fanous
napsal(a):
Tak se snad dočkáme
Nie som síce králikár, ale niečo som nafotil. len mi ako na potvoru došli baterky už v 1. pavilone, takže mám len veľké plemena + pár stredných.
peter z bratislavy
napsal(a):
Nie som síce králikár, ale niečo som nafotil. len mi ako na potvoru došli baterky už v 1. pavilone, takže mám len veľké plemena + pár stredných.
BO
peter z bratislavy
napsal(a):
BO
peter z bratislavy
napsal(a):
BO
fanous
napsal(a):
Tak se snad dočkáme
A pri Novozélendských bielych mi došli baterky, takže moja fotoreportáž tu bohužiaľ končí
Ale na drubežarskej moderke som dal tiež hodne fotiek hydiny.
fanous
napsal(a):
Já vám děkuju za všechny co se tady pokochaj stejně jako já. Už se nemůžu dočkat katalogu
takže začínam
fanous
napsal(a):
Tak se snad dočkáme
Bolo co obdivovat, chovatelky aj ich vysledky
fanous
napsal(a):
Tak se snad dočkáme
tak Ti taky něco přidám
Gentský králík
fanous
napsal(a):
Tak se snad dočkáme
Zakrslý Saténový Slovenský pastelový
nitraner
napsal(a):
Zaječí s ohnivým faktorem
Gentský králík je zajímaví po pravdě jsem ho eště nevyděl. Ale ta poslední fotka to je zajímaví králik a myslim ,že velice podcenovaný pro mastnou produkci protože právě zaječí králík má obrovské zadní stehna a jeho výtěžnost je velice dobrá i když na to nevypadá . A dodám taky velmi temperantní králik. Po pravdě přemíšlím o chovu volně puštěných zvýřat na zahradě až bude jednou celá moje a právě tohoto králika tam mám v plánu umístit. I když takhle vypadá jako hubená koza tak zdání klame. A jsem velice rád za umístění téhle fotky
fanous
napsal(a):
Gentský králík je zajímaví po pravdě jsem ho eště nevyděl. Ale ta poslední fotka to je zajímaví králik a myslim ,že velice podcenovaný pro mastnou produkci protože právě zaječí králík má obrovské zadní stehna a jeho výtěžnost je velice dobrá i když na to nevypadá . A dodám taky velmi temperantní králik. Po pravdě přemíšlím o chovu volně puštěných zvýřat na zahradě až bude jednou celá moje a právě tohoto králika tam mám v plánu umístit. I když takhle vypadá jako hubená koza tak zdání klame. A jsem velice rád za umístění téhle fotky
ešte sem hodím pár srdcoviek, keby ste mali záujem o konkrétne plemeno, treba dať vedieť, skúsim sa ešte pohrabať.
sefri
napsal(a):
ešte sem hodím pár srdcoviek, keby ste mali záujem o konkrétne plemeno, treba dať vedieť, skúsim sa ešte pohrabať.
2
sefri
napsal(a):
7
keby som sa pustil aj do čistokrvných králikov tak toto plemeno je horúcim ašpirantom na obyvateľa mojej králikárne, samozrejme spolu s Nb. Keby niekto náhodou nepoznal lebo to nie je moc známe plemeno - jedná sa o českého čiernopesíkatého.
sefri
napsal(a):
keby som sa pustil aj do čistokrvných králikov tak toto plemeno je horúcim ašpirantom na obyvateľa mojej králikárne, samozrejme spolu s Nb. Keby niekto náhodou nepoznal lebo to nie je moc známe plemeno - jedná sa o českého čiernopesíkatého.
touto fotkou zakončím svoju fotoprezentáciu. Dúfam som potešil oči pár chovateľov.
fanous
napsal(a):
konečně jsi viděl pořádný zvíře
fanous
napsal(a):
tak ještě přidám i když né z Nitry, jenom pro potěšení oka
nitraner
napsal(a):
tak ještě přidám i když né z Nitry, jenom pro potěšení oka
ještě jednu
hanys
napsal(a):
Ahoj lidi, nevíte někdo jak vypadá zbarvení izabela?
Isabella = želvovinový = "modrý madagaskar". Vychází z durynského=madagaskarového zbarvení s genotypem AAbbCCDDgg, přičemž kamzičí znaky nejsou tmavě sazovité, ale modré - genotyp AAbbCCddgg. V želvovinovém barevném rázu je u nás uznán králík holandský. Pro představu na holandsky-kralik.wz.cz
sedivy

XXX.XXX.4.10
sefri
napsal(a):
touto fotkou zakončím svoju fotoprezentáciu. Dúfam som potešil oči pár chovateľov.
Máte prosím výce fotek Českých černopesíkatých?předem děkuji
nitraner
napsal(a):
modří byli úžasní
K tomu já dodám takové pěkné přirovnání NEJDŘÍV JE POTŘEBA POSTAVYT BARÁK A PAK V KLIDU SI HO DODĚLAT PODLE SVÝCH PŘECTAV Jinak bych chtěl eště poděkovat všem kteří si dali tu práci a přiblížit nám EV . Určitě tam můselo být to nejlepší co se momentálně v Evropě chová . A budu doufat ,že se eště někdo najde a dá nějakou tu fotečku pro nás co jsme sedeli doma
fanous
napsal(a):
Podívej se na stránky Kolína tam je někdo má Za ,ale nejsem si uplně jistej doufám ,že jste to vy
já to nejsem.V okolí kolína maj divoký Za.Třísloví děláj cca 4 lidi.Jeden na moravě jeden střední čechy a dva východní čechy.Na speciálce někdo kupoval tak snad to někde nezanikne.