flekuna
napsal(a):
Chci se zeptat... Kolik jste skočily na koni cm?? Ja 60 ( VYKON) a připadalo mi to obr skok...ale je to bezva pocit , že jo ..preskocit prekazku
já nejvíc 120 cm, ... a zrovna na koni kterej je tak trochu pošuk, můžou na něm jezdit jenom dva lidi, já a jeho majitelka. .... Ale prostě tu kobylku miluju takže i těch 120 nebylo tak strašný
flekuna
napsal(a):
je to krasnej pocit, vyd ???...ja fotesku nemam , skoda ..chtela bych se vydet
jo , pocit je to skvělej, horší to je když na ten skok najíždim místo pravidelnym klidnym cvalem jak by to mělo být, Popelka si to žene tryskem, stíhačka je proti ní šnek! ovšem když těch 120 přeskočíme , nebo spíš přeletíme, překonáme pud sebezáchovy, tak je to pěknej pocit že sme si nerozbili držku!
johary
napsal(a):
jo , pocit je to skvělej, horší to je když na ten skok najíždim místo pravidelnym klidnym cvalem jak by to mělo být, Popelka si to žene tryskem, stíhačka je proti ní šnek! ovšem když těch 120 přeskočíme , nebo spíš přeletíme, překonáme pud sebezáchovy, tak je to pěknej pocit že sme si nerozbili držku!
víš co skus? popros někoho ať tě natočí, pak si samá můžeš prohlídnout svoje chyby a pokochat se !!
flekuna
napsal(a):
Chci se zeptat... Kolik jste skočily na koni cm?? Ja 60 ( VYKON) a připadalo mi to obr skok...ale je to bezva pocit , že jo ..preskocit prekazku
Já jednou nechtěně 140cm, netrefila jsem se, ale nádhernej pocit. Tady pro ukázku foto(z kamery, proto nekvalitní) z veřejňáku Z, rezerva nad skokem slušná...
Uživatel s deaktivovaným účtem

nikitka
napsal(a):
ja 125cm byl to skvěly
Já teda po svých asi 130 cm flopek a na koni tak metr a to jsem měla smrt v očích! Mám ráda křížky, ale ty kolmáky a oxery... brrr, už nikdy více! Hold nejsem určená pro skákání
Jinak ale všem přeju ať přeskočí to co chtějí!
flekuna
napsal(a):
Tak já 130 a taky nedobrovolně! To jsem se ještě učila jezdit sotva klusem a koník to se mnou vzal přes ohradu jízdárny za stájovými kolegy. Skákala jsem to bez jednoho třmenu a kupodivu jsem to bez problémů useděla a nespadala -to až o 50m dál...
microfon
napsal(a):
Tak já 130 a taky nedobrovolně! To jsem se ještě učila jezdit sotva klusem a koník to se mnou vzal přes ohradu jízdárny za stájovými kolegy. Skákala jsem to bez jednoho třmenu a kupodivu jsem to bez problémů useděla a nespadala -to až o 50m dál...
Tak já skočila 120 se svým hafloškem.
Tady fotečka z veřejňáku.
flekuna
napsal(a):
Já jsem zatím nejvýš skočila 120cm. A to bylo dobrovolně-nedobrovolně... Kamarádka mi totiš půjčila koníka a začala se mnou experimentovat. znáte to... (Tady postavím křížek... ten je malej tak ho o kousek zvednem. Tady postavíme kolmáček - to Sahib skočí, tak zkusíme o kousek větší...) Sahibek to skočil s přehledem, takže jsem se ani moc nebála, ale byla to vejška...
A dneska jsem skákala se svým hříbkem tak 30-40cm tak jedna akční fotečka
skippka
napsal(a):
Já jsem zatím nejvýš skočila 120cm. A to bylo dobrovolně-nedobrovolně... Kamarádka mi totiš půjčila koníka a začala se mnou experimentovat. znáte to... (Tady postavím křížek... ten je malej tak ho o kousek zvednem. Tady postavíme kolmáček - to Sahib skočí, tak zkusíme o kousek větší...) Sahibek to skočil s přehledem, takže jsem se ani moc nebála, ale byla to vejška...
A dneska jsem skákala se svým hříbkem tak 30-40cm tak jedna akční fotečka
podle mě sou oxery nebo třeba trojbradlí lepší než kolmák, kůň se natáhne a je to pohodlnější pro jezdce - teda aspoň moje zkušenost
monca
napsal(a):
a ještě jedna fotečka
Tak to já skákala asi 80 cm na trakénkovi, bylo to super, totečku mám bohužel jen z vyjížďky. Jestli ještě budu skákat tak určitě dodám.
A pak s equs kinský,pěkný hovado a naštěstí zpět u majitelky, s tím asi jen 40cm a křížek a málem mě po doskoku shodil, povedlo se mu to o pár dní pozdějc a málem mě zabyl.
satix

flekuna
napsal(a):
skáču do 80cm, zatím ale žádnou větší překážku na fotkách nemám než tuhle
flekuna
napsal(a):
no sup sup .. piste
Tak na svym koni je zatím max.60 cm ( ale on začíná ), jinak můj max. je 110 cm na kamarádově Astře. A to je jen rekreační :))
Tady foto na mým hřebečkovi Samovi
doga

lintith
napsal(a):
Tak na svym koni je zatím max.60 cm ( ale on začíná ), jinak můj max. je 110 cm na kamarádově Astře. A to je jen rekreační :))
Tady foto na mým hřebečkovi Samovi
Já závodně zatím ee ale na Jaře chci konečně dělat licenci...
Na fotece: Já a Moje 5-ti letá klisna Jezabel
flekuna
napsal(a):
davejte fotesky
Ahoj holky!!! (Možná i kluci??) Můj rekord je 120 oxer a 130 kolmák a životní zážitek. Ne snad proto, že bych to nehodlala ještě někdy překonat, ale proto, že šlo o koníka, který kvůli tomu musel překonat sám sebe a dělal to jen a jen kvůli mě, což jsem poznala, když mi ho vzali z tréninku a nikomu jinému už to neskákal bez problémů (ano, občas k tomu byl dohnán bičem a štycoval). Všem Vám držím palce a nestaňte se těmi, kdo mění koně jen kvůli výkonu - pracujte na sobě a těch koních, které máte, protože koupit drahého kvalitního koně, odjet na něm pár závodů, znechutit ho, prodat dál a kopit jiného, to umí každý (kdo má tu výhodu, že na něj má peníze), ale starat se o chromého, nemocného nebo zkaženého koně, to je to, o čem by náš koníček měl být.
dominicca
napsal(a):
My jsme s Kesinkou skočily nejvýš 140, víc jsem to radši nezkoušela, i když ona by to dala, já asi ne.. Parkury jezdíme do 120 cm.
ahoj domčo prosím tě chtěla jsem se zeptat kde jsi kobylku kupovala a po kom je moc mi někoho připomíná ale nejspíš si budou jen podobné.Předem děkuji