Dobrý den všem
Na mistrovství klubu jsem byl a je potřeba vyseknout chlapům z klubu poklonu at už za vystavené králíky fakt to bylo to nej v masnácích z republiky tak za organizaci z které mi dobrý dojem nezkazila ani chvile ve frontě na prodejné králíky ke koupi jich bylo dost já si tam koupil posilu do chovu a jistě jsem nebyl jediný.
Kdyby to aspon takhle probíhalo všude.
Králíček
foceno v 10 hodin, první patro, jak to asi vypadalo v osum ráno, kdy se otvíralo - tak to nevím to jsem ještě chrápal
ale co jsem slyšel na pokladně tak prí pořádny frmol
tak tohohle králíčka nešlo neodfotit, kdyby náhodu tatínek chtěl fotku aď se ozve, pošlu v pleném rozlíšení
aby jste neřekli - tak i pár králíčků
Nb 1,0 4,6kg 95 bodů vystavovatel př. Kratochvíl Josef - pohár na hlavu a ucho
posledné ohlédnoutí
Bu 95,5 bodů 5kg vystavovatel Ing. Štěrba Jaroslav 1,0 šampion 2
nitraner
napsal(a):
Ta fronta nebyla až tak moc velka
No tak já jsem v té frontě stál. V době kdy jsem do ní vstoupil tak okolo 9, byla až dozadu ke kamnům a stál jsem tam necelou hodinku. Ale stejně to byla perfektní výstava. V sobotu ráno kdy jsem tam byl i já tak byl takový nával v uličkách, že jsem si ani nemohl projít všechny uličky, protože jsem se tam nemohl protlačit přes nakupující. Ale jak říkám, co jsem potřeboval to jsem sehnal, nálada byla dobrá, králíci nádherný, takže nemám důvod být nespokojen.