Králíci - moje radost

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2008 17:07

Ahoj lidičky, už jsem dala fotky i do drůbeže a tady posílám pár kousků králíkářům - chovatelům. Každý jste na nemoderce vyjádřil svůj názor k chovu a všemu co k tomu patří. Já za sebe řeknu jen to, že život bez králíků, slepiček a všeho ostatního živého si nedovedu představit a myslím si to i o Vás, kteří tady přispíváte radami a zkušenostmi. Jinak bychom se tu přece nepotkávali. Ať se všem daří. Petra
PS: vegetariánka nejsem a nebudu

7.2.2008 17:10

krenda napsal(a):
Ahoj lidičky, už jsem dala fotky i do drůbeže a tady posílám pár kousků králíkářům - chovatelům. Každý jste na nemoderce vyjádřil svůj názor k chovu a všemu co k tomu patří. Já za sebe řeknu jen to, že život bez králíků, slepiček a všeho ostatního živého si nedovedu představit a myslím si to i o Vás, kteří tady přispíváte radami a zkušenostmi. Jinak bychom se tu přece nepotkávali. Ať se všem daří. Petra
PS: vegetariánka nejsem a nebudu

z 9-ti kouskového vrhu jsem vybrala na focení dva kluky a chtěla udělat kontrastní pozadí a oni nepostojí a nepostojí. Kresby nic moc, ale mají se všichni k světu.

7.2.2008 17:13

krenda napsal(a):
z 9-ti kouskového vrhu jsem vybrala na focení dva kluky a chtěla udělat kontrastní pozadí a oni nepostojí a nepostojí. Kresby nic moc, ale mají se všichni k světu.

kdo chová strakáče, dá mi za pravdu, že docílit supr kousek je běh na dlouhou trať.

7.2.2008 17:16

krenda napsal(a):
kdo chová strakáče, dá mi za pravdu, že docílit supr kousek je běh na dlouhou trať.

náš Melounek, je to dvouměsíční kluk - jedináček, tak se stal mazlem mojí dcerky

7.2.2008 17:23

krenda napsal(a):
náš Melounek, je to dvouměsíční kluk - jedináček, tak se stal mazlem mojí dcerky

to jsem ale zvědavej

7.2.2008 17:25

krenda napsal(a):
to jsem ale zvědavej

já jsem Hnědák

7.2.2008 17:28

krenda napsal(a):
já jsem Hnědák

já jsem Bobek, ty uši mi dávaj zabrat na výstavě jsem je měl u sebe a teď už na to kašlu

7.2.2008 17:30

krenda napsal(a):
já jsem Bobek, ty uši mi dávaj zabrat na výstavě jsem je měl u sebe a teď už na to kašlu

ještě ze zadu

7.2.2008 17:34

krenda napsal(a):
ještě ze zadu

já nejsem ve vězení, jen jsem se zdála paničce nějaká divná, tak jsem si omrkla ten velkej kotec a už je mi fajn, pes spí stejně v baráku a tady se mi to moc líbí.

7.2.2008 17:39

krenda napsal(a):
já nejsem ve vězení, jen jsem se zdála paničce nějaká divná, tak jsem si omrkla ten velkej kotec a už je mi fajn, pes spí stejně v baráku a tady se mi to moc líbí.

pro chovatele co jse ptal na křížení s Nos. Tak naše máma je KalxVss a taťka Nos č.b.. je nás tu požehnaně, ale už se budeme stěhovat do většího, ale i tady se proběhnem a to je rachot, když nás to popadne.

7.2.2008 17:43

krenda napsal(a):
pro chovatele co jse ptal na křížení s Nos. Tak naše máma je KalxVss a taťka Nos č.b.. je nás tu požehnaně, ale už se budeme stěhovat do většího, ale i tady se proběhnem a to je rachot, když nás to popadne.

A protože panička mluvila o čtyřnohých kamarádech tak jsem tady i já. Jmenuju se Zvíře a jsem ten neéééééjvětší obyvatel králikárny, ale nikdo mi to tady nevěří

7.2.2008 17:46

krenda napsal(a):
A protože panička mluvila o čtyřnohých kamarádech tak jsem tady i já. Jmenuju se Zvíře a jsem ten neéééééjvětší obyvatel králikárny, ale nikdo mi to tady nevěří

No a já jsem se tu nějakou záhadou objevil a už jsem tu zůstal. Myši tu maj tak jsem tu i k něčemu...........Tygr

8.2.2008 11:52

krenda napsal(a):
No a já jsem se tu nějakou záhadou objevil a už jsem tu zůstal. Myši tu maj tak jsem tu i k něčemu...........Tygr

Petro pěkné a tady jsou naši mazlíci

8.2.2008 11:56

ozzydan napsal(a):
Petro pěkné a tady jsou naši mazlíci

teddíci bobi & bibi

9.2.2008 12:02

krenda napsal(a):

nemám hezké pozadí, ale jsem 25 dní stará výstavní fešanda

9.2.2008 12:06

jeduvka napsal(a):
nemám hezké pozadí, ale jsem 25 dní stará výstavní fešanda

a mě je sedm týdnů, jsem kříženec kaliforňašky a novozélanďáka. Ještě nevím, že budu tak za dva měsíce oběd, tak prozkoumávám dvorek

15.2.2008 19:32

jeduvka napsal(a):
a mě je sedm týdnů, jsem kříženec kaliforňašky a novozélanďáka. Ještě nevím, že budu tak za dva měsíce oběd, tak prozkoumávám dvorek

,,Ještě nevím, že budu tak za dva měsíce oběd, tak prozkoumávám dvorek" Hrozně vtipný.

16.2.2008 02:26

andelaskoloudova napsal(a):
,,Ještě nevím, že budu tak za dva měsíce oběd, tak prozkoumávám dvorek" Hrozně vtipný.

tak tie sú pekné

13.3.2008 21:24

palino napsal(a):
tak tie sú pekné

pro krendu chtělo by to u těch obrů širší hřbetní pruhy

13.3.2008 21:27

jurasek napsal(a):
pro krendu chtělo by to u těch obrů širší hřbetní pruhy

17.3.2008 09:23

jurasek napsal(a):

To já Beruško vím, samec má na zádech pomalu dálnici a samice je to samé, jenže genetice člověk moc neporučí. Mláďata z dalšího vrhu mají úhoře také pěkně široké, zato ta kresba, to je zase výtvor. Až odrostou přidám fotečky. Petra

7.4.2008 10:34

jurasek napsal(a):

co je toto za plemeno

Přidejte reakci

Přidat smajlík