JanaHol

XXX.XXX.60.169
Prosím zkušené chovatele o nápady. Manžel postavil ve stodole novou zděnou králíkárnu a vyrobil tam hadičkový systém napájení. Teď přemýšlíme, jak tento systém vylepšit, aby byl použitelný i v zimě. Ve stodole není průvan, ale zateplená není, takže v zimě tam normálně mrzne. Viděla jsem na netu vyhřívané napájecí lahve, ale za jednu chtěli 20dolarů, což u devíti kotců je celkem darda. Tak se ptám, jestli nějaký šikovný kutil u nás už nevynalezl nějaké řešení Manžel říká, že by to nějak mělo jít přes odporový drát, ale na to jsou ty hadičky moc tenké.
Prosím, poraďte, mě už se nechce v zimě třikrát denně vyklápět ledové bábovičky z misek
Děkuji Jana H.
Tem samý dotaz jste tu vložila před 14 dny - 3.5. 2011
Napájení v zimě (Vložil: Anonymní XXX.XXX.60.169 - 03.05.2011 09:51:58)
Prosím zkušené chovatele o nápady. Manžel postavil ve stodole novou zděnou králíkárnu a vyrobil tam hadičkový systém napájení. Teď přemýšlíme, jak tento systém vylepšit, aby byl použitelný i v zimě. Ve stodole není průvan, ale zateplená není, takže v zimě tam normálně mrzne. Viděla jsem na netu vyhřívané napájecí lahve, ale za jednu chtěli 20dolarů, což u devíti kotců je celkem darda. Tak se ptám, jestli nějaký šikovný kutil u nás už nevynalezl nějaké řešení Manžel říká, že by to nějak mělo jít přes odporový drát, ale na to jsou ty hadičky moc tenké. Prosím, poraďte, mě už se nechce v zimě třikrát denně vyklápět ledové bábovičky z misek Děkuji Jana H.
+ odpovědi
Vím, že to není řešení, přest se zeptám.
Centrální nádoba je izolovaná třeba polystyrenem (slepené pouzdro na kanystr a víko na způsob polystyrenové chladničky)?
Je vedení vedeno v pěnové izolaci, do kterého se dávají trubky na pitnou vodu (jen menší průměr)? Samozřejmě přikryté dřevěnou lištou.
Jak ohřívat pítka zatím nevím...
JanaHol
napsal(a):
Prosím zkušené chovatele o nápady. Manžel postavil ve stodole novou zděnou králíkárnu a vyrobil tam hadičkový systém napájení. Teď přemýšlíme, jak tento systém vylepšit, aby byl použitelný i v zimě. Ve stodole není průvan, ale zateplená není, takže v zimě tam normálně mrzne. Viděla jsem na netu vyhřívané napájecí lahve, ale za jednu chtěli 20dolarů, což u devíti kotců je celkem darda. Tak se ptám, jestli nějaký šikovný kutil u nás už nevynalezl nějaké řešení Manžel říká, že by to nějak mělo jít přes odporový drát, ale na to jsou ty hadičky moc tenké.
Prosím, poraďte, mě už se nechce v zimě třikrát denně vyklápět ledové bábovičky z misek
Děkuji Jana H.
ja im davam sneh a v pohode