrne nějákou dobu,pak po chvíli práce sám ubere,kdežto když toho koně musí celou dobu strkat a on pak ještě taky ubere,tak je to hrůůza.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTakhle jsme mu předevčírem dali 2 ty bidla na zem,aby je překlusal,a on byl z toho vykulenej,tak to vyhnul,Jára mu hned vysvětlila,že mu tohle procházet nebude a najela to znovu a on ty 2 bidla na tý zemi radši přeskočil.smajlíksmajlíkTo bylo taky špatně,tak to najížděli asi ještě 2 x,než Šoník zjistil,že Jára chce,aby to jenom překlusal,pak už to bylo super.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTady naopak Jára chce,aby si k tomu Šoník dokázal přijít akorát,aby to nebylo na cval ani daleko,ale aby se bidla nedotkl.smajlíksmajlík

3.4.2013 07:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkAle je fakt hodnej,nevyhazuje,vyhodil Jarče pod sedlem jenom jednou,a to ten první den,kdy jsme začínali s tréninkem,a to Jára říkala-kdyby hodil ještě jednoho,tak jsem dole,smajlíksmajlíkale od tý doby opravdu nic,to jsem ráda,že tohle nedělá.smajlíksmajlík

3.4.2013 07:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkA jdeme domů.smajlíksmajlík
smajlíkA já jsem ho chudáka za tu snahu potom odčervila,když už byl v maštali,jéé,ten byl nadšenej,smajlíksmajlíkale Jára mu hned pak hodila do žlabu rohlíky a jabka,tak na to hned zase zapomněl.smajlíksmajlíksmajlík

3.4.2013 08:02
lucky

XXX.XXX.27.76

Verčo, to je strašné a já vím, člověk si nejvíc prostě zvykne na to zázemí, prostředí, koně a je ti líto všeho. Ale lepší se to dovědět takto, než třeba později, rozvádět se třeba s dvěmi dětmi... Takhle je to lepší, hajzl nestál za zlámanou grešli. Takže přeji hodně síly, ale po tom co jsi napsala jsem přesvědčena o tom, že to bylo pro Tebe to nejlepší, než s tímhle individuem zabíjet další čas. Jen to zase odnesou nevinná zvířata.

Moruš je skvělá. No jo, taky bychom byli rádi za pískovou kruhovku nebo něco, ale uvidíme...možná budeme dělat jednoduchou kruhovku, ale na zem stejně nasypeme piliny... písek nám nezafinancuje asi nikdo . A Šoník je mooc šikovný. Je fajn, že už je v pořádku.smajlík
Já teď beru Beníka i Betty denně aspoň na lonž na 10 minutek...jen krk a lehce klus...v to sněhu to není jen tak a nechci je uhnat. Jen aby se tak prošli, protože jinak stojí a bagrují. Je tady toho sněhu plno, ale už to trochu odtálo..bohužel dneska je zase vánice venkusmajlík. Totálně jako v prosinci!! A to půjdu na vlak, protože musím do Ostravy a Usu vezmu sebou a vyhodím u koní. Aby se nabaštila sena a jak půjdu zpátky, tak si ji vezmu. Schovají se do stáje a budou baštit. Usu včera kdosi rafnul do zadku, protože mají vychozené cestičky v tom sněhu a asi šla pomalusmajlík

Včera jsem zase z Usy udělala soumara, ale tentokrát mě fakt překvapila.smajlík Je naprosto úžasná. Nacpala jsem dva pytle, donesla jsem podsedlovou hrubou deku, takže obřišník už krásně držel. Snažila jsem se to zapnout dál od těch odřenin a je to z tenkého nylonu a vůbec ji to do toho nesahalo, i když Usa se stejně sem tam tlemila, jako ať dávám bachasmajlík
Takže jsem ji dala ten obřišník s dekou, když jsem přidělala jeden pytel, tak už se to nemělo snahu přetáčet, takže jsem v klidu přivázala i ten druhý. Koně zase koukali jako puci, ale Usa s ledovým klidem. Provedla jsem ji výběhy, vyšly jsme ven a já tam u ohrady mám dva pařezy na sobě postavené a dobře se mi z nich leze na Ususmajlík. No a říkala jsem si, že to vážně vyzkouším, věřila jsem ji, že mě nebude chtít sundat, nikdy nic takového neudělal..naopak se o mě bojí, abych ji někde nespadla. Takže jsem ji přistavila k těm pařezům, musela jsem kousek dál, protože ten pytel překážel. Takže jsem na ni trochu hupslasmajlík, ale Usa bez nějakých potíží počkala až se tam nahoře usadím, ty pytle jsem si přehodila víc přes kolena, aby je měla dále od těla a nepřekážely ji tolik u předních nohou. Na vedla jsem ji na naši vyšlapanou cestičku a vlastně jely jsme. Bohužel jsme projely olšinou a já cítila, že ten jeden pytel nějak klouže a ten spopadený provázek se uvolnil a te pytel padal smajlík. Takže jsem hned zastavila, musela jsem ten pytel chytit za okraj, abych se vyvážila, tak jsem chytla i ten druhý. Takže otěže k parelce jsem pustila, Usa počkala až se tam zvláštně usadím, nohama jsem ty pytle podepřela zespod a řekla jsem holčí že prostě jedeme domů... no kdyby nás někdo viděl, tak to muselo působit děsně komicky. Ale Usa byla svatá zlatá, fakt jo...pak mi někdo bude říkat jaký je arab šílý uň..prd..... charakter jak něco. Holčí šla opartně, abych ji tam s tím nákladem nehapalasmajlíksmajlík
Nakonec jsem to nevydržela, už mě brala křeč do rukou a stejně jsem ten pytel musela hodit na zem kousek před mostem, sesednout a převázat to znovu. Holčí si ukousla trochu sena a byla spokojená, že ji chválím. K mostu jsme došly, zase musely překonat ty průchody...samozřejmě, že se mi ten hajzl pytel zase odvázal...jsem si zapoměla doma svoje provázky a musela vzít jiné ve stáji a ty tak dobře nedrželysmajlík. Takže na mostě jsme zase převazovaly a pak už to domů došly..byla fakt špičková, děsně šikovná. Jsem z ní úplně nadšená. Ale to jak mě vezla a já se ji tam nahoře kroutila a chytala pytel a ona nehla ani brvou..fakt špičková.smajlíksmajlík

omlouvám se za případné chyby, ale rychle jsem to nadatlovala a valím...

3.4.2013 11:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkDíky,Lucí,i za Moruš,i za Šoníka,taky jsme rádi,že už je fit.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTý jo,tak vánici tam máte,jo?smajlíksmajlíkTo je strašný letos,fakt,smajlíksmajlíkona ta zima nemá konce...smajlíksmajlíksmajlíkI na těch psech je vidět,že se v tom radši válej,než aby se v tom brodili.smajlíkBodeť,je to votravný,a nejhorší je pak to bahno,co z toho zbyde...smajlíksmajlíkAle příští tejden už hlásili kolem + 5,tak jsem zvědavá,jestli si ten sníh dá fakt už letos pokoj.smajlíksmajlík
smajlíkJedna kachna nanesla a sedla a ta druhá nanesla a vyprdla se na to,smajlíkmůůra jedna strakatá.smajlíksmajlíkAle asi se jí nelíbí ta kosa.smajlík
smajlíksmajlíkLucí,no jo,bláznivej arab,smajlíkpřitom já na tom svým taky mohla dříví štípat,jak se říká,nebál se děla,ničeho,kdyby bejval moula nekop po Kačence,smajlíkkdyž na ní seděla Jára,smajlíktak by do světa nešel.smajlíksmajlíkKačenku jsem tenkrát prostě prodat nemohla,byl to poník,jakých je málo,smajlíksmajlíksmajlíktak musel do světa on...smajlíkAle on se choval k těm koním divně,byl to asociál,byl vychovávanej sám s paničkou,tak pak s těma koňma-na ty slabší si hodně dovoloval a pod sedlem útočil i na Pierota,i když ve volnosti mu šel z cesty.smajlík

3.4.2013 23:43
werča

XXX.XXX.181.238

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/23113603/Prodam-bilou-kobylku-Shagya-arab.php

Lucí??? Docela divná cena, ne??? Já arabum nerozumim, jenom mě zarazila ta cena...

4.4.2013 08:23
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkIvčo,všechno jen to nejlepší,hlavně hodně zdravísmajlíksmajlíksmajlík,štěstí a neustále dobré lidi a spoustu koní kolem Tebe Ti k svátku přejí obě Jarči.smajlíksmajlíksmajlík

4.4.2013 08:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkKlucí včéra zase pojezdili,byli moc šikovní,je vidět,že je to docela baví,akorát Monďásek je chlupatej jako medvěd,smajlíktak musíme s tréninkem rozumně,aby se nezapotil,on teda naštěstí nebejvá zpocenej vůbec,ale to je proto,že na tý jízdárně chodí max.20 minut,z toho jde skoro půlku krokem,smajlíkale jak se oteplí,tak mu musíme trošíčku přidat,aby měl natrénováno a nadejcháno,ale to už bude dobrý,když bude teplejc,teda jestli se toho dožijeme...smajlíksmajlík

4.4.2013 08:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkŠoník skákal 50 cm jako 90,smajlíktak jak to Jára nečekala,tak tam lítla,smajlíkale naštěstí naspadla,ona se drží jako klíště.smajlíksmajlík

4.4.2013 08:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

4.4.2013 08:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkPak tam Monďáskovi dal Olda takovou tu bílou výplň,co je tam na boku,a Jára myslela,že to Monďásek bude něják řešit,kdepááák,neřešil nic,smajlíksmajlíksmajlíkale to jsem netočila a ni nefotila.smajlík

Tady je Šoník na skokové gymnastice,tohle je třetí pokus,poprvé shodil,podruhé zavadil a potřetí....smajlíksmajlíksmajlíkMy se s Oldou radujeme jak malý děti,když se něco povede.smajlíksmajlík

http://www.youtube.com/watch?v=A9cU600JwRQ

4.4.2013 10:05
bospor

XXX.XXX.192.10

jaruska napsal(a):
smajlíksmajlíksmajlíkIvčo,všechno jen to nejlepší,hlavně hodně zdravísmajlíksmajlíksmajlík,štěstí a neustále dobré lidi a spoustu koní kolem Tebe Ti k svátku přejí obě Jarči.smajlíksmajlíksmajlík

moc děkuju<3
koukala jsem na fotky i video na fbsmajlík moc pěkně jim to jdesmajlík je to moc hezký když vás to všechny tak bavísmajlíksmajlíksmajlík

4.4.2013 14:35
mata

XXX.XXX.80.144

Ivčí taky ti přeju vše nej nej k svátku, ať tě dneska nikdo nezlobká! smajlík smajlík S Honzou vám to moc sluší, čím dál víc, zrajete jak víno smajlík

Jarčí vyřiď Jarušce, že je veliká šikulka, mám z ní radost smajlík Jen tak dál! smajlík

Už chci jaro! Toho sněhu tadyk je už fakt moc.... ale dneska mě potěšil foto úlovek roku! Začal mi na krmítko lítat sameček Žluny šedé ( je vzácnější, než Žluna zelená, ale taky menší ) a vyfotit ho, to byl fakt zázrak smajlík Je to sice přes celou kuchyň a záclonu, ale idět je dobře myslím smajlík
Žlunu potkávám často na procházkách, je taky dobře vidět a ráda leze po zemi, ale Žluvu a navíc šedou a ještě u lidského obydlí a na krmítku.... no říkám, malej zázrak smajlík Tže k něčemu ta nekonečná sněžná zima dobrá je smajlík

4.4.2013 18:47
bospor

XXX.XXX.192.10

maťo díksmajlík vždyť ty dobře víš, že je potřeba na všem hledat něco dobrýhosmajlík jinak by jsme se mohly jít zahrabatsmajlík

5.4.2013 07:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJojo,Ivčo,baví nás to moc,smajlíksmajlíkje to moc hezký,když má svýho koníka holka a postupně se zlepšujou,podívej Monďásek,ten když k nám přišel,tak skákal jenom barevný klacky,a někdy ani ty ne,smajlíksmajlíkbyl nějákej zkradenej nebo co,smajlíksmajlíka postupem času ho Jára přesvědčila,že se nemusí ničeho bát a může jí věřit,tak dneska,když neztuhne Jára,tak Monďásek dá všechno,co mu postaví,sice se někdy kroutí jako had,ale je tam ta snaha vidět.smajlíksmajlíkOn se zčásti pořád těch překážek bojí a z větší části má velikou snahu tý Jarče vyhovět.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkAle třeba na závodech my fandíme všem,který známesmajlík,a jsme rádi,když se daří i jim.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkVčera jsem přijížděla z města a leželo to tam úplně všechnosmajlík,akorát Monďásek není vidět,páč chrouní za boudou.smajlíksmajlík

5.4.2013 07:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMátí,díky moc,Jarče moc ráda vyřídím.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíksmajlíkŽluna je nádherná,já tady občas vídám i žluvu,smajlíkto Ti je nádhera,jenže to nejde vyfotit,když jedu na kůň,smajlíkvždycky jen rychle přelítne a je v tahusmajlík,a já ještě jak blbě vidím,tak už jí nevidím,smajlíkale kolikrát si říkám-tu bych chtěla mít ve foťáku,jak je nááádherná...smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkSpinkáme.smajlíksmajlík

5.4.2013 07:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMonďásek taky včera trošíčku popracoval,aby byl ve formě.smajlíksmajlík

5.4.2013 07:55
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJára jezdila a já abych tam jen tak nestála,tak jsem posbírala celičkou třetinu výběhu,smajlíkdneska to snad dorazím a pak už to bude paráda.smajlíksmajlíksmajlík

5.4.2013 08:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTaky tu bojujeme,smajlíkjá bych koníky chtěla jednoho krásnýho dne pustit dohromadysmajlík,ale Olda s Járou nechtějí...smajlíksmajlíksmajlík

8.4.2013 07:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTak co,děvčata,jestlipak jste se byly kochati s koníkama,včéra,my jooo,smajlíkráno tu sice popadával sníh,ale odpoledne jsme potřebovaly pro něco dojet do nedaleký vesnice,tož jsme osedlaly oře a jelo se.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTady vypucovanej Monďásek.smajlíksmajlík

8.4.2013 07:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady Jára telefónuje za jízdysmajlík,jsem jí říkala,že se to nesmí,smajlíksmajlíkale to neřešila.smajlík

8.4.2013 07:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkOdpoledne bylo fakt krásně,užili jsme si skoro první jarní vyjížďku.smajlíksmajlík

8.4.2013 07:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkPak Jára odsedlala Monďáska a pustila ho do výběhu a on tam celou dobu ve vratech čekal na Moruš.smajlíksmajlíksmajlík

8.4.2013 07:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkPak se tam spolu váleli jakou dobu.smajlíksmajlíksmajlík

8.4.2013 09:01
bospor

XXX.XXX.192.10

já nikde nebylasmajlík zkoušela jsem hobíčka na kukačku, ale byli zrušenýsmajlík přesunutý na 20.4.
tak přemejšlím jestli bych se už nemohla zůčastnitsmajlík a tuhle sobotu se chystám na kurz se zuzkou ve velkým meziříčí. jen jestli seženu někoho sebou.
Maťo??? budeš doma v sobotu navečer???? smajlík

8.4.2013 09:06
bospor

XXX.XXX.192.10

hezky je až dneskasmajlík o víkendu nic moc,ale dalo se to. v sobotu jsem byla s obouma v kruhovce a kámoška mě fotilasmajlík v neděli mě bolel hřbet, tak jsem ho rozhýbávala u strouhánísmajlík nechtěla jsem zrovna strouhatsmajlík jen očistit střelky, ale nakonec jsem to vzala komplet a dneska mě bolej rucesmajlík
taky jsem si ho očistila a když už byl na dvořesmajlík

8.4.2013 09:10
bospor

XXX.XXX.192.10

jen jsem si musela vzít jiný sedlosmajlík to moje je ještě příliš těžkýsmajlík naštěstí jich mám povícerosmajlík honza byl perfektnísmajlíksmajlíksmajlík je to zlatíčkosmajlík
pak barča byla taky hodná a za odměnu dostala uzdečkusmajlík
ale jen na chviličkusmajlík

8.4.2013 09:14
bospor

XXX.XXX.192.10

http://www.youtube.com/watch?v=Vuyu9tz0EuI smajlík ale nevyčítala mi tosmajlík chodila za mnou pořádsmajlík

8.4.2013 09:59
janahol

XXX.XXX.60.183

Ahojte kochačky,
tak jsem se snad už konečně vymarodila, teď posledních 14dnů jsem bojovala s parádní angínou a dneska je mi poprvé už od rána dobře smajlík to asi udělalo to dnešní sluníčko a včerejší vyjížďka smajlík Jinak vás tu poctivě čtu, ale nějak ani nebylo co napsat. Dopoledne jsem se vždycky rozhýbávala s obrovským knedlíkem v krku, že mi ani mluvit nešlo, ale nakonec jsem vždycky tak nějak začala fungovat smajlík
Včera jsem byla po těch 14dnech se Sany v lese, ale protože jsem si nevěřila, tak šel manžel se mnou jako doprovod, ale pěšky smajlík je to moje zlato smajlík Sany se moc nechtělo od koní, několikrát řehtala a pak se dlouho ohlížela, ale v lese byla hodná, nakonec jsme i kousíček zaklusaly. Musíme se obě po té šílené zimě zase dát trochu dohromady smajlík
Mám trošku problém s návraty z lesa, protože musíme kousek takovou ulicí, kde poštěkává spousta psů a jsou tam zaparkovaná auta a pak ještě kousek po silnici a já se nějak toho úseku bojim. Když jdu s druhým koněm, tak je to dobrý, ale sama si tam vůbec nejsem jistá a kobyla to cejtí a nerví se taky smajlík Musíme to natrénovat, teda hlavně já, protože pod manželem tam jde úplně v pohodě, takže dobře vím, že to není kobyly problém, ale můj smajlík
Ale dneska je u nás opravdové jaro, ptáci řvou a já už mám dokonce venku pověšené prádlo smajlíksmajlíksmajlík

Ivčo, Barča s udidlem je boží smajlík jak si ho čamtá, co že to tam má smajlík

Jaruško, jste s Jarčou obě šikulky a z malé určitě jednou bude slavná jezdkyněsmajlíksmajlík
Ta fotka jak Mondík čeká na Moruš je moc pěkná, hlavně ten Moruš napůl vystrčený jazyk.

8.4.2013 11:03
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkIvčo,doktoři by Tě asi hnali,kdybys jim řekla,že chceš jet na hobíky,smajlíkale myslím,že stejně pojedeš,smajlíkprotože se na to už cejtíš,je Ti dobřesmajlík a vo tom to je,neee?smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkJo,taky jsem se Barče chechtala,jak to udidlo přežvykuje a netuší,cože to má v hubě,že to nejde sežrat.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkKachna sedí v lednici,smajlíkinu lednice dosloužila a nechtělo se nám jí nikam vozit,tak jsem říkala,ať mi jí Olda dá na zahradu,že do ní udělám hnízdo a ponesou tam slepice,jenže slepice tam moc nenesly,tak se tam uhnízdila kachna,už kolem 10.dubna by se mi mohly vylíhnout nějáké maličkaté kachňulínky...smajlíksmajlík

8.4.2013 11:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkJaní,to je moc fajn,že už máš ty angíny za sebou,já na ně teda trpěla jako dítě hrozně taky,na ty hnisavý,fuj,smajlíksmajlíkhnus fialovej,už bych je nechtěla.smajlíksmajlíkDoufám,že už sis letos marodění vybrala a už se budeš jen jezdit kochat.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíkTa druhá kachna nanesla,ale nesedla,smajlíka já jak jsem furt čekala,že sedne,tak jsem to ani nepodstrčila tý druhý,smajlíka pak už jsem se bála jí to tam strčit,syčela jako had,jsem se jí bála.smajlíksmajlík

8.4.2013 11:12
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJaní,díky moc za Jarču,no to víš,zatím jí to baví,to víš,až si najde kluka,tak toho třeba taky na nějákou dobu nechá,to tak bejvá,a člověk to musí brát jako že to je normální fyziologickej proces,smajlíksmajlíkale myslím,že se pak zase vrátí..smajlíksmajlík

8.4.2013 11:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJejda,teď asi nikam neodejdu,stojím si na vedení.smajlík

8.4.2013 22:31
bospor

XXX.XXX.192.10

jaruško já se doktorů ani neptala na ježděnísmajlík co kdyby mi to zakázali!!!smajlík
do hobíček je to 14 dní. to je dlouhá doba na rozmýšlenísmajlík

9.4.2013 07:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTo si myslím,Ivčo,že ses neptalasmajlík,taky bych se neptala,to je zbytečný.smajlíksmajlíkAle tak jsi rozumná ženská a víš,co můžeš nebo ne a Honzíček je hodnej,kdybys měla jinýho koně,kterej by nebyl tak spolehlivej,určitě bys to neriskovala.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTak už jsou zase 4 koně ve dvoře.smajlíksmajlík

9.4.2013 07:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTo je hezká fotka,Ivčo,těch koníků s omzlejma fousamasmajlík,tady byl taky včera šediváček,ale dneska už nééééééé.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMusíme jí dát trochu do pořádku,je taková hrozně chlupatá.smajlíksmajlík

9.4.2013 07:39
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady už je se Šoníčkem,to byla divočina,když jsme jí tam k němu pustili,smajlíkještě že je ten výběh tak velkej.smajlíksmajlík

9.4.2013 07:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJe to plňaska a jmenuje se zkráceně Winča.smajlíksmajlík

9.4.2013 07:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMoruš,jak asi ucejtila,že je to kobyla,tak lítala úplně šíleně,to jsme snad ani netušili,jaká v ní dříme rychlost,smajlíkale vždycky to ubrzdila.smajlíksmajlík

9.4.2013 07:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJe to šikulka,do přívěsu nalezla bez zaváhání a do přístřešku taky,pak tam krásně se Šoníčkem vegetili spolu.smajlíksmajlík

9.4.2013 11:47
werča

XXX.XXX.181.238

Ahojka holky, tak se dávám už trochu do kupy, sice to jde hodně špatně a hodně pomalu. Vám ty koníky závidim, mě nic nezbylo. Peníze sice na koně jsou a mam je, ale nevim - tedka to asi neni rozumný nápad něco kupovat.

Asi si seženu u Prahy někde ježdění, do školy chodim 2x týdně, tak mam přebytek času.
Znáte Ludvíka Hesse? Shání pomocnou sílu do stájí, jako něco o něm jsem tady na netu četla, ale prý jsou dva bráchové.... ale nevim, kterej je kterej, chtěla bych totiž někam odjed,minimálně do června - až půjdu k přijímačkám na policejní akademii a pak se zase vrátit.....

Jinak včera v Praze bylo strašně krásně, sháním šaty na sestřenčinu svatbu a nemohu nějak na sebe nic sehnat, chtěla bych uplé koktejlové šaty.... mam vel.36 a nic, nějak. Jedny se mi strašně líbili,fakt, stály asi 1700 Kč,- ale když jsem si je vyzkoušela, tak měly divně vycpaný jakoby prsa, takže to vypadalo divně smajlík a už nevim kde mam shánět, nevyznáte se někdo v Praze? zítra zkoušíme ještě Letňany, jinak ale už rezignuji a půjdu asi na svatbu nahá.smajlík

9.4.2013 12:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkAhoj Werčo,to je dobře,že se dáváš do kupy,hele,pro jedno kvítí slunce nesvítí,a určitě na Tebe někde čeká chlap,kterej bude rád,že Tě potkal,smajlíksmajlíkjsi ještě mladá a život máš před sebou,smajlíkTebe všechno pěkný teprve čeká.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíkS tou prací u Hesů Ti neporadím,neznám je.smajlíksmajlík
smajlíkA s těma šatama už vůůůbec ne,kdybys viděla,jak já jsem nešťastná,když si je musím vzít třeba na ples,smajlíknejradši bych šla v džínách,jenže to nejde,tak vždycky jednou ročně trpím jako zvííře.smajlíkAle letos jsem trpět nemusela,smajlíkjak byl Šoník zraněnej,tak jsem radši šetřila penízky,člověk nikdy neví,co se ještě k tomu vždycky přidá,tak jsme si s Oldou řekli,že radši budem doma,protože si tam stejně nepokecá člověk,jak ta hudba řvesmajlík,a zahulíno je tam příšerněsmajlík,prostě jsme letos plesat nebylismajlík a já jsem byla moc ráda.smajlíksmajlíksmajlík

10.4.2013 07:28
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkWinčina zadnice,jak nechodila,tak je opadlá,ale to se brzo spraví.smajlíksmajlíksmajlík

10.4.2013 07:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkOd prvního dne,kdy k nám Winča přijela,to vypadá takhle.smajlíksmajlíkAle je strašně moc hodná,vůůbec po Šoníkovi nekope,naopak,to Šoník je takovej,že pištísmajlík a občas hrábne,ale jinak jsou to super dvojka.smajlíksmajlíksmajlíkŠoníka zajímá jen ta ohlávka,aby měl co ničit.smajlíksmajlík

10.4.2013 07:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady zrovna pištící Šoník,smajlíkse vždycky leknu....smajlíksmajlík

10.4.2013 07:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkKrásně spolu nejen baštějsmajlík,ale i.....smajlíksmajlík

10.4.2013 07:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkČakina všechno sleduje,nic jí nesmí uniknout.smajlíksmajlík

10.4.2013 07:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady má na kohoutku Winča takový bílý chlupy,nevím,jestli je to od sedla,smajlíkale zřejmě jo...smajlík

10.4.2013 07:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkWinča byla v docela velkým stádě,tak podle toho vypadá,ale ona vůbec není bojovník,spíš otloukánek.smajlíksmajlík

10.4.2013 07:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJe postavou menší než Šoník,ale hlavu má o trochu větší,protože jsme museli o dírku povolit uzdečku,co má Šoník,musejí si jí chudáci zatím půjčovat.smajlíksmajlík

10.4.2013 07:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkVčera se dalo pojezdit ve výběhu,ale dneska už né,do rána pršelo.smajlík

10.4.2013 07:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkPak přišla na řadu Winča,ona je takovej dělník,jak člověk vleze do výběhu,tak ona už jde a chce něco dělat.smajlíksmajlíksmajlík

10.4.2013 07:55
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkWinča doteď jenom lítala na vyjížďkách po lese,smajlíksmajlíktakže to umí perfektně,smajlíkale my to nepotřebujeme,my potřebujeme,aby se zpomalila,podsadila a takový ty věci okolo toho,smajlíkto už si Jára dá něják dohromady.smajlíksmajlík

10.4.2013 08:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkHolky jezdily jen asi 10 minut,Jára si jí musela oťukat,jaká je v sedle na sed,to je prej super,že jí zasedává a Winča hned zpomaluje,smajlíkže když začne někdo tahat za hubu,tak naopak zrychlí,smajlíkale to jsme věděli od bývalé majitelky,tak to ani nepraktikujeme,smajlíkJára je radši,smajlíkkdyž koník reaguje na sed.smajlíksmajlíkA hezky prej reaguje na váhu,je citlivá,to je taky super.smajlíksmajlík

10.4.2013 09:09
janahol

XXX.XXX.60.183

Jaruško, co to tam máte za podloží smajlík jen co přijde novej koník do party, už dělá ksichty do objektivu smajlík já z těch tvých fotek jednou umřu smíchy smajlíksmajlík

Včera u nás bylo hnusně od rána, ale v pondělí jsme pojezdili i s dětma bez sedla v kruhovce a manžel zkoušel, co všechno Sany vydrží, tak tady máte jednu ukázku smajlíksmajlík

10.4.2013 09:10
janahol

XXX.XXX.60.183

...nakonec jezdil i pozpátku smajlík, ale ztěžoval si, že nemá zrcátka smajlík

10.4.2013 15:56
bospor

XXX.XXX.192.10

zlatý zvířesmajlíksmajlíksmajlík dej jí za mě pususmajlík
to je fajn když máš takovýho zlatýho koně viď!!!smajlík
jaruško to máte novou kobylu? na byt nebo jste ještě koupili?smajlík nějak mi ušlo kde se vzalasmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík