Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.9.2006 14:48

Ahojky, chtěla bych se poradit jestli je možné mít jezdeckou licenci a zároveň i westernovou licenci?A pokud víte někdo něco o westernové licenci, kde se koná, termíny, požadavky prosím napiště nebo poraďte.Díkes

18.9.2006 13:46

kessidis napsal(a):
Ahojky, chtěla bych se poradit jestli je možné mít jezdeckou licenci a zároveň i westernovou licenci?A pokud víte někdo něco o westernové licenci, kde se koná, termíny, požadavky prosím napiště nebo poraďte.Díkes

Copak tady nikdo nemá westernovou licenci?

18.9.2006 14:10

kessidis napsal(a):
Copak tady nikdo nemá westernovou licenci?

Já mám westernovou licenci...Můžeš mít anglickou i westernovou licenci.Ale kdy se někde dělá licence to nevím...

18.9.2006 19:53

sejtanek napsal(a):
Já mám westernovou licenci...Můžeš mít anglickou i westernovou licenci.Ale kdy se někde dělá licence to nevím...

Ahojky,
já mám obě licence, ale už nějak pět let. vím, že teď pokud mám liceci ČJF , můžeš s tím jezdit i wetern. Nějak tak jsem to zaslehla. Ale nechci kecat. Licence určitě budou v dobnu v Koryčanech a v Horce n M.

19.9.2006 10:06

kessidis napsal(a):

Obě dvě licence současně mít můžeš .
Co se týká té westernové, je nutné být členem WRC ČR .
Po přihlášení dostaneš pravidla ,kde je vše popsáno .
Výstroj ,pravidla jednotlivých disciplín atd.
Další informace ,místo a datum ti sdělí p.Trochta .
Licence se skládá z teoretické a praktické části . V teorii je test z pravidel a praxe znamená předvést jak umíš jezdit a ovládat svého koně .Rozhodčí zadá jednoduchou úlohu ,kterou musíš zajet . Musí být westernová výstroj i oblečení dle pravidel .
Informace i kontakty na www.wrc.cz

19.9.2006 19:42

avalanche napsal(a):
Obě dvě licence současně mít můžeš .
Co se týká té westernové, je nutné být členem WRC ČR .
Po přihlášení dostaneš pravidla ,kde je vše popsáno .
Výstroj ,pravidla jednotlivých disciplín atd.
Další informace ,místo a datum ti sdělí p.Trochta .
Licence se skládá z teoretické a praktické části . V teorii je test z pravidel a praxe znamená předvést jak umíš jezdit a ovládat svého koně .Rozhodčí zadá jednoduchou úlohu ,kterou musíš zajet . Musí být westernová výstroj i oblečení dle pravidel .
Informace i kontakty na www.wrc.cz

Hm, no teda tak mi to připadá trošku složitější než ta normální licence,Máte s tím někdo zkušenosti?S tou westernovou?

20.9.2006 11:07

kessidis napsal(a):
Hm, no teda tak mi to připadá trošku složitější než ta normální licence,Máte s tím někdo zkušenosti?S tou westernovou?

Mě to přijde stejné jak v ČJF ,tam taky musíš být členem nějakého oddílu , testy a jízdy .

Přidejte reakci

Přidat smajlík