Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2006 09:22

Ahoj, uz delsi dobu se chystam pochlubit se svym kralickem. Mam ho od poloviny ledna, je to peknej macek a rostak, takze zacnu pekne od zacatku a doufam, ze se Vam bude libit....
Janca

7.3.2006 09:31

johanka81 napsal(a):
Ahoj, uz delsi dobu se chystam pochlubit se svym kralickem. Mam ho od poloviny ledna, je to peknej macek a rostak, takze zacnu pekne od zacatku a doufam, ze se Vam bude libit....
Janca

Na te prvni fotce byl jeden den doma...to mel jeste usi diagonalne Na tehle druhe ho mam v dlani, to byla takova roztomila kulicka :)

7.3.2006 09:32

johanka81 napsal(a):
Na te prvni fotce byl jeden den doma...to mel jeste usi diagonalne Na tehle druhe ho mam v dlani, to byla takova roztomila kulicka :)

a takhle si hovel ve svem "doupeti" :)

7.3.2006 09:35

johanka81 napsal(a):
a takhle si hovel ve svem "doupeti" :)

....a zacal prozkoumavat teren... domecek jsem mu puvodne planovala dat do klece, ale kdyz jsem zjistila, ze je vcelku nebojacny a "schovky" nepotrebuje, tak ho ma venku a proliza dle libosti

7.3.2006 09:38

johanka81 napsal(a):
....a zacal prozkoumavat teren... domecek jsem mu puvodne planovala dat do klece, ale kdyz jsem zjistila, ze je vcelku nebojacny a "schovky" nepotrebuje, tak ho ma venku a proliza dle libosti

To je jeho bejvak..

7.3.2006 09:39

johanka81 napsal(a):
To je jeho bejvak..

A to je jeste malej Bobek pred nim...

7.3.2006 09:41

johanka81 napsal(a):
A to je jeste malej Bobek pred nim...

po behu po byte se rad rozvali

7.3.2006 09:42

johanka81 napsal(a):
po behu po byte se rad rozvali

no je to prece Bobek

7.3.2006 09:44

johanka81 napsal(a):
no je to prece Bobek

rad si hlida barak

7.3.2006 09:45

johanka81 napsal(a):
rad si hlida barak

a rad se natahne jak nejvic to jde....

7.3.2006 09:47

johanka81 napsal(a):
a rad se natahne jak nejvic to jde....

Na posteli se to taky bezvadne odpociva

7.3.2006 09:49

johanka81 napsal(a):
Na posteli se to taky bezvadne odpociva

Je to roztomilous

7.3.2006 09:50

johanka81 napsal(a):
Je to roztomilous

a taky pruzkumnik

7.3.2006 09:51

johanka81 napsal(a):
a taky pruzkumnik

zatim se rad chova, kez by mu to vydrzelo....

7.3.2006 09:52

johanka81 napsal(a):
zatim se rad chova, kez by mu to vydrzelo....

casto se rozvali pod stolem a odpociva, kdyz u nej pracuju

7.3.2006 09:52

johanka81 napsal(a):
casto se rozvali pod stolem a odpociva, kdyz u nej pracuju

a nekdy se rozvali uplne pozitkarsky

7.3.2006 09:53

johanka81 napsal(a):
a nekdy se rozvali uplne pozitkarsky

Je to proste mazel, ze jo?

7.3.2006 09:54

johanka81 napsal(a):
Je to proste mazel, ze jo?

Nemate nekdo podobnyhos trakace?

8.3.2006 14:57

johanka81 napsal(a):
Nemate nekdo podobnyhos trakace?

. . . já mám taky strakáče - Fida - Viz Foto 7 - už tak roztomilej není, ale mám ho mooooc ráda

9.3.2006 07:13

blanche napsal(a):
. . . já mám taky strakáče - Fida - Viz Foto 7 - už tak roztomilej není, ale mám ho mooooc ráda

Ja se na nej divala do 7 a moc se mi libi, tesim se, az do toho Bobek doroste.. teda, doufam, ze do toho doroste, ted prdola zlobi, prestal zrat, vcera si neco udelal v tlame, tak pujdeme na veterinu.. v pondeli mu tam stipali hlodaky - ma totiz vadu chrupu, jak jsme zjistili, tak nevim, treba se nejak poranil i diky tomu.. tesim se na dalsi fotky Fida, ocividne je to rostak fotky s balonkem jsou bozi.

9.3.2006 10:45

johanka81 napsal(a):
Ja se na nej divala do 7 a moc se mi libi, tesim se, az do toho Bobek doroste.. teda, doufam, ze do toho doroste, ted prdola zlobi, prestal zrat, vcera si neco udelal v tlame, tak pujdeme na veterinu.. v pondeli mu tam stipali hlodaky - ma totiz vadu chrupu, jak jsme zjistili, tak nevim, treba se nejak poranil i diky tomu.. tesim se na dalsi fotky Fida, ocividne je to rostak fotky s balonkem jsou bozi.

Tak to jsem ráda, že se Fido líbí, ale modli se, ať Ti králíček nedoroste i do těch chutí, co má Fido ...

9.3.2006 13:51

blanche napsal(a):
Tak to jsem ráda, že se Fido líbí, ale modli se, ať Ti králíček nedoroste i do těch chutí, co má Fido ...

A jake ma chute? Ja si teda na Bobka nemuzu zatim stezovat, co mu dam, to sezere. Akorat hlodat kvuli tem zubum nemuze, tak mu to musim prizpusobovat, treba mrkev strouhat. Ja ted momentalne doufam, ze mi vubec doroste. Prave jsem usedla zase v praci po navsteve zverolekare, kde jsme i se zverolekarkou cumely jak datlove,protoze mu vytahla z krku jehlu, mel chudak stesti, ze v ousku byla nit, ktera se mu zasekla ve stolicce, takze jehla nesklouzla... akorat ho to muselo bolet a jeste i ted. Musel to mit v sene, brrrr, odted mu prohlizim kazdy steblo... Tak sem mu uvarila hermanek a doufam, ze se z toho zmatori.. jsou to teda zazitky.

9.3.2006 13:53

blanche napsal(a):

Aha, uz to chapu, ty myslis "sexualni" choutky No, mam ted trochu pomalejsi vedeni, jeste myslim porad na tu jehlu tak kdyz doroste, tak doroste, no, mu budeme muset sehnat nejakou spolecnici :)

26.3.2006 20:41

johanka81 napsal(a):
Aha, uz to chapu, ty myslis "sexualni" choutky No, mam ted trochu pomalejsi vedeni, jeste myslim porad na tu jehlu tak kdyz doroste, tak doroste, no, mu budeme muset sehnat nejakou spolecnici :)

Tak odděluju nové příspěvky

26.3.2006 20:42

zviratkova napsal(a):

Tak odděluju nové příspěvky

pohled...

27.3.2006 18:44

johanka81 napsal(a):
Janca

Bobša s kamarádem. Mám dva plyšáky králíčků, ale bohužel je připravila o fousky, tenhle pejsek fousky nemá, takže mu ho můžu klidně nechat...

27.3.2006 19:35

zviratkova napsal(a):
Bobša s kamarádem. Mám dva plyšáky králíčků, ale bohužel je připravila o fousky, tenhle pejsek fousky nemá, takže mu ho můžu klidně nechat...

Koukám,že jsou všichni králíci na ty plyšáky nějak ujetý,co? Piškot mi je tu taky pořád obírá a všeljak upravuje

27.3.2006 19:46

medik napsal(a):
Koukám,že jsou všichni králíci na ty plyšáky nějak ujetý,co? Piškot mi je tu taky pořád obírá a všeljak upravuje

Tak já přidám mojí Růženku.Bydlí společně s morčicí a ještě jedním králíčkem.

27.3.2006 19:49

bbb napsal(a):

No, Bobša plyšáka spíš značkuje, jinak jí moc nezajímá. Je novej, takže jí ještě tankuje Barbucha i druhý králíček jsou krásní! Kdepak to bydlí?

bbb napsal(a):

A znovu Růža

zviratkova napsal(a):
No, Bobša plyšáka spíš značkuje, jinak jí moc nezajímá. Je novej, takže jí ještě tankuje Barbucha i druhý králíček jsou krásní! Kdepak to bydlí?

Jééé, omlouvám se, ona je to Růženka, já jsem to nějak spletla s autorkou

27.3.2006 19:52

bbb napsal(a):
A znovu Růža

Máme jí u koníků.Ten tmavej je Kubíka,vnoučka majitelky stájí.
Tady všichni tři.

27.3.2006 19:53

bbb napsal(a):
Máme jí u koníků.Ten tmavej je Kubíka,vnoučka majitelky stájí.
Tady všichni tři.

Mě na první pohled hned napadla stáj... Fešáci...

27.3.2006 19:58

zviratkova napsal(a):
Mě na první pohled hned napadla stáj... Fešáci...

Je jim tam dobře,nic jim nechybí.Maj velikou klec a spoustu jídla.Jsou to pěkný kuličky.Já jsem na stáji až na pondělí denně,tak za nima vždycky zaskočim s nějakou dobrůtkou.....

27.3.2006 20:04

bbb napsal(a):
Je jim tam dobře,nic jim nechybí.Maj velikou klec a spoustu jídla.Jsou to pěkný kuličky.Já jsem na stáji až na pondělí denně,tak za nima vždycky zaskočim s nějakou dobrůtkou.....

To si myslím, co by jim tam scházelo. Zima tam určitě není, když mají pěkný výběh, tak je to ideální...

27.3.2006 20:08

zviratkova napsal(a):
To si myslím, co by jim tam scházelo. Zima tam určitě není, když mají pěkný výběh, tak je to ideální...

Maj tam krásný teplíčko.Jsou normálně v budově.
Koukala jsem na Bobšu,je moc hezkej

27.3.2006 20:19

bbb napsal(a):
Maj tam krásný teplíčko.Jsou normálně v budově.
Koukala jsem na Bobšu,je moc hezkej

Růženka by se vzhledem skvěle hodila k mýmu Piškotovi. To by byli krásný miminka
Akorát by to musel zvládnout před tou kastrací,hi hi hi

27.3.2006 20:19

medik napsal(a):
Růženka by se vzhledem skvěle hodila k mýmu Piškotovi. To by byli krásný miminka
Akorát by to musel zvládnout před tou kastrací,hi hi hi

ještě jednou

27.3.2006 20:24

medik napsal(a):
ještě jednou

No to jo!Jsou si opravdu moc podobní!

27.3.2006 21:15

bbb napsal(a):
No to jo!Jsou si opravdu moc podobní!

Díky za pochvalu! Jo, je to můj koblížek. Jo a pro stálé - ve fotu 7 jsou ještě nějaké novější příspěvky, když jste se pár dní neozvaly

27.3.2006 21:18

zviratkova napsal(a):
Díky za pochvalu! Jo, je to můj koblížek. Jo a pro stálé - ve fotu 7 jsou ještě nějaké novější příspěvky, když jste se pár dní neozvaly

JO a Falko by se k nám do koníků taky hodil, mám už ho dlouho vyhlídnutého, je to krásný koník...

27.3.2006 22:05

zviratkova napsal(a):
JO a Falko by se k nám do koníků taky hodil, mám už ho dlouho vyhlídnutého, je to krásný koník...

Jo, to je, nádherný! Klidně ho tam dej! A Janče se moc líbí Růženka....fakt by byli s Piškotem super páreček

28.3.2006 18:17

lucky napsal(a):
Jo, to je, nádherný! Klidně ho tam dej! A Janče se moc líbí Růženka....fakt by byli s Piškotem super páreček

Děkuju.Tak já tam ještě dneska šoupnu nějaký Falíkovo fotečky.Tady znovu Růženka.

28.3.2006 19:35

bbb napsal(a):
Děkuju.Tak já tam ještě dneska šoupnu nějaký Falíkovo fotečky.Tady znovu Růženka.

Už aby vyrostla ta travička, co? Já už na ní čekám jako na smilování. Chci už konečně Bobšu vzít ven. Asi jí teď zasadím doma travičku, aby měla čas si zvykat a pak najednou první den nesežrala kopu trávy.

28.3.2006 20:34

zviratkova napsal(a):
Už aby vyrostla ta travička, co? Já už na ní čekám jako na smilování. Chci už konečně Bobšu vzít ven. Asi jí teď zasadím doma travičku, aby měla čas si zvykat a pak najednou první den nesežrala kopu trávy.

"Barbucho", mně se ta Růženka strašně moc líbí,odkudpak je? Jestli se můžu zeptat.

28.3.2006 20:36

medik napsal(a):
"Barbucho", mně se ta Růženka strašně moc líbí,odkudpak je? Jestli se můžu zeptat.

Jo a ještě prosím tě, nemáš víc fotek bez toho pletiva?

29.3.2006 12:10

medik napsal(a):
Jo a ještě prosím tě, nemáš víc fotek bez toho pletiva?

Mrknu doma,nebo udělam nový fotečky.Jsem teď totiž ve škole.

29.3.2006 12:14

bbb napsal(a):
Mrknu doma,nebo udělam nový fotečky.Jsem teď totiž ve škole.

Jsem z Chebu.Odkud jsi ty?

29.3.2006 19:21

bbb napsal(a):
Jsem z Chebu.Odkud jsi ty?

Tudíž i náš zajoch je odsud.Koupili jsme jí přímo na výstavě králiků.

29.3.2006 19:22

bbb napsal(a):
Tudíž i náš zajoch je odsud.Koupili jsme jí přímo na výstavě králiků.

a Piškotek je odkud?

29.3.2006 19:49

bbb napsal(a):
a Piškotek je odkud?

Já i Piškot jsme z Chrudimi. A je ze zverimexu

29.3.2006 19:51

medik napsal(a):
Já i Piškot jsme z Chrudimi. A je ze zverimexu

tak to jsme od sebe teda daleko,to miminka nebudou

29.3.2006 19:55

johanka81 napsal(a):
Janca

Škody kopec, taky jsem se těšila na fotečky a videa drobečků...

29.3.2006 20:12

zviratkova napsal(a):

No mimča by byla určitě moc pěkný....

29.3.2006 20:12

zviratkova napsal(a):

To jo,to by byly chlupáčci sladký! Teda kdyby Růženka chtěla.

29.3.2006 20:17

medik napsal(a):
To jo,to by byly chlupáčci sladký! Teda kdyby Růženka chtěla.

určitě by byly takhle krásný,jako byl malej Piškot

29.3.2006 20:21

medik napsal(a):
určitě by byly takhle krásný,jako byl malej Piškot

už jsem to sem teda jednou dávala,ale.... no není plyšovej?

29.3.2006 20:27

medik napsal(a):
už jsem to sem teda jednou dávala,ale.... no není plyšovej?

To jo, taky bych chtěla, aby Bobo byla furt tak malinká do dlaně...

29.3.2006 20:31

zviratkova napsal(a):
To jo, taky bych chtěla, aby Bobo byla furt tak malinká do dlaně...

škoda,že tak rychle vyrostou,co? Mamka honí Piškota a chce ho zavřít a on nechce,klasika

29.3.2006 21:08

medik napsal(a):
škoda,že tak rychle vyrostou,co? Mamka honí Piškota a chce ho zavřít a on nechce,klasika

To jo, jako voda. Už si jí ani v té době neumím představit. Ale zase si pamatuju, jak jsem jí poprvé vyndala z té krabičky, to byl špunt. No, prostě Bobek Ta první byla Bobša, jelikož to byl jasnej králík z klobouku, ale tenhle byl Bobek od pohledu. Já Bobšu nechytám. Ona se pak ke mě vůbec nemá, jakmile jí pouštím. Staží se mi vyhnout, takhle se nechá i hladit a lísá se. Takže počkám, až si do klece skočí sama a když se jí nechce, tak jí jemně nadběhnu, aby tam skočila...

1.4.2006 09:23

johanka81 napsal(a):
Janca

Jak jsem uz psala, minuly tyden jsme ve zverimexu Bobkovi koupili nejake hracky a tak posilam zaber, sice trosku rozmazany, ale to protoze je zrovna Bobek v akci, ale vystihujici Bobkovu fotbalovou, predevsim tedy na hlavicky zamerenou dusi

1.4.2006 18:47

johanka81 napsal(a):
Jak jsem uz psala, minuly tyden jsme ve zverimexu Bobkovi koupili nejake hracky a tak posilam zaber, sice trosku rozmazany, ale to protoze je zrovna Bobek v akci, ale vystihujici Bobkovu fotbalovou, predevsim tedy na hlavicky zamerenou dusi

A nerozkouše tu kouli hned?

1.4.2006 20:27

johanka81 napsal(a):
Janca

Je to vlastne hnizdo pro mysky. Ja mu to vycpala nasim senem, takze to z toho taha, tu kouli chyta packama, aby mu neujizdela a mel i tendence do ni hryzat, ale je to pomerne tvrdy. Ovsem diky tomu, ze Bobek nema ty zuby v poradku a hlodat moc nemuze, tak nemuzu posoudit, jestli by zdravy kralik tu kouli nezlikvidoval behem chvilky ale mozna ze by se spis soustredil na ten obsah taky :))

1.4.2006 20:31

johanka81 napsal(a):
Je to vlastne hnizdo pro mysky. Ja mu to vycpala nasim senem, takze to z toho taha, tu kouli chyta packama, aby mu neujizdela a mel i tendence do ni hryzat, ale je to pomerne tvrdy. Ovsem diky tomu, ze Bobek nema ty zuby v poradku a hlodat moc nemuze, tak nemuzu posoudit, jestli by zdravy kralik tu kouli nezlikvidoval behem chvilky ale mozna ze by se spis soustredil na ten obsah taky :))

Ahojky! Dlouho jsem tu nebyla - mooc pěkné fotečky

Fido začíná docela zlobit ... vše si značkuje močí a dělá šílenej bordel ... Plyšáci si ani neoddechnou

Nemá někdo zkušenosti s kastrací ? Nebo se jeho choutky časem vytratí ?

Je to docela votřes ... dokáže moč nastříkat půl metru vysoko !!!!!!!!!

1.4.2006 23:45

blanche napsal(a):
Ahojky! Dlouho jsem tu nebyla - mooc pěkné fotečky

Fido začíná docela zlobit ... vše si značkuje močí a dělá šílenej bordel ... Plyšáci si ani neoddechnou

Nemá někdo zkušenosti s kastrací ? Nebo se jeho choutky časem vytratí ?

Je to docela votřes ... dokáže moč nastříkat půl metru vysoko !!!!!!!!!

Ahojky Blanch,mohla bych se zeptat kolik je Fidovi? Ja totiz chci Piskota nechat taky vykastrovat,tomu je 1 rok a bývá často náladový a hlavně agresivní .
Teď musíme jet v dubnu na očkování a tak to chci konzultovat s veterinářem. A chtěla bych to udělat co nejdřív,protože na takový značkování fakt nemám. A mamka by nás vyhodila...

2.4.2006 13:54

johanka81 napsal(a):
Janca

Tak to je můj/moje? Charlie.
Chtěla jsem se zeptat, jestli ušákovi stačí ubikace velikosti 100x40x50 cm, když ho 5x týdně pouštím proběhnout, v létě mu udělám výběh na zahradě. A jak velkou klec by musely mít dva ušáci? A ještě jaký máte zkušenosti s voděním králíčků na vodítku? Díky.

2.4.2006 18:27

dejna napsal(a):
Tak to je můj/moje? Charlie.
Chtěla jsem se zeptat, jestli ušákovi stačí ubikace velikosti 100x40x50 cm, když ho 5x týdně pouštím proběhnout, v létě mu udělám výběh na zahradě. A jak velkou klec by musely mít dva ušáci? A ještě jaký máte zkušenosti s voděním králíčků na vodítku? Díky.

Nazdárek! Charlie je krásnej nebo krásná? Jak je stará/ý? To přece v odrostlém věku jde na první pohled poznat, co je to za pohlaví. Copak je to za rasu? Vypadá na tmavě hnědého - havanského. Já mám klec o fous menší a taky jí pouštím asi tak jako Ty. Od jara do podzimu s ní chodím ven. Chtěla by jsi druhého? To já taky, ale v současné době to nejde, nejdřív se musím osamostatnit. Bobinku venku na vodítku mám. Má kšírky. Není s tím žádný problém, aspoň má člověk zaručené, že nevezme kramle. Holt to ale není pejsek, na zavolanou nepůjde, já musím za ní lítat, ale spíš trčím na místě a králíček se rozvalí a nechce se ani hnout. Dneska jsme se spolu opalovaly na balkóně...

2.4.2006 18:28

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Charlie je krásnej nebo krásná? Jak je stará/ý? To přece v odrostlém věku jde na první pohled poznat, co je to za pohlaví. Copak je to za rasu? Vypadá na tmavě hnědého - havanského. Já mám klec o fous menší a taky jí pouštím asi tak jako Ty. Od jara do podzimu s ní chodím ven. Chtěla by jsi druhého? To já taky, ale v současné době to nejde, nejdřív se musím osamostatnit. Bobinku venku na vodítku mám. Má kšírky. Není s tím žádný problém, aspoň má člověk zaručené, že nevezme kramle. Holt to ale není pejsek, na zavolanou nepůjde, já musím za ní lítat, ale spíš trčím na místě a králíček se rozvalí a nechce se ani hnout. Dneska jsme se spolu opalovaly na balkóně...

hají

2.4.2006 18:29

zviratkova napsal(a):
hají

tady si hlídá mrkvičku

2.4.2006 18:29

zviratkova napsal(a):
tady si hlídá mrkvičku

.

2.4.2006 18:55

zviratkova napsal(a):

Díky za info. Ne že by to nešlo poznat, ale já jsem se ještě nedívala, nechtěla jsem ho/ji stresovat. Ani přesně nevím stáří a plemeno, je ze zveráče, je to zakrslý modrý beránek - asi, má mít do 2 kg. Chci na zahradě udělat menší výběh, kde by přes den v létě byl/a a chodit s ní/m na ,,prochajdu" na vodítku. Co se týče druhého ušáka, tak nad tím jen tak uvažuji, na dva bych potřebovala alespoň o polovinu větší klec. Zatím ho pouštím proběhnout v takový velký kartonový krabici, ptž nechci, aby mi potentoval celej pokoj, a učím ho chodit na misku s kočkolitem.

2.4.2006 19:04

dejna napsal(a):
Díky za info. Ne že by to nešlo poznat, ale já jsem se ještě nedívala, nechtěla jsem ho/ji stresovat. Ani přesně nevím stáří a plemeno, je ze zveráče, je to zakrslý modrý beránek - asi, má mít do 2 kg. Chci na zahradě udělat menší výběh, kde by přes den v létě byl/a a chodit s ní/m na ,,prochajdu" na vodítku. Co se týče druhého ušáka, tak nad tím jen tak uvažuji, na dva bych potřebovala alespoň o polovinu větší klec. Zatím ho pouštím proběhnout v takový velký kartonový krabici, ptž nechci, aby mi potentoval celej pokoj, a učím ho chodit na misku s kočkolitem.

Ale to ho/jí stačí jen otočit na záda a na první pohled to vidíš, zda tam má to, co má chlap mít . Ale taky záleží, jak dlouho ho máš. NO, na té fotce vypadá jako tmavě hnědý, ale možná, že by ve skutečnosti tmavě modrý mohl být. Ono je tam špatné světlo. Jo, to já chci taky (to s tím výběhem a vodítkem). Jenže se mi pořád ještě nepodařilo přemluvit přítele, aby mi ten výběh udělal. To jo, pro dva by to chtělo věc určitě větší. V kartonové krabici? To je legrační! To já znám, Bobša je taky čuník. Ale je jí víc jak 3 a půl roku a teprve nedávno jsem začala s učením na záchůdek, úspěšně se to podařilo, občas teda zlobí a na záchůdek nejde, ale v celku je to obrovskej pokrok.

2.4.2006 19:54

medik napsal(a):
Ahojky Blanch,mohla bych se zeptat kolik je Fidovi? Ja totiz chci Piskota nechat taky vykastrovat,tomu je 1 rok a bývá často náladový a hlavně agresivní .
Teď musíme jet v dubnu na očkování a tak to chci konzultovat s veterinářem. A chtěla bych to udělat co nejdřív,protože na takový značkování fakt nemám. A mamka by nás vyhodila...

Pro Janču - Fidovi je něco přes rok - rok a půl ... Je teď naprosto posedlej ... Akorát se bojím, že mu kastrace moc nepomůže ... měla jsem ho nechat asi dříve ... Jak je starý ten tvůj ?

3.4.2006 08:49

johanka81 napsal(a):
Janca

Ach jo, nejen ze mi pada NB, kdyz se pokousim pres e-mail poslat video Bobka, takze uz jsem to vzdala a az se dostanu k jinemu PC, tak to zkusim z nej, ale ted jsem psala i sem a taky mi to spadlo..:( takze to vsechno zkusim zestrucnit a misto nekolika poznamek vlozit jen jednu a uvidime, treba se zadari :)

Co se tyce klece, ja se snazila, aby byla vyssi nez co obvykle vidim, aby se tam mohl Bobek stavet na zadni :)). Dlouhou ji moc nemam, ale snazim se ho poustet ven, co to jde, takze na chvili kazdy rano, nez jdu do prace a kdyz prijdu z prace, tak az nez jdu spat, aby se probehnul. Vzdycky se ovsem tesim na vikend, jak ho pustim na cely den, jak se vylita, a on, jak uz je zvykly ne jiny rezim, tak pulku dne stejne prochrape :))

Na leto uz jsem mu taky koupila postroj, ale taky nepocitam, ze bych ho na tom vodila, mam to presne proto, aby mi nezdrhnul :)) a chtela bych mu k nam na zahradku koupit vybeh, ani nemam nikoho, kdo by mi nejaky zbouchnul, takze jsem se uz poohlizela po kramech a maji takovy konstrukce, ktery jsou nastavitelny do jakehokoliv tvaru, navrhchu maji sitku, pripevnenou maji i napajecku a prodavaji je i s domeckem, aby se mel kralik kdyztak kam schovat. Akorat to vsechno stoji tisicovku..:O ale ja spis ted vymyslim, jak to k nam vubec dostanu, protoze je to docela kolos..:O

3.4.2006 08:55

johanka81 napsal(a):
Janca

Jinak me docela chlacholi, ze Bobsa se jeste i v dospelosti naucila chodit na zachudek , protoze ja mela predstavu, ze jestli se to Bobek nenauci v mladi, tak pak uz je to ztraceny. Ale musim ho i pochvalit, v kleci uz si zacal sam vyhledavat jenom nocnik, i kdyz stoprocentni to neni , ovsem venku si zafixoval, ze zachod= moje postel, coz je teda uplne spatne.. bobky bych tam jeste nejak vydychala, horsi je, ze ma tendence tam i curat a pokud ho nehlidam, tak se muzu spolehnout, ze se tam vyradi.. uz jsem to cely cistila octem, prestrikavala sprayi, aby z toho necitil ty svy dila, ale on uz ma proste jasno, co je zachod, a horko tezko mu to vysvetluju. Mamina ma zas utkvelou predstavu, ze potrebuje nejaky mekky pelisek a proto vyhledava tu postel, jenze on to ma proste jako zachod. Takze kdyz ozelela svuj ortopedicky polstar a venovala mu ho jako jeho pelisek, tak milej Bobek si zrejme odvodil, ze dobre, na velkej zachod mam zakaz, tak jste mi tu dali maly, ok... no, nevzdavam to a snazim se ho porad vytrvale davat na nocnik do klece i s bobkama, tak uvidime, treba to casem pochopi....jinak po byte muze behat uplne v pohode, jen ta postel, to je nemoc...

3.4.2006 18:56

johanka81 napsal(a):
Janca

Tak mi jeden znamy poslal foto kralika, co si poridil, aby se pochlubil, tak jsem se zdesila, jaky ma drapy, to sem musim dat, brrr, jak mu je nekdo muze nechat takhle prerust??

3.4.2006 18:57

johanka81 napsal(a):
Jinak me docela chlacholi, ze Bobsa se jeste i v dospelosti naucila chodit na zachudek , protoze ja mela predstavu, ze jestli se to Bobek nenauci v mladi, tak pak uz je to ztraceny. Ale musim ho i pochvalit, v kleci uz si zacal sam vyhledavat jenom nocnik, i kdyz stoprocentni to neni , ovsem venku si zafixoval, ze zachod= moje postel, coz je teda uplne spatne.. bobky bych tam jeste nejak vydychala, horsi je, ze ma tendence tam i curat a pokud ho nehlidam, tak se muzu spolehnout, ze se tam vyradi.. uz jsem to cely cistila octem, prestrikavala sprayi, aby z toho necitil ty svy dila, ale on uz ma proste jasno, co je zachod, a horko tezko mu to vysvetluju. Mamina ma zas utkvelou predstavu, ze potrebuje nejaky mekky pelisek a proto vyhledava tu postel, jenze on to ma proste jako zachod. Takze kdyz ozelela svuj ortopedicky polstar a venovala mu ho jako jeho pelisek, tak milej Bobek si zrejme odvodil, ze dobre, na velkej zachod mam zakaz, tak jste mi tu dali maly, ok... no, nevzdavam to a snazim se ho porad vytrvale davat na nocnik do klece i s bobkama, tak uvidime, treba to casem pochopi....jinak po byte muze behat uplne v pohode, jen ta postel, to je nemoc...

Nazdárek! To jo, oni ti králíci stejně spíš touží po leháru než po běhání. Bobša vydrží venku třeba hodinu ležet bez hnutí, jenže to zase nebaví moc mě, když se smažím na jednom místě ve vysoké trávě. Tak po dvou hodinách teprve začne hrabat noru a má smůlu, jelikož to nemůže dodělat. NO, na ty výběhy jsem taky koukala všude možně, ale ty ceny jsou nesnesitelné. Proto toužím po nějakém lehčím provedení z lišt a pletiva. Ono to není až takový problém, jenže kdo to udělá? No, dobrovolníky nevidím, takže nevím. No je fakt, že Bobša měla zaryté, že chodila na záchod hlavně u dveří, takže má teď záchůdek tam, holt člověk musí za tím, co chce. Ale zase dávat si to na postel mi nepřijde moc vychytané . Holt tam nesmí lézt a cupitat pěkně na zemi. No jejej, octem jsem taky pucovala spoustu místeček, kde dělala loužičky. Dočetla jsem se, že je to odpudí a příště se tomu místo vyhnou. To jsou ale "kecy", mě se to teda vážně neosvěčilo. Já jsem s tou převýchovou začala bohužel pozdě, ona ze začátku totiž byla jako svatoušek, nikdy ani bobeček, jenže pak ejhle a čuník první kategorie. Nikdy mě ani nenapadlo jí dávat do klece nějaký záchůdek. NO, tam mi to nevadí, holt se to sebere, hlavně když nečůrá po koberci.

3.4.2006 19:24

johanka81 napsal(a):
Janca

Jinak je kralik moc hezkej, ale ty drapy jsou fakt wostry

3.4.2006 19:29

johanka81 napsal(a):
Jinak je kralik moc hezkej, ale ty drapy jsou fakt wostry

A nemáš fotku celého? Já se taky musím odhodlávat dlouho, než jí je ostříhám, ale jakmile se začne zadrhávat, tak mi nic nezbyde. Ale takhle když se mu ty drápy i točí, tak to pro něj musí být nepříjemné.

3.4.2006 19:39

johanka81 napsal(a):
Janca

Snad se nebude zlobit, ze sem ho sem dala

3.4.2006 19:48

johanka81 napsal(a):
Snad se nebude zlobit, ze sem ho sem dala

Jééé, rhónský!!! Ten se mi moc líbí, ale spíš když má méně tmavého v tvářičce. Ale je pěkný a je to dobrý zakrslíček, jde to vidět na první pohled. Jak se prcek jmenuje?

3.4.2006 20:03

zviratkova napsal(a):
Jééé, rhónský!!! Ten se mi moc líbí, ale spíš když má méně tmavého v tvářičce. Ale je pěkný a je to dobrý zakrslíček, jde to vidět na první pohled. Jak se prcek jmenuje?

Je to Ferda, ten znamy ho nekde vyhral..:O tak snad o nej bude dobre postarano. On ma druhou pulku tela vyrazne svetlejsi, to tahle druha pulka je tak tmava :) hele, co je ten muj,Bobek, je to aspon necim prevazujici nejaka rasa nebo je to uplnej mis mas?

3.4.2006 20:15

johanka81 napsal(a):
Je to Ferda, ten znamy ho nekde vyhral..:O tak snad o nej bude dobre postarano. On ma druhou pulku tela vyrazne svetlejsi, to tahle druha pulka je tak tmava :) hele, co je ten muj,Bobek, je to aspon necim prevazujici nejaka rasa nebo je to uplnej mis mas?

NO, je to opravdu nádherný zakrslík. Ta malinkatá ouška! NO, ten musí být malinký! No víš, mám v těch plemenech celkem přehled, ale takovéhle žíhané plemeno těhle dvou barev snad ani není.

3.4.2006 20:23

zviratkova napsal(a):
NO, je to opravdu nádherný zakrslík. Ta malinkatá ouška! NO, ten musí být malinký! No víš, mám v těch plemenech celkem přehled, ale takovéhle žíhané plemeno těhle dvou barev snad ani není.

Takze novy druh :)

3.4.2006 20:26

johanka81 napsal(a):
Takze novy druh :)

Takovej hunatejsi Fido

3.4.2006 20:39

johanka81 napsal(a):
Takovej hunatejsi Fido

Asi tak. Když se podíváš do "beránků", tak tam jich je převaha. Přijde mi, že právě ta barva je na nich pěkná a proto si je každý vybírá.

3.4.2006 20:42

zviratkova napsal(a):
Asi tak. Když se podíváš do "beránků", tak tam jich je převaha. Přijde mi, že právě ta barva je na nich pěkná a proto si je každý vybírá.

A ja si ho vybrala, protoze byl nejchundelatejsi a kdyz jsem se nad nima sklonila, tak se na me zvedave dival, zatimco ostatni nervozne pohupkavali, a prisel az k okraji, kde jsem stala, aby si me prohlidnul zblizka :) to proste byla vzajemna laska :))

3.4.2006 20:43

johanka81 napsal(a):
A ja si ho vybrala, protoze byl nejchundelatejsi a kdyz jsem se nad nima sklonila, tak se na me zvedave dival, zatimco ostatni nervozne pohupkavali, a prisel az k okraji, kde jsem stala, aby si me prohlidnul zblizka :) to proste byla vzajemna laska :))

To je pěkný
Tady krásné modroočko z netu...

3.4.2006 20:44

zviratkova napsal(a):
To je pěkný
Tady krásné modroočko z netu...

tenhle má taky krásná kukadla...

3.4.2006 20:45

zviratkova napsal(a):
tenhle má taky krásná kukadla...

a tehle malinkatá ouška ...

3.4.2006 20:46

zviratkova napsal(a):
a tehle malinkatá ouška ...

tento je taky roztomiloučkej...

3.4.2006 20:47

zviratkova napsal(a):
tento je taky roztomiloučkej...

a poslední červenáček, i když né moc zakrslej...

3.4.2006 21:04

johanka81 napsal(a):
Janca

No hlavne ty kratke usi! :) a ja si myslela, ze je Bobek taha po zemi :)) hele, napis sem nejaky stranky, kde jsou obrazky kralicku, prosiim! :) dekuju

3.4.2006 21:39

johanka81 napsal(a):
No hlavne ty kratke usi! :) a ja si myslela, ze je Bobek taha po zemi :)) hele, napis sem nejaky stranky, kde jsou obrazky kralicku, prosiim! :) dekuju

Já teda hlavně chodím sem, pak na www.prozviratka.cz (Bobša je v obrázkách i v plemenech králíků) a na www.kralici.cz. Ale jakmile to das do vyhledavace, tak se toho nabidne...

5.4.2006 11:28

zviratkova napsal(a):
Já teda hlavně chodím sem, pak na www.prozviratka.cz (Bobša je v obrázkách i v plemenech králíků) a na www.kralici.cz. Ale jakmile to das do vyhledavace, tak se toho nabidne...

Posílám foto Amorka...

5.4.2006 11:29

pegya napsal(a):
Posílám foto Amorka...

Posílám foto Ladynky...

5.4.2006 11:30

pegya napsal(a):
Posílám foto Ladynky...

Posílám foto My Angela...

5.4.2006 11:31

pegya napsal(a):
Posílám foto My Angela...

Posílám foto Sherry...

5.4.2006 11:33

pegya napsal(a):
Posílám foto Sherry...

Posílám foto Merlina...

5.4.2006 11:34

pegya napsal(a):
Posílám foto Merlina...

Posílám foto Amonka...

5.4.2006 11:35

pegya napsal(a):
Posílám foto Amonka...

A taky posílám něco z chovu...

5.4.2006 13:55

pegya napsal(a):
A taky posílám něco z chovu...

To jsou ale krásní drobečkové

5.4.2006 15:30

johanka81 napsal(a):
Janca

To jo, jsou to krasavci. To jsou vsechno tvi, Peggy? Sherry, jestli je to "ta" Sherry, ta by se mi zamlouvala pro Bobka

5.4.2006 18:33

johanka81 napsal(a):
To jo, jsou to krasavci. To jsou vsechno tvi, Peggy? Sherry, jestli je to "ta" Sherry, ta by se mi zamlouvala pro Bobka

Posílám Bobinku z dneška...

5.4.2006 18:34

zviratkova napsal(a):
Posílám Bobinku z dneška...

co si asi tak myslí?...

5.4.2006 18:35

zviratkova napsal(a):
co si asi tak myslí?...

umyjeme si ťapinku...

5.4.2006 18:35

zviratkova napsal(a):
umyjeme si ťapinku...

no a zadní musíme taky...

5.4.2006 18:53

johanka81 napsal(a):

Jo všichni jsou moji, ještě mám dva. Křížence bílopesíkatého a lvíčka a potom ještě Engii-to je zase kříženec berana, ale to druhé nevím asi něco jako rex nebo tak něco. A ten tvůj je nějaká rasa nebo taky směska. Dlohosrstého berana jsem ještě naviděla, ale je fakt moc hezkej
Miška ( Peggy )

5.4.2006 19:26

pegya napsal(a):
Jo všichni jsou moji, ještě mám dva. Křížence bílopesíkatého a lvíčka a potom ještě Engii-to je zase kříženec berana, ale to druhé nevím asi něco jako rex nebo tak něco. A ten tvůj je nějaká rasa nebo taky směska. Dlohosrstého berana jsem ještě naviděla, ale je fakt moc hezkej
Miška ( Peggy )

Ty jo Peggy,ty jich ale máš! Mně stačí ten můj jeden čert.

Holky dneska jsem byla na veterině a tak jsem Piškota nechala zvážit. Tak má 2,7kg. No jo,holt úplně zakrslej není. Ale zas mi nepřijde,že by měl velikou nadváhu. Přijde mi prostě akorát. Krásný fotečky!!!

5.4.2006 21:10

medik napsal(a):
Ty jo Peggy,ty jich ale máš! Mně stačí ten můj jeden čert.

Holky dneska jsem byla na veterině a tak jsem Piškota nechala zvážit. Tak má 2,7kg. No jo,holt úplně zakrslej není. Ale zas mi nepřijde,že by měl velikou nadváhu. Přijde mi prostě akorát. Krásný fotečky!!!

Teeeda, 2,7 kilo, to je ale cvalík. Mě teda taky od pohledu nepřijde jako přepapaný, vždyť je vážně tak akorát...

6.4.2006 11:13

zviratkova napsal(a):
Teeeda, 2,7 kilo, to je ale cvalík. Mě teda taky od pohledu nepřijde jako přepapaný, vždyť je vážně tak akorát...

Ahojda,koukejte co jsem objevila za vtipný obrázek. Jo mluvila jsem dneska s veterinářkou a za 14 dní půjde Piškot na kastraci,tak doufám že vše proběhne v pohodě.

6.4.2006 11:30

medik napsal(a):
Ahojda,koukejte co jsem objevila za vtipný obrázek. Jo mluvila jsem dneska s veterinářkou a za 14 dní půjde Piškot na kastraci,tak doufám že vše proběhne v pohodě.

Ahoj! Tak jsem tady nějak dlouho nebyla, že? Měla jsem fofr. Jani, tady ten obrázek je fakt bezvadný! Hezky jsem se zasmála!

Králíky se to tady zase jen hemží...bodu muset zase nafotit Michala. On je někde zalezlý a chrní. Určitě něco zhubnul, protože co jsme v sobotu přivezli to naše nové štěně, tak ho prohání po baráku, plazí se za ním pod gauči a Michal si s ním hraje na honěnou. Dělá si z Fabricia srandu, že je rychlejší, ale prcek už ho jednou chytil a pomuchla mu kožich...nic se nestalo.

Přidávám taky jeden super snímek!

6.4.2006 13:57

lucky napsal(a):
Ahoj! Tak jsem tady nějak dlouho nebyla, že? Měla jsem fofr. Jani, tady ten obrázek je fakt bezvadný! Hezky jsem se zasmála!

Králíky se to tady zase jen hemží...bodu muset zase nafotit Michala. On je někde zalezlý a chrní. Určitě něco zhubnul, protože co jsme v sobotu přivezli to naše nové štěně, tak ho prohání po baráku, plazí se za ním pod gauči a Michal si s ním hraje na honěnou. Dělá si z Fabricia srandu, že je rychlejší, ale prcek už ho jednou chytil a pomuchla mu kožich...nic se nestalo.

Přidávám taky jeden super snímek!

Našla jsem spoustu miminek na www.hopici.com,tak to sem musím dát,takový ňuníci!!!! No mrkněte sami

6.4.2006 13:57

medik napsal(a):
Našla jsem spoustu miminek na www.hopici.com,tak to sem musím dát,takový ňuníci!!!! No mrkněte sami

6.4.2006 14:56

medik napsal(a):

Jani, to je nádhera! Prošla jsem celé stránky a fakt krásní králíci...

6.4.2006 19:18

johanka81 napsal(a):
Janca

Peggy, Bobek neni zadna cista rasa, ale je to beran lvicek, proto ma okolo hlavy a na naprsence delsi chlupy. vypada to vazne bezva a daji se s jeho srsti delat uzasne kadernicke kreace

6.4.2006 19:24

johanka81 napsal(a):
Peggy, Bobek neni zadna cista rasa, ale je to beran lvicek, proto ma okolo hlavy a na naprsence delsi chlupy. vypada to vazne bezva a daji se s jeho srsti delat uzasne kadernicke kreace

Nemáš náhodou fotku nějaké kreace?

6.4.2006 19:26

johanka81 napsal(a):

Nazdárek holčiny! Teda, Janí, ti skákající zajíčci jsou úžasní!

6.4.2006 19:35

johanka81 napsal(a):
Janca

Maly kvíz: Co se stalo?
a) Bobek dostal po překousání kabelu 220
b) Bobek se zježil pohledem na dobrmana
c) Bobek prave "navštívil" mámin kadeřnický salon ve stylu punku

6.4.2006 19:41

johanka81 napsal(a):
Maly kvíz: Co se stalo?
a) Bobek dostal po překousání kabelu 220
b) Bobek se zježil pohledem na dobrmana
c) Bobek prave "navštívil" mámin kadeřnický salon ve stylu punku

No, vypadá to na těch 220 . JO a Janí, neboj, Piškot bude určitě v pořádku...

6.4.2006 19:57

johanka81 napsal(a):
Janca

A jeste jeden svatecni culicek

6.4.2006 20:37

johanka81 napsal(a):
A jeste jeden svatecni culicek

ten je super! Já bych řekla za C!

29.4.2006 14:55

lucky napsal(a):
ten je super! Já bych řekla za C!

TAK TOTO JE MŮJ KRÁLÍK BOBEK MAM HO 2 ROKY A JE MOC HODNÝ.

29.4.2006 15:07

bezsma napsal(a):
TAK TOTO JE MŮJ KRÁLÍK BOBEK MAM HO 2 ROKY A JE MOC HODNÝ.

BOBIK

Přidejte reakci

Přidat smajlík