Chtěla bych vědět, zda se z nějaké finanční stránky vyplatí chovat a prodávat nějaké plemeno králíků... Popřípadě bych chtěla poprosit o různé informace co vás napadnou.. Co všechno je potřeba, a třeba by mohl být problém se samcem, kdybych já měla samici a nikde v okolí samec nebyl... Zda by museli mít nějaké speciální krmivo... A co vše je potřebné na výstavy.. Děkuji za odpovědi
alabama17
napsal(a):
Chtěla bych vědět, zda se z nějaké finanční stránky vyplatí chovat a prodávat nějaké plemeno králíků... Popřípadě bych chtěla poprosit o různé informace co vás napadnou.. Co všechno je potřeba, a třeba by mohl být problém se samcem, kdybych já měla samici a nikde v okolí samec nebyl... Zda by museli mít nějaké speciální krmivo... A co vše je potřebné na výstavy.. Děkuji za odpovědi
Uvař si konvici oblíbeného nápoje, najeď na úplně první vlákno (je až dole na poslední stránce), přečti si ho, pak na druhé, třetí........ Kombinací CTRL+C a následně v tebou vytvořeném dokumentu někde na tvém počítači CTRL+V si zkopíruj vše, co budeš považovat za přínosné. Bude to práce na pár hodin. Pak si dej pauzu, odfiltruj si ve zkopírovaném souboru vše, co se opakuje a máš základ drbů o králících. Až to strávíš a nepustí tě to, tak si najdi nejbližší chovatelskou organizaci - teď jsou v plném proudu výstavy, nejlepší možnost, jak se jí dopátrat. No a pak do vyhledavače slovo, kterému nerozumíš a zase CTRL+C, CTRL+V, knihkupectví, antikvariáty, knihovna.
Jo a heslo chovatelů je PRO KRÁSU RADOST UŽITEK
Hádej, proč je užitek = zisk až na posledním místě.
Martina
alabama17
napsal(a):
každý králik se finačně vyplatí zaleží jaké si představujete zisky a jake máte prostoryvím kde se prodávají králici i za 10000 kč ale tan chovatel získal ze svými králiky nekolikrát šampiona evropy