Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2008 21:05

Dobrý den
Chěl bych si pořídit samsa a samisu s PP chtěl bych mít malí králičky taky s PP Nevím jestli musím být ve spolku nebo jak se to tetuje potřeboval bych o tom info.
Jsem uplnej lájk tak nevím potřebuji poradit.
Děkuji

7.3.2008 08:44

letecm napsal(a):
Dobrý den
Chěl bych si pořídit samsa a samisu s PP chtěl bych mít malí králičky taky s PP Nevím jestli musím být ve spolku nebo jak se to tetuje potřeboval bych o tom info.
Jsem uplnej lájk tak nevím potřebuji poradit.
Děkuji

Pokud budete chtít králíky registrovat (vystavit PP a tetovat) musíte být členem nějaké základní organizace ČSCH. Zjistěte si nejbližší ZO ČSCH, nebo tu co by Vám vyhovovala a tam se optejte určitě Vás mezi sebe rádi vezmou. Odkud jste?

7.3.2008 09:04

jirabart napsal(a):
Pokud budete chtít králíky registrovat (vystavit PP a tetovat) musíte být členem nějaké základní organizace ČSCH. Zjistěte si nejbližší ZO ČSCH, nebo tu co by Vám vyhovovala a tam se optejte určitě Vás mezi sebe rádi vezmou. Odkud jste?

Děkuji za odpověť mě je teprve 14let a právě se rozhoduji jestli s PP nebo bez PP.To jsem se jen chtěl zeptat na to co by bylo lepší.Mohu mět právě že možnost mít s nebo bez .
Tak nevím co mám vzít. Co by bylo podle vás lepší?

7.3.2008 11:25

letecm napsal(a):
Děkuji za odpověť mě je teprve 14let a právě se rozhoduji jestli s PP nebo bez PP.To jsem se jen chtěl zeptat na to co by bylo lepší.Mohu mět právě že možnost mít s nebo bez .
Tak nevím co mám vzít. Co by bylo podle vás lepší?

To záleží jen na Vás zda budete chovat králíky jen na maso nebo je i vystavovat. Pokud se stanete členem nějaké ZO ČSCH určitě Vám to přinese spoustu užitečných rad do začátku, bude se mít na koho obrátit s problémy a případně lépe shánět chovný materiál. Pokud to nemáte daleko do Třebechovic pod Orebem máme 15.3. od 17:30 výročku tak se můžete mezi nás přijít podívat.
Stránky naší ZO organizace www.chovatele.wz.cz Jirka

Přidejte reakci

Přidat smajlík