vera63
napsal(a):
Dobrý den, tady paní Věra, koupila bych taky jednoho kalifornského samce, pokud ještě máte Bydlím na Plzni-jihu, napište mi prosím oblast kde bydlíte a za koik samce prodáte, určitě se domluvíme a přijedu si pro něj. S pozdravem Věra
Dobrý den, nechte mi na Vás kontakt. Jsem také z Plzně - jihu. V.E.
Dobrý den, bydlím ve Štěnovicích a dám vám číslo na mobil 774958192, ale lepší bude když mi necháte vzkaz na mailu, dělám totiž v třísměném provozu a při práci nesmíme mít u sebe mobil. Mail mám: perkokolo@seznam.cz. Koupila bych novozeladnského samce a pokud možno i 2 samice ale aby samec nebyl spřízněn ze samicemi. Byla bych za koupi moc ráda. S pozdravem pani Věra
vera63
napsal(a):
Dobrý den, bydlím ve Štěnovicích a dám vám číslo na mobil 774958192, ale lepší bude když mi necháte vzkaz na mailu, dělám totiž v třísměném provozu a při práci nesmíme mít u sebe mobil. Mail mám: perkokolo@seznam.cz. Koupila bych novozeladnského samce a pokud možno i 2 samice ale aby samec nebyl spřízněn ze samicemi. Byla bych za koupi moc ráda. S pozdravem pani Věra
To je Váš pan kapitalista pěkný "pes", když u sebe nesmíte mít mobilní telefon!!
SHODIL BYCH TAKOVÉ" PODNIKATELE" ZE SKÁLY!! Šikana....
A ještě Vás hlídá kamerou???