Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.8.2006 12:11

Nezná někdo trenéra který by mě naučil skákat.Slyšela jsem něco o Šubrovi a Papouškovi ale nevím jak je sehnat nebo aspon někoho kdo mě naučí skákat zatím skáču 90 z klusu kolmáky bulfindž a taky oxery ale vždy když doskočím zapomenu se zaklonit.Jsem z Prahy ale jezdím v jížních čechách u Tábora.Děkuji

28.8.2006 12:14

kolika napsal(a):
Nezná někdo trenéra který by mě naučil skákat.Slyšela jsem něco o Šubrovi a Papouškovi ale nevím jak je sehnat nebo aspon někoho kdo mě naučí skákat zatím skáču 90 z klusu kolmáky bulfindž a taky oxery ale vždy když doskočím zapomenu se zaklonit.Jsem z Prahy ale jezdím v jížních čechách u Tábora.Děkuji

a u koho tam jezdíš??

28.8.2006 12:17

kolika napsal(a):

A co třeba p. Jiří Kornalík z Bezdědic?

28.8.2006 12:55

kolca napsal(a):
a u koho tam jezdíš??

Trénuje mě majitel koně medlina

28.8.2006 12:55

jackie napsal(a):
A co třeba p. Jiří Kornalík z Bezdědic?

To je asi trochu daleko někde okolo tábora a soběslavi

28.8.2006 13:01

kolika napsal(a):
To je asi trochu daleko někde okolo tábora a soběslavi

Promiň, přehlídla jsem, že jsi sice z Prahy, ale jezdíš u Tábora. Tam bohužel nikoho neznám.

28.8.2006 13:11

jackie napsal(a):
Promiň, přehlídla jsem, že jsi sice z Prahy, ale jezdíš u Tábora. Tam bohužel nikoho neznám.

Medlin mi nic neříká zkus Farma Helena Brandlín u Tučap. To jsou docela machři

Přidejte reakci

Přidat smajlík