V létě jen tráva!??!?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.4.2014 12:49
amiadenča

XXX.XXX.249.2

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s krmením v LÉTĚ v tomto podání - před den tráva, a pak večer v boxu granule a nasečená tráva?Myslím tím, že v létě bez sena..Děkuji :)

2.5.2014 11:09
daya

XXX.XXX.220.10

Já takto krmím. Valach sice není tak kulatý jako v zimě ale to je dobře. Nevypadá jak sud. Dávám trochu ovsa a vitamíny. Energie má dost a na hřbetě groše jak dlaňsmajlík

2.5.2014 19:10
konikulka

XXX.XXX.13.233

Taky tak krmíme :) Ráno, než jdou ven, tak dostanou trošku sena, ale jen nepatrně :) A večer nasekanou trávu a jádro :) A všichni jsou naprosto spokojení!! :)

25.6.2014 17:25
matylda.d.

XXX.XXX.173.57

Ahoj já mám koníka jenom venku,boxy jsme sice postavili,ale jsou nevyužívané.Jediné co mu dávám je ob den trošku ovsa(smíchaný oves.vločky a celý oves),lžička oleje,MSM na klouby a chrupavky,nakrájená mrkev na kolečka,čtvrt cibule,3-4 stroužky česneku(dle velikost) a pár chlebů.Jí to s chutí,a srst se mu leskne jak naolejovaná.smajlíkA seno,to mu ani nezkouším dávat protože ho prostě žrát nechce.smajlíkPomalu už v březnu ho žrát nechtěl.smajlík

29.6.2014 21:45
rikadonka

XXX.XXX.217.246

Já mám konka pořád venku , je zdravá , spokojená a je s kámošema smajlík to je podle mě to nejlepší co koník může mít smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík