Dobrý den prosím vás o radu jakého kováře měli jsme dlouhou dobu Andrése ale kopýtka spíše skažené teď nám jezdí Absolon ale i tak nevím nevím.Víte o někom lepším chtěla bych jim dát kopýtka řádně do pořádku sice možná pozdě, ale raděj pozdě než nikdy.Vím Černý nám kdysi taky jezdil ale než jsem se přestěhovala jinam a pak už toho měl moc.Poraďte někoho skvělého který rád přijede v okolí Olomouce či Prostějova tam se totiž budem za rok asi stěhovat.Děkuji moc moc za každou radu (prosím kdyžtak uvádějte i kontakt)
zdravím....čekám rovněž na doporučení jiného schopného kopytáře (koník je bez podkov)
a bohužel mi nepřijde práce pana Absolona 100%, strouhání je rychlé, koni věnuje velmi málo času, ale přesto jsem ráda, že mi koník po strouhání nikdy nekulhal a i objednání strouhání s příjezdem ke koni je přesná, nikdy jsem nečekala. Co pan Absolon řekne i dodrží.....jen toho má asi víc než zvládá. ......vím, že strouhá i p.Jirka Malý z Oseka, p.Spurný od Prostějova uvítám případné reference...
Ahoj holky.. pan Andreas snad ani kovář není, nemám s ním vůbec dobré zkušenosti. Jestli opravdu chcete kvalitního kováře co ví co dělá.. a řekne vám proč to dělá a všechno kolem.. tak je to pan Pospíšil. Neni z Olomouce... ale mívá sem cestu co týden nebo 14 dní.. jeho přistup ja parádní ! velice hodný milý chlápek a kopytám opravdu rozumí!!! nejednou vyřešil už problém s koptama takže opravdu vřele doporučuji!! kdyby jste měli zájem tak pošlu tel
lenias
napsal(a):
Ahoj holky.. pan Andreas snad ani kovář není, nemám s ním vůbec dobré zkušenosti. Jestli opravdu chcete kvalitního kováře co ví co dělá.. a řekne vám proč to dělá a všechno kolem.. tak je to pan Pospíšil. Neni z Olomouce... ale mívá sem cestu co týden nebo 14 dní.. jeho přistup ja parádní ! velice hodný milý chlápek a kopytám opravdu rozumí!!! nejednou vyřešil už problém s koptama takže opravdu vřele doporučuji!! kdyby jste měli zájem tak pošlu tel
dodávám i Tel: p. Pospíšil : 603 359 188
honzek
napsal(a):
To tě tedy dost lituji, že znáš jen tohoto nelepčího kováře. Já bych s ním nekoval už ani za prase. Práce hrozná, znalosti žalostné a vzdělávání - Já už vše umím.
Když už si budeme tykat. Ty máš takové zkušenosti, já takové, mě dost pomohl, má lidský přístup a všichni koně, co vím, které kuje, tak není problém a všeci jsou spokojení. Holt ne všem se zavděčíš. Kdyby byl tak špatnej, jak říkáš, tak nemá narvaný diář a nespravuje práci po ostatních kovářích. Mému koni to vyhovuje, znám jenom samé spokojené zákazníky. Jestli v tom není jen něco osobního...
A co se týká Andrése, všichni od něj utekli (věděli proč) jen dva koně u něj zůstali co vím a taky podle toho to vypadá. Podkovy praskají, kopyta malá, strmá, prostě NE. Starý pan Andrés byl o něčem jinym...