ahoj, zaujímalo by ma ako sa vám darí zachytiť tieto momenty s koňmi ja síce veľa možností na foto v pohybe (nieto ešte na zadných) nemám,ale zaujímam sa o fotografiu,tak by ma potešilo keby ste prispely s Vašimi výtvormi
heidy411
napsal(a):
ahoj, zaujímalo by ma ako sa vám darí zachytiť tieto momenty s koňmi ja síce veľa možností na foto v pohybe (nieto ešte na zadných) nemám,ale zaujímam sa o fotografiu,tak by ma potešilo keby ste prispely s Vašimi výtvormi
stádo huculov pri zaháňaní na druhý koniec ohrady (na foto je pouze časť tridsať člennej ckupiny týchto koní )
heidy411
napsal(a):
stádo huculov pri zaháňaní na druhý koniec ohrady (na foto je pouze časť tridsať člennej ckupiny týchto koní )
Peťa (dievča z tábora-začiatočník) sedí na kobyle huculke bez sedla a po prekonaní strachu zo strmého zrázu (ale ozaj S-T-R-M-É-H-O ) príde na jej tvár radosť z toho že to prekonala
heidy411
napsal(a):
Peťa (dievča z tábora-začiatočník) sedí na kobyle huculke bez sedla a po prekonaní strachu zo strmého zrázu (ale ozaj S-T-R-M-É-H-O ) príde na jej tvár radosť z toho že to prekonala
jedno z najmladších huculských žriebätok (žrebček) u nás
heidy411
napsal(a):
jedno z najmladších huculských žriebätok (žrebček) u nás
a žrebček môžem povedať že "největší kvítko" medzi našimi žriebätami
heidy411
napsal(a):
a žrebček môžem povedať že "největší kvítko" medzi našimi žriebätami
moja najlepšia kamarátka Naťa na Beruške (huculka)
heidy411
napsal(a):
moja najlepšia kamarátka Naťa na Beruške (huculka)
a znova Naťa
heidy411
napsal(a):
:)
elba1
napsal(a):
:))
Můj miláček při zápolení s mladým hřebcem. Foceno klasickým fotoaparátem, naskenováno do digitální verze. Proto ta zrnitost snímku.
toricon
napsal(a):
Můj miláček při zápolení s mladým hřebcem. Foceno klasickým fotoaparátem, naskenováno do digitální verze. Proto ta zrnitost snímku.
hračička...
heidy411
napsal(a):
tak něco z našeho 60ti hlavého stáda.
2letý čmb hřebec Sitt
ranc sedicibyk
napsal(a):
tak něco z našeho 60ti hlavého stáda.
2letý čmb hřebec Sitt
už je beránek
ranc sedicibyk
napsal(a):
už je beránek
a ještě hrátky mladých norických hřebců
ranc sedicibyk
napsal(a):
a ještě hrátky mladých norických hřebců
a ještě jednou
ranc sedicibyk
napsal(a):
a ještě jednou
a 6 ti letá chovná kobyla čmb FIESTA v klusu
ranc sedicibyk
napsal(a):
a 6 ti letá chovná kobyla čmb FIESTA v klusu
a takhle cválá 13 ti letá chovná kobyla čmb po Rogdaj
eavy
napsal(a):
Pro človíčka s nickem RANC SEDICIBYK
Prosím,máte nějaké webovky? Příští rok bych si na jaře ráda pořídila chlaďáska na turistiku a Vaši koně mě moc zaujali. Díky
odkud jsi?muj otec prodává belgiky a noriky teď je tak roční hřebeček a 2 krát odstavčata hřebečkové odstav v prosinci.cena je 15 000tis.kobyly jsou znovu připuštěné takže bde 1 kobylka určitě kobyla to střídá 2 krát hřebce jednou kobylku.
eavy
napsal(a):
Pro človíčka s nickem RANC SEDICIBYK
Prosím,máte nějaké webovky? Příští rok bych si na jaře ráda pořídila chlaďáska na turistiku a Vaši koně mě moc zaujali. Díky
Ahoj,webovky jsem zrušila,nebyly aktuální,protože jsme se přestěhovali a momentálně sháníme nějaký velký statek,kam se s naším ¨nemalým stádečkem vejdem.Zatím jsme na samotě Větrov-Frýdlant v Čechách 20km od Liberce.Tahle kobylka je na prodej teď-Viktorka čmb s pp,výborná pod sedlem.
luda
napsal(a):
odkud jsi?muj otec prodává belgiky a noriky teď je tak roční hřebeček a 2 krát odstavčata hřebečkové odstav v prosinci.cena je 15 000tis.kobyly jsou znovu připuštěné takže bde 1 kobylka určitě kobyla to střídá 2 krát hřebce jednou kobylku.
To LUDA
Děkuji za nabídku,jsem z jižních Čech. Já ale bohužel nechci odstávče,chtěla bych koně,který by již byl zaučen pod sedlem.
Díky.
ranc sedicibyk
napsal(a):
Ahoj,webovky jsem zrušila,nebyly aktuální,protože jsme se přestěhovali a momentálně sháníme nějaký velký statek,kam se s naším ¨nemalým stádečkem vejdem.Zatím jsme na samotě Větrov-Frýdlant v Čechách 20km od Liberce.Tahle kobylka je na prodej teď-Viktorka čmb s pp,výborná pod sedlem.
Ahoj RANC SEDICIBYK
Je nádherná,kdybych již měla dodělané ohrady a maštal s boxem,jistě bych se na ní přijela kouknout (ikdyž jsem měla v plánu valáška). Jenže zatím máme ohrady a box ve fázi výstavby.
majtá

eavy
napsal(a):
Ahoj RANC SEDICIBYK
Je nádherná,kdybych již měla dodělané ohrady a maštal s boxem,jistě bych se na ní přijela kouknout (ikdyž jsem měla v plánu valáška). Jenže zatím máme ohrady a box ve fázi výstavby.
Co třeba vzpínání napovel? Pony Lupínek z Karlova....
heidy411
napsal(a):
Bitka........
doga

janda
napsal(a):
Bitka........
Tak já se taky přidám! Dávám klisnu Jessiku na "zadních" na přehlídce westernového ježdění v Hradeci nad moravicí 20.8.06
sadzi saj

doga
napsal(a):
Tak já se taky přidám! Dávám klisnu Jessiku na "zadních" na přehlídce westernového ježdění v Hradeci nad moravicí 20.8.06
Elí se prohání po ohradě
heidy411
napsal(a):
Tohle je moje kámoška se svojí 3letou kobylkou A1/1, naučila ji to na povel, akorát někdy to fláká, i když tentokrát se jí to krásně povedlo
heidy411
napsal(a):
hřebci ( www.volny.cz/prasnydvur/ )
lajka
napsal(a):
hřebci ( www.volny.cz/prasnydvur/ )
mna by velmi zaujimalo,ako kona naucit na povel na zadne. mam huculku,ktora sa stavia na zadne ojedinele,teda videla som ju len raz aj to vtedy ked blbla. tak co by ste mi poradili?ako zacat a co potom? ako ju to naucit ked som v sedle?nemoze to potom zneuzit,alebo to nebude robit stale?
heidy411
napsal(a):
mna by velmi zaujimalo,ako kona naucit na povel na zadne. mam huculku,ktora sa stavia na zadne ojedinele,teda videla som ju len raz aj to vtedy ked blbla. tak co by ste mi poradili?ako zacat a co potom? ako ju to naucit ked som v sedle?nemoze to potom zneuzit,alebo to nebude robit stale?
na zadnych naopak:))))
heidy411
napsal(a):
moje malý mladý trdla
Uživatel s deaktivovaným účtem

johary
napsal(a):
moc pěkný Achaltekinský hřebec!!
V pohybu

napsal(a):
V pohybu
Pohyb ocásků!

napsal(a):
Pohyb ocásků!
Kobyla s hříbětem

napsal(a):
Kobyla s hříbětem
bežíme dál...........

napsal(a):
bežíme dál...........
a konec
heidy411
napsal(a):
Som tu sice nova, ale tiez sa pridam. Je to super, si prezerat take krasne fotky
heidy411
napsal(a):
kdo si hraje nezlobí....
heidy411
napsal(a):
Nora na útěku