Takový zvláštní dotaz o fretkách

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2015 19:09
jirka60

XXX.XXX.15.251

Potřeboval bych poradit s jednou ehm trochu choulostivou záležitostí. Mám kamaráda a mám pocit, že je to asi... Jak to říct? Zoofil... A co je horší - on zřejmě občas něco dělá o mým zvířatům. Samozřejmě nemám důkaz a je to jen má domněnka. Dokud ho nenachytám, těžko můžu proti němu něco mít.
Jde o to, že mi je občas hlídá. Jinak je to můj nejlepší kamarád a nerad bych, aby se vztahy mezi námi nějak pokazily. Možná si s ním zkusím promluvit.
Mám podezření kvůli tomu, že když mi hlídá mé dvě fretčí samičky, často je vrací pečlivě vykoupané a jedna samička má často zarudlé intimní místo. Myslel jsem, že je to jen změnou prostředí, ale nevím... Možná se zeptám ještě veterináře, ale nevím. Váš názor, prosím?

5.1.2015 19:59
lidule

XXX.XXX.124.35

jirka60 napsal(a):
Potřeboval bych poradit s jednou ehm trochu choulostivou záležitostí. Mám kamaráda a mám pocit, že je to asi... Jak to říct? Zoofil... A co je horší - on zřejmě občas něco dělá o mým zvířatům. Samozřejmě nemám důkaz a je to jen má domněnka. Dokud ho nenachytám, těžko můžu proti němu něco mít.
Jde o to, že mi je občas hlídá. Jinak je to můj nejlepší kamarád a nerad bych, aby se vztahy mezi námi nějak pokazily. Možná si s ním zkusím promluvit.
Mám podezření kvůli tomu, že když mi hlídá mé dvě fretčí samičky, často je vrací pečlivě vykoupané a jedna samička má často zarudlé intimní místo. Myslel jsem, že je to jen změnou prostředí, ale nevím... Možná se zeptám ještě veterináře, ale nevím. Váš názor, prosím?

Já bych okamžitě zašla k veterináři, zarudlé místo v intimní partii by mi nedalo spát... Jsou kastrované? Pokud by se domněnka potrvrdila tak bych si s kamarádem velmi důkladně promluvila, byť je to nejlepší ale tohle se vážně nedělá! Také bych upozornila na koupání fretek, pokud nejsou nějak špinavé tak by se neměli vůbec koupat, jsou pak víc cítit, vysušuje kožíšek a můžou z toho mít i zdravotní problémy...

6.1.2015 16:29
jirka60

XXX.XXX.193.20

Už jsem byl předtím když jsem si toho poprvé všiml měli to podráždění při asi od samce..ale samce nemám. Vždy to do druhého dne zmizí když my je vrátí..nejsou kastrovane pří není potřeba když jim říje sama skončí.. Pokaždé jim skončí do měsíce.. Cca týden po tom co si je vždy puči. Vždy v ti době velký zájem je mít co nejdéle půjčení mě to nevadí protože jsem dost zaměstnání a on je má moc rád kolikrát má víc času snima být nežli já..

už si je půjčuje skoro každý víkend dělá hodně pro ně proto je těžké dokud nemám 100% jistotu.otom se jen zmínit.
nekoupe je zas tak často.. Ale párkrát se stalo že my je vrátil se slepenymi chlupama na břiše a na hlavě.. Já se ho ptal z čeho to mají pri z venku.. A od ti doby už je slepené neměli co jsem se zeptal.. Nevypadají že by jim někdo ubližoval

prosím poraďte co mám dělat.

6.1.2015 20:10
lidule

XXX.XXX.124.35

Nejrozumnější by bylo si s ním o tom promluvit, že sis všiml těch zarudlých míst a že máš obavy že jim něco je s tím jestli to taky nepostřehl... A nebo je nechat pořádně u veta vyšetřit jestli jsou opravdu zdravé... Já mám holky (teda teď už jenom jednu, druhou jsem musela nechat utratit - byla stará a neměla už dost sil a hodně mi hubla) kastrované a s tímhle jsem se nesetkala...

7.1.2015 17:23
jirka60

XXX.XXX.193.78

Byl jsem a on udelal vyšetření ster a nahlédl vaginoskopem dovnitř a řekl že to zánětem není ale viděl tam podráždění něčím cizím proto se ptal jesli nemám samce v riji oni pri občas maji násilní stik s nezarijenou samci a z toho to mívají podráždění.. Ale samce nemám.. Tak nevím.. Teď si je zas hlídá.. Tak snad bude vše dobrý...

7.1.2015 17:55
lidule

XXX.XXX.124.35

Uvidíš, případně si s ním o tom promluv a uvidíš co ti řekne...

7.1.2015 18:18
jirka60

XXX.XXX.239.44

No já nevím jak... Tohle je choulostivá debata.. On hlídá i jinim lidem občas fretky ale neznam je tak musím jen důkladně prohlížet svi ale mám pocit že už to předáním škoda že není ňáky postup jak si to potvrdit.. Nejlepší by bylo kdyby někdo s podobnou praxi poradil
distak my můžete napsat i na můj e-mal jirka60@post.cz dekuji.

7.1.2015 19:35
lidule

XXX.XXX.124.35

Nebo se zkus zeptat na fretka.cz tam je dost zkušených chovatelů třeba je něco napadne...

8.2.2015 08:22
rapotacka11

XXX.XXX.32.20

Nejste divní oba ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.2.2015 09:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

rapotacka11 napsal(a):
Nejste divní oba ?

Podle mě je divnej hlavně zadavatel. Podle me prostě kecá, aby působil zajimavě. Už vidim, jak mám podezření, že mi někdo znásilňuje zvíře a ja mu ho bez problémů půjčuju pořád dokola prostě nepovedenej trapnej vtip

17.2.2015 20:34
rys.leo

XXX.XXX.217.156

třeba jim chce dopřát
Podle gramatiky zadavatele lze soudit, ze se nejedná o inteligenta takže jeho kamarád nebude též určitě ing. Nechci někoho soudit, je to jen můj pohled na věc.
Bud kecá a nebo je taky u chyl, když mu je nadále ´poskytuje´
Nejjednodušší způsob jak to zjistit, je se převlíct za psa a nechat od kamaráda taky pohlídat

22.2.2015 18:26
chov.majster

XXX.XXX.60.231

Keď máte podozrenie tak prečo mu ich dávate?

24.2.2015 05:17
rapotacka11

XXX.XXX.32.28

Myslím, že žádný "kamarád" neexistuje,
jen si nějakej (úch) ,
udělal dobře, když svý úchylný fantazie hodil do placu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík