majky79
napsal(a):
dej v lednu do Lysí tam bude taky šampion výstavy
To by nebylolo ono to je chlubení cizím peří a to není můj styl. Ale počkejte příští rok když se zadaří tak příští rok něco věčího určitě nevštívym i se svýma odchovanýma šampionama. Tokové výtěstvý by mi nedělalo 100% radost..
fanous
napsal(a):
To by nebylolo ono to je chlubení cizím peří a to není můj styl. Ale počkejte příští rok když se zadaří tak příští rok něco věčího určitě nevštívym i se svýma odchovanýma šampionama. Tokové výtěstvý by mi nedělalo 100% radost..
tak pár fotek z českolipské výstavy
fanous
napsal(a):
tak pár fotek z českolipské výstavy
BO. NECHTĚLO SE MOC POZOVAT
fanous
napsal(a):
Mm
Vss někteří byli velice kvalitní a s jedním jsem bojoval o nejlepší zvíře výstavy
fanous
napsal(a):
Vss někteří byli velice kvalitní a s jedním jsem bojoval o nejlepší zvíře výstavy
Vss
fanous
napsal(a):
MSm 95b a krásná samička
Vm Moji králici sem měl v kolekci a dopadli tak ,že jsem dostal čestnou cenu na 3členou kolekci Mvd předpoklad bodu na 1.0 94, 94 na 0.1 94.5 a čtvrtá samička z jednoho vrhu dostala taky 94.5b tak ty mi udělali obrovskou radost. Co mě ,ale těší je vyrovnanost bodů 1 samec 94b
fanous
napsal(a):
Vm Moji králici sem měl v kolekci a dopadli tak ,že jsem dostal čestnou cenu na 3členou kolekci Mvd předpoklad bodu na 1.0 94, 94 na 0.1 94.5 a čtvrtá samička z jednoho vrhu dostala taky 94.5b tak ty mi udělali obrovskou radost. Co mě ,ale těší je vyrovnanost bodů 1 samec 94b
Ten samí protože nechtěl pozovat
fanous
napsal(a):
a na okresni ti to dá ten pocit jo?jsem myslel že máš své odchovy
majky79
napsal(a):
a na okresni ti to dá ten pocit jo?jsem myslel že máš své odchovy
Tak odchovy mám, jen Vm a Nb mám letos poprvé, které jsem koupil jako mladé 4 měsíční a jen si je potřebuju nechat obodovat, abych je mohl uchovnit. Jinak jsem dostal na Vm velice dobré body, takže jsem absolutně spokojený. Letos jsem to okoukal a příští rok to rozjedu, ale až podle toho co odchovám.
fanous
napsal(a):
Tak odchovy mám, jen Vm a Nb mám letos poprvé, které jsem koupil jako mladé 4 měsíční a jen si je potřebuju nechat obodovat, abych je mohl uchovnit. Jinak jsem dostal na Vm velice dobré body, takže jsem absolutně spokojený. Letos jsem to okoukal a příští rok to rozjedu, ale až podle toho co odchovám.
Vm. 0,1 Vmd předpoklad bodů 94,5. Moc se mi líbí a je moje. hi hi hi
fanous
napsal(a):
Vm. 0,1 Vmd předpoklad bodů 94,5. Moc se mi líbí a je moje. hi hi hi
Vm. Druhá samička, taky 94,5 bodů a taky moje.
fanous
napsal(a):
Vm. Druhá samička, taky 94,5 bodů a taky moje.
Vm. ostatních chovatelů
fanous
napsal(a):
Nb. Šampion a říká mi pane!!!
A to je ON, mého srdce ŠAMPION.
fanous
napsal(a):
A to je ON, mého srdce ŠAMPION.
A ještě jednou. 95,5bodu. Šampion naší malé výstavy.
fanous
napsal(a):
A ještě jednou. 95,5bodu. Šampion naší malé výstavy.
Nb. Taky moc pěkný králík.
fanous
napsal(a):
Nb. Taky moc pěkný králík.
Nb. Bohužel je fotka špatná, jelikož králíci na této výstěvě vůbec nechtěli pózovat fotografovi.1,0 a 95 bodů.
fanous
napsal(a):
Nb. Bohužel je fotka špatná, jelikož králíci na této výstěvě vůbec nechtěli pózovat fotografovi.1,0 a 95 bodů.
Čm. Ty byli na vysoké úrovni. Hodně zvířat 95 bodů. Jediná škoda je, že o tyto zvířata není tak velký zájem. Není vyjímkou, že 95b zvíře, skončí na pekáči.
fanous
napsal(a):
Čm. Ty byli na vysoké úrovni. Hodně zvířat 95 bodů. Jediná škoda je, že o tyto zvířata není tak velký zájem. Není vyjímkou, že 95b zvíře, skončí na pekáči.
Čm. Bohužel se mi vybil fotoaparát a výstavu jsem nedofotil do konce. Zakrslíky bych stejně nefotil, ale bylo tam ještě spoustu zvířat, který by si fotku zasloužili.