Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2006 19:21

Chci se zeptat... Kolik jste skočily na koni cm?? Ja 60 ( VYKON) a připadalo mi to obr skok...ale je to bezva pocit , že jo ..preskocit prekazku

24.8.2006 19:35

flekuna napsal(a):
Chci se zeptat... Kolik jste skočily na koni cm?? Ja 60 ( VYKON) a připadalo mi to obr skok...ale je to bezva pocit , že jo ..preskocit prekazku

já nejvíc 120 cm, ... a zrovna na koni kterej je tak trochu pošuk, můžou na něm jezdit jenom dva lidi, já a jeho majitelka. .... Ale prostě tu kobylku miluju takže i těch 120 nebylo tak strašný

24.8.2006 19:38

johary napsal(a):
já nejvíc 120 cm, ... a zrovna na koni kterej je tak trochu pošuk, můžou na něm jezdit jenom dva lidi, já a jeho majitelka. .... Ale prostě tu kobylku miluju takže i těch 120 nebylo tak strašný

je to krasnej pocit, vyd ???...ja fotesku nemam , skoda ..chtela bych se vydet

24.8.2006 19:48

flekuna napsal(a):
je to krasnej pocit, vyd ???...ja fotesku nemam , skoda ..chtela bych se vydet

jo , pocit je to skvělej, horší to je když na ten skok najíždim místo pravidelnym klidnym cvalem jak by to mělo být, Popelka si to žene tryskem, stíhačka je proti ní šnek! ovšem když těch 120 přeskočíme , nebo spíš přeletíme, překonáme pud sebezáchovy, tak je to pěknej pocit že sme si nerozbili držku!

24.8.2006 19:52

johary napsal(a):
jo , pocit je to skvělej, horší to je když na ten skok najíždim místo pravidelnym klidnym cvalem jak by to mělo být, Popelka si to žene tryskem, stíhačka je proti ní šnek! ovšem když těch 120 přeskočíme , nebo spíš přeletíme, překonáme pud sebezáchovy, tak je to pěknej pocit že sme si nerozbili držku!

víš co skus? popros někoho ať tě natočí, pak si samá můžeš prohlídnout svoje chyby a pokochat se !!

25.8.2006 01:18

flekuna napsal(a):

Já jednou nechtěně 140cm, netrefila jsem se, ale nádhernej pocit. Tady pro ukázku foto(z kamery, proto nekvalitní) z veřejňáku Z, rezerva nad skokem slušná...

25.8.2006 07:47

cheyenne napsal(a):
Já jednou nechtěně 140cm, netrefila jsem se, ale nádhernej pocit. Tady pro ukázku foto(z kamery, proto nekvalitní) z veřejňáku Z, rezerva nad skokem slušná...

ja 125cm byl to skvěly

25.8.2006 08:08

flekuna napsal(a):

Nejvic 150 na jednom hrebeckovi, kdyz sme kuúpovali novyho kone a ja je zkousela:)

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.8.2006 08:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

nikitka napsal(a):
ja 125cm byl to skvěly

Já teda po svých asi 130 cm flopek a na koni tak metr a to jsem měla smrt v očích! Mám ráda křížky, ale ty kolmáky a oxery... brrr, už nikdy více! Hold nejsem určená pro skákání
Jinak ale všem přeju ať přeskočí to co chtějí!

25.8.2006 17:00

klaruskaa napsal(a):
Nejvic 150 na jednom hrebeckovi, kdyz sme kuúpovali novyho kone a ja je zkousela:)

to je teda ... 150 cm... to me stacilo tech 60 cm

25.8.2006 19:25

flekuna napsal(a):

Tak já 130 a taky nedobrovolně! To jsem se ještě učila jezdit sotva klusem a koník to se mnou vzal přes ohradu jízdárny za stájovými kolegy. Skákala jsem to bez jednoho třmenu a kupodivu jsem to bez problémů useděla a nespadala -to až o 50m dál...

25.8.2006 19:52

microfon napsal(a):
Tak já 130 a taky nedobrovolně! To jsem se ještě učila jezdit sotva klusem a koník to se mnou vzal přes ohradu jízdárny za stájovými kolegy. Skákala jsem to bez jednoho třmenu a kupodivu jsem to bez problémů useděla a nespadala -to až o 50m dál...

Tak já skočila 120 se svým hafloškem.
Tady fotečka z veřejňáku.

25.8.2006 20:27

flekuna napsal(a):

Já jsem zatím nejvýš skočila 120cm. A to bylo dobrovolně-nedobrovolně... Kamarádka mi totiš půjčila koníka a začala se mnou experimentovat. znáte to... (Tady postavím křížek... ten je malej tak ho o kousek zvednem. Tady postavíme kolmáček - to Sahib skočí, tak zkusíme o kousek větší...) Sahibek to skočil s přehledem, takže jsem se ani moc nebála, ale byla to vejška...
A dneska jsem skákala se svým hříbkem tak 30-40cm tak jedna akční fotečka

26.8.2006 00:04

skippka napsal(a):
Já jsem zatím nejvýš skočila 120cm. A to bylo dobrovolně-nedobrovolně... Kamarádka mi totiš půjčila koníka a začala se mnou experimentovat. znáte to... (Tady postavím křížek... ten je malej tak ho o kousek zvednem. Tady postavíme kolmáček - to Sahib skočí, tak zkusíme o kousek větší...) Sahibek to skočil s přehledem, takže jsem se ani moc nebála, ale byla to vejška...
A dneska jsem skákala se svým hříbkem tak 30-40cm tak jedna akční fotečka

podle mě sou oxery nebo třeba trojbradlí lepší než kolmák, kůň se natáhne a je to pohodlnější pro jezdce - teda aspoň moje zkušenost

26.8.2006 09:48

flekuna napsal(a):

v treningu 160, na pretekoch 140 zolika.))

26.8.2006 12:04

elba1 napsal(a):

ja jsem skočila tech 60cm... Na SHAGIA ARABCE ..Babě ( nekdo se ji jejim jmenem pomstil) HAha

Jen tak dal cekam na dalsi prispevky

27.8.2006 13:35

flekuna napsal(a):
ja jsem skočila tech 60cm... Na SHAGIA ARABCE ..Babě ( nekdo se ji jejim jmenem pomstil) HAha

Jen tak dal cekam na dalsi prispevky

tak sup sup .. piste

27.8.2006 13:46

flekuna napsal(a):
tak sup sup .. piste

My zatím skáčeme jen do 80cm(s tou v té vínové ohlávce)

27.8.2006 13:50

monca napsal(a):
My zatím skáčeme jen do 80cm(s tou v té vínové ohlávce)

a ještě jedna fotečka

27.8.2006 15:51

monca napsal(a):
a ještě jedna fotečka

Tak to já skákala asi 80 cm na trakénkovi, bylo to super, totečku mám bohužel jen z vyjížďky. Jestli ještě budu skákat tak určitě dodám.

A pak s equs kinský,pěkný hovado a naštěstí zpět u majitelky, s tím asi jen 40cm a křížek a málem mě po doskoku shodil, povedlo se mu to o pár dní pozdějc a málem mě zabyl.

satix

27.8.2006 17:09
satix

flekuna napsal(a):

skáču do 80cm, zatím ale žádnou větší překážku na fotkách nemám než tuhle

27.8.2006 17:43

elba1 napsal(a):

tak tu je fotka nad 140, prekazka vedla ma 120.. foto je nekvalitne lebo je to originalne prefotene digitalom

27.8.2006 20:17

satix napsal(a):
skáču do 80cm, zatím ale žádnou větší překážku na fotkách nemám než tuhle

já nejvíc 125cm s mladou nezkušenou kobylkou

28.8.2006 11:25

coriska napsal(a):
já nejvíc 125cm s mladou nezkušenou kobylkou

MINIMAXI- 140CM
Na svém mlaďochovi ( 4-letý valach, 159 kvh)130cm

Lepší foto nemám.

28.8.2006 12:06

flekuna napsal(a):

Nejvíc jsem skočila 90 ale z klusu a když doskočím tak se zapomenu zaklonit.

28.8.2006 21:53

flekuna napsal(a):

My jsme s Kesinkou skočily nejvýš 140, víc jsem to radši nezkoušela, i když ona by to dala, já asi ne.. Parkury jezdíme do 120 cm.

1.9.2006 17:05

dominicca napsal(a):
My jsme s Kesinkou skočily nejvýš 140, víc jsem to radši nezkoušela, i když ona by to dala, já asi ne.. Parkury jezdíme do 120 cm.

supr, supr

4.9.2006 13:26

flekuna napsal(a):
supr, supr

no sup sup .. piste

5.9.2006 16:24

flekuna napsal(a):
no sup sup .. piste

Tak na svym koni je zatím max.60 cm ( ale on začíná ), jinak můj max. je 110 cm na kamarádově Astře. A to je jen rekreační :))

Tady foto na mým hřebečkovi Samovi

doga

5.9.2006 17:30
doga

lintith napsal(a):
Tak na svym koni je zatím max.60 cm ( ale on začíná ), jinak můj max. je 110 cm na kamarádově Astře. A to je jen rekreační :))

Tady foto na mým hřebečkovi Samovi

Já závodně zatím ee ale na Jaře chci konečně dělat licenci...
Na fotece: Já a Moje 5-ti letá klisna Jezabel

5.9.2006 19:54

doga napsal(a):
Já závodně zatím ee ale na Jaře chci konečně dělat licenci...
Na fotece: Já a Moje 5-ti letá klisna Jezabel

krasny fotesky

6.9.2006 14:27

flekuna napsal(a):
krasny fotesky

ja dam taky fotešku az budu mit prilezitost

13.9.2006 20:42

flekuna napsal(a):
ja dam taky fotešku az budu mit prilezitost

davejte fotesky

13.9.2006 21:58

flekuna napsal(a):
davejte fotesky

Ahoj holky!!! (Možná i kluci??) Můj rekord je 120 oxer a 130 kolmák a životní zážitek. Ne snad proto, že bych to nehodlala ještě někdy překonat, ale proto, že šlo o koníka, který kvůli tomu musel překonat sám sebe a dělal to jen a jen kvůli mě, což jsem poznala, když mi ho vzali z tréninku a nikomu jinému už to neskákal bez problémů (ano, občas k tomu byl dohnán bičem a štycoval). Všem Vám držím palce a nestaňte se těmi, kdo mění koně jen kvůli výkonu - pracujte na sobě a těch koních, které máte, protože koupit drahého kvalitního koně, odjet na něm pár závodů, znechutit ho, prodat dál a kopit jiného, to umí každý (kdo má tu výhodu, že na něj má peníze), ale starat se o chromého, nemocného nebo zkaženého koně, to je to, o čem by náš koníček měl být.

25.9.2006 10:06

flekuna napsal(a):

tak, mam novy rekord, v mini maxi 170cm, fotku dodam ked bude cd

26.9.2006 06:45

dominicca napsal(a):

ahoj domčo prosím tě chtěla jsem se zeptat kde jsi kobylku kupovala a po kom je moc mi někoho připomíná ale nejspíš si budou jen podobné.Předem děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík