cerridwen
napsal(a):
tak snad stacilo uz .. mam jich snad 1,000 .. tak uz dost
To je po Marcham ne? My máme kobylku po Marcham z Pavlina Dvora Jinak co se Gay Devila týče, tak znám potomka a i jsem na něm jezdila, kůň hodný, ale exteriérově po tátovi, takže hrůza - jelení krk, vytočené předky...
Tady přikládám fotečku naší Marchamky...
vap
napsal(a):
To je po Marcham ne? My máme kobylku po Marcham z Pavlina Dvora Jinak co se Gay Devila týče, tak znám potomka a i jsem na něm jezdila, kůň hodný, ale exteriérově po tátovi, takže hrůza - jelení krk, vytočené předky...
Taky znám potomka, teda kobylku, teďkom závodí dostihy, spíš mohutněší a vypracovaná po matce - giovanna....
vap
napsal(a):
Marcham/Filaria (first dominion)
kassiopeass
napsal(a):
Ahojky, jezdíte do této stáje někdo? Ráda bych viděla více fotek jednoho z koní nevím jestli tam ještě je, ale byl tam převezen roku 2001 a je plemeník, jmenuje se Gay Devil...
Ahoj ,Gay Devil stál u nás před rokem,bohužel je již po smrti,následky stáří,byl to charakterově výjímečný kůn.