Nemá někdo samečka beránka?Chtěla bych nechat nakrýt svojí beraní samičku.Jestli by někdo měl čas i nálodu prosím ozvěte se na můj email zvirata1@seznam.cz díky..Jenokolí Prahy.
Vidím že se to tu moc neuchytilo ale jsem na tom stejně jak slečna před pár lety... :-) Sháním samečka beránka pro svou samičku... Našel by se někdo? Jsem ochotna i přijet nejlépe Pardubicko, Chrudimsko nebo JČ... Prostě v celku kdekoli. Hledám nejlépe nějakého zajímavého "chlapa" buďto menšího nebo satén... Děkuji za každou nabídku...
usaci
napsal(a):
Moc se nedoporučuje krytí neznámým samcem kvůli přenosu nemocí. Buďte opatrní - některé choroby se jen tak nepoznají.
Děkuji, to je pravda.. Ale jak to tedy mám udělat, když mám jen jednu svou samičku pro radost? Máte radu kam s ní zajet? Je tedy lepší k někomu kdo např. vystavuje ? Má králíčky s PP? Ale kde ho hledat?
mili
napsal(a):
Děkuji, to je pravda.. Ale jak to tedy mám udělat, když mám jen jednu svou samičku pro radost? Máte radu kam s ní zajet? Je tedy lepší k někomu kdo např. vystavuje ? Má králíčky s PP? Ale kde ho hledat?
Právě naopak, právě chovatel co dělá s PP a na výstavy Vám spíš řekne ne, ten se má čeho bát - nemocí, apod. Ten kdo má jednoho mazlíčka jako Vy, tomu je to šuma fuk. Mrknite na www.kralici.cz to je místo pro mazlitele, tam najdete i přímo inzeráty , kde "Náš bobeček shání krásnou nevěstu". Třeba se Vám povede někoho sehnat z Vašeho okolí.