pizneta
napsal(a):
Máte doma westernového koně?Jezdíte vestern?Tak se mi ozvejte na moje ICQ-245-505-597.Vkládejte obrázky svých koníku,westernových závodů,a všechny slavné lidičky kolem něj.Pište jaké jste zažili zážitky na westernových akcích nebo jenom na vyjíždce!!!Fotky haflingů(svých i jiných)taky posílejte!!!
Kuk
pizneta
napsal(a):
Máte doma westernového koně?Jezdíte vestern?Tak se mi ozvejte na moje ICQ-245-505-597.Vkládejte obrázky svých koníku,westernových závodů,a všechny slavné lidičky kolem něj.Pište jaké jste zažili zážitky na westernových akcích nebo jenom na vyjíždce!!!Fotky haflingů(svých i jiných)taky posílejte!!!
Můj koňský miláček:-)
pizneta
napsal(a):
A tady máš stádečko Haflingů.
pizneta
napsal(a):
pojedete někdo na čeladnou podivat(nebo jet) na Mistrovství Evropy??
foto:já a můj koník:o))
dandys3
napsal(a):
Ika Machalíková a spol
dandys3
napsal(a):
znava
bednarik petr
napsal(a):
ještě a April v celé své kráse.
trochu tréningu
bednarik petr
napsal(a):
Hynek
Veronika Cejpová a Šošon ,můj bývalí koník
bednarik petr
napsal(a):
Veronika Cejpová a Šošon ,můj bývalí koník
Paintka nevím jak se jmenuje,ale je ze Slušovic
bednarik petr
napsal(a):
Paintka nevím jak se jmenuje,ale je ze Slušovic
znovu
bednarik petr
napsal(a):
Poláci v Rožnově
naše hříbě z A1,1 a Jack D Sanbars
bednarik petr
napsal(a):
naše hříbě z A1,1 a Jack D Sanbars
moje kamarádka Katka na rychlostkách s A1,1 Santou
bednarik petr
napsal(a):
moje kamarádka Katka na rychlostkách s A1,1 Santou
a náš hlídač našich koní
bednarik petr
napsal(a):
a celá banda
zde jsou naše koně ve výběhu,hnědka qh-Pepina,k dnešnímu dni už na slovensku,bílý Šošon,taky prodán a Herna ta je naše.
bednarik petr
napsal(a):
zde jsou naše koně ve výběhu,hnědka qh-Pepina,k dnešnímu dni už na slovensku,bílý Šošon,taky prodán a Herna ta je naše.
a tohle je nynější klisna ,moje vysněná.
bednarik petr
napsal(a):
a tohle je nynější klisna ,moje vysněná.
Při tréninku na Uli
bednarik petr
napsal(a):
ahoj Jindřiško,máš pěkného koníka co je to qh? Zdá se mi že je tu málo westerňáků,něco jsem zadám a hned to jde do pozadí . Odkud jsi ?
takže to jsme my.....
bednarik petr
napsal(a):
tak ve znojmě jsem na závodech ještě nebyla,závodila jsem akorát v Horce a po té jsem zjistila že jsem těhotná takže mám už druhým rokrm pauzu,ale příští rok si začnu chystat Maurínu a .....uvidíme !
jejda podle přezdívky jsem myslela že jde o mužské pohlaví...ne ne byly to parkurové závody.....tady v okolí vůbec tyhle závody nejsou...jj kvůli dítěti mám taky pauzu..
lutynta
napsal(a):
jejda podle přezdívky jsem myslela že jde o mužské pohlaví...ne ne byly to parkurové závody.....tady v okolí vůbec tyhle závody nejsou...jj kvůli dítěti mám taky pauzu..
máme společnou adresu,tak jsem to nechtěla měnit.a někdy je to i sranda,chodí mu sem maily na seznámení že má krásný koně a pak se ozvu já.....aje po všem,ani si nestačím pokecat. Co máš za koníka? je velmi pěkný,
bednarik petr
napsal(a):
máme společnou adresu,tak jsem to nechtěla měnit.a někdy je to i sranda,chodí mu sem maily na seznámení že má krásný koně a pak se ozvu já.....aje po všem,ani si nestačím pokecat. Co máš za koníka? je velmi pěkný,
to je dobrý....no na té první je huculka Lucka...v roce 00 jsme si vyjeli 3.místo na mčr...
a na další je Tery QH kobylka z ranče Q (naše sekce)
no vaši koníci jsou moc krásní a zbarvení..radost koukat na vaše fotečky..:-)
pizneta
napsal(a):
Každý rok moje kámoška a její přítel pořádají na horách hobby rodeo - nemohla jsem jet s vlastním koníkem, tak mi známí půjčili kobču Samanthu, kterou jsem jezdila dřív.
Jenetka
jenetka
napsal(a):
Každý rok moje kámoška a její přítel pořádají na horách hobby rodeo - nemohla jsem jet s vlastním koníkem, tak mi známí půjčili kobču Samanthu, kterou jsem jezdila dřív.
Jenetka
a ještě jednu.....
hannyska
napsal(a):
joj to je muj abdulek to nahore je to plemenik appaloosa
jenetka
napsal(a):
a ještě jednu.....
A to já s mým miláčkem křížencem
lutynta
napsal(a):
to je dobrý....no na té první je huculka Lucka...v roce 00 jsme si vyjeli 3.místo na mčr...
a na další je Tery QH kobylka z ranče Q (naše sekce)
no vaši koníci jsou moc krásní a zbarvení..radost koukat na vaše fotečky..:-)
děkuji,já jsem vždycky chtěla strakatýho koně,nebo bílého no a můj první kůň byl hnědák .Až moje klisna porodila hřebce zbarvením hnědák z dekou ,tak jsem si říkala konečně barevný kůň,oslavila jsem jeho narození ,byl křtěný v hospodě,v roce začal vybělovat a ve dvou letech byl bílý s černýma tečkama na zadku.Modlila jsem se aby mu zůstala alespoň jediná a on...potvora jedna zhodil i tu úposlední.No a vzhledem k nedostupnosti "finanční" si pořídit čistého painta jsem vsadila na připuštění plňasky ,že se mi už konečně narodí paintík ,nechala jsem připustit dvě klisny,ryzku s velkýma odznakama a černou hnědku,obě po Jack d sanbars,a výsledek:!!! Přišel den D,narodila se klisna a fleky,NIKDE byla černá s hvězdou.No uklidňovala jsem se tím ,že ještě má rodit ryzka a že černá klisna je taky moc pěkná ,hlavně že je zdravá. Ryzka si dávala na čas,přenášela 14 dní,no a pak v pravé poledne porodila hřebečka,začalo to slibně hřebeček měl šedý šňupáček , lysinku ,a tak jsem očekávala ty fleky,byla jsem si jista tím že bude strakatý a houby,narodil se šedé barvy a v měsíci přelínal do černé.takže jsem měla dvě hříbata breeden stock. Moje těhotenství rozhodlo,nemohla jsem si nechat šest koní,to bych nezvládla tak jse podala inzeráty,bylo to pro mě hodně těžký,ale výsledek stál za to ,.říkala jsem si že se neunáhlím a fakt si koupím paintku takovou jakou jsem si vždycky přála .Chtěla jsem vždy overo,ale u nás v čr jich moc není.Po porodu jsem zavolala Karlovi Spáčilovimu jestli neví o naježděné klisně ph,overo nejlépe čené,nebo ryzce. A Karel nezklamal věděl o Mauríně,
bednarik petr
napsal(a):
děkuji,já jsem vždycky chtěla strakatýho koně,nebo bílého no a můj první kůň byl hnědák .Až moje klisna porodila hřebce zbarvením hnědák z dekou ,tak jsem si říkala konečně barevný kůň,oslavila jsem jeho narození ,byl křtěný v hospodě,v roce začal vybělovat a ve dvou letech byl bílý s černýma tečkama na zadku.Modlila jsem se aby mu zůstala alespoň jediná a on...potvora jedna zhodil i tu úposlední.No a vzhledem k nedostupnosti "finanční" si pořídit čistého painta jsem vsadila na připuštění plňasky ,že se mi už konečně narodí paintík ,nechala jsem připustit dvě klisny,ryzku s velkýma odznakama a černou hnědku,obě po Jack d sanbars,a výsledek:!!! Přišel den D,narodila se klisna a fleky,NIKDE byla černá s hvězdou.No uklidňovala jsem se tím ,že ještě má rodit ryzka a že černá klisna je taky moc pěkná ,hlavně že je zdravá. Ryzka si dávala na čas,přenášela 14 dní,no a pak v pravé poledne porodila hřebečka,začalo to slibně hřebeček měl šedý šňupáček , lysinku ,a tak jsem očekávala ty fleky,byla jsem si jista tím že bude strakatý a houby,narodil se šedé barvy a v měsíci přelínal do černé.takže jsem měla dvě hříbata breeden stock. Moje těhotenství rozhodlo,nemohla jsem si nechat šest koní,to bych nezvládla tak jse podala inzeráty,bylo to pro mě hodně těžký,ale výsledek stál za to ,.říkala jsem si že se neunáhlím a fakt si koupím paintku takovou jakou jsem si vždycky přála .Chtěla jsem vždy overo,ale u nás v čr jich moc není.Po porodu jsem zavolala Karlovi Spáčilovimu jestli neví o naježděné klisně ph,overo nejlépe čené,nebo ryzce. A Karel nezklamal věděl o Mauríně,
jenomže nebyla neježděná byla to ročka,ale docela to bodlo,protože po porodu jsem na ježdění neměla čas ,teď je to už lepší takže si Maurínu obsednu v únoru a pomalu sní budu dělat a nějak kolem třetího roku si ji chci dát ke Kláře Šálkové,jezdím tam jezdit tak se alespoň spolem budem učit. Tak to bylo něco o mě a doufám že se budem potkávat na závodech.Jinak je vidět že koníky máš zmáknutý,.
saja
napsal(a):
A to já s mým miláčkem křížencem
Tak tady se nic neděje,asi všichni spinkáte? taky bych spinkala kdybych nehomila myšku po ložnici.
bednarik petr
napsal(a):
Tak tady se nic neděje,asi všichni spinkáte? taky bych spinkala kdybych nehomila myšku po ložnici.
jsi tu Jackie? něco napiš, hřebec nebude,auto je sice na prodej,ale němci se neozvali.
bednarik petr
napsal(a):
jsi tu Jackie? něco napiš, hřebec nebude,auto je sice na prodej,ale němci se neozvali.
QH.
jackie
napsal(a):
Ahoj, to je mi tedy líto, už jsem se také těšila na budoucího ženicha pro mou maminu... třeba se ještě ozvou, neházej flintu do žita.
Tak to jsme my jinak koukni na www.saintanthony.wz.cz, tam je o nás všechno :-)
iriska
napsal(a):
Tak to jsme my jinak koukni na www.saintanthony.wz.cz, tam je o nás všechno :-)
Ještě
bednarik petr
napsal(a):
ahoj Jindřiško,máš pěkného koníka co je to qh? Zdá se mi že je tu málo westerňáků,něco jsem zadám a hned to jde do pozadí . Odkud jsi ?
Pro Petra Bednaříka: Ahoj. Je to kobylka ČT Ulita. Jsem z Mokré ( kousek od Brna). Loni kobča perlila i na MČR-ale to se svou majitelkou teď je Uli na mateřské
iriska
napsal(a):
Ještě
Bednařík Petr:: jé tak to je super příběh....člověk by řekl že se ten flíček objevit musí... mám taky trošku podobný....mám doma ještě kříženku apallosy...matka hnědka otec hnědák z dekou...hrozně sem se těšila na flekatej zadek no a ono nic...je to hnědka...ale jinak je kobylka moc hodná dnes už dvoulétá tak jsem zvědavá co se z ní vyklube...
lutynta
napsal(a):
Bednařík Petr:: jé tak to je super příběh....člověk by řekl že se ten flíček objevit musí... mám taky trošku podobný....mám doma ještě kříženku apallosy...matka hnědka otec hnědák z dekou...hrozně sem se těšila na flekatej zadek no a ono nic...je to hnědka...ale jinak je kobylka moc hodná dnes už dvoulétá tak jsem zvědavá co se z ní vyklube...
i když nemá deku tak je pěkná,je to pěknej macek.Mě by zajímalo jestli se opravdu někdy na závodech potkáme..Jestli jo,tak si dáme panáka,ale vzhledem že já jsem slepá,chluchá a když jsem na závodech tak jsem hrozný stresák tak se nebavím a nebo jsem ukecaná až moc,ale plácám blbosti.
bednarik petr
napsal(a):
i když nemá deku tak je pěkná,je to pěknej macek.Mě by zajímalo jestli se opravdu někdy na závodech potkáme..Jestli jo,tak si dáme panáka,ale vzhledem že já jsem slepá,chluchá a když jsem na závodech tak jsem hrozný stresák tak se nebavím a nebo jsem ukecaná až moc,ale plácám blbosti.
No tak to by bylo super..... takže příští sezonu jedeš? nebo ? Já bych hrozně ráda tu p říští ale s tím naším malým to není žádná sranda...
Kolik ti vůbec je?
lutynta
napsal(a):
No tak to by bylo super..... takže příští sezonu jedeš? nebo ? Já bych hrozně ráda tu p říští ale s tím naším malým to není žádná sranda...
Kolik ti vůbec je?
27, no jo jsem stará brzda,ale ještě to ujde. no já mám ročního syna a někdy mi tak leze na nervy,zrovna nyní,že bych ho už praštila.
lutynta
napsal(a):
no o 6 let starší...to není zase takovej rozdíl..
..no taaak o tom mi povídej...ten můj je stejně starej...
takže tobě je 21? to už máš malé? tý jo já se ve dvaceti rozváděla.já chtěla první dítě až po třicítce,ale přítel chtěl už teď .taky to bylo slibů a prd nesplnil ani jeden. Příští rok budu teprve obsedat,ale na juju to zvládnem,snad poku přežiju to obsedání. na fotce prdka s Hernou,to je naše plňaska
pizneta
napsal(a):
tak vidím že to tu vázne.
bednarik petr
napsal(a):
takže tobě je 21? to už máš malé? tý jo já se ve dvaceti rozváděla.já chtěla první dítě až po třicítce,ale přítel chtěl už teď .taky to bylo slibů a prd nesplnil ani jeden. Příští rok budu teprve obsedat,ale na juju to zvládnem,snad poku přežiju to obsedání. na fotce prdka s Hernou,to je naše plňaska
hezká fotečka...co to je kluk nebo holka? Tak víš jak...neplánovala jsem mít ve 20-ti dítě ale přišlo to a člověk se s tím musel poprat...peru se s tím občas těžko...přece v mém věku má uplně jinou představu o životě...
ve dvaceti rozváděla? taky žádná sranda...máš e-mail? Je mi docela trapně zahlcovat tohle téma našimi starostmi i radostmi...
ale fajn se mi s tebou píše..máme spoustu věcí společných...
foto..::tak to jsou moji chlapi..
bednarik petr
napsal(a):
jo napiš mi na meil, je to ta sama adresa se jménem pod kterým píšu.mám kluka jako buka,chtěli jsme holčičku,ale teď jsme rádi že ho máme ,holka by nebyla asi takovej šoumen.
dita33
napsal(a):
Kamarádka Míša
s mím haflíkem Ebroušem na hubertské ve Štěticích u Písku
v v
napsal(a):
s mím haflíkem Ebroušem na hubertské ve Štěticích u Písku
Ebra si dobře pamatuju - to byl muj velký oblíbenec
Dnes ale u mě vede na plné čáře Ellisa
microfon
napsal(a):
Ebra si dobře pamatuju - to byl muj velký oblíbenec
Dnes ale u mě vede na plné čáře Ellisa
A potom je tu ještě můj vysněný (westernový) <b.strakáček</b> Ajuška, bohužel KVH 121 mě předurčuje pouze k obdivu ze země
.Ale chodí ke mě holčina, která si Ajou výborně rozumí, tak je to fajn
microfon
napsal(a):
A potom je tu ještě můj vysněný (westernový) <b.strakáček</b> Ajuška, bohužel KVH 121 mě předurčuje pouze k obdivu ze země
.Ale chodí ke mě holčina, která si Ajou výborně rozumí, tak je to fajn
A ještě Ája...
microfon
napsal(a):
A ještě Ája...
To ho znáš teda ještě ze Štětic ne?Koníky máš krásný.
microfon
napsal(a):
Jo jo, to byl ještě hřebec. pokud to šlo, tak jsem chtěla vždy jeho na vyjíž´dku- pod sedlem byl super a navíc tak krásná tmavá barva se světlou hřívou....to ti závidím
A ty už nemáš Ebra v Písku????(že jsem tak zvědavá)
microfon
napsal(a):
A ty už nemáš Ebra v Písku????(že jsem tak zvědavá)
mám ho už v budějicích.přestěhovaly jsme se.ale do léta byl v Písku
v v
napsal(a):
koukla jsem na tvoje stránky a pamatuju si tě,ale jméno už fakt nevým.nejezdila jsi tam ještě s nějakou Lenkou??
Ahojda...No máte nádherný koníky. A ta paintka . Taky si strašně přeju barevnýho koně. Snad se nám někdy narodí takový hříbátko. Už pro něj mám zajímávé jméno
. Všichni máte krásné ambice... Jen mi dejte vědět, jak to všechno zvládáte psychicky i finančně. Máte přece jen malinký dětičky a já mám stres z toho všeho a to žádný nemám ani žádný neplánuju do brzkých příštích let. To si zasluhuje obdiv, že to takhle zvládáte. Tak se pochlubte jak na to. Ten hafík je taky úžasnej. A všichni jsou krásní
. Hlavně ti s westernovým sedlem, že
v v
napsal(a):
koukla jsem na tvoje stránky a pamatuju si tě,ale jméno už fakt nevým.nejezdila jsi tam ještě s nějakou Lenkou??
Jo,jo my jsme byly ty holky od Krále dnes je vše jinak a je škoda, že už nejsi v Písku, mohli jsme někam vyjet, nyní děláme samí celodenní apod s holkama ze Skal, ale třeba se potkáme někde na Dčkách. Já se chystám do Bílska...snad už to letos vyjde!!!!
microfon
napsal(a):
Jo,jo my jsme byly ty holky od Krále dnes je vše jinak a je škoda, že už nejsi v Písku, mohli jsme někam vyjet, nyní děláme samí celodenní apod s holkama ze Skal, ale třeba se potkáme někde na Dčkách. Já se chystám do Bílska...snad už to letos vyjde!!!!
Tak já už vím kdo jsi..Taky bych byla radši v Písku.Tady nikoho neznám,takže jezdím pořád sama a už mi to fakt leze na nervy.Tak si vždycky odkoutím tu hodinu venku a oddychnu si že už to mám za sebou.No jak kdy,tak půl na půl jedu i s radostí-někdy.Teď jsem se tu přez net seznámila s nějakýma lidma poblíž,tak s nima snad vyrazíme s koňma.Vy máte koníky?Ty z těch fotek?
v v
napsal(a):
Tak já už vím kdo jsi..Taky bych byla radši v Písku.Tady nikoho neznám,takže jezdím pořád sama a už mi to fakt leze na nervy.Tak si vždycky odkoutím tu hodinu venku a oddychnu si že už to mám za sebou.No jak kdy,tak půl na půl jedu i s radostí-někdy.Teď jsem se tu přez net seznámila s nějakýma lidma poblíž,tak s nima snad vyrazíme s koňma.Vy máte koníky?Ty z těch fotek?
jo já to četla na české budějici, to budeš mít fajn. já vím jaké to je jezdit jen a jen sama a ani si nemít s kým popovídat o koních , než jsem si koupila druhého poníka, tak jsem si samotu dokonale vychutnávala
No a jak jsem psala, ty na těch fotkách jsou ta moje dvě zlatíčkanejlepší!!!!!!!
Jezdíš s Ebrem jen rekreačku, nebo se snažíš makat taky na nějaké westernové disciplíně????
microfon
napsal(a):
jo já to četla na české budějici, to budeš mít fajn. já vím jaké to je jezdit jen a jen sama a ani si nemít s kým popovídat o koních , než jsem si koupila druhého poníka, tak jsem si samotu dokonale vychutnávala
No a jak jsem psala, ty na těch fotkách jsou ta moje dvě zlatíčkanejlepší!!!!!!!
Jezdíš s Ebrem jen rekreačku, nebo se snažíš makat taky na nějaké westernové disciplíně????
nene,to už bych fakt nestíhala.Jezdim jen tak.Já takové ambice nemám.Sice by se mi to líbylo,ale doprava je asi největší problém.I takle to stíhám tak,tak.Kůň a práce nejde moc dohromady.Co jsou zač tvoji koníci.
Tady jsem dlouho přemlouvala přítele aby taky jel-on totiž se mnou jezdí na kole.Ale chce to kondičku :-)