Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.8.2006 14:39

Zdravím Vás,
najde se tady někdo, kdo by měl zájem o koně na dožití, bez dalšího využití?? Má vůbec takový kůň šanci najít nového majitele, který by se o něj staral a investoval?? Díky za vaše reakce a připomínky.

10.8.2006 14:44

verka napsal(a):
Zdravím Vás,
najde se tady někdo, kdo by měl zájem o koně na dožití, bez dalšího využití?? Má vůbec takový kůň šanci najít nového majitele, který by se o něj staral a investoval?? Díky za vaše reakce a připomínky.

A máš foto?Něco o něm aji napiš...Myslím že má šanci třeba jako společník ke koniZkus napsat inzerát a uvidíšJinak já zájem bohužel nemám...

10.8.2006 14:52

alisa napsal(a):
A máš foto?Něco o něm aji napiš...Myslím že má šanci třeba jako společník ke koniZkus napsat inzerát a uvidíšJinak já zájem bohužel nemám...

Zajímá mě to všeobecně, ale pokud by jste někdo měl zájem, tak napište. Rozepisovat se tady nechci.

10.8.2006 15:25

verka napsal(a):
Zdravím Vás,

Nebylo by lepší,kdyby ten koník na dožití dožil právě tam,kde žil celý život?On do Vás určitě taky dost investoval,nemyslím samozřejmě peníze,ale svou sílu,hřbet a lásku a Vy byste ho dali někam úplně do cizího prostředí?Paní Soukupová taky určitě tvrdila,že ví,jak se má o koně starat a podívejte se,jak dopadl Dallas.

10.8.2006 16:35

verka napsal(a):
Zdravím Vás,

Ahoj,
ja budem asi tak za rok hľadať práve koňa na dožitie, rodičia majú haflinga a budú sa sťahovať do rodinného domu, aby ho mohli mať doma. Budú potrebovať spoločníka, len by bolo fajn, aby sa dal využívať aspoň sem - tam na vychádzky v kroku (sú hobby jazdci). Zatiaľ nehľadáme, aktuálne to bude asi ak o rok. Pretože už majú svoje roky, chcú staršieho koňa, ktorý bude rád, že sa po ňom nič nechce (tak trochu okrasa do záhrady :)) a nebude potrebovať denne prácu pod sedlom. Preto nebude požiadavka 100% zdravotný stav, očakávam, že budeme musieť do starého koňa investovať viac za veterinára.

10.8.2006 18:16

fancy napsal(a):
Ahoj,
ja budem asi tak za rok hľadať práve koňa na dožitie, rodičia majú haflinga a budú sa sťahovať do rodinného domu, aby ho mohli mať doma. Budú potrebovať spoločníka, len by bolo fajn, aby sa dal využívať aspoň sem - tam na vychádzky v kroku (sú hobby jazdci). Zatiaľ nehľadáme, aktuálne to bude asi ak o rok. Pretože už majú svoje roky, chcú staršieho koňa, ktorý bude rád, že sa po ňom nič nechce (tak trochu okrasa do záhrady :)) a nebude potrebovať denne prácu pod sedlom. Preto nebude požiadavka 100% zdravotný stav, očakávam, že budeme musieť do starého koňa investovať viac za veterinára.

ahoj prave hledam nejakeho konika spise ponika(protoze staj je velikosti 170cm-mám ji normalne pres leto porad venku jen na podzim na vecer zaviram) tak nejakeho mensiho do spolecnosti protoze moje kobylka je sama. kolik mu je? a kolik meri?

10.8.2006 19:38

verka napsal(a):
Zdravím Vás,

Záleží jak moc náročný na péči by byl. Obecně vzato bych si klidně vzala staršího koníka, který není schopen práce, jen tak pro radost. A pokud by byl schopen třeba jednou za týden mě snést na 10 minut na hřbetě (čistě pro ten pocit, kontakt s ním), tak by to fajn a věnovala bych mu svoji lásku stejně jako kterémukoliv jinému, i zdravému koníkovi, i když už by měl svoje problémy. Kvůli tomu, že koník již není využitelný, přece není nijak méněcenný a má stejná práva jako každý jiný kůň.
Na druhou stranu bych si z časových ani finančních důvodů nemohla dovolit koníka vyžadujícího drahé léky a neustálou péči moji, veta, kováře.
Takový je můj názor na věc

Přidejte reakci

Přidat smajlík